Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ahahhah yaa benim de tam uyuşmadı bi iğne daha yaptı üstüne sonradan Ama en iyi dönemmiş 3-6 aylık dönem diş tedavisi için, sıkıntısı olanlar bi an önce baktırsınn dişlerine bi de emiyo zaten kalsiyumlarımızıı bebeleerr

Kızlar aklıma bir şey geldi. Ben gebeliğin başından beri kahve içmiyordum hiç. Dün iki fincan kahve içtim. Düşük riskim de var malum. Acaba o rahmimi etkilemiş olabilir mi?
günlük 200 mg kafein hakkı var gebelerin canım o kadar kahveden bişey olmaz tabiki imkanın varsa kafeinsiz iç, için rahat etsin

Benimki de büyük baya ya hiç 12 hafta gibi değil iç karınla alakalı sanirim
ama senin ücüncü çocuk değil mi? rahim önceden alışık olduğu için çok çabuk belirginleşiyor
ben 15 olcam bikaç güne, dışardan gören asla hamile demez. çıkmıyor asla yani arada minicik şişiyor sabah bi kalkıyorum o da inmiş

Ay kuzucum cok gecmis olsun sen de kanal yaptirmissin di mi ben kacirmisim orayi cok sorry

Bu yataş junoyu kaç ay kullanabiliyo bebeler. Almak Mantıklı mı sizce?

Ayy geçmiş olsunn benim de dolgum düştü çürücek bu gidişle yenisini yaparlar mı diye düşünüyordum anestezisiz yaptırıyorum ben bi sorayım
Anestezi olmadan nasıl dayanıyorsun

Kız valla çektircem yaa başım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…