Reflü yatağı kuşumNeyden bahsediyorsunuz
benzer mantık onuda gördüm, bebeklerede soramıyoruz ki rahatmıydı diye :)Ben babyjem reflü yatagı almıstm cok kullandm 4 ay sadece onda ysttı herhere taşıyodm onda uyuyodu falan cok eahat ettim yataşı hiç kullnmadm bilmiyorumda
Battik bacim battikyahu onu da 6 ay kullanıcaz sadece ne kadar pahalı ama çok faydalı tabi mecbur alacağızzzz
Juno cirtli kizzzBak bebisim ama böle cırtcırtlı lazım. Cırtcırtsızdı benim ilk aldıgım. Kerem 1 aylıkken diştü. 1 aylık bebek düşer öi dersin? Düşer shşdndkdk baknz. Kerem
Evde çikolata yiyip çıkmıştım ama bir faydası olmadı galiba bir dahakine yanıma alayım bariBebiko ben bişiler yiyip girdim ondan kudurdu herhalde shndnf sen denedn mi ölee
Onu bu sefer bende alacağım ya çünkü bebek her halukar da yanımda yatıyor onunla yatar en azındanReflü yatağı kuşum
Canım doktorum gün de bir tane içebilirsin demişti bana ama senin durumun hassas o yüzden bilemedimKızlar aklıma bir şey geldi. Ben gebeliğin başından beri kahve içmiyordum hiç. Dün iki fincan kahve içtim. Düşük riskim de var malum. Acaba o rahmimi etkilemiş olabilir mi?
Yaaaa gözünüz aydın sağlıkla gelsin oğlusun hayırlı olsun canım oğlanlar bir anda atağa kalktıkızlarrrrr sonuçlarım güzel geldi ve bebişimERKEK hürrem sultan loading......
ay evet bi pipili de benden geldiCanım doktorum gün de bir tane içebilirsin demişti bana ama senin durumun hassas o yüzden bilemedim
Yaaaa gözünüz aydın sağlıkla gelsin oğlusun hayırlı olsun canım oğlanlar bir anda atağa kalktı
günlük 200 mg kafein hakkımız var ondan bişi olmaz merak etme alkol alanlar var hamileykenKızlar aklıma bir şey geldi. Ben gebeliğin başından beri kahve içmiyordum hiç. Dün iki fincan kahve içtim. Düşük riskim de var malum. Acaba o rahmimi etkilemiş olabilir mi?
Maşallah canım gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinkızlarrrrr sonuçlarım güzel geldi ve bebişimERKEK hürrem sultan loading......
Yok canım lokal anestezi kana karışmayanmış bana öyle dedi kanal yaptırcaktım dişim uyuşmadı sinire gelince zıpladım ahjajs eşim de diyo ki alkolikler gibi niye uyuşmadı hocam içkiyi bırakalı çok oldu diyo ajaja ben ölüyorum o dalga konusundaGeçmişş olsunnn caanısıı, kız bende kanal tedavi oldum bu anestezi zarar vermiyo dimi bişey olmaz kasma kendini dedi acıdan inandım tmm dedim sorgulamadım dhdjd
Evet hayatım ben yoksam kesin başıma kimsenin başına gelmeyen gelmiştir ajsjsjAhhhh neler olmus kizkusum cok cok gecmis olsun, buralarda olmamanin cokca gecerli bi sebebi varmis meger. Umarim o goturur seni de tekrar gerek kalmaz ya dis isinden ben de korkuyorum gebelikte, dis etlerim kaniyor diye. Disci fobim de var cocukluktaki tel tedavisinden kalma dkdjdfj
İyiyim sayılır balım ya baş ağrım yadigar kaldı başım ağrıyor ama dişten mi neden bilememHahahah gene de kızlar önde gidiyor baksana
Yukarı da canım en üstte yapmışsın zaten
Benim guzelimmm neler gelmiş başına yaaa o gün konuştuk ya diş ağrım var deyince çokta zorlamayalım seni dedim ama dahası olmuş Rabbim
Beterinden korusun şuan nasılsın iyi misin yediğin içtiğin şeylere dikkat et aman
Acabaaaa neden şaşırmadımdün bana da aynısı oldu göremedi doktor cinsiyeti ama görmek içimde uğraşmadı olcum
Yaptı bıraktı bana kalırsa bide benim
Bebiko hep uyuyor Ecos yahiç kıpırdandığını görmedim
Bi şi diyim mi mükemmel bi şey. Başta ben de sevmiyordum ama en son bu sene başında yediğimde günde bir tane yedim nerdeyseAiiiy onu nasıl çekti kııazz kırk yıl gelmez aklıma ahshfkdbdldkd cok acayip tadı
Çok geçmiş olsun. Diş ağrısı çok kötü. Bana hamilelikten önce hepsine bir baktır dediler ama ben daha gidemeden bebiş geldiİyiyim sayılır balım ya baş ağrım yadigar kaldı başım ağrıyor ama dişten mi neden bilemem
İşte benim de öyle oldu eşim her seferinde hadi gidelim dedi dur gideriz dedim ilk kez niyetlendim gitmeye hamileymişim kaldıÇok geçmiş olsun. Diş ağrısı çok kötü. Bana hamilelikten önce hepsine bir baktır dediler ama ben daha gidemeden bebiş geldi
Ayy geçmiş olsunnGünleeeerdiiir şuralarda yokum daaa biriniz de demedi ki nerde
Özellikle şu 3 5 kadın var aklımda onlar ajajjs
Neyse iyiyim şükür diş macerası yaşadım
Anestezi gözüme vurdu kısmi felç yaşadım dişimi de çekmediler dişim uyuşmadı gözüm uyuştu ajannans ne rezillik
Ağrı kesici dolgu yapıldı 6 ay idare eder dediler hiiç umudum yokta hayırlısı bakalım
Siz nabaysınız
Parol da fayda etmiyor mu canımİyiyim sayılır balım ya baş ağrım yadigar kaldı başım ağrıyor ama dişten mi neden bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?