Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ayyy senin minnoş kocaman olmuştur annesi yaaa en son kaçtı gördüğündee. İyi dayandın kız valla aferim sana

Şekerin falan düşmüş olmasın canım, açsan bişeyler ye
Aç değilim aslında ama. Takviyeyi içtikten sonra oldu mide bulantısı. Ama soğuk soğuk ter dökünce tedirgin oldum. Böyle patlayacakmışım gibi bir his.

Askım valla en son 12de gördüm gittiğimde 16 haftalık olacak şok olcam muhtemelen görünce
1 ay dayanmak cok zormus kızz

Ya ben haftada 2 kere görsem ancak rahatlıyorum geçen zıplarken gördüm, sonra eliyle yüzünü kapatmıştı çok tatlıydı. Ama ben riskli diye görüyorum kuzu yoksa iyi olsun ayda bir görmeye razıyım yaaa.

Aç değilim aslında ama. Takviyeyi içtikten sonra oldu mide bulantısı. Ama soğuk soğuk ter dökünce tedirgin oldum. Böyle patlayacakmışım gibi bir his.
Canım bence biraz daha bekle bir elini yüzünü yıka , camı aç, temiz hava al. Baktın geçmiyor bir acile gidersin. İhmal etme

Baş ağrısının sultanı geldi çekilin
Üç gündür başımı kesmemek için kendimi zor tuttum bugün iyiydim yarın inşallah ağrımaz

Üç belirtiyi aynı anda yaşıyorsan bi acile gitsen iyi olur canım

Doğru söylüyorsun ya iyi olsun sorunsuz ilerlesin de önemli olan o

Kızlar aşırı mide bulantısı, terleme ve baş dönmesi var yaklaşık 1 saattir. Tansiyonum normal. Ateşim yok. Neden olur sizce? Patlayacak gibi hissediyorum.
Artık benim aklıma hep enfeksiyon geliyor böyle durumlarda ama çok bildiğimden değil kendi durumuma benzettiğimden

Benim baya belirgin canim doktorum esmer oldugum icin daha da koyulasip belirginlesecegini soyledi ama uzaktan gozukuyor boylu boyunca cok acayip andjdjd
Ben de aynada fark ettim henüz az ama çoğalacak bence Allahtan geçiyormuş sonra manyak kocam da hep vardı diyor ah erkolar çok komikler ya

Canım ishal var mı peki? Bu arada o anlık patlama hissi vardı bende de. Ama bi anlık geliyo geçiyodu. Şimdi kendime kızıyorum beş altı kez kustuğum gece niye acile gitmedim diye. Gebelikten ya diyip oturdum ama bakteri üremiş idrar yolunda. Gerçi doktora da sordum ama boşluklarına geldi sanırım anlamadılar.

Artık benim aklıma hep enfeksiyon geliyor böyle durumlarda ama çok bildiğimden değil kendi durumuma benzettiğimden
Ben de ondan şüphelendim canım. Çünkü benim enfeksiyonla mücadelem seneler önce başladı. Genelde bende 1 haftaya varan kusmalara sebep oluyordu. Antibiyotik etki etmeye başlayınca azalıyordu. Şimdi belirtiler hafif ama bakalım. İnşallah yine enfeksiyon çıkmaz.

İshal yok canım. Dün çok fena oldu bir anda. Uyumuşum öyle. Şimdi de sadece mide bulantısı ve baş ağrısı var.

İshal yok canım. Dün çok fena oldu bir anda. Uyumuşum öyle. Şimdi de sadece mide bulantısı ve baş ağrısı var.
Ben normalde en ufak şeyde hastaneye giden biriyimdir ama eşim her an evde olmuyor. Ben de buraları henüz çok bilmiyorum. O halde tek başıma gitmeye cesaretim de olmuyor. Bugün geçmezse gideriz mutlaka.

Kızlar normalde tansiyonum hep 11-7 çıkar. Şuan feci bir baş ağrısı oldu. Tansiyonumu ölçtüğümde 14-8 olmuş. Büyük biraz yükselmiş. Tavsiyeniz var mı?
Kuzum günlük en az 3-4 litreye kadar su tüketiyor musun ? Tuz kullanımına da dikkat et kuzum içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…