Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Selam teyzelerrr 🤍🤍🤍
ben de bugün dayanamadım il dışına çıkacağım diye kontrol bahanesiyle gidip bebişimi gördüm iyiydi çok şükür 12+0 haftasıyla uyumlu cinsiyeti sordum emin değilim kız olabilir dedi net değil ama bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah😍
Büyük ihtimalle kız 😂 Ben pazartesi perinatolojiye gittim herşeyine ayrıntılı bakmasına rağmen cinsiyeti göremedim dedi söylemedi. Ben orda şüphelenmiştim kız olacağından çünkü erkek bebek cinsiyetini 12.haftada belli ediyor. Hele bide senin üç boyutlu bakılmış.

Büyük ihtimalle kız 😂 Ben pazartesi perinatolojiye gittim herşeyine ayrıntılı bakmasına rağmen cinsiyeti göremedim dedi söylemedi. Ben orda şüphelenmiştim kız olacağından çünkü erkek bebek cinsiyetini 12.haftada belli ediyor. Hele bide senin üç boyutlu bakılmış.
Evet ben de öyle düşünüyorum bir de ablam dün gece rüya görmüş annem demiş kızı olacak onun annem rahmetli oldu benim onun hevesiyle gittim kız dedi ihtimalli 🌸🌸

Ayyy ne güzel 1/2 dal sabah işe gitmeden içiyorum daha gözümü açar açmaz 🥹 her gün kendime söz versem de beceremiyorum .
Ben hayatım boyunca hiç içmedim o yüzden nasıl bir bağımlılık veya istek yaratıyor anlayamam. Mesela bende cips ve asitli içecek aşığı bir insanım. Hamileliğimi öğrendiğimden beri kendimi dizginliyorum. Yerine sağlıklı atıştırmalık, ceviz badem gibi kuruyemişler, asitli içecek yerine de maden suyu içiyorum. Artık ilk günlerdeki isteğim yok zaten. Sende aynı şekilde kuruyemiş ve türevlerini taşı bence. Aklına düştüğünde içmek istediğinde kendini onlarla oyala. Tabi birden bıçak gibi kesemezsin ama en azından ilk etapta günde 5 adet ile sınırlandır istesende erişeme vs. Sonrasında hiç içmemen daha iyi tabi. Gerçekten hem sana hem bebeğine çok zararlı

Selam teyzelerrr 🤍🤍🤍
ben de bugün dayanamadım il dışına çıkacağım diye kontrol bahanesiyle gidip bebişimi gördüm iyiydi çok şükür 12+0 haftasıyla uyumlu cinsiyeti sordum emin değilim kız olabilir dedi net değil ama bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah😍
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İçime çok kız gibi doğdu ya hadi hayırlısı

Senin yerinde olsam perinatolojiye değil normal gebelik takibine giderim, orada Necati Hançerlioğlu çok iyi bir hekim. Fatma Salih hoca da çok iyi doktormuş, benim tanıdığım hastanede hemşire, gebe olan hemşire arkadaşları da hep Fatma hocaya gidiyormuş. Benim gittiğim gün yoktu o yüzden Necati hocaya gittim ve ondan da çok memnun kaldım. Yani o gün hangisi yerindeyse ona giderdim. Ben şuan hala tüp bebek doktorumla devam ediyorum.
Canım benimki riskli gebelik olduğu için perinatoloji yönlendirme yapmıyor şu an. Ama senin dediğin doktoru not defterime yazmışım. Sen şimdi adını söyleyince hatırladım konuşmamızı ☺️ Perinatoloji bölümü kadın doğuma yönlendirecekti bugün ama benim tedirginliklerimi, şikayetlerimi duyunca bir kez daha bize gel dedi.

Dayanamadım sordum doktora, kasık fıtığı olabilir muayeneye geldiğinde genel cerrahiye baktıralım dedi. Bi bu eksik yani
Geçmiş olsun ama gebelikte kasık ağrısı normaldir bence , kasık fıtığı olacağını hiç düşünmüyorum ben. Eline gelen bir şişlik varmı kasığında yada gözle görülebilen genelde tek taraflı olur sağ yada sol alt tarafta.

Geçmiş olsun ama gebelikte kasık ağrısı normaldir bence , kasık fıtığı olacağını hiç düşünmüyorum ben. Eline gelen bir şişlik varmı kasığında yada gözle görülebilen genelde tek taraflı olur sağ yada sol alt tarafta.
Tek taraflı canım sadece solda. ağrıyan bölgede ufak bi topcuk var parmak ucumla hissediyorum ama belki de değildir bilemedim. gidince bi genel cerrahiye de ugrarım artık

Tek taraflı canım sadece solda. ağrıyan bölgede ufak bi topcuk var parmak ucumla hissediyorum ama belki de değildir bilemedim. gidince bi genel cerrahiye de ugrarım artık
İnşallah değildir, şimdiden strese sokma kendini boşver. Umarım basit ve hemen geçecek bir şeydir. Analık delilik derdimiz ağrımız hiç bitmiyo. Sadece yer değiştiriyo

İnşallah değildir, şimdiden strese sokma kendini boşver. Umarım basit ve hemen geçecek bir şeydir. Analık delilik derdimiz ağrımız hiç bitmiyo. Sadece yer değiştiriyo
ay gerçekten yavrum ya ikinci trimester hiçte prenseslik değilmiş :D sağ salim bi doğsun da başka bişey istediğim yok gerçekten

5 haftayı doldurmayı gözüm yemedi tıp fakültesi hastanesine gittim ama cihazları milattan önceden kalmaydı. Tek öğrendiğim yavrin çok hareketli dedi. Bu iyi bi şey di mi😂

O zaman olma ihtimali var. Merak etme tehlikeli birşey de değil olsa bile küçük bir operasyonla hallediliyor.

5 haftayı doldurmayı gözüm yemedi tıp fakültesi hastanesine gittim ama cihazları milattan önceden kalmaydı. Tek öğrendiğim yavrin çok hareketli dedi. Bu iyi bi şey di mi😂
Hareketli bir çocuk olacak bence hazırlıklı ol. Etrafımda hep bu aralar bunu duyuyorum karnımda çok hareketliydi çocukluğu da öyle geçiyor, karnımda hep uyurdu bebekliği de rahat geçiyor.. 😂

Hareketli bir çocuk olacak bence hazırlıklı ol. Etrafımda hep bu aralar bunu duyuyorum karnımda çok hareketliydi çocukluğu da öyle geçiyor, karnımda hep uyurdu bebekliği de rahat geçiyor.. 😂
Benimki bugün çikolataya ve doktorun dürtüklemesine rağmen yerinden kıpırdamadı. En son bir kere kolunu kaldırdı. Doktor diyor bu kadar rahatlık olamaz 😂

Back
X