Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Geçmiş olsun canikom ya çilek senden halliceyim canım bir şey yemek istemiyor kilo veriyorum. Gece gece çubuk kraker siparişi verdim açlıktan.
15 hafta olduk gören hamile demiyor hala
Günde 1 muz 2 ceviz 1 elma mutlaka yemeye calıs en azından. Bende de yemek yok ama bebek için bunları mutlaka yiyorım bebeği büyütüyomus

15 hafta olduk gören hamile demiyor hala
Günde 1 muz 2 ceviz 1 elma mutlaka yemeye calıs en azından. Bende de yemek yok ama bebek için bunları mutlaka yiyorım bebeği büyütüyomus
Cevizle muzu saldım da ben dört tane şeftali yedim bi de kaju yiyorum. Her şeyden bıkıyorum üstelik neyi iştahla yiyorsam beş dk sonra bıkmış oluyorum

Cevizle muzu saldım da ben dört tane şeftali yedim bi de kaju yiyorum. Her şeyden bıkıyorum üstelik neyi iştahla yiyorsam beş dk sonra bıkmış oluyorum
Ben de ev yemeğinden tiksindim dışarı yemeğinden tiksindim hiçbir seye ilgim yok. Senle beni iştahsızlık cok pis vurdu ne zaman bitecek bakalım bu durum

Canikom valla bu aralar şikayetlerim çok ya heryerim ağrıyor bide üstüne hemoroid Tansiyon aynı stabil ilerliyor çok şükür 11/7.
Kardiyoloji ne dedi sana??
Offf hemeroid çok fenaaa. İlerlemeden önlem al dicem de o ilaçlar gebelikte kullanılıyor mu hiç bilmiyorum. Benim ilk haftalarda olmuştu böyle resmen kan geliyordu şimdi bir tek o düzeldi şükür tekrar hortlamazsaa.
Benim holterde gündüz ortalama 13-8 çıktı. Şuan aynı devam edelim dedi günde 2 hap ile. Ama artarsa yani sürekli 14-9 olursa 3 e çıkarabilirsin dedi. Ben şunu sordum ani tansiyon çıkışlarının bebeğe zararı olur mu dedim o da riski olan sürekli yüksek seyreden tansiyon dedi. Yani az yükseldiğinde korkma sende kuzum..
birde alfamet ten stok yaptırdı , 20. Haftadan sonra artış oluyormuş genelde

Ortalaması çok güzel cıkmıs kuzum şükür. O bi zarar vermez bebeğe. bak kardiyolog benim kadın doğum doktorumun verdiği bilgilerin aynısını söylemiş sevindim bunları duyduğuma.
Benim ilginç şekilde iyi gidiyor 20 haftayı ilaçsız görücez gibi duruyor
Genel olarak nasılsın canım, lekelenme ağrı vs bi sıkıntın var mı?

Bak bir de tamamen tuzsuz bir diyet yapma, bebeğin bu dönem tuza da ihtiyacı var dedi
Ben tansiyonumu tetikleyenleri buldum.. birincisi erik, ikincisi ocean mummy maalesef. O yüzden erik asla yemiyorum, ocean mummy takviyeyi de akşamları içiyorum tansiyon çok dengede ilerliyor allaha şükür. Tuzu da bi tık daha rahat tüketiyorum o yüzden

Çok şükür canım valla sevindim yaaa zaten bir çok şeyle sınanıyoruz hamilelikte. Benim plesantanın ucunda rahim ağzına yakın sanırım biraz riskli bir kanama alanım var. Şuan kanama yada leke yok ama rahim ağzına yakın olduğu için kırmızı kanama olma olasılığı var o yüzden hep dinleniyorum.
Ama karın ve bel ağrılarım da oluyor bu süreçte. Onları da bebek büyüyor diye oluyor zannediyorum.
Ama cinsiyeti öğrendim dr sağlıklı bir bebek dedi bir de 22 sinde detaylı ultrason var onu bekliyorum işte. Tedirginim ama genel olarak

Kızlar göbek hizasından çizgi oluşumu yaşıyor musunuz bana sanki geliyor hafiften. Linea nigra deniyormuş hormon artışından kaynaklı imiş ve gebelik sonrası geçiyormuş çok ilginç yaaaa
Benim baya belirgin canim doktorum esmer oldugum icin daha da koyulasip belirginlesecegini soyledi ama uzaktan gozukuyor boylu boyunca cok acayip andjdjd

Hiç tedirgin olma, çok şükür bebek sağlıklı ya geri kalan herseyin çözümü var detaylı usgye gittiğinde kaç haftalık oluyorsun? Ben 20. Haftada falan gidicem ona sanırım

Demir ilacı kullanıyordum oceanın beni afedersiniz kabız yaptı dün mahvetti bugün içmedim ya demiri nasıl yükselteceğiz
Canim ben 10.hafta itibariyle sidefer e baslamistim doktorumun yonlendirmesiyle, piyasadaki en az yan etkili demir ilaci oldugunu soylemisti yazarken de. Kabizlik da hic yasamadim acikcasi 6 haftadir kullaniyorum yaklasik

Hiç tedirgin olma, çok şükür bebek sağlıklı ya geri kalan herseyin çözümü var detaylı usgye gittiğinde kaç haftalık oluyorsun? Ben 20. Haftada falan gidicem ona sanırım

Benim doktor 3. Aydada yapıyormuş detaylı. Tam olarak nelere bakıyor bilmiyorum perşembe günü anlatırım inş size de canım

Yani ucundan yakalicak gibi oldugumda da elimden kayip gidecek bir sey yasiyorum ajdjdjd illa huzurum kaciyor ya midem ya basim gunduz uyumuyorum en azindan biraz daha aktifim diye sukrediyorum kotunun iyisi sjdjdjjd.

Kızlar aşırı mide bulantısı, terleme ve baş dönmesi var yaklaşık 1 saattir. Tansiyonum normal. Ateşim yok. Neden olur sizce? Patlayacak gibi hissediyorum.

Yaaa tamam canım haber beklerim o zaman. Benim de haftaya ctesi kontrolüm sonundaa

Ayyy senin minnoş kocaman olmuştur annesi yaaa en son kaçtı gördüğündee. İyi dayandın kız valla aferim sana

Kızlar aşırı mide bulantısı, terleme ve baş dönmesi var yaklaşık 1 saattir. Tansiyonum normal. Ateşim yok. Neden olur sizce? Patlayacak gibi hissediyorum.
Şekerin falan düşmüş olmasın canım, açsan bişeyler ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…