Soyle besamel soslu bir kirmizi et yapsan kusum kusbasi ustune besamel ustune kasar firina vermelikKızlarr yarın kayınvalidemler ve görümcem gelecek uzaktan geliyolar 2 gündür hummalı temizlik yapıyorum bel ağrısından gebericem dhdjd ay buralara da bakamaz oldum işten güçten. Evin işi anca bitti de yarın akşam için ne yemek yapayım nolur fikir verin yaa meze falan zeytinyağlı deniz börülcesi pancar salatası hazırlıyım dedim de yemek konusunda sınıfta kaldım ben zeytinyağlıcıyım onlar etçil bir sülalefikirlerinizi ona göre alayım aşklar nolur yardımm beyin kalmadı temizlikten
Ben her gece bi tane iciyorum hala yavrum ya birakamadim korkudan, icmesem demek ki iyice kotu olicam diyorum iki haftadir gunduz olani icmeyi biraktim ama zorlaniyorum yalan yokdün 4 prilama rağmen bulantı ve kusma vardı bugün hiç içmedim yine bulanıyo ama daha kusmadım. artık prilam içmicem galiba ilaç almamış olurum en azından ya
Aynısıyım canım,hiç enerjim yok.Azıcık ayakta dursam sinir geliyor bana.Öğleden sonra daha kötüyüm,akşam yemeklerine çok önem verirdim şimdi sürekli dışarda mı yesek diye içimden geçip duruyorum.Yemek yapmak,ev temizlemek,yerden bir şey kaldırmak bile çok zor geliyor.Akşam da 10 dedi mi yatağa koşuyorum .Hep bir bitkinim.Midem de tuhaf aç desem değil tok desem değil,garip bir huzursuzluk içinde ve ben 12.haftaya giriyorum.2. Trimestere geçiş yapan hamişler enerji tam olarak kaçıncı haftada geliyor ya
Enerjisizlikten bi tık bunaldım. İş yerinde öğle yemeğinden sonra iyice çekiliyor enerjim. Akşam eve gittiğimde zaten hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Mutfağa girmeyi bi şeyler yapmayı hazırlamayı hatta temizlemeyi bile çok severken mutfakla aramıza buz dağları örüldü resmen.(
Ay fırında hemidee pratik olur sağol balım harika fikirSoyle besamel soslu bir kirmizi et yapsan kusum kusbasi ustune besamel ustune kasar firina vermelik
Aynen kusum duduklude eti hasla hemen, suyuna da mis gibi pirinc pilavi yap tum menu hazirAy fırında hemidee pratik olur sağol balım harika fikir
5. haftadan beri bulantı hapları içiyorumBen her gece bi tane iciyorum hala yavrum ya birakamadim korkudan, icmesem demek ki iyice kotu olicam diyorum iki haftadir gunduz olani icmeyi biraktim ama zorlaniyorum yalan yokzararsiz dendigi icin iciyorum haftalardir valla artik canim burnumda djdjdjdj
Ben direndim 8 bitince basladim ama sonuc ayni iste5. haftadan beri bulantı hapları içiyorum
İnşallah cannm sağlıkla gelsinlerdee cinsiyet ne olursa olsun farketmiyorEvet bende inanamadım 13. Hafta da artık 15. Hafta değişmez diye düşünüyorum iki farklı doktor da kız dedi sağlıkla gelsin miniklerimiz
Ecosummmm insallah darısı başına sağlıkla icim
Çok rahat ve mutluyum
Teşekkürler canim detaylı da değişmez dimi
Hahahahah kesin olarak kız iki farklı doktor da aynı şeyi gördüyse demek ki
Kıazz ben hep online shdndndnd giderek almam hiç sende öle yaaap . Kalıp işine gelince lcw tam kalıp, hm ve zara bi tık bol. Ona göre hesap et senin erkoydu dimiya sadece e bebek ve şcw var burdasırf alışveriş için istanbula mı gitsem
Canım 12. haftada tam olarak anlattığın gibiyim. Hayat enerjim sömürülmüş gibi. Zaten korkulardan dolayı 3 ayı nasıl geçirdik bilmiyorum bir de bu enerjisizlik, duygu durum bozukluğu mahvetti beni.Aynısıyım canım,hiç enerjim yok.Azıcık ayakta dursam sinir geliyor bana.Öğleden sonra daha kötüyüm,akşam yemeklerine çok önem verirdim şimdi sürekli dışarda mı yesek diye içimden geçip duruyorum.Yemek yapmak,ev temizlemek,yerden bir şey kaldırmak bile çok zor geliyor.Akşam da 10 dedi mi yatağa koşuyorum .Hep bir bitkinim.Midem de tuhaf aç desem değil tok desem değil,garip bir huzursuzluk içinde ve ben 12.haftaya giriyorum.
Valla ben 15.haftaya gircem ama enerjim yerlerde bütün gün uyukluyorum. Bugün kan ve idrar verdim ki tahmin ettiğim gibi demir depolarım boşalmış anemikmişim. İdrar kültürü sonucum da çıkınca hepsinin sonucuyla doktoruma gitcem. Hamileliği ilk öğrendiğimde kanda herşeyim normaldi bebiş benden yemiş ondan böyle halsiz kalmışım. Sende mutlaka baktır kan değerlerine.2. Trimestere geçiş yapan hamişler enerji tam olarak kaçıncı haftada geliyor ya
Enerjisizlikten bi tık bunaldım. İş yerinde öğle yemeğinden sonra iyice çekiliyor enerjim. Akşam eve gittiğimde zaten hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Mutfağa girmeyi bi şeyler yapmayı hazırlamayı hatta temizlemeyi bile çok severken mutfakla aramıza buz dağları örüldü resmen.(
erkek olabilir dedi net değil dedi. Artık belli olsun istiyorum .Fetal de yaptırmayınca doktorun görmesini bekliyoz :)Az kalmışsenindemi netleşmedi daha tam?
Valla misafirdir,akşam oturmasıdır,gezme tozmadır bana çok uzak geliyor şu an.Tek yaptığım uzanmak ya,devamlı eve dönsem de uzansam derdindeyim.Değişik bir açlık hissiyatı var bir de ama tarif bile edemiyorum,bulantı zaten var.Şöyle toplandığımız,iştahımızın açıldığı,enerjinin yerine geldiği bir zamana geçiş yapacak mıyız bilmiyorumCanım 12. haftada tam olarak anlattığın gibiyim. Hayat enerjim sömürülmüş gibi. Zaten korkulardan dolayı 3 ayı nasıl geçirdik bilmiyorum bir de bu enerjisizlik, duygu durum bozukluğu mahvetti beni.
Benimkide lle dedi kız gibi ama net bişi için 31 mayısı beklicüğkerkek olabilir dedi net değil dedi. Artık belli olsun istiyorum .Fetal de yaptırmayınca doktorun görmesini bekliyoz :)
Pilava ağzım sulandıAynen kusum duduklude eti hasla hemen, suyuna da mis gibi pirinc pilavi yap tum menu hazir
Bende dün tahlil verdim crp biraz yükselmiş antibiyotik yazdılar. Çok ilaç da içmek istemiyorum ama. Bende acaba enfeksiyondan mı büyüme ağrısı mı anlayamadımÇok korktum doktora gittim bebek iyi şükür ama insan tedirgin oluyor
canım ben de öğrendiğimden beri kzı bebek hissediyodum hatta eşim rüyasında kız bebek gördü ve hattaa doktorumuz büyük ihtimalle kız dediHamile kaldığımdan beri erkek bebek doğurduğumu görüyorum tersi çıkarsa baya şok geçirebilirim çünkü hissiyatım da o yönde. Siz ne hissediyordunuz?
Dün doktor bazen ani bazen sürekli devam eden karın ağrısına yerleşme ağrısıdır dedi. Ben 12. haftadayım. Sizin haftanız daha fazlaysa dediğiniz gibi büyüme ağrısı da olabilirBende dün tahlil verdim crp biraz yükselmiş antibiyotik yazdılar. Çok ilaç da içmek istemiyorum ama. Bende acaba enfeksiyondan mı büyüme ağrısı mı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?