- 22 Kasım 2022
- 3.486
- 3.814
- 63
15 hafta olduk gören hamile demiyor halaGeçmiş olsun canikom ya çilek senden halliceyim canım bir şey yemek istemiyor kilo veriyorum. Gece gece çubuk kraker siparişi verdim açlıktan.
Cevizle muzu saldım da ben dört tane şeftali yedim15 hafta olduk gören hamile demiyor hala
Günde 1 muz 2 ceviz 1 elma mutlaka yemeye calıs en azından. Bende de yemek yok ama bebek için bunları mutlaka yiyorım bebeği büyütüyomus
Hemmennnn limonlu bir su, 10 dk sonra sıfır tuz ayran. Sonra sol yanına yat sakinleş ve doktoruna haber verKızlar normalde tansiyonum hep 11-7 çıkar. Şuan feci bir baş ağrısı oldu. Tansiyonumu ölçtüğümde 14-8 olmuş. Büyük biraz yükselmiş. Tavsiyeniz var mı?
Ben de ev yemeğinden tiksindim dışarı yemeğinden tiksindim hiçbir seye ilgim yok. Senle beni iştahsızlık cok pis vurdu ne zaman bitecek bakalım bu durumCevizle muzu saldım da ben dört tane şeftali yedimbi de kaju yiyorum. Her şeyden bıkıyorum üstelik neyi iştahla yiyorsam beş dk sonra bıkmış oluyorum
Hemen içiyorum canım sağolHemmennnn limonlu bir su, 10 dk sonra sıfır tuz ayran. Sonra sol yanına yat sakinleş ve doktoruna haber ver
Offf hemeroid çok fenaaa. İlerlemeden önlem al dicem de o ilaçlar gebelikte kullanılıyor mu hiç bilmiyorum. Benim ilk haftalarda olmuştu böyle resmen kan geliyorduCanikom valla bu aralar şikayetlerim çok ya heryerim ağrıyor bide üstüne hemoroidTansiyon aynı stabil ilerliyor çok şükür 11/7.
Kardiyoloji ne dedi sana??
Bak bir de tamamen tuzsuz bir diyet yapma, bebeğin bu dönem tuza da ihtiyacı var dediHemmennnn limonlu bir su, 10 dk sonra sıfır tuz ayran. Sonra sol yanına yat sakinleş ve doktoruna haber ver
Ortalaması çok güzel cıkmıs kuzum şükür. O bi zarar vermez bebeğe.Offf hemeroid çok fenaaa. İlerlemeden önlem al dicem de o ilaçlar gebelikte kullanılıyor mu hiç bilmiyorum. Benim ilk haftalarda olmuştu böyle resmen kan geliyorduşimdi bir tek o düzeldi şükür tekrar hortlamazsaa.
Benim holterde gündüz ortalama 13-8 çıktı. Şuan aynı devam edelim dedi günde 2 hap ile. Ama artarsa yani sürekli 14-9 olursa 3 e çıkarabilirsin dedi. Ben şunu sordum ani tansiyon çıkışlarının bebeğe zararı olur mu dedim o da riski olan sürekli yüksek seyreden tansiyon dedi. Yani az yükseldiğinde korkma sende kuzum..
birde alfamet ten stok yaptırdı , 20. Haftadan sonra artış oluyormuş genelde
Ben tansiyonumu tetikleyenleri buldum.. birincisi erik, ikincisi ocean mummy maalesef. O yüzden erik asla yemiyorum, ocean mummy takviyeyi de akşamları içiyorum tansiyon çok dengede ilerliyor allaha şükür. Tuzu da bi tık daha rahat tüketiyorum o yüzdenBak bir de tamamen tuzsuz bir diyet yapma, bebeğin bu dönem tuza da ihtiyacı var dedi
Vücudun sakinleyene kadar soluna yat olur mu canım uyuyor gibi derin nefesler al. 40 dk sonrasında tekrar ölç bakalım düşecek miHemen içiyorum canım sağol
Ortalaması çok güzel cıkmıs kuzum şükür. O bi zarar vermez bebeğe.bak kardiyolog benim kadın doğum doktorumun verdiği bilgilerin aynısını söylemiş sevindim bunları duyduğuma.
Benim ilginç şekilde iyi gidiyor 20 haftayı ilaçsız görücez gibi duruyor
Genel olarak nasılsın canım, lekelenme ağrı vs bi sıkıntın var mı?
Benim baya belirgin canim doktorum esmer oldugum icin daha da koyulasip belirginlesecegini soyledi ama uzaktan gozukuyor boylu boyunca cok acayip andjdjdKızlar göbek hizasından çizgi oluşumu yaşıyor musunuz bana sanki geliyor hafiften. Linea nigra deniyormuş hormon artışından kaynaklı imiş ve gebelik sonrası geçiyormuş çok ilginç yaaaa
Hiç tedirgin olma, çok şükür bebek sağlıklı ya geri kalan herseyin çözümü varÇok şükür canım valla sevindim yaaa zaten bir çok şeyle sınanıyoruz hamilelikte. Benim plesantanın ucunda rahim ağzına yakın sanırım biraz riskli bir kanama alanım var. Şuan kanama yada leke yok ama rahim ağzına yakın olduğu için kırmızı kanama olma olasılığı var o yüzden hep dinleniyorum.
Ama karın ve bel ağrılarım da oluyor bu süreçte. Onları da bebek büyüyor diye oluyor zannediyorum.
Ama cinsiyeti öğrendim dr sağlıklı bir bebek dedi bir de 22 sinde detaylı ultrason var onu bekliyorum işte. Tedirginim ama genel olarak
Canim ben 10.hafta itibariyle sidefer e baslamistim doktorumun yonlendirmesiyle, piyasadaki en az yan etkili demir ilaci oldugunu soylemisti yazarken de. Kabizlik da hic yasamadim acikcasi 6 haftadir kullaniyorum yaklasikDemir ilacı kullanıyordum oceanın beni afedersiniz kabız yaptı dün mahvetti bugün içmedim ya demiri nasıl yükselteceğiz
Hiç tedirgin olma, çok şükür bebek sağlıklı ya geri kalan herseyin çözümü vardetaylı usgye gittiğinde kaç haftalık oluyorsun? Ben 20. Haftada falan gidicem ona sanırım
Yani ucundan yakalicak gibi oldugumda da elimden kayip gidecek bir sey yasiyorum ajdjdjd illa huzurum kaciyor ya midem ya basimO prensesliği biz tadamıcaz galiba simoşum umutlarım tükeniyor
Ben de senden halliceyim hergün yeni bir gündemle gözümü açıyorum skdjkdjdjd
Çociiimiz sağlıkla doğsun ve tüm bunları unutalım ya dlfjfk
Yaaa tamam canım haber beklerim o zaman. Benim de haftaya ctesi kontrolüm sonundaaBenim doktor 3. Aydada yapıyormuş detaylı. Tam olarak nelere bakıyor bilmiyorum perşembe günü anlatırım inş size de canım
Yaaa tamam canım haber beklerim o zaman. Benim de haftaya ctesi kontrolüm sonundaa
Şekerin falan düşmüş olmasın canım, açsan bişeyler yeKızlar aşırı mide bulantısı, terleme ve baş dönmesi var yaklaşık 1 saattir. Tansiyonum normal. Ateşim yok. Neden olur sizce? Patlayacak gibi hissediyorum.
Simidini alıp oturcan yavrum napcan bebeden hediyeHer tuşa basıyorum herseyi içiyorum ama boş. Hele hemoroid varya altın vuruş oldu onu napcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?