Aç değilim aslında ama. Takviyeyi içtikten sonra oldu mide bulantısı. Ama soğuk soğuk ter dökünce tedirgin oldum. Böyle patlayacakmışım gibi bir his.Ayyy senin minnoş kocaman olmuştur annesi yaaaen son kaçtı gördüğündee. İyi dayandın kız valla aferim sana
Şekerin falan düşmüş olmasın canım, açsan bişeyler ye
Askım valla en son 12de gördümAyyy senin minnoş kocaman olmuştur annesi yaaaen son kaçtı gördüğündee. İyi dayandın kız valla aferim sana
Askım valla en son 12de gördümgittiğimde 16 haftalık olacak şok olcam muhtemelen görünce
1 ay dayanmak cok zormus kızz
Canım bence biraz daha bekle bir elini yüzünü yıka , camı aç, temiz hava al. Baktın geçmiyor bir acile gidersin. İhmal etmeAç değilim aslında ama. Takviyeyi içtikten sonra oldu mide bulantısı. Ama soğuk soğuk ter dökünce tedirgin oldum. Böyle patlayacakmışım gibi bir his.
12-7 düştü canım. Baş ağrım da hafifledi. Çok sağolVücudun sakinleyene kadar soluna yat olur mu canım uyuyor gibi derin nefesler al. 40 dk sonrasında tekrar ölç bakalım düşecek mi
Üç belirtiyi aynı anda yaşıyorsan bi acile gitsen iyi olur canımAç değilim aslında ama. Takviyeyi içtikten sonra oldu mide bulantısı. Ama soğuk soğuk ter dökünce tedirgin oldum. Böyle patlayacakmışım gibi bir his.
Oh süper çok geçmiş olsun canım. Yarın doktorunu mutlaka bilgilendirmeyi unutma12-7 düştü canım. Baş ağrım da hafifledi. Çok sağol
Doğru söylüyorsun ya iyi olsun sorunsuz ilerlesin de önemli olan oYa ben haftada 2 kere görsem ancak rahatlıyorumgeçen zıplarken gördüm, sonra eliyle yüzünü kapatmıştı çok tatlıydı. Ama ben riskli diye görüyorum kuzu yoksa iyi olsun ayda bir görmeye razıyım yaaa.
Canım bence biraz daha bekle bir elini yüzünü yıka , camı aç, temiz hava al. Baktın geçmiyor bir acile gidersin. İhmal etme
Yavrucum senin bas agrini dis mi yapti bu kadar acabaBaş ağrısının sultanı geldi çekilin
Üç gündür başımı kesmemek için kendimi zor tuttum bugün iyiydim yarın inşallah ağrımaz
İlk defa böyle oldu. Biraz kendimi yordum sanırım tüm gün nerdeyse ayaktaydım. Dinlenmek lazım sık sıkOh süper çok geçmiş olsun canım. Yarın doktorunu mutlaka bilgilendirmeyi unutma
Son üç günde bir kilo verdim galiba ya. İyi olsam sorun yok vermemde ama yat kalk öğür nazlı nazlı ye yat kalk…Ben de ev yemeğinden tiksindim dışarı yemeğinden tiksindim hiçbir seye ilgim yok. Senle beni iştahsızlık cok pis vurdu ne zaman bitecek bakalım bu durum
Artık benim aklıma hep enfeksiyon geliyor böyle durumlarda ama çok bildiğimden değil kendi durumuma benzettiğimdenKızlar aşırı mide bulantısı, terleme ve baş dönmesi var yaklaşık 1 saattir. Tansiyonum normal. Ateşim yok. Neden olur sizce? Patlayacak gibi hissediyorum.
Ben de aynada fark ettim henüz az ama çoğalacak bence Allahtan geçiyormuş sonraBenim baya belirgin canim doktorum esmer oldugum icin daha da koyulasip belirginlesecegini soyledi ama uzaktan gozukuyor boylu boyunca cok acayip andjdjd
Canım ishal var mı peki? Bu arada o anlık patlama hissi vardı bende de. Ama bi anlık geliyo geçiyodu. Şimdi kendime kızıyorum beş altı kez kustuğum gece niye acile gitmedim diye. Gebelikten ya diyip oturdum ama bakteri üremiş idrar yolunda. Gerçi doktora da sordum ama boşluklarına geldi sanırım anlamadılar.Aç değilim aslında ama. Takviyeyi içtikten sonra oldu mide bulantısı. Ama soğuk soğuk ter dökünce tedirgin oldum. Böyle patlayacakmışım gibi bir his.
Ben de ondan şüphelendim canım. Çünkü benim enfeksiyonla mücadelem seneler önce başladı. Genelde bende 1 haftaya varan kusmalara sebep oluyordu. Antibiyotik etki etmeye başlayınca azalıyordu. Şimdi belirtiler hafif ama bakalım. İnşallah yine enfeksiyon çıkmaz.Artık benim aklıma hep enfeksiyon geliyor böyle durumlarda ama çok bildiğimden değil kendi durumuma benzettiğimden
İshal yok canım. Dün çok fena oldu bir anda. Uyumuşum öyle. Şimdi de sadece mide bulantısı ve baş ağrısı var.Canım ishal var mı peki? Bu arada o anlık patlama hissi vardı bende de. Ama bi anlık geliyo geçiyodu. Şimdi kendime kızıyorum beş altı kez kustuğum gece niye acile gitmedim diye. Gebelikten ya diyip oturdum ama bakteri üremiş idrar yolunda. Gerçi doktora da sordum ama boşluklarına geldi sanırım anlamadılar.
Ben normalde en ufak şeyde hastaneye giden biriyimdir ama eşim her an evde olmuyor. Ben de buraları henüz çok bilmiyorum. O halde tek başıma gitmeye cesaretim de olmuyor. Bugün geçmezse gideriz mutlaka.İshal yok canım. Dün çok fena oldu bir anda. Uyumuşum öyle. Şimdi de sadece mide bulantısı ve baş ağrısı var.
Kuzum günlük en az 3-4 litreye kadar su tüketiyor musun ? Tuz kullanımına da dikkat et kuzum içini ferah tutKızlar normalde tansiyonum hep 11-7 çıkar. Şuan feci bir baş ağrısı oldu. Tansiyonumu ölçtüğümde 14-8 olmuş. Büyük biraz yükselmiş. Tavsiyeniz var mı?
Ne yaptıysa hiçbir fikrim yokYavrucum senin bas agrini dis mi yapti bu kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?