- 14 Haziran 2022
- 923
- 1.162
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıklı bir KIZIM OLUYORR![]()
Günaydın kızlarBugün saat 09:30’da randevum var. Dualarınızı eksik etmeyin, olur mu? İnşallah çok güzel haberlerle gelirim. Belki cinsiyet tahminini bu sefer bana yaparsınız
Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın. Günümüz sağlıkla, güzellikle su gibi aksın
![]()
Günaydın çiçek annelerr. Bugün de cinsiyet öğrenenler olmuş. Güne pozitif şeyler okuyarak başladım sayenizde. Bu topikte en son cinsiyet öğrenen ben olucam sanırım ama olsundu.
Ya var ya tam seni düşünüyordum bu kadar denk gelirSağlıklı bir KIZIM OLUYORR![]()
Burda gerçekten kardeş gibi olduk hepiniz beni düşünmüş merak etmişsiniz. Çok teşekkür ederim inşallah hep böyle güzel haberlerle geçirelim hamileliğimizi.Ya var ya tam seni düşünüyordum bu kadar denk gelirsağlıkla gelsin minik kuşun çok sevindim
![]()
Ben ikili testte yaptırdım canım ikinci fetali verdikten sonra. Devlette yaptırdım bende 10 gün, 2 hafta sonra çıkar demişlerdi bana.Devlette ikili test yaptıranlar var mı sonuç ne kadar zamanda çıkıyor? Ben haftaya cuma devlette yaptırıp özeldeki doktoruma gidicem sonuçlarla. Ama Ne kadar zamanda çıkar bilgisi olan var mı?
evet canım çok haklısın. iyi yapmışsın en azından bilgileri olsun bu aksaklıktan dolayıŞikayet etmedim ama ilk kanı verdiğim yer fimanının anlaşmalı olduğu bir laboratuvardı. Kanım zor alındı büyük ihtimalle hemolizli gitti haberiniz olsun dedim firma yetkilisine. İkinci kanımı alan kişi firmanın kendi hemşiresiydi o hemen aldı ve tüpü 8 kez alt üst edip hemen buz aküsüne koydu. Tüpün içerisinde koruyucu jel var onunla iyi karışması gerekiyor diye açıklama falan yaptı bana da.İlk alan kişi tüpü bu kadar alt üst de etmedi. Demekki bu tür testleri firmanın kendi görevlisine yaptırmak gerekiyor bu da bize ders oldu![]()
Canım dün aynısı bende de oldu . sürekli bir ağrı değil ama ara ara sızlıyormuş gibi geriliyormuş gibi. Burda tecrübeli bir arkadaşa sordum. Üşütmüşsündür dedi. Hakikaten gece üşümüştüm biraz ona bağladım ben de. Bugün yok mesela iyiyim şükür. Sen de mi üşüttün acaba?Kızlar merhaba. Nasılsınız? Umarım hepiniz çok iyisinizdir ☺ . Size bir sorum olacak. Benim dün karnımdan rahmime doğru değişik bir ağrı vardır. Nasıl anlatsam sanki geriliyormuş gibi esnetiyorlarmış gibi değişik bir ağrıydı ve bir süre dik yürüyemedim. Bu normal mi böyle bir ağrı yaşayan oldu mu? Acaba karnım büyüyor diye mi hiç anlamadım
Asko sen aylardor 12. Haftadasın sanki sjdkdkd delircem ne zaman baksam ölesin gibi geliyo ya dlfkdşfGünaydın çiçek annelerr. Bugün de cinsiyet öğrenenler olmuş. Güne pozitif şeyler okuyarak başladım sayenizde. Bu topikte en son cinsiyet öğrenen ben olucam sanırım ama olsundu.
bnm ilginç bir şekilde 2 günde çıktı. ama sonucuna hiç takılma istatiksel bir testmiş.Devlette ikili test yaptıranlar var mı sonuç ne kadar zamanda çıkıyor? Ben haftaya cuma devlette yaptırıp özeldeki doktoruma gidicem sonuçlarla. Ama Ne kadar zamanda çıkar bilgisi olan var mı?
Ben de öyleyim,daha 12.haftaya yeni gireceğim.En geç cinsiyeti ben öğrenecek gibiyimGünaydın çiçek annelerr. Bugün de cinsiyet öğrenenler olmuş. Güne pozitif şeyler okuyarak başladım sayenizde. Bu topikte en son cinsiyet öğrenen ben olucam sanırım ama olsundu.
Şu 2 gündür hava serin olabilir bilemedim hiç. Ben de karnım büyüyordur diye panik yapmadım ama kafama da takıldı. Bugün yok gibi bir şey. Umarım geçer. Teşekkür ederim bilgi için ☺Canım dün aynısı bende de oldu . sürekli bir ağrı değil ama ara ara sızlıyormuş gibi geriliyormuş gibi. Burda tecrübeli bir arkadaşa sordum. Üşütmüşsündür dedi. Hakikaten gece üşümüştüm biraz ona bağladım ben de. Bugün yok mesela iyiyim şükür. Sen de mi üşüttün acaba?
Ben de öyle 11+4 hala. Bir de ultrasonda küçük çikiyor geç döllenme olduğu için. Sizden bile sonrayım benBen de öyleyim,daha 12.haftaya yeni gireceğim.En geç cinsiyeti ben öğrenecek gibiyim![]()
Canım çok sevindim sağlıkla gelsin güzellikSağlıklı bir KIZIM OLUYORR![]()