Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
gözün aydın canım

Çalışıyorum bide o bile işe yaramıyor sigaraya vakit ayırıyorum bi şekilde , bu zamana kadar hep istikrarsızdım hee noktada , aslında bi sıkıntılı durumumda yok çok şükür ama sırf alışkanlık

Ayyy ne güzel 1/2 dal sabah işe gitmeden içiyorum daha gözümü açar açmaz her gün kendime söz versem de beceremiyorum .

Doktor katı kurallı bırakacaksın diyip kesip atıyor sadece , eşimde çok baskı yapıyor bak bisey olursa yarın çok üzülürsün diye ama işte ahhhh

Nurse9535 vallahi bir haftadir her aklima geldiginde dua ettim, sukurler olsun canim bu sonucuna tertemiz gelmis ve bir prenses geliyormus bak sen yaaa nazli olacak bu kiz belli oldu kutluyorum canim seni

Ayy cinsiyet haberlerine cok sevindim kizlar yaaa allah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin

N Neptunnn canim cok sevindim iyi olmana, o lekelenme de biter bir kac guna islemden oturu hir sey nasilsa bebisle alakasi yok benim de histereskopiden sonra 10 gun yaklasik leke kanama arasi birseylerim olmustu gecen sene, minik minik siziyordu sorun etmiyordum hic normal denmisti. Cok iyi olmana sevindim

Doktor katı kurallı bırakacaksın diyip kesip atıyor sadece , eşimde çok baskı yapıyor bak bisey olursa yarın çok üzülürsün diye ama işte ahhhh
Canım ben başlarda tiksindim ama 2 haftadır Canım çok istiyor mesela yaksam ardı gelir diye hiç o düşünceye de girmiyorum. Ben önceden de çok tiryaki değildim o yüzden seni anlayamabilirim ama acaba hiç içmemeyi denesen belki azalttım düşüncesini sürdürmek daha zordur bilemedim ki inşallah bırakırsın ikinize de çok zararlı

Hiç sanmıyorum ya böyle bir şey olacağını çok mu şiddetli bir ağrı,ne zaman gidiyorsun doktora ?
9 gün sonra randevum. cok ağrıyor kuzum ya gece uyku arasında bile dönerken hep o ağrıdan rahatsız oldum hiç durmadan ağrıyor. şiddeti 10 üzerinden 5 falan belki ama sürekli bi ağrı

9 gün sonra randevum. cok ağrıyor kuzum ya gece uyku arasında bile dönerken hep o ağrıdan rahatsız oldum hiç durmadan ağrıyor. şiddeti 10 üzerinden 5 falan belki ama sürekli bi ağrı
Sızlama mı ağrı şeklinde mi canım,bu idrar kültürüne filan baktılar mı senin ?Acaba erkene filan mı çeksin randevunu?Şiddetli kasık ağrısında böbrekte taştan dahi şüphe ediyorlar.

Sızlama mı ağrı şeklinde mi canım,bu idrar kültürüne filan baktılar mı senin ?Acaba erkene filan mı çeksin randevunu?Şiddetli kasık ağrısında böbrekte taştan dahi şüphe ediyorlar.
bu kasıkta değil canım ya bacakla bikini bölgesi arası. yani bikini bölgesini bacağa bağlayan bölge varya orası. idrar falan bakılmıştı zaten öyle bi ağrı değil bu çok farklı

Gözün aydın canım
Ayyy ne güzel 1/2 dal sabah işe gitmeden içiyorum daha gözümü açar açmaz her gün kendime söz versem de beceremiyorum .
cidden çok fazlaymış ben bu bir iki bile fazla bulup bırakmak istiyorum psikolojik durumum müsaade etmiyor bi yerde ona sığınıyorum

Senin yerinde olsam perinatolojiye değil normal gebelik takibine giderim, orada Necati Hançerlioğlu çok iyi bir hekim. Fatma Salih hoca da çok iyi doktormuş, benim tanıdığım hastanede hemşire, gebe olan hemşire arkadaşları da hep Fatma hocaya gidiyormuş. Benim gittiğim gün yoktu o yüzden Necati hocaya gittim ve ondan da çok memnun kaldım. Yani o gün hangisi yerindeyse ona giderdim. Ben şuan hala tüp bebek doktorumla devam ediyorum.

Selam teyzelerrr
ben de bugün dayanamadım il dışına çıkacağım diye kontrol bahanesiyle gidip bebişimi gördüm iyiydi çok şükür 12+0 haftasıyla uyumlu cinsiyeti sordum emin değilim kız olabilir dedi net değil ama bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Eklentiler

• image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 43
Nurse9535 vallahi bir haftadir her aklima geldiginde dua ettim, sukurler olsun canim bu sonucuna tertemiz gelmis ve bir prenses geliyormus bak sen yaaa nazli olacak bu kiz belli oldu kutluyorum canim seni
Çok teşekkür ederim Hemde ne nazlı hele bir doğsun totişinden ısıra ısıra ,tabi kıyabilirsem sevcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…