Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar göbek hizasından çizgi oluşumu yaşıyor musunuz bana sanki geliyor hafiften. Linea nigra deniyormuş hormon artışından kaynaklı imiş ve gebelik sonrası geçiyormuş çok ilginç yaaaa
bende oglumda olmustu duz uzun bir cizgi koyu renk. dogduktan 10 15 gun sonra gecti sanırım. simdi ama daha baslamadi
gogus altina kadar uzaniyordu dogrumu deyilmi bilmiyorum ama duydugum kadar daha cok erkek bebeye hamileyken oluyormus

Kuruluk oluyor biraz ondan olabilir mi? Doğal kayganlaştıracak bir şeyle deneseniz bilmiyorum gebelikte ne uygun olur ben de yardımcı bir şey istiyorum

günayyydın herkeesn bi yerle ağrıyor ya da midesi kötü ondan giremiyor sanirimm

Bana doktorum yan etkisi en az diye sidefer kapsül önermişti. Bir sorun isterseniz.
Kuzum ben de sidefer kullanıyorum 15 gündür hiç kabızlık yaşamadım teyzem de eczacı bu yeni nesil demir ilaçlarından dedi yan etkisi yok denecek kadar az dedi olmadı doktoruna danış kuzum istersen

Kızlar selamlar havalardan mı bilmem (İzmir çok kasvetli) iki gündür baş ağrım hiç hafiflemedi testin sonuçları çıkmadı kontrole 15 gün var sanki cezalandırılmış gibiyim fakat karnımı görünce gülümsemeler devam sizler de baş ağrısı yaşayan var mı ?

İki gündür ben de çok fenayım

Pek geldiği söylenemez bigün varsa 3 gün yok
Ne zaman tam gelir bilmiyorum

Eklentiler

• 17560A9B-BB0A-4344-ACD5-F4CC24619F33.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 21
Çilekkk nasılsın canımm sesin soluğun çıkmıyor seninde herşey yolunda mı? Tansiyonun ne alemde ben sonunda gittim kardiyoloji ye.
Canikom valla bu aralar şikayetlerim çok ya heryerim ağrıyor bide üstüne hemoroid Tansiyon aynı stabil ilerliyor çok şükür 11/7.
Kardiyoloji ne dedi sana??

O prensesliği biz tadamıcaz galiba simoşum umutlarım tükeniyor
Ben de senden halliceyim hergün yeni bir gündemle gözümü açıyorum skdjkdjdjd
Çociiimiz sağlıkla doğsun ve tüm bunları unutalım ya dlfjfk

Kızlar normalde tansiyonum hep 11-7 çıkar. Şuan feci bir baş ağrısı oldu. Tansiyonumu ölçtüğümde 14-8 olmuş. Büyük biraz yükselmiş. Tavsiyeniz var mı?

Canikom valla bu aralar şikayetlerim çok ya heryerim ağrıyor bide üstüne hemoroid Tansiyon aynı stabil ilerliyor çok şükür 11/7.
Kardiyoloji ne dedi sana??
Geçmiş olsun canikom ya çilek senden halliceyim canım bir şey yemek istemiyor kilo veriyorum. Gece gece çubuk kraker siparişi verdim açlıktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…