Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Günaydın kızlar 🌸 Bugün saat 09:30’da randevum var. Dualarınızı eksik etmeyin, olur mu? İnşallah çok güzel haberlerle gelirim. Belki cinsiyet tahminini bu sefer bana yaparsınız 🥹 Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın. Günümüz sağlıkla, güzellikle su gibi aksın 🤲🏻

Günaydın canımmm💕 çıkınca yaz hemen merak ediyorum seni . Dualarım seninle

Günaydın çiçek annelerr. Bugün de cinsiyet öğrenenler olmuş. Güne pozitif şeyler okuyarak başladım sayenizde. Bu topikte en son cinsiyet öğrenen ben olucam sanırım ama olsundu.

Günaydın canımcım bir gün var gözüküyor aramızda. Uygun pozisyon bulurlarsa bence. Artık söyler doktorun 🫶💕 az daha sabrettt

Kızlar çok üzülerek söylicem sigarayı bırakamıyorum yani günde 2.5 Paket içen birisi olarak şuan 15/16 dal içiyorum yapamıyorum . Allah aşkına dua edin bana tiksineyim . Zorlasam da etsemde olmuyor kafayı yemek üzereyim .

Devlette ikili test yaptıranlar var mı sonuç ne kadar zamanda çıkıyor? Ben haftaya cuma devlette yaptırıp özeldeki doktoruma gidicem sonuçlarla. Ama Ne kadar zamanda çıkar bilgisi olan var mı?

Ya var ya tam seni düşünüyordum bu kadar denk gelir 🥺😍 sağlıkla gelsin minik kuşun çok sevindim 💖💖🙏🏻
Burda gerçekten kardeş gibi olduk hepiniz beni düşünmüş merak etmişsiniz. Çok teşekkür ederim inşallah hep böyle güzel haberlerle geçirelim hamileliğimizi. 😍

Devlette ikili test yaptıranlar var mı sonuç ne kadar zamanda çıkıyor? Ben haftaya cuma devlette yaptırıp özeldeki doktoruma gidicem sonuçlarla. Ama Ne kadar zamanda çıkar bilgisi olan var mı?
Ben ikili testte yaptırdım canım ikinci fetali verdikten sonra. Devlette yaptırdım bende 10 gün, 2 hafta sonra çıkar demişlerdi bana.

Şikayet etmedim ama ilk kanı verdiğim yer fimanının anlaşmalı olduğu bir laboratuvardı. Kanım zor alındı büyük ihtimalle hemolizli gitti haberiniz olsun dedim firma yetkilisine. İkinci kanımı alan kişi firmanın kendi hemşiresiydi o hemen aldı ve tüpü 8 kez alt üst edip hemen buz aküsüne koydu. Tüpün içerisinde koruyucu jel var onunla iyi karışması gerekiyor diye açıklama falan yaptı bana da.İlk alan kişi tüpü bu kadar alt üst de etmedi. Demekki bu tür testleri firmanın kendi görevlisine yaptırmak gerekiyor bu da bize ders oldu 😂
evet canım çok haklısın. iyi yapmışsın en azından bilgileri olsun bu aksaklıktan dolayı

Kızlar merhaba. Nasılsınız? Umarım hepiniz çok iyisinizdir ☺ . Size bir sorum olacak. Benim dün karnımdan rahmime doğru değişik bir ağrı vardır. Nasıl anlatsam sanki geriliyormuş gibi esnetiyorlarmış gibi değişik bir ağrıydı ve bir süre dik yürüyemedim. Bu normal mi böyle bir ağrı yaşayan oldu mu? Acaba karnım büyüyor diye mi hiç anlamadım

Kızlar merhaba. Nasılsınız? Umarım hepiniz çok iyisinizdir ☺ . Size bir sorum olacak. Benim dün karnımdan rahmime doğru değişik bir ağrı vardır. Nasıl anlatsam sanki geriliyormuş gibi esnetiyorlarmış gibi değişik bir ağrıydı ve bir süre dik yürüyemedim. Bu normal mi böyle bir ağrı yaşayan oldu mu? Acaba karnım büyüyor diye mi hiç anlamadım
Canım dün aynısı bende de oldu . sürekli bir ağrı değil ama ara ara sızlıyormuş gibi geriliyormuş gibi. Burda tecrübeli bir arkadaşa sordum. Üşütmüşsündür dedi. Hakikaten gece üşümüştüm biraz ona bağladım ben de. Bugün yok mesela iyiyim şükür. Sen de mi üşüttün acaba?

Günaydın çiçek annelerr. Bugün de cinsiyet öğrenenler olmuş. Güne pozitif şeyler okuyarak başladım sayenizde. Bu topikte en son cinsiyet öğrenen ben olucam sanırım ama olsundu.
Asko sen aylardor 12. Haftadasın sanki sjdkdkd delircem ne zaman baksam ölesin gibi geliyo ya dlfkdşf

bnm ilginç bir şekilde 2 günde çıktı. ama sonucuna hiç takılma istatiksel bir testmiş.

Canım dün aynısı bende de oldu . sürekli bir ağrı değil ama ara ara sızlıyormuş gibi geriliyormuş gibi. Burda tecrübeli bir arkadaşa sordum. Üşütmüşsündür dedi. Hakikaten gece üşümüştüm biraz ona bağladım ben de. Bugün yok mesela iyiyim şükür. Sen de mi üşüttün acaba?
Şu 2 gündür hava serin olabilir bilemedim hiç. Ben de karnım büyüyordur diye panik yapmadım ama kafama da takıldı. Bugün yok gibi bir şey. Umarım geçer. Teşekkür ederim bilgi için ☺

Kızlar ben de o kadar yorgun ve uykulu hissediyorum ki, bir de baş dönmesi eşlik ediyor,işte kendimi zor tutuyorum zaman geçmiyor.Devamlı uzanma hali içerisindeyim.Bahar yorgunluğu mu hamilelik mi akrep dolunayı mı nedir bulamadım valla.

Back
X