bende oglumda olmustu duz uzun bir cizgi koyu renk. dogduktan 10 15 gun sonra gecti sanırım. simdi ama daha baslamadiKızlar göbek hizasından çizgi oluşumu yaşıyor musunuz bana sanki geliyor hafiften. Linea nigra deniyormuş hormon artışından kaynaklı imiş ve gebelik sonrası geçiyormuş çok ilginç yaaaa
Ha gayret grip mevsimi çıkmak üzere sonrası düzlük inşallahDarısı bize ya . Benim bağışıklık acayip düştü hep hastayım
Kuruluk oluyor biraz ondan olabilir mi? Doğal kayganlaştıracak bir şeyle deneseniz bilmiyorum gebelikte ne uygun olur ben de yardımcı bir şey istiyorumKızlar biraz özel bir soru soracağım ama yardımınıza ihtiyacım var. 15 haftalik hamileyim ilk 3 ay ilişkide bulunmadik kocamla sonrasinda ise denedik ben yapamadım canım cok yanıyor sanki vajina girişinde yara hissi varmış gibi aci hissediyorum. Doktoruma söyledim muayene etmedi bunun normal olduğunu söyledi. Travazol canesten krem surmemde sakinca olmadigini dile getirdi geçiyor gibi oluyor yine yineliyor 3 haftadir böyle bir şey yaşayan var mı etrafınızda vs.
Hahahahaha ben filmlerde filan ağlamaya başladım halbuki ağlanacak bir mevzu da yoksabahtan beri her şeye ağlıyorum normal mi
Bana doktorum yan etkisi en az diye sidefer kapsül önermişti. Bir sorun isterseniz.Demir ilacı kullanıyordum oceanın beni afedersiniz kabız yaptı dün mahvetti bugün içmedim ya demiri nasıl yükselteceğiz
günayyydınherkeesn bi yerle ağrıyor ya da midesi kötü ondan giremiyor sanirimm
Kuzum ben de sidefer kullanıyorum 15 gündür hiç kabızlık yaşamadım teyzem de eczacı bu yeni nesil demir ilaçlarından dedi yan etkisi yok denecek kadar az dedi olmadı doktoruna danış kuzum istersenBana doktorum yan etkisi en az diye sidefer kapsül önermişti. Bir sorun isterseniz.
Bende başladı aşağı kısımlarda henüzbende oglumda olmustu duz uzun bir cizgi koyu renk. dogduktan 10 15 gun sonra gecti sanırım. simdi ama daha baslamadi
gogus altina kadar uzaniyordu dogrumu deyilmi bilmiyorum ama duydugum kadar daha cok erkek bebeye hamileyken oluyormus
İki gündür ben de çok fenayımKızlar selamlar havalardan mı bilmem (İzmir çok kasvetli) iki gündür baş ağrım hiç hafiflemeditestin sonuçları çıkmadı kontrole 15 gün var sanki cezalandırılmış gibiyim fakat karnımı görünce gülümsemeler devam sizler de baş ağrısı yaşayan var mı ?
Pek geldiği söylenemez bigün varsa 3 gün yok2. Trimestere geçiş yapan hamişler enerji tam olarak kaçıncı haftada geliyor ya
Enerjisizlikten bi tık bunaldım. İş yerinde öğle yemeğinden sonra iyice çekiliyor enerjim. Akşam eve gittiğimde zaten hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Mutfağa girmeyi bi şeyler yapmayı hazırlamayı hatta temizlemeyi bile çok severken mutfakla aramıza buz dağları örüldü resmen.(
Canim bizim de cinsiyetimiz belli oldu listeye ekler misin erkek olarakPek geldiği söylenemez bigün varsa 3 gün yok
Ne zaman tam gelir bilmiyorum
Bende henüz olmadı canımKızlar göbek hizasından çizgi oluşumu yaşıyor musunuz bana sanki geliyor hafiften
Ben elenatal2 kullanıyorum içinde herşey var canım aklında bulunsunNormalde kontrolüme 3 hafta var. Ama Çarşamba günü başka bir doktora gideceğim. Ona sorsam iyi olur galiba.
Canikom valla bu aralar şikayetlerim çok ya heryerim ağrıyor bide üstüne hemoroidÇilekkk nasılsın canımm sesin soluğun çıkmıyor seninde herşey yolunda mı? Tansiyonun ne alemde ben sonunda gittim kardiyoloji ye.
Hadi bakalım daha neler görcezBenim 16da mide yanmalarım başladı inşallah sizlerinki güzel geçer
Her tuşa basıyorum herseyi içiyorum ama boş. Hele hemoroid varya altın vuruş oldu onu napcaz bakalımMultivitamin kullanıyor musun çilek bence o enerjiyi epey etkiliyor içmeyi unutunca dökülüyorum
O prensesliği biz tadamıcaz galiba simoşum umutlarım tükeniyorCanikom iyi valla nolsun haleti ruhiye cok degisken acikcasieger hamileligin prensesligi denen kisim buysa ben prenses degilim, kulkedisinin iki level ustu gibiyim ajdjdjdjdj. Bulanti yok diye sukrediyorum hop bi bakiyorum ilaca ragmen yine cilginca oguruyorum
Sen nasilsin cilekim
Canım bunu içerken balık kokusu geliyor mu? Boyutu nasıl? Ocean Mummy mahvediyor beni.Bende henüz olmadı canım
Ben elenatal2 kullanıyorum içinde herşey var canım aklında bulunsun
Geçmiş olsun canikom ya çilek senden halliceyim canım bir şey yemek istemiyor kilo veriyorum. Gece gece çubuk kraker siparişi verdim açlıktan.Canikom valla bu aralar şikayetlerim çok ya heryerim ağrıyor bide üstüne hemoroidTansiyon aynı stabil ilerliyor çok şükür 11/7.
Kardiyoloji ne dedi sana??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?