Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Günaydın sevgili Kasım anneleri ailem ben bugün gözümü hastanede Actim
Hersey yolunda çok şükür sağlıklı bebisim sağlıklı da bir kızım oluyor kesin teyit edildi çok şükür Allahma
Kuzum bana da doktor 12haftada kız dedi ama ikinci defa duyarsam tam içimde netleştiricem senin gibi hayırlı olsun senin adına çokkkk sevindimm sağlıkla gelsin minik prenses

zaten iki haftada bir ankaraya gidiyorum .Burda bir iki özele gittim doğumunuikiz olduğu için burda yapamayız sadece rutin takibini yaparız dedi. O yüzden özele gitmiyorum
Aaa cidden mi böle oldugunu bilmiyordummm ikizleri özelde doğurtmadıklarını. Nasıl senin ogluslar kontrol ne zaman

Ayyy karşıma öyle güzel bebek kıyafeti sayfaları çıkıyor ki hiçbir şey almadım daha kendimi durduruyorum

Kızlar bende idrar yolu enf. varmış şüphelenip doktora gitmiştim dün. Bugün de sonuç almaya gidicem ne yazacak bakalım

Özel bir doktora gitmiyorum .Devlet takipliyim canım .Bir acile gideyim olmazsa
Canım bende iki gündür gribim. Ve asla takviylerle geciremem . Sabah bol limon ıhlamur içtim biraz öksürüğümu yumuşattı .sende öksürük varmı birde antibiyotik aldım bu adını yazdiklari hamileler için yoksa çok uzar biliyorum . Aferin kullanabiliyor mu hamileler

Günaydın kızlar karın ağrısı yaşayan var mı 14. Haftadayım ama acayip bir karın ağrısı yaşıyorum benimle aynı durumda olan var mı yazar mısın lütfen
Bu ara bende de garip garip ağrılar türedi. SAbahları wcye çıkarken sancı olmazdı şimdi baya oluyor. Kaburgam ağrıyor kasığım ağrıyor heryerim pert ahahhhahahh

Ayyy ne güzel 1/2 dal sabah işe gitmeden içiyorum daha gözümü açar açmaz her gün kendime söz versem de beceremiyorum .
canım maalesef ben de öyleyim yalnız değilsin. ben de çok uzun zamandır içiyorum. Büyük konuşmuşum sadece hamile kalırsam bırakırım diyordum. Bırakamadım. PAket takibi yapayım doktor 5 demişti. Bari yarıya düşürdüm 10 içiyorum diyordum yine arttı bu ara. Çok büyük bir yük biniyor üstümüze. Napalım elimizden geleni yapıyoruz. Kim nederse desin sen hep iyi olduğuna ve kötülük yapsan da ona kötülük bulaşmadığına inan. Zararlı olmayan ne kaldı ki yediğimiz içtiğimiz her şey çöp

Bende var son zamanlarda kramp gibi oldu. Bi ara mideme taş oturmuş gibi mide ağrısı oldu. Bi de reflüden şüphelendim ben işte aşırı şişkinliğim var ondan dolayı mı diye düşünüyorum bağırsak mıdır rahim midir neyse artık ağrıyor baya. Bi de benim alt karnımda sanki doluluk var böyle tuhaf bi his rahim yukarı çıkıyor sanırım çünkü sanki yukarı doğru çekiyorlar karnımı rahmi. Bi tuhaf hallerdeyim ben de
Günaydın kızlar karın ağrısı yaşayan var mı 14. Haftadayım ama acayip bir karın ağrısı yaşıyorum benimle aynı durumda olan var mı yazar mısın lütfen

Kızlar bi de benim idrarda nitrit çıkmış ama bakteri yok sağlıkçı olan var mı aramızda bakteriyel olmadan enfeksiyon olur mu? Acaba vajinal enfeksiyon mu idrarda gözüktü?

Canım kızlar Kontrolden çıktım. 14+2 haftalık, 10.5 cm 87 gr olmuşuz. Girmeden çikolatamı yedim. Epey hareketliydi. Doğum 14 kasım görünüyor. 4 hafta sonra görelim tekrar dedi. Asla dayanamam 2 hafta olsun dedim. Tamam dedi bayramdan önce de bir bakacak. En azından bayramda kafam rahat olur

Eklentiler

• 20250516_130132.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 66
  • 20250516_130120.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 66
  • 20250514_150754.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 65
Aferin kullanılmaz hamilelikte.
Antibiyotiği de doktor onayı olmadan kullanma. Enfeksiyon çeşidine göre uygun olanı verir

Maşallah annesi

Merhaba anneler çok sık yazamıyorum çoğu anniş cinsiyeti öğrenmiş bizimde 13. Haftada belli oldu %90 erkek dedi dr ama yinede 16. Haftayı beklicem sevinmek için biraz önden gidiyor hafta olarak zaten erken döllenme olduğunu biliyordum şimdilik her şey yolunda şükür

Ben içtiğimde de yaptı ve kullanamadım alışmadı bünyem sürekli sersem gibi olduğum için bıraktım az kalmış ama bir iki haftaya geçer bulantılarınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…