- 22 Kasım 2022
- 3.472
- 3.806
- 63
Dayanamadım sordum doktora, kasık fıtığı olabilir muayeneye geldiğinde genel cerrahiye baktıralım dedi. Bi bu eksik yaniBüyüyor ya ağrı yapıyordur sana,zahmetli gerçekten ben arada kendime hasta değilim hamileyim diye telkin de bulunuyorum,gene de hasta gibiyim
Çok sevindim canım. Tebrik ederim. Sağlıklı bir şekilde kucağına almak da nasip olur inşallahSağlıklı bir KIZIM OLUYORR
gözün aydın canımKızlar cinsiyet somunda öğrendim geçen hafta arkasını döndügü için görmedi ama kıza benzetti bugün şakacı bi oglumuz olduğunu öğrendik herkes kız diyordu sadece ben erkek diyordum ve anneler hissedermiş sağlıkla gelsin en önemlisi
Teşekkürlergözün aydın canım
Hiç sanmıyorum ya böyle bir şey olacağını çok mu şiddetli bir ağrı,ne zaman gidiyorsun doktora ?Dayanamadım sordum doktora, kasık fıtığı olabilir muayeneye geldiğinde genel cerrahiye baktıralım dedi. Bi bu eksik yani
Çalışıyorum bide o bile işe yaramıyor sigaraya vakit ayırıyorum bi şekilde , bu zamana kadar hep istikrarsızdım hee noktada , aslında bi sıkıntılı durumumda yok çok şükür ama sırf alışkanlıkBu miktar cok fazla. Yani 1-2 belki ama 15-16 hem sana hem bebeğe iyi değil. Yani duayla geçse keşke hepimiz edelim ama birazcık kendini zorlamalısın. Yani seni neyin tetiklediğini bi bulmasın. Can sıkıntısındansa kendine bi meşgale bulmalısın bence. Bilemiyorum suan tabiki hayatını ama, bebeğin için biraz dişini sık lütfen
Ayyy ne güzel 1/2 dal sabah işe gitmeden içiyorum daha gözümü açar açmazGözün aydın canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah güzel kızını
seni çok iyi anlıyorum ben de öyleyim ama çok azalttım günde 1-2 tane içiyorum tiksinirim filan sandım ama olmadı ben de azalttığım kadar azaltıyorum hatta bazen yakmamak için eşimden bi nefes alıp bırakıyorum inşallah tamamen de bırakırız
N Neptunnn çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim
Doktor katı kurallı bırakacaksın diyip kesip atıyor sadece , eşimde çok baskı yapıyor bak bisey olursa yarın çok üzülürsün diye ama işte ahhhhCanım Allah yardımcın olsun ya. Acaba psikolog desteği falan işe yarar mı ki? Ben ilk üç ay tiksindim -zaten az içerdim de- ama son bir haftadır canım istiyor. Hatta iki sefer arkadaşın sigarasından tek fırt çektim karşı koyması zor bi güdü ama 15-16 da çok kuzum ya doktorunun bir önerisi var mı
Valla tahmin bile edemiyorum ben son iki gün hasta yatmıştım. İyi ki atmışsın bizim de yüreğimizden bi sıkıntı hafiflemiş oldu
Canım ben başlarda tiksindim ama 2 haftadır Canım çok istiyor mesela yaksam ardı gelir diye hiç o düşünceye de girmiyorum. Ben önceden de çok tiryaki değildim o yüzden seni anlayamabilirim ama acaba hiç içmemeyi denesenDoktor katı kurallı bırakacaksın diyip kesip atıyor sadece , eşimde çok baskı yapıyor bak bisey olursa yarın çok üzülürsün diye ama işte ahhhh
9 gün sonra randevum. cok ağrıyor kuzum ya gece uyku arasında bile dönerken hep o ağrıdan rahatsız oldum hiç durmadan ağrıyor. şiddeti 10 üzerinden 5 falan belki ama sürekli bi ağrıHiç sanmıyorum ya böyle bir şey olacağını çok mu şiddetli bir ağrı,ne zaman gidiyorsun doktora ?
Sızlama mı ağrı şeklinde mi canım,bu idrar kültürüne filan baktılar mı senin ?Acaba erkene filan mı çeksin randevunu?Şiddetli kasık ağrısında böbrekte taştan dahi şüphe ediyorlar.9 gün sonra randevum. cok ağrıyor kuzum ya gece uyku arasında bile dönerken hep o ağrıdan rahatsız oldum hiç durmadan ağrıyor. şiddeti 10 üzerinden 5 falan belki ama sürekli bi ağrı
bu kasıkta değil canım ya bacakla bikini bölgesi arası. yani bikini bölgesini bacağa bağlayan bölge varya orası. idrar falan bakılmıştı zaten öyle bi ağrı değil bu çok farklıSızlama mı ağrı şeklinde mi canım,bu idrar kültürüne filan baktılar mı senin ?Acaba erkene filan mı çeksin randevunu?Şiddetli kasık ağrısında böbrekte taştan dahi şüphe ediyorlar.
Gözün aydın canımKızlar cinsiyet somunda öğrendim geçen hafta arkasını döndügü için görmedi ama kıza benzetti bugün şakacı bi oglumuz olduğunu öğrendik herkes kız diyordu sadece ben erkek diyordum ve anneler hissedermiş sağlıkla gelsin en önemlisi
cidden çok fazlaymış ben bu bir iki bile fazla bulup bırakmak istiyorum psikolojik durumum müsaade etmiyor bi yerde ona sığınıyorumAyyy ne güzel 1/2 dal sabah işe gitmeden içiyorum daha gözümü açar açmazher gün kendime söz versem de beceremiyorum .
Senin yerinde olsam perinatolojiye değil normal gebelik takibine giderim, orada Necati Hançerlioğlu çok iyi bir hekim. Fatma Salih hoca da çok iyi doktormuş, benim tanıdığım hastanede hemşire, gebe olan hemşire arkadaşları da hep Fatma hocaya gidiyormuş. Benim gittiğim gün yoktu o yüzden Necati hocaya gittim ve ondan da çok memnun kaldım. Yani o gün hangisi yerindeyse ona giderdim. Ben şuan hala tüp bebek doktorumla devam ediyorum.Hâlâ Bilkent’e gidiyorum canım. Güzin Başcı varmış. Onu çok duydum. Yorumları güzel. Galiba ona gideceğim. Sen hangi doktora gidiyordun?
Ben bu sitenin işleyişini hâlâ öğrenemedim. Mesajlar birbirine karıştıBeni merak edenlere ayrıca teşekkür ederim Bebeğim iyiymiş. Uykucu o kadar dürtüklemeye rağmen uyanmadı. Sonradan kolunu kaldırdı. Ense kalınlığı normal, burun kemiği görüldü. Ama USG’ye göre küçük çıkmış. Onu sonradan fark ettim. Soramadım doktora. Kahverengi lekeler yerleşme kanamasıdır, düşük kanaması olamaz dedi.
Ben bugün ikili test için kan verdim. Sonuçlar 15 günde çıkar dediler.
Çok teşekkür ederimNurse9535 vallahi bir haftadir her aklima geldiginde dua ettim, sukurler olsun canim bu sonucuna tertemiz gelmis ve bir prenses geliyormus bak sen yaaa nazli olacak bu kiz belli oldu kutluyorum canim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?