Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sağlıkla gelsin canım ilk çocuk mu

Oğluş anneleri bebikolar az büyüdüğünde bu marka aklınızda olsun çok tarz farklı ürünleri var benim oğlum olsa direk bu sayfa aklımdaydı

Eklentiler

• IMG_4650.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_4649.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_4648.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 66
15 hafta bende aynı durumdayım sabahları bi tık enerjik oluyorum ama işyerinde öğlene kadar tamamen bitiyor o enerji. Eve geldiğimde asla eskisi gibi evle ilgilenme, yemek pişirme durumum yok bitik oluyorum tamamen. Huy edindim iş çıkışı eve geldiğimde içim geçiyor uyuyorum yani çok ilginç ikinci trimester enerjisi ne zaman gelecek merak ediyorum

Benim hayat ertelemekten ibaret oldu bugün yarın diye diye 1 aydır yapmadığım iş var,üşengeçlik ve yorgunluk benim enerjiyi sıfırladı.Her hafta bu hafta daha iyiyim diye başlıyorum ama yok hafta ortasında gene yorgunum.Ne zaman düzeleceğiz bilmiyorum,sen 15 de böyleysen biz ümitlenmeyelim

Bende dün tahlil verdim crp biraz yükselmiş antibiyotik yazdılar. Çok ilaç da içmek istemiyorum ama. Bende acaba enfeksiyondan mı büyüme ağrısı mı anlayamadım
Ben de dün tahlil vermiştim idrar tahlilim çıktı ama kültür çıkmadı ama bakteri varmış antibiyotik verdi.

Benim pazartesiden beri modum yerlerde iştahım da azalıyor sanki. Sabah 2 yumurta akşam da çiğ köfte dürüm yiyebildim ve yemesem 2 yumurta yetecekti yani acıkmamıştım

O zaman benim de büyüme gerilme ağrısı özellikle 2 gün önce ağlatacak derecedeydi.

Ben de dün tahlil vermiştim idrar tahlilim çıktı ama kültür çıkmadı ama bakteri varmış antibiyotik verdi.
Kültür 3 gün sonra çıkıyor canım hemen çıkmıyor. Ama zaten antibiyotik başlamışsın iyi olmuş. Benimde lökositle yassı epitel hafif yüksek çıktı, salıya kadar da kültür çıkar ona göre bana da verir büyük ihtimal.

Bakteriyi görünce dayanamadım gittim hemen daha fazla beklememek için. Çünkü idrarımda koku hissetmiştim ama başka belirti olmayınca önemsemedim. Sonradan aklıma geldi geçmeyince biraz zaman geçti daha fazla bekleyemedim içim rahat etmezdi. Doktor da Salı mı yazsam şimdi diye arada kaldı sonra da başlatmaya karar verdi.

Bende dün tahlil verdim crp biraz yükselmiş antibiyotik yazdılar. Çok ilaç da içmek istemiyorum ama. Bende acaba enfeksiyondan mı büyüme ağrısı mı anlayamadım
Ben parol bile almak istemiyorum . Doktorun ne dedi çok ağrın yoksa kullanmasan ilerler mi acaba

Allah yar ve yardımcımız olsun . Böyle olmasaydı keşke herkesin bünyesi bir değil istikrarlı değil . Bir mucize olsun inşallah bırakalım bebeler sağlıkla doğsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…