Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlaar günaydın 🌸 bende hala kabızlık sorunu yaşıyorum afedersiniz dün büyük tuvaletimi yapmaya çalışırken biraz ıkındım vajinamdan akıntıyla beraber kan geldi 🙁 doktoruma yazdım hemen kanama devam ederse mutlaka gel göreyim dedi tekrar gelmedi ama yinede bugün doktora gitsem mi bilemedim?
Kabızlık sorunu bende yaşadım dogru dürüst beslenemedigim içinoldugunu tahmin ediyorum dr. Magnezyum verdi 1 adet de maden suyu iç dedi. Migrosta magnezyum oranı yüksek bi maden suyu var onu tüketiyorum. Çok zorda kalırsam magnezyum da içiyorum. Çözümü böyle buldum şimdilik.

Olsun degisirse de başkasına hediye edersiniz bende sadece emzik alabildim degisirse diye 😂

Ayyyy o zaman heran bir sürpriz yaşayabilirsiniz kesin Cuma günü mu çıkacak sonuç

Ohhh sonunda çok sevindim canım gözünaydin 🤩sağlıkla gelsin oglusun

Canım Ekim annelerine de bir yaz istersen orada Ankara’da yaşayan çok kişi vardı
Çok teşekkür ederim canım. Yazayım hemen.

bu ara gruba da çok fazla yabancı gelen giden oluyo zaten ben de şaşkınım acaba neden bizim anketimizi oyladılar mesela hahahahah
Bence aramıza katılmak isteyip nereden başlayacağını bilmiyorlar:) bin sayfa konusma var :) usulca bakıp cikiyolar

bu ara gruba da çok fazla yabancı gelen giden oluyo zaten ben de şaşkınım acaba neden bizim anketimizi oyladılar mesela hahahahah

Bende aralık anneleri grubuna bir kaç kez baktım orda kanama lekelenme konuları geçiyordu baya. Orda okudum işte çok konuşkan anneler toplanmış diye 😂😂 konuşuluyoruz diğer gruplarda 🤣🤣

Bende aralık anneleri grubuna bir kaç kez baktım orda kanama lekelenme konuları geçiyordu baya. Orda okudum işte çok konuşkan anneler toplanmış diye 😂😂 konuşuluyoruz diğer gruplarda 🤣🤣
Hadi canımm😀😀 hayat paylaşınca güzel arkadaşlar konuşmak iyidir hepimizin birbirimizden öğreneceği şeyler var illaki 😀😀 meşhur olduk desene platformun bizi ödüllendirmesi lazım hahahaha

Hadi canımm😀😀 hayat paylaşınca güzel arkadaşlar konuşmak iyidir hepimizin birbirimizden öğreneceği şeyler var illaki 😀😀 meşhur olduk desene platformun bizi ödüllendirmesi lazım hahahaha
Dimi yaaa, yılın en konuşkan anneleri ödülü 😂😂
Ama son zamanlarda nazarlara mı geldik konuşmalar azaldı biraz , ikinci trimestera giren gebelere bir rehavet çöktü 😂😂bulantılar falan bitince geziyorlar heralde 😂😂😂

Ama son zamanlarda nazarlara mı geldik konuşmalar azaldı biraz , ikinci trimestera giren gebelere bir rehavet çöktü 😂😂bulantılar falan bitince geziyorlar heralde 😂😂😂
Bence herkes 2.trimester ile birlikte enerjisine kavuştu kendi hayatına döndü yakında burayı özleyip dönerler buraya 😀😀😀

😆😆Aynen rahatlık var sanırım ikinci evreye geçenler . Dün bir saat video izledim gebelikle ilgili . Doktorlarinizin bunu yiyin bunu yemeyin yada buna dikkat edin diyen oldumu 🥺 ananas yenmezmis mesela dün bir videoda diyorlardı Cia tohumu yenmezmis

😆😆Aynen rahatlık var sanırım ikinci evreye geçenler . Dün bir saat video izledim gebelikle ilgili . Doktorlarinizin bunu yiyin bunu yemeyin yada buna dikkat edin diyen oldumu 🥺 ananas yenmezmis mesela dün bir videoda diyorlardı Cia tohumu yenmezmis
Evet doktorum uyardı beni hurma,ananas, maydonoz,zencefil bunların tüketiminde dikkatli ol diye ekstra başka bilgiler de paylaştı tabii

Senin iki oğlun vardı dimi? aslında tecrübeli bir annesin önceden de bilgilerin vardır bu konuda doktorun bilgi paylaşmadı mı

Selam güzel anneler ya bugün de gittik doktora yine önce erkek sonra kız dedi kafayı yicem ya 😔geçen hafta 2-3 önde olan bebeğim bugün 3 gün geriye gitmiş tekrar benimle aynı şeyleri yaşayan var mı :( fetal sonucumuzda bir türlü çıkmıyor😔😔Eki Görüntüle 3591228 Eki Görüntüle 3591227
bnmde aynı kuzum 2 farklı doktor farklı zamanlarda kesn olmamakla beraber erkek dedi, bnde çok hazrladım kendmi erkeğe fetalde kız çıktı. çok şükür sağlıklı. sadece yönlendrmeyle erkeğe odaklanmştm kızı duyunca şaşırdm hiç kendni bir seçneğe yöneltme .

Kızlar merhaba , ben Aralık annesi olacağım Allah nasip ederse .Sizlere bir şey sormak istiyorum benim aşırı derecede bulantım iştahsızlığım ve su içememe sorunum var .Yaşam enerjim sıfır resmen.ilk zamanları bulantılı geçirenler gerçekten 2.trimestırda geçti mi bıçak gibi birden kesiliyor mu bu durum çok merak ediyorum kaçıncı haftalarda geçti sizlerin ?

Selam güzel anneler ya bugün de gittik doktora yine önce erkek sonra kız dedi kafayı yicem ya 😔geçen hafta 2-3 önde olan bebeğim bugün 3 gün geriye gitmiş tekrar benimle aynı şeyleri yaşayan var mı :( fetal sonucumuzda bir türlü çıkmıyor😔😔Eki Görüntüle 3591228 Eki Görüntüle 3591227
Canım kaç haftalıksın şuanda belki daha erkendir normalde doktorlar 14-16 hafta arasında net tahminde bulunuyorlar fetal yaptırmışmıydın sen? Birde gelişime çok takılma boy ölçüsüne göre söylüyorlar onu her hafta değişebilir ilerde günü gününü yakalıyormuş önemli olan sağlıklı olduğunu bilmek maşallah bak ne de güzel çıkmış 🧿

Back
X