Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Yumurtalı ekmek şimdilik tuttu gibi tiksinene kadar yeme işi var şimdi 😂 biraz acıkmaya başladım gibi iki gündür iştahım değişti ama korkuyorum 😂 herhalde yavaş yavaş tadımlara geçerim. Bir de bebeğin bağırsak florası içinde çeşitlendirmek gerekiyor beslenme tiplerini sanırım. Emeğimize direncimize sağlık 💜💕
Çeşitlendirmek mi :(( elimizden geleni yapıyoruz bakalım şifa olsun bebeklerimize 💖💖

kızlar bugün kontrolüm vardı Allah’ıma şükür bebeğim iyi. 🙏🤲🏻 kanama alanı ne yazık ki hala gözüküyor. Ama bebek büyüdüğü ve plesanta da baya oluştuğu için doktor 1-2 haftaya toparlar dedi. Kanama olabilir tek sefer pıhtı atabilir yada vücut emebilir dedi.
Veeee %90 cinsiyeti söyledi. 🌸🌸🌸🌸Çiçek gibi bir kız inşallah 💖💖💖
Canımmm ne çok sevindim hem herieyin iyi olmasına hem de bebeğinin kız olmasına sağlıkla gelsin pıtırcık 🌸💕🧿🙏 herşey daha da iyi olacak bundan sonra harika haberler 🥰😍

Günaydın kızlar 🌸 Bugün saat 09:30’da randevum var. Dualarınızı eksik etmeyin, olur mu? İnşallah çok güzel haberlerle gelirim. Belki cinsiyet tahminini bu sefer bana yaparsınız 🥹 Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın. Günümüz sağlıkla, güzellikle su gibi aksın 🤲🏻

Günaydın kızlar dönemedim yazdıklarıniza okuyamadım hepsini hala hastanedeyim ben iyiyim bugün çıkartır diye düşünüyorum çok şükür iyi geçti dedi dr ağrım yok ara ara noktasal leke oluyor pembe dikişten kaynaklı dedi 1 hafta 10 gün sürebilir korkma dedi bebiş de iyi 💕 sizler de iyisinizdir inşallah çok öpüyorum hepinizi 😘

Günaydın kızlar 🌸 Bugün saat 09:30’da randevum var. Dualarınızı eksik etmeyin, olur mu? İnşallah çok güzel haberlerle gelirim. Belki cinsiyet tahminini bu sefer bana yaparsınız 🥹 Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın. Günümüz sağlıkla, güzellikle su gibi aksın 🤲🏻
Kime gidiyorsun şimdi canım? Yeni doktor buldun mu?

Günaydın kızlar dönemedim yazdıklarıniza okuyamadım hepsini hala hastanedeyim ben iyiyim bugün çıkartır diye düşünüyorum çok şükür iyi geçti dedi dr ağrım yok ara ara noktasal leke oluyor pembe dikişten kaynaklı dedi 1 hafta 10 gün sürebilir korkma dedi bebiş de iyi 💕 sizler de iyisinizdir inşallah çok öpüyorum hepinizi 😘
canımmm çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindimm. Operasyondan kaynaklı olur lekelerin sen de kafana takma zor olanı atlattın çok şükür bebişin de iyiymiş maşallah 🧿 güzelce dinlen şimdi çok sevindim iyi olmanıza tekrar geçmiş olmuş.

Sağlıklı bir KIZIM OLUYORR :halay:

Eklentiler

• IMG_3702.webp
    IMG_3702.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 65
Canım çok geçmiş olsun çok daha iyi olursun inşallah🙏

Neptüncüm canım benim çok mutlu oldum bu sabah ne güzel haberler alıyoruz böyle.
Sağlıcakla çık hastaneden çok sevindim canımm geçmişler olsun :KK200::nazar:
HAdi bakalım sıra bebişleri sağlıkla büyütmekte allahın izniyle

Canııımmm çok geçmiş olsunnn🥹♥️🌺🙏🏻 sağlıkla gelsiin inşallahhh

Back
X