- 22 Ekim 2019
- 336
- 574
- 103
- 33
Kuzum bana da doktor 12haftada kız dedi ama ikinci defa duyarsam tam içimde netleştiricem senin gibiGünaydın sevgili Kasım anneleri ailem ben bugün gözümü hastanede Actim
Hersey yolunda çok şükür sağlıklı bebisim sağlıklı da bir kızım oluyor kesin teyit edildi çok şükür Allahma
Aaa cidden mi böle oldugunu bilmiyordummm ikizleri özelde doğurtmadıklarını. Nasıl senin ogluslar kontrol ne zamanzaten iki haftada bir ankaraya gidiyorum .Burda bir iki özele gittim doğumunuikiz olduğu için burda yapamayız sadece rutin takibini yaparız dedi. O yüzden özele gitmiyorum
Maviş sen sırayı savdın hskdjdkd darısı banaaaGünaydın sevgili Kasım anneleri ailem ben bugün gözümü hastanede Actim
Hersey yolunda çok şükür sağlıklı bebisim sağlıklı da bir kızım oluyor kesin teyit edildi çok şükür Allahma
Benim de öyle kramplar ağrılar giriyor.Günaydın kızlar karın ağrısı yaşayan var mı 14. Haftadayım ama acayip bir karın ağrısı yaşıyorum benimle aynı durumda olan var mı yazar mısın lütfen
Canım bende iki gündür gribim. Ve asla takviylerle geciremem . Sabah bol limon ıhlamur içtim biraz öksürüğümu yumuşattı .sende öksürük varmı birde antibiyotik aldım bu adını yazdiklari hamileler için yoksa çok uzar biliyorum . Aferin kullanabiliyor mu hamilelerÖzel bir doktora gitmiyorum .Devlet takipliyim canım .Bir acile gideyim olmazsa
Bu ara bende de garip garip ağrılar türedi. SAbahları wcye çıkarken sancı olmazdı şimdi baya oluyor. Kaburgam ağrıyor kasığım ağrıyor heryerim pert ahahhhahahhGünaydın kızlar karın ağrısı yaşayan var mı 14. Haftadayım ama acayip bir karın ağrısı yaşıyorum benimle aynı durumda olan var mı yazar mısın lütfen
canım maalesef ben de öyleyim yalnız değilsin. ben de çok uzun zamandır içiyorum. Büyük konuşmuşum sadece hamile kalırsam bırakırım diyordum. Bırakamadım. PAket takibi yapayım doktor 5 demişti. Bari yarıya düşürdüm 10 içiyorum diyordum yine arttı bu ara. Çok büyük bir yük biniyor üstümüze. Napalım elimizden geleni yapıyoruz. Kim nederse desin sen hep iyi olduğuna ve kötülük yapsan da ona kötülük bulaşmadığına inan. Zararlı olmayan ne kaldı ki yediğimiz içtiğimiz her şey çöpAyyy ne güzel 1/2 dal sabah işe gitmeden içiyorum daha gözümü açar açmazher gün kendime söz versem de beceremiyorum .
Çok korktum doktora gittim bebek iyi şükür ama insan tedirgin oluyorBenim de öyle kramplar ağrılar giriyor.
zaman hemen geçsin istiyorum kucağıma alayım bu tedirginlikler bitsinBu ara bende de garip garip ağrılar türedi. SAbahları wcye çıkarken sancı olmazdı şimdi baya oluyor. Kaburgam ağrıyor kasığım ağrıyor heryerim pert ahahhhahahh
Günaydın kızlar karın ağrısı yaşayan var mı 14. Haftadayım ama acayip bir karın ağrısı yaşıyorum benimle aynı durumda olan var mı yazar mısın lütfen
Aferin kullanılmaz hamilelikte.Canım bende iki gündür gribim. Ve asla takviylerle geciremem . Sabah bol limon ıhlamur içtim biraz öksürüğümu yumuşattı .sende öksürük varmı birde antibiyotik aldım bu adını yazdiklari hamileler için yoksa çok uzar biliyorum . Aferin kullanabiliyor mu hamileler
Maşallah annesiCanım kızlarKontrolden çıktım. 14+2 haftalık, 10.5 cm 87 gr olmuşuz. Girmeden çikolatamı yedim. Epey hareketliydi. Doğum 14 kasım görünüyor. 4 hafta sonra görelim tekrar dedi. Asla dayanamam 2 hafta olsun dedim. Tamam dedi bayramdan önce de bir bakacak. En azından bayramda kafam rahat olur
Antibiyotik doktor vermişti hamileler içinmis . Teşekkür ederimAferin kullanılmaz hamilelikte.
Antibiyotiği de doktor onayı olmadan kullanma. Enfeksiyon çeşidine göre uygun olanı verir
Ben içtiğimde de yaptı ve kullanamadım alışmadı bünyem sürekli sersem gibi olduğum için bıraktım az kalmış ama bir iki haftaya geçer bulantılarınız inşallahGünaydın kızlar. Dün bütün gün mide bulantısıyla uğraştığım için gece 1 tane prilam içtim. İlk defa kullandım. Bugün sersem halde uyandım. Daha kötüyüm. Prilam’ın böyle bir etkisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?