Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar madem psikolojik süreçten bahsediyoruz benimde yoğun kanama yaşadığım gün annemle babam gelmişti yanıma. Eşim işteyken ben kalkamadığım için annem ilgilenecekti benimle. Geldikleri 2. Gün babam fenalaştı bayıldı ambulans çağırdım o gündür hastanede yatıyor. Zatürre ilerlemiş çok şükür bilinci yerinde ama gün içinde birkaç kez tıkanıp bayılıyormuş ve iyileşemiyor bir türlü. Bu süreçte yanlarında olamıyorum destek olamiyorum diye çok üzülüyorum 🥹
Çok geçmiş olsun. Hemen iyileşir umarım.

Kızlar madem psikolojik süreçten bahsediyoruz benimde yoğun kanama yaşadığım gün annemle babam gelmişti yanıma. Eşim işteyken ben kalkamadığım için annem ilgilenecekti benimle. Geldikleri 2. Gün babam fenalaştı bayıldı ambulans çağırdım o gündür hastanede yatıyor. Zatürre ilerlemiş çok şükür bilinci yerinde ama gün içinde birkaç kez tıkanıp bayılıyormuş ve iyileşemiyor bir türlü. Bu süreçte yanlarında olamıyorum destek olamiyorum diye çok üzülüyorum 🥹
Çok geçmiş olsun, ben de hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü annemin kanser olduğunu öğrendim. Destek olamamak çok üzüyor beni de ama yapacağımız en iyi şey kendimize iyi bakmak bebeklerimiz moral olacak onlara şifa olacak🙏🏻 sağlıkla kucağınıza aldığınızda sağlığına kavuşmuş olacak inşallah. 🙏🏻

Canım benim çok geçmiş olsun. Allah babacığına acil şifalar versin. Ben babamla görüşmüyorum yıllardır. Annem uzakta. Kocamla da hamileliğin başından beri hep gerginiz. Ben çok kuruntu yapar oldum. Adamı çok sıkıyorum elimde olmadan. Ben de psikolojik olarak çok iyi değilim. Ama en önemlisi sağlık. Rabbim kimseyi sağlığından etmesin 🥺🤲🏻
Biz de bir ablamla görüşmüyoruz. Tamamen haklı olduğum bir durum, kendisi kıskanç ve ilgi odağı olma delisi yani ben de genç kız olduktan sonra bir ablalığını görmedim şu anda da eksikliğini hissetmiyorum sanıyorum ama sık sık rüyamda görüyorum. Annem ve diğer ablam da uzaktalar… ben de yalnızım diyebilirim ama yavrumuz yalnızlığımıza ilaç olacak😊

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Senin iyi olman onlara en iyi destektir. Onlar torun bekliyor♥️

Çok geçmiş olsun, ben de hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü annemin kanser olduğunu öğrendim. Destek olamamak çok üzüyor beni de ama yapacağımız en iyi şey kendimize iyi bakmak bebeklerimiz moral olacak onlara şifa olacak🙏🏻 sağlıkla kucağınıza aldığınızda sağlığına kavuşmuş olacak inşallah. 🙏🏻
Allah en iyi doktorların elinde acil şifalar versin canım.

Kızlar ikili test yaptırmıştım. 15 gün içinde çıkar demişlerdi. Bu sonuç bu kadar mı yoksa devamı çıkmamış mı acaba?

Eklentiler

• IMG_0043.webp
    IMG_0043.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 62
11+1 canım. Ama biliyorsunuz 8. Haftadan beri lekelenme ile mücadele ediyordum. Neden niçin oluyor hiç birşey söylemiyorlar tutunacaksa tutunur diyorlar. Bu kanamadan bir gün önce dr a gitmiştim ne kanama alanı ne başka birşey çok iyi dedi. Artık büyük düşük ihtimali %1 dedi. Sabahına bu oldu. Bilinmiyor işte sebebi.
Bende aynı durumdayım. Nedeni belli olmayan lekelenmeler oluyor ama ben oksapar kullaniyorum o mu yapiyor acaba diye suphelendim ama malesef igneye birakamam bir kaybim var

Hayırlı olsun benim de sağ kasığımda çekilme oluyor şiddetli olmadığı için normal diye düşünüyorum onun dışında belirtiler de bazen kaybolabilir bazen alevlenebilir endişelenecek bi şey yoktur bence :)
Bndede iki gün hiç yok bişey resmen hamile değilim gibi çok nadir arada solda oluyor benimde oda gaz mı bebişmi anlayamıyprım 14 haftalık çok tedirgin oluyorum bişeymi oldu diye

Askım valla en son 12de gördüm :( gittiğimde 16 haftalık olacak şok olcam muhtemelen görünce 😍😍😍
1 ay dayanmak cok zormus kızz😂
Ayyy nasıl dayandın 😢 Ben 3 haftada artık kafayı yemek üzereydim. Bu defa 1 ay dedi asla olmaz dayanamıyorum dedim. 2,5 haftaya bağladık😂 Cidden çok zor. İnsan kafasında senaryo yazmaya başlıyor

Benim yengem 9 ay boyunca ete de dokunmuyor . Mecbur kalınca eldiven kullanıyor . İnsan görünce korkuyor kendini kiyasliyor bende geçen haftalarda antibiyotik kullandım pişmanlıktan öldüm hamileler için olanmis ilaç . Ama herşey de bir stres var o da üçüncü gebeligim olduğu halde . Allah'ım sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin 🤲 benim göbeğim de çizgi yok sanırım farketmedim. Kız anneleri sizde var mı cinsiyetle alakalı mi acaba
Evet ben daha birkaç gün önce farkettim. Göbek deliğinin altından aşağı doğru hafif hafif belirginleşmeye başlamış. Benim bebem kız😊

Canım babana acil şifalar dilerim. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur 🤲

Geçmiş olsun canım. Anneciğine şifa diliyorum. Torunu inşallah ona moral olacak, iyi gelecek 🤲

Herkes sıkıntılarından bahsetmiş. Burada birbirimizle dertleşip yine birbirimize destek olup moral buluyoruz 🩷 Benim de eşim bir haftadır böbrek taşından dolayı rahatsızdı. Bu hafta içerisinde İki defa şiddetli ağrı sebebiyle ambulans çağırmak zorunda kaldım. Bu arada ambulansa da beni almadılar. Ben de stresten arabayla arkasından gitmeye korktum. Komşular saĝolsun yardımcı oldu. Serumlar ağrı kesici iğnelerle eve yollandık. Devlet hastanesinin üroloji doktoru da 3 hafta taşın düşmesini bekleyelim, düşmezse ameliyata alırız dedi gönderdi eve. Ama eşim bir hafta boyunca çalışamadı, yemek yiyemedi, crp 100' ün üzerine çıktı. Ağrilar dayanılmaz noktaya geldi. Ateş hiç düşmemeye başladı. Cuma günü benim kontrolümden sonra Bahçesehir medipol hastanesine gittik. Artık böbrek şişmeye başlamıştı. Acil ameliyata alındı. Çok şükür ameliyatta iyi geçti. Hamilelikte ne kadar halsizlikten ağrılardan yakınsamda, İnsan mecbur kalınca ayakta da kalîyor, açta kalıyor. Uzanmadan uyumadan da duruyor. Ne zaman eve geldim yatağa yıkıldım. Şimdi bel ağrısından ölüyorum.

Ayyy nasıl dayandın 😢 Ben 3 haftada artık kafayı yemek üzereydim. Bu defa 1 ay dedi asla olmaz dayanamıyorum dedim. 2,5 haftaya bağladık😂 Cidden çok zor. İnsan kafasında senaryo yazmaya başlıyor
Yalnız değilmişim yaa ben doktordan çıktığım an kfamda kurmaya başlıyprum eşim biraz sakinleştiriyor ama 4 5 gün sonra başlıyorumm kurmaya çok zor bi süreç biayy çok uzun bncede yaa neden bi ay diyorlarkii ben iki haftaya zor dayanıyordm şimdi bir ay

Herkes sıkıntılarından bahsetmiş. Burada birbirimizle dertleşip yine birbirimize destek olup moral buluyoruz 🩷 Benim de eşim bir haftadır böbrek taşından dolayı rahatsızdı. Bu hafta içerisinde İki defa şiddetli ağrı sebebiyle ambulans çağırmak zorunda kaldım. Bu arada ambulansa da beni almadılar. Ben de stresten arabayla arkasından gitmeye korktum. Komşular saĝolsun yardımcı oldu. Serumlar ağrı kesici iğnelerle eve yollandık. Devlet hastanesinin üroloji doktoru da 3 hafta taşın düşmesini bekleyelim, düşmezse ameliyata alırız dedi gönderdi eve. Ama eşim bir hafta boyunca çalışamadı, yemek yiyemedi, crp 100' ün üzerine çıktı. Ağrilar dayanılmaz noktaya geldi. Ateş hiç düşmemeye başladı. Cuma günü benim kontrolümden sonra Bahçesehir medipol hastanesine gittik. Artık böbrek şişmeye başlamıştı. Acil ameliyata alındı. Çok şükür ameliyatta iyi geçti. Hamilelikte ne kadar halsizlikten ağrılardan yakınsamda, İnsan mecbur kalınca ayakta da kalîyor, açta kalıyor. Uzanmadan uyumadan da duruyor. Ne zaman eve geldim yatağa yıkıldım. Şimdi bel ağrısından ölüyorum.
Allah yardımcınız olsun canım. Tez vakitte iyileşir inşallah eşin 🤲🏻 Psikolojik olarak yıkılacak çok şey var bu hayatta ama sağlık cidden çok başka. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hep böyle gördüm ikili sonuçlarını sonuç bu kadar sanırım
Doktor 3 hafta sonra gel demişti. Şimdi sonuçlar çıkınca kararsız kaldım. Bunun için erken gitmeme gerek var mı? En azından bir hafta daha geçsin ki bebişi biraz daha büyük göreyim diyorum 🥹

Back
X