Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Reflu yatagi bence olmazsa olmazlardan. Buyuk rahatlık her yere onunla taşıdım. Benimki babyjem markaydi sanirim egimli duz bi yatak. yine aynisini alirim sanirim.
Anne yani yatak kullanmıştım oğlumda kisa sürede küçüldü tabi. Odasında da yatiramadik bu sefer park yatak aldık bizim odada yattı. Sonrasinda da park yataktan ayiramadik :) Kendi yatagi hic kullanılmadan eskidi neredeyse :) Bu sefer anne yani da olabilen bi park yatak alıp direk konuyu 1 kalemde bitireyim istiyorum. Odasını da simdilik oyun odası gibi yapicam bi gardrop sifonyer olduu :)

Kızlar aklıma bir şey geldi. Ben gebeliğin başından beri kahve içmiyordum hiç. Dün iki fincan kahve içtim. Düşük riskim de var malum. Acaba o rahmimi etkilemiş olabilir mi?

Bebiko ben bişiler yiyip girdim ondan kudurdu herhalde shndnf sen denedn mi ölee
Evde çikolata yiyip çıkmıştım ama bir faydası olmadı galiba bir dahakine yanıma alayım bari
Reflü yatağı kuşum
Onu bu sefer bende alacağım ya çünkü bebek her halukar da yanımda yatıyor onunla yatar en azından

Kızlar aklıma bir şey geldi. Ben gebeliğin başından beri kahve içmiyordum hiç. Dün iki fincan kahve içtim. Düşük riskim de var malum. Acaba o rahmimi etkilemiş olabilir mi?
Canım doktorum gün de bir tane içebilirsin demişti bana ama senin durumun hassas o yüzden bilemedim
kızlarrrrr sonuçlarım güzel geldi ve bebişim ERKEK hürrem sultan loading......
Yaaaa gözünüz aydın sağlıkla gelsin oğlusun hayırlı olsun canım oğlanlar bir anda atağa kalktı

Geçmişş olsunnn caanısıı, kız bende kanal tedavi oldum bu anestezi zarar vermiyo dimi bişey olmaz kasma kendini dedi acıdan inandım tmm dedim sorgulamadım dhdjd
Yok canım lokal anestezi kana karışmayanmış bana öyle dedi kanal yaptırcaktım dişim uyuşmadı sinire gelince zıpladım ahjajs eşim de diyo ki alkolikler gibi niye uyuşmadı hocam içkiyi bırakalı çok oldu diyo ajaja ben ölüyorum o dalga konusunda

Evet hayatım ben yoksam kesin başıma kimsenin başına gelmeyen gelmiştir ajsjsj

İyiyim sayılır balım ya baş ağrım yadigar kaldı başım ağrıyor ama dişten mi neden bilemem

İyiyim sayılır balım ya baş ağrım yadigar kaldı başım ağrıyor ama dişten mi neden bilemem
Çok geçmiş olsun. Diş ağrısı çok kötü. Bana hamilelikten önce hepsine bir baktır dediler ama ben daha gidemeden bebiş geldi

Çok geçmiş olsun. Diş ağrısı çok kötü. Bana hamilelikten önce hepsine bir baktır dediler ama ben daha gidemeden bebiş geldi
İşte benim de öyle oldu eşim her seferinde hadi gidelim dedi dur gideriz dedim ilk kez niyetlendim gitmeye hamileymişim kaldı

Ayy geçmiş olsunn benim de dolgum düştü çürücek bu gidişle yenisini yaparlar mı diye düşünüyordum anestezisiz yaptırıyorum ben bi sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…