Herkes sıkıntılarından bahsetmiş. Burada birbirimizle dertleşip yine birbirimize destek olup moral buluyoruz

Benim de eşim bir haftadır böbrek taşından dolayı rahatsızdı. Bu hafta içerisinde İki defa şiddetli ağrı sebebiyle ambulans çağırmak zorunda kaldım. Bu arada ambulansa da beni almadılar. Ben de stresten arabayla arkasından gitmeye korktum. Komşular saĝolsun yardımcı oldu. Serumlar ağrı kesici iğnelerle eve yollandık. Devlet hastanesinin üroloji doktoru da 3 hafta taşın düşmesini bekleyelim, düşmezse ameliyata alırız dedi gönderdi eve. Ama eşim bir hafta boyunca çalışamadı, yemek yiyemedi, crp 100' ün üzerine çıktı. Ağrilar dayanılmaz noktaya geldi. Ateş hiç düşmemeye başladı. Cuma günü benim kontrolümden sonra Bahçesehir medipol hastanesine gittik. Artık böbrek şişmeye başlamıştı. Acil ameliyata alındı. Çok şükür ameliyatta iyi geçti. Hamilelikte ne kadar halsizlikten ağrılardan yakınsamda, İnsan mecbur kalınca ayakta da kalîyor, açta kalıyor. Uzanmadan uyumadan da duruyor. Ne zaman eve geldim yatağa yıkıldım. Şimdi bel ağrısından ölüyorum.