Yok canım lokal anestezi kana karışmayanmış bana öyle dedi kanal yaptırcaktım dişim uyuşmadı sinire gelince zıpladım ahjajs eşim de diyo ki alkolikler gibi niye uyuşmadı hocam içkiyi bırakalı çok oldu diyo ajaja ben ölüyorum o dalga konusunda
Ahahhah yaa benim de tam uyuşmadı bi iğne daha yaptı üstüne sonradan Ama en iyi dönemmiş 3-6 aylık dönem diş tedavisi için, sıkıntısı olanlar bi an önce baktırsınn dişlerine bi de emiyo zaten kalsiyumlarımızıı bebeleerr
Kızlar aklıma bir şey geldi. Ben gebeliğin başından beri kahve içmiyordum hiç. Dün iki fincan kahve içtim. Düşük riskim de var malum. Acaba o rahmimi etkilemiş olabilir mi?
benim hünkar da kız demişti kız çıktı erkolar hissediyor ahahajhhjahajha
sen çok süslüysen oğluşun da bakımlı olurr ne güzel ana oğul kombinleri yaparsın
ama senin ücüncü çocuk değil mi? rahim önceden alışık olduğu için çok çabuk belirginleşiyor
ben 15 olcam bikaç güne, dışardan gören asla hamile demez. çıkmıyor asla yani arada minicik şişiyor sabah bi kalkıyorum o da inmiş
Ahahhah yaa benim de tam uyuşmadı bi iğne daha yaptı üstüne sonradan Ama en iyi dönemmiş 3-6 aylık dönem diş tedavisi için, sıkıntısı olanlar bi an önce baktırsınn dişlerine bi de emiyo zaten kalsiyumlarımızıı bebeleerr