Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aaa cidden mi böle oldugunu bilmiyordummm ikizleri özelde doğurtmadıklarını. Nasıl senin ogluslar kontrol ne zaman
ikizlerin erken doğma ihtimali olduğu için her özel hastanede yenidoğan yoğun bakımı yok. o yüzden riske almak istemiyorlar. İnşallah oğluşlarında cinsiyeti netleşir. Salı günü kontrol var canım

öksürük de başladı işteyim bir de zor duruyorum .aferin kulanamıyor benim bildiğim

Geçen hafta bugün kan vermiştim. Bugün yeterli dna bulunamadı diye rapor göndermiş genoks. Yarın tekrar kan vericem bakalım. İnşallah bu kez güzel bir sonuçla gelir.

tebrikler canım sağlıkla gelsin oğluşun
Günaydın sevgili Kasım anneleri ailem ben bugün gözümü hastanede Actim
Hersey yolunda çok şükür sağlıklı bebisim sağlıklı da bir kızım oluyor kesin teyit edildi çok şükür Allahma
canım sonunda kesin olarak tebrik edebiliyormuyuz haydi bakalım iki erkek sonrası bu da sana bir armağan oldu tebrik ederim
çok haklılar. İkiz olmasa bile doğum yaptığın hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesinin olması gerekir çok önemli. allah korusun ne yaşanacağını bilemeyiz tedbirli olmak lazım

Ben de rüyamda erkek bebek gördüm kızım olacağını öğrendim rüyaların tersi olur derler

kızlar bu ebebekte hep kız bebiş kıyafetleri var ya bizim oğlanlar kombinsiz mi gezsin moralim bozuldu dün iki üç erkek zıbını koymuşlar o kadar her yer kız bebiş kıyafetleri dolu

Ben de rüyamda erkek bebek gördüm kızım olacağını öğrendim rüyaların tersi olur derler
Hamile kaldığımdan beri erkek bebek doğurduğumu görüyorum tersi çıkarsa baya şok geçirebilirim çünkü hissiyatım da o yönde. Siz ne hissediyordunuz?

2. Trimestere geçiş yapan hamişler enerji tam olarak kaçıncı haftada geliyor ya
Enerjisizlikten bi tık bunaldım. İş yerinde öğle yemeğinden sonra iyice çekiliyor enerjim. Akşam eve gittiğimde zaten hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Mutfağa girmeyi bi şeyler yapmayı hazırlamayı hatta temizlemeyi bile çok severken mutfakla aramıza buz dağları örüldü resmen. (

ben şuan cidden enerjik hissediyorum kendimi.2 haftadır da uyku halim, halsizliğim kalmadı. 16.haftaya yeni girdim

Az kalmış senindemi netleşmedi daha tam?

kızlar bu ebebekte hep kız bebiş kıyafetleri var ya bizim oğlanlar kombinsiz mi gezsin moralim bozuldu dün iki üç erkek zıbını koymuşlar o kadar her yer kız bebiş kıyafetleri dolu
Erkek kiyafeti malesef kanayan yara andjdj ama ben guzel seyler buldugumu dusunuyorum ya yani aldigim seyler cok icime sindi tipsel olarak carters,atelier babbi,antebies,cigit,h&m bak canim muhakkkak

16.haftadayim hala bulantim bitmedigi icin harikayim diyemiycem ama gunduzleri uyumuyorum evde ve sosyal hayatta daha aktifim en azindan

Lcw den bak caniko , zara h&m buralarda güzel şeyler var ben e bebekten alısveriş sevmiyorum kumaş iyi değil, cigit ve ohlala koalada güzel

Kuzum bana da doktor 12haftada kız dedi ama ikinci defa duyarsam tam içimde netleştiricem senin gibi hayırlı olsun senin adına çokkkk sevindimm sağlıkla gelsin minik prenses
Evet bende inanamadım 13. Hafta da artık 15. Hafta değişmez diye düşünüyorum iki farklı doktor da kız dedi sağlıkla gelsin miniklerimiz
Maviş sen sırayı savdın hskdjdkd darısı banaaa
Ecosummmm insallah darısı başına sağlıkla icim
Çok rahat ve mutluyum
maviss_34 tebrik ederim canım prensesin geliyormuş
Teşekkürler canim detaylı da değişmez dimi
Hahahahah kesin olarak kız iki farklı doktor da aynı şeyi gördüyse demek ki

Kızlarr yarın kayınvalidemler ve görümcem gelecek uzaktan geliyolar 2 gündür hummalı temizlik yapıyorum bel ağrısından gebericem dhdjd ay buralara da bakamaz oldum işten güçten. Evin işi anca bitti de yarın akşam için ne yemek yapayım nolur fikir verin yaa meze falan zeytinyağlı deniz börülcesi pancar salatası hazırlıyım dedim de yemek konusunda sınıfta kaldım ben zeytinyağlıcıyım onlar etçil bir sülale fikirlerinizi ona göre alayım aşklar nolur yardımm beyin kalmadı temizlikten

Erkek kiyafeti malesef kanayan yara andjdj ama ben guzel seyler buldugumu dusunuyorum ya yani aldigim seyler cok icime sindi tipsel olarak carters,atelier babbi,antebies,cigit,h&m bak canim muhakkkak
aşkım saydıklarının hiçbiri yaşadığım yerde yok sadece e bebek var chcjlxjdjdj online bakarım mecbur arada link at bana da lütfnn

16.haftadayim hala bulantim bitmedigi icin harikayim diyemiycem ama gunduzleri uyumuyorum evde ve sosyal hayatta daha aktifim en azindan
dün 4 prilama rağmen bulantı ve kusma vardı bugün hiç içmedim yine bulanıyo ama daha kusmadım. artık prilam içmicem galiba ilaç almamış olurum en azından ya

ya ağrısını çekeyim de bebeğe bişey olacak diye korkuyorum ama normal gibi bu durum o zaman bende de midedeki durum vardı o geçti karın ağrısı başladı bi an önce geçer inşallah hepimizin ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…