Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kime gidiyorsun şimdi canım? Yeni doktor buldun mu?
Hâlâ Bilkent’e gidiyorum canım. Güzin Başcı varmış. Onu çok duydum. Yorumları güzel. Galiba ona gideceğim. Sen hangi doktora gidiyordun?
Günaydın canımmm💕 çıkınca yaz hemen merak ediyorum seni . Dualarım seninle
Devlette ikili test yaptıranlar var mı sonuç ne kadar zamanda çıkıyor? Ben haftaya cuma devlette yaptırıp özeldeki doktoruma gidicem sonuçlarla. Ama Ne kadar zamanda çıkar bilgisi olan var mı?
Ben bu sitenin işleyişini hâlâ öğrenemedim. Mesajlar birbirine karıştı 😀 Beni merak edenlere ayrıca teşekkür ederim 🥹 Bebeğim iyiymiş. Uykucu o kadar dürtüklemeye rağmen uyanmadı. Sonradan kolunu kaldırdı. Ense kalınlığı normal, burun kemiği görüldü. Ama USG’ye göre küçük çıkmış. Onu sonradan fark ettim. Soramadım doktora. Kahverengi lekeler yerleşme kanamasıdır, düşük kanaması olamaz dedi.
Ben bugün ikili test için kan verdim. Sonuçlar 15 günde çıkar dediler.

Hâlâ Bilkent’e gidiyorum canım. Güzin Başcı varmış. Onu çok duydum. Yorumları güzel. Galiba ona gideceğim. Sen hangi doktora gidiyordun?

Ben bu sitenin işleyişini hâlâ öğrenemedim. Mesajlar birbirine karıştı 😀 Beni merak edenlere ayrıca teşekkür ederim 🥹 Bebeğim iyiymiş. Uykucu o kadar dürtüklemeye rağmen uyanmadı. Sonradan kolunu kaldırdı. Ense kalınlığı normal, burun kemiği görüldü. Ama USG’ye göre küçük çıkmış. Onu sonradan fark ettim. Soramadım doktora. Kahverengi lekeler yerleşme kanamasıdır, düşük kanaması olamaz dedi.
Ben bugün ikili test için kan verdim. Sonuçlar 15 günde çıkar dediler.
Cinsiyet belli oldu mu canım🥰

Ayyyy o kadar sevindim ki her girdiğimde aklıma geliyordun ya çok şükür, hepimizi korkuttu işbilmez😡 çoook mutluyum senin için🥰😍
Yaa sen bide beni gör bir haftayı nasıl geçirdim anlatamam. Sonuç çıkar çıkmaz ilk size attım Allah birdaha böyle stresler yaşatmasın 😂

Benim doktor randevuma daha iki hafta vardı ama dayanamadım bugün tıp fakültesine randevu aldım bi göreyim ya bir de idrar yolu için tahlil vermek istiyorum. Bakalım gece saatlerce uyanık dolaştım birkaç gündür yataktan zor kalkıyorum şimdi de kıçını kaldırabilirse annesi oğlunu görecek

Kızlar çok üzülerek söylicem sigarayı bırakamıyorum yani günde 2.5 Paket içen birisi olarak şuan 15/16 dal içiyorum yapamıyorum . Allah aşkına dua edin bana tiksineyim . Zorlasam da etsemde olmuyor kafayı yemek üzereyim .
Canım Allah yardımcın olsun ya. Acaba psikolog desteği falan işe yarar mı ki? Ben ilk üç ay tiksindim -zaten az içerdim de- ama son bir haftadır canım istiyor. Hatta iki sefer arkadaşın sigarasından tek fırt çektim karşı koyması zor bi güdü ama 15-16 da çok kuzum ya doktorunun bir önerisi var mı
Yaa sen bide beni gör bir haftayı nasıl geçirdim anlatamam. Sonuç çıkar çıkmaz ilk size attım Allah birdaha böyle stresler yaşatmasın 😂
Valla tahmin bile edemiyorum ben son iki gün hasta yatmıştım. İyi ki atmışsın bizim de yüreğimizden bi sıkıntı hafiflemiş oldu

Devlette ikili test yaptıranlar var mı sonuç ne kadar zamanda çıkıyor? Ben haftaya cuma devlette yaptırıp özeldeki doktoruma gidicem sonuçlarla. Ama Ne kadar zamanda çıkar bilgisi olan var mı?

Ben 3 gün önce konya eğitim araştırma hastanesinde verdim, 20 güne anca çıkar dediler

Cinsiyet belli oldu mu canım🥰
Yok canım. Yaşıyor mu, sağlıklı mı diye düşünmekten başka hiçbir şey sormak aklıma gelmedi. Doktor da hiçbir şey söylemedi. Birkaç gün içinde başka bir doktora daha gideceğim. Orada soracağım inşallah ☺️

Hsjdjdjdjf evet yaaa , ay ben dün gittim ya 15. Haftadahkm hala kesinleştirmediler cinsiyeti djdkdjd cıldıvıcamm🤣 kızda erkekte kabulum ama bilmek istiyom kıazz
E tabi canım insan bilmek istiyo, bilip onun telaşına düşmek istiyo. Muhtemelen ben 1 ay daha beklerim öğrenmek için ağlamak istiyorum Artık 20. Haftaya transfer olmak istiyorum en acilinden

Kızlar ben de o kadar yorgun ve uykulu hissediyorum ki, bir de baş dönmesi eşlik ediyor,işte kendimi zor tutuyorum zaman geçmiyor.Devamlı uzanma hali içerisindeyim.Bahar yorgunluğu mu hamilelik mi akrep dolunayı mı nedir bulamadım valla.
Bende sabah işe geldiğimde çok enerjiktim ama sonra ne olduysa kanım çekildi. Kasığımda ağrılar var keyfimi çok kaçırıyor 😒
Hamilelik zor iş ya sağlıkla bi doğursaydık😂

Sağlıklı bir KIZIM OLUYORR :halay:
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah güzel kızını🌸🌸🌸
Kızlar çok üzülerek söylicem sigarayı bırakamıyorum yani günde 2.5 Paket içen birisi olarak şuan 15/16 dal içiyorum yapamıyorum . Allah aşkına dua edin bana tiksineyim . Zorlasam da etsemde olmuyor kafayı yemek üzereyim .
seni çok iyi anlıyorum ben de öyleyim ama çok azalttım günde 1-2 tane içiyorum tiksinirim filan sandım ama olmadı ben de azalttığım kadar azaltıyorum hatta bazen yakmamak için eşimden bi nefes alıp bırakıyorum inşallah tamamen de bırakırız😔😔
N Neptunnn çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim😍

Bu miktar cok fazla. Yani 1-2 belki ama 15-16 hem sana hem bebeğe iyi değil. Yani duayla geçse keşke hepimiz edelim ama birazcık kendini zorlamalısın. Yani seni neyin tetiklediğini bi bulmasın. Can sıkıntısındansa kendine bi meşgale bulmalısın bence. Bilemiyorum suan tabiki hayatını ama, bebeğin için biraz dişini sık lütfen 🥹

Bende sabah işe geldiğimde çok enerjiktim ama sonra ne olduysa kanım çekildi. Kasığımda ağrılar var keyfimi çok kaçırıyor 😒
benimde modum bi düşük midem bulanıyor .Resmen suratım sirke satıyor. Hayatı sorguluyorum

Büyüyor ya ağrı yapıyordur sana,zahmetli gerçekten ben arada kendime hasta değilim hamileyim diye telkin de bulunuyorum,gene de hasta gibiyim 😅

Back
X