- 23 Ocak 2019
- 3.687
- 11.652
- 208
- 35
ikizlerin erken doğma ihtimali olduğu için her özel hastanede yenidoğan yoğun bakımı yok. o yüzden riske almak istemiyorlar. İnşallah oğluşlarında cinsiyeti netleşir. Salı günü kontrol var canımAaa cidden mi böle oldugunu bilmiyordummm ikizleri özelde doğurtmadıklarını. Nasıl senin ogluslar kontrol ne zaman
öksürük de başladı işteyim bir de zor duruyorum .aferin kulanamıyor benim bildiğimCanım bende iki gündür gribim. Ve asla takviylerle geciremem . Sabah bol limon ıhlamur içtim biraz öksürüğümu yumuşattı .sende öksürük varmı birde antibiyotik aldım bu adını yazdiklari hamileler için yoksa çok uzar biliyorum . Aferin kullanabiliyor mu hamileler
Kızlar cinsiyet somunda öğrendim geçen hafta arkasını döndügü için görmedi ama kıza benzetti bugün şakacı bi oglumuz olduğunu öğrendik herkes kız diyordu sadece ben erkek diyordum ve anneler hissedermiş sağlıkla gelsin en önemlisi
Geçen hafta bugün kan vermiştim. Bugün yeterli dna bulunamadı diye rapor göndermiş genoks. Yarın tekrar kan vericem bakalım. İnşallah bu kez güzel bir sonuçla gelir.
tebrikler canım sağlıkla gelsin oğluşunKızlar bugün nipt sonucum geldi çok şükür sağlıklı bir oğluş oluyorbizde hurafelerden bir tek kan yenileme tuttu cinsiyeti hemen öğrenmek istemiştik ama çevremizle paylaşırken ofiste minik bir anket yaptık öyle söyledik. Çoğunluk erkek tahmin etmişti topicte hala kız bebişler önde sanırım Eki Görüntüle 3591980
canım sonunda kesin olarak tebrik edebiliyormuyuzGünaydın sevgili Kasım anneleri ailem ben bugün gözümü hastanede Actim
Hersey yolunda çok şükür sağlıklı bebisim sağlıklı da bir kızım oluyor kesin teyit edildi çok şükür Allahma
çok haklılar. İkiz olmasa bile doğum yaptığın hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesinin olması gerekir çok önemli. allah korusun ne yaşanacağını bilemeyiz tedbirli olmak lazımikizlerin erken doğma ihtimali olduğu için her özel hastanede yenidoğan yoğun bakımı yok. o yüzden riske almak istemiyorlar. İnşallah oğluşlarında cinsiyeti netleşir. Salı günü kontrol var canım
Ben de rüyamda erkek bebek gördüm kızım olacağını öğrendim rüyaların tersi olur derlerselam kızlarevet çok sessiz gerçekten bugün. Ben dün gece bir rüya gördüm ve sizinle paylaşayım dedim. Bir kız bebek emziriyordum. Ve sütüm çok bol bebek de çok iştahlıydı nefes nefese kaldı emerken sonra ben göğsümü çektim biraz rahatlasın diye. Öyle güzel bir histi ki. Bugün hep bu rüyayı düşündüm. yarın kontrolüm var çok heycanlıyım kanamalardan sonra inşallah çok iyidir kuzucuğum..yarın 12 haftalık olacağız Allah nasip ederse.. sizler nasılsınız herşey yolunda mııı güzel anneler
Hamile kaldığımdan beri erkek bebek doğurduğumu görüyorum tersi çıkarsa baya şok geçirebilirim çünkü hissiyatım da o yönde. Siz ne hissediyordunuz?Ben de rüyamda erkek bebek gördüm kızım olacağını öğrendim rüyaların tersi olur derler
ben şuan cidden enerjik hissediyorum kendimi.2 haftadır da uyku halim, halsizliğim kalmadı. 16.haftaya yeni girdim2. Trimestere geçiş yapan hamişler enerji tam olarak kaçıncı haftada geliyor ya
Enerjisizlikten bi tık bunaldım. İş yerinde öğle yemeğinden sonra iyice çekiliyor enerjim. Akşam eve gittiğimde zaten hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Mutfağa girmeyi bi şeyler yapmayı hazırlamayı hatta temizlemeyi bile çok severken mutfakla aramıza buz dağları örüldü resmen.(
Ay hadi inşallah ya 1.5 aya taşınmam da gerekiyor bu enerjisizlikle altından kalkamıycam yoksaben şuan cidden enerjik hissediyorum kendimi.2 haftadır da uyku halim, halsizliğim kalmadı. 16.haftaya yeni girdim
Bende de aynı hep bir oturma dinlenme modundayim .enerji çok istiyorum 12nci haftamAy hadi inşallah ya 1.5 aya taşınmam da gerekiyor bu enerjisizlikle altından kalkamıycam yoksa
Az kalmışikizlerin erken doğma ihtimali olduğu için her özel hastanede yenidoğan yoğun bakımı yok. o yüzden riske almak istemiyorlar. İnşallah oğluşlarında cinsiyeti netleşir. Salı günü kontrol var canım
Erkek kiyafeti malesef kanayan yara andjdj ama ben guzel seyler buldugumu dusunuyorum ya yani aldigim seyler cok icime sindi tipsel olarakkızlar bu ebebekte hep kız bebiş kıyafetleri var ya bizim oğlanlar kombinsiz mi gezsin moralim bozuldu düniki üç erkek zıbını koymuşlar o kadar her yer kız bebiş kıyafetleri dolu
16.haftadayim hala bulantim bitmedigi icin harikayim diyemiycem2. Trimestere geçiş yapan hamişler enerji tam olarak kaçıncı haftada geliyor ya
Enerjisizlikten bi tık bunaldım. İş yerinde öğle yemeğinden sonra iyice çekiliyor enerjim. Akşam eve gittiğimde zaten hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Mutfağa girmeyi bi şeyler yapmayı hazırlamayı hatta temizlemeyi bile çok severken mutfakla aramıza buz dağları örüldü resmen.(
Lcw den bak caniko , zara h&m buralarda güzel şeyler var ben e bebekten alısveriş sevmiyorum kumaş iyi değil, cigit ve ohlala koalada güzelkızlar bu ebebekte hep kız bebiş kıyafetleri var ya bizim oğlanlar kombinsiz mi gezsin moralim bozuldu düniki üç erkek zıbını koymuşlar o kadar her yer kız bebiş kıyafetleri dolu
Evet bende inanamadım 13. Hafta da artık 15. Hafta değişmez diye düşünüyorum iki farklı doktor da kız dedi sağlıkla gelsin miniklerimizKuzum bana da doktor 12haftada kız dedi ama ikinci defa duyarsam tam içimde netleştiricem senin gibihayırlı olsun senin adına çokkkk sevindimm sağlıkla gelsin minik prenses
Ecosummmm insallah darısı başına sağlıkla icimMaviş sen sırayı savdın hskdjdkd darısı banaaa
Teşekkürler canim detaylı da değişmez dimi
Hahahahah kesin olarak kız iki farklı doktor da aynı şeyi gördüyse demek kitebrikler canım sağlıkla gelsin oğluşun
canım sonunda kesin olarak tebrik edebiliyormuyuzhaydi bakalım iki erkek sonrası bu da sana bir armağan oldu tebrik ederim
çok haklılar. İkiz olmasa bile doğum yaptığın hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesinin olması gerekir çok önemli. allah korusun ne yaşanacağını bilemeyiz tedbirli olmak lazım
aşkım saydıklarının hiçbiri yaşadığım yerde yok sadece e bebek var chcjlxjdjdj online bakarım mecbur arada link at bana da lütfnnErkek kiyafeti malesef kanayan yara andjdj ama ben guzel seyler buldugumu dusunuyorum ya yani aldigim seyler cok icime sindi tipsel olarakcarters,atelier babbi,antebies,cigit,h&m bak canim muhakkkak
ya sadece e bebek ve şcw var burdaLcw den bak caniko , zara h&m buralarda güzel şeyler var ben e bebekten alısveriş sevmiyorum kumaş iyi değil, cigit ve ohlala koalada güzel
dün 4 prilama rağmen bulantı ve kusma vardı bugün hiç içmedim yine bulanıyo ama daha kusmadım. artık prilam içmicem galiba ilaç almamış olurum en azından ya16.haftadayim hala bulantim bitmedigi icin harikayim diyemiycemama gunduzleri uyumuyorum evde ve sosyal hayatta daha aktifim en azindan
ya ağrısını çekeyim de bebeğe bişey olacak diye korkuyorum ama normal gibi bu durum o zaman bende de midedeki durum vardı o geçti karın ağrısı başladı bi an önce geçer inşallah hepimizin ağrısıBende var son zamanlarda kramp gibi oldu. Bi ara mideme taş oturmuş gibi mide ağrısı oldu. Bi de reflüden şüphelendim ben işte aşırı şişkinliğim var ondan dolayı mı diye düşünüyorum bağırsak mıdır rahim midir neyse artık ağrıyor baya. Bi de benim alt karnımda sanki doluluk var böyle tuhaf bi his rahim yukarı çıkıyor sanırım çünkü sanki yukarı doğru çekiyorlar karnımı rahmi. Bi tuhaf hallerdeyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?