Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Doktor 3 hafta sonra gel demişti. Şimdi sonuçlar çıkınca kararsız kaldım. Bunun için erken gitmeme gerek var mı? En azından bir hafta daha geçsin ki bebişi biraz daha büyük göreyim diyorum 🥹
Bence sonuçlarını internette yorumlatabiliyorsan bekle için rahat etsin. Ama ne olduğunu anlamadıysam ben giderdim.

Herkes sıkıntılarından bahsetmiş. Burada birbirimizle dertleşip yine birbirimize destek olup moral buluyoruz 🩷 Benim de eşim bir haftadır böbrek taşından dolayı rahatsızdı. Bu hafta içerisinde İki defa şiddetli ağrı sebebiyle ambulans çağırmak zorunda kaldım. Bu arada ambulansa da beni almadılar. Ben de stresten arabayla arkasından gitmeye korktum. Komşular saĝolsun yardımcı oldu. Serumlar ağrı kesici iğnelerle eve yollandık. Devlet hastanesinin üroloji doktoru da 3 hafta taşın düşmesini bekleyelim, düşmezse ameliyata alırız dedi gönderdi eve. Ama eşim bir hafta boyunca çalışamadı, yemek yiyemedi, crp 100' ün üzerine çıktı. Ağrilar dayanılmaz noktaya geldi. Ateş hiç düşmemeye başladı. Cuma günü benim kontrolümden sonra Bahçesehir medipol hastanesine gittik. Artık böbrek şişmeye başlamıştı. Acil ameliyata alındı. Çok şükür ameliyatta iyi geçti. Hamilelikte ne kadar halsizlikten ağrılardan yakınsamda, İnsan mecbur kalınca ayakta da kalîyor, açta kalıyor. Uzanmadan uyumadan da duruyor. Ne zaman eve geldim yatağa yıkıldım. Şimdi bel ağrısından ölüyorum.
Geçmiş olsun canım. Ameliyat iyi geçmiş çok şükür 🙏🏼 İnşallah biraz dinlenirsin artık içiniz rahat şekilde

Kızlar ya dört gündür o kadar kötü besleniyorum ki ağzımı açıp yiyesim gelmiyor. Sabahları aç hissetmeden iki yumurta yedim dün bugün. Şimdi de yarım kase çorba içtim sadece suyunu o da… Vitamin alsam en azından bebek benden beslendiği için bir şey olmaz di mi vicdan yapmaya başladım ama hiç aç hissetmiyorum.

Kızlar ya dört gündür o kadar kötü besleniyorum ki ağzımı açıp yiyesim gelmiyor. Sabahları aç hissetmeden iki yumurta yedim dün bugün. Şimdi de yarım kase çorba içtim sadece suyunu o da… Vitamin alsam en azından bebek benden beslendiği için bir şey olmaz di mi vicdan yapmaya başladım ama hiç aç hissetmiyorum.
Kendini çok çok zorlama canım,o şu an senin rezervinden besleniyordur.Doktor bana böyle söylemişti.En azından muz ve yoğurdunu yarım da olsa yemeye çalış.

Ayyy nasıl dayandın 😢 Ben 3 haftada artık kafayı yemek üzereydim. Bu defa 1 ay dedi asla olmaz dayanamıyorum dedim. 2,5 haftaya bağladık😂 Cidden çok zor. İnsan kafasında senaryo yazmaya başlıyor
Çok zor dayandım kuşum ama ruh sağlığımız için buna alışmamız lazım aslında. Habire kontrole gitmek de yoruyor geriyor. Az kaldı bak şükür 1 haftam kaldı geçti zaman sonunda. Zordu ama geçti eninde sonunda

Allah yardımcınız olsun canım. Tez vakitte iyileşir inşallah eşin 🤲🏻 Psikolojik olarak yıkılacak çok şey var bu hayatta ama sağlık cidden çok başka. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ay ben kesin giderdim sanırım mesaj atabiliyorsan mesajla sor, atamıyorsan da bi internetten bak riskli durmuyorsa bekleyebilirsen bekle istersen bilemedim

Bndede iki gün hiç yok bişey resmen hamile değilim gibi çok nadir arada solda oluyor benimde oda gaz mı bebişmi anlayamıyprım 14 haftalık çok tedirgin oluyorum bişeymi oldu diye
Valla inan hepimiz öyleyiz 3 hafta görmeyince çatlıyoruz acaba bi şey oldu mu,iyi mi diye. Ben her muayeneye elim yüreğimde gidiyorum hala :( ama belirtiler çok değişken sizin gibi hiçbi şey hissetmeyen çok var. Zaten ikinci trimester da rahat diyorlar belirti açısından. (Benim aşırı gaz sancım var hala 😢😢) yani iyi bi şey keyfini çıkarın 😅

Kızlar madem psikolojik süreçten bahsediyoruz benimde yoğun kanama yaşadığım gün annemle babam gelmişti yanıma. Eşim işteyken ben kalkamadığım için annem ilgilenecekti benimle. Geldikleri 2. Gün babam fenalaştı bayıldı ambulans çağırdım o gündür hastanede yatıyor. Zatürre ilerlemiş çok şükür bilinci yerinde ama gün içinde birkaç kez tıkanıp bayılıyormuş ve iyileşemiyor bir türlü. Bu süreçte yanlarında olamıyorum destek olamiyorum diye çok üzülüyorum 🥹

Herkes sıkıntılarından bahsetmiş. Burada birbirimizle dertleşip yine birbirimize destek olup moral buluyoruz 🩷 Benim de eşim bir haftadır böbrek taşından dolayı rahatsızdı. Bu hafta içerisinde İki defa şiddetli ağrı sebebiyle ambulans çağırmak zorunda kaldım. Bu arada ambulansa da beni almadılar. Ben de stresten arabayla arkasından gitmeye korktum. Komşular saĝolsun yardımcı oldu. Serumlar ağrı kesici iğnelerle eve yollandık. Devlet hastanesinin üroloji doktoru da 3 hafta taşın düşmesini bekleyelim, düşmezse ameliyata alırız dedi gönderdi eve. Ama eşim bir hafta boyunca çalışamadı, yemek yiyemedi, crp 100' ün üzerine çıktı. Ağrilar dayanılmaz noktaya geldi. Ateş hiç düşmemeye başladı. Cuma günü benim kontrolümden sonra Bahçesehir medipol hastanesine gittik. Artık böbrek şişmeye başlamıştı. Acil ameliyata alındı. Çok şükür ameliyatta iyi geçti. Hamilelikte ne kadar halsizlikten ağrılardan yakınsamda, İnsan mecbur kalınca ayakta da kalîyor, açta kalıyor. Uzanmadan uyumadan da duruyor. Ne zaman eve geldim yatağa yıkıldım. Şimdi bel ağrısından ölüyorum.
Geçmiş olsun kızlar Allah beterinden korusun diyelim kendinize dikkat edin hasta olmayın 🙏🏻🙏🏻

Çok geçmiş olsun, ben de hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü annemin kanser olduğunu öğrendim. Destek olamamak çok üzüyor beni de ama yapacağımız en iyi şey kendimize iyi bakmak bebeklerimiz moral olacak onlara şifa olacak🙏🏻 sağlıkla kucağınıza aldığınızda sağlığına kavuşmuş olacak inşallah. 🙏🏻
Geçmiş olsun neler çıktı topikten ya üzüldüm valla. Allah şifa versin 🙏🏻

Ah canım benim çok geçmiş olsun size de böbrek taşı ağrısı çok kötü kesinlikle eşim de transferim zamanı mecburi böyle ameliyat olmuştu. Allahım bir daha göstermesin şifa versin, sen dikkat et kendini yormamaya çalış yine de 🙏🏻🙏🏻

Ah canım benim çok geçmiş olsun size de böbrek taşı ağrısı çok kötü kesinlikle eşim de transferim zamanı mecburi böyle ameliyat olmuştu. Allahım bir daha göstermesin şifa versin, sen dikkat et kendini yormamaya çalış yine de 🙏🏻🙏🏻
Size de gećmiş olsun canım. Ben kum dökmüştüm. Zor diyordum ama taş çok feci birşeymiş. Rabbım dermansız dert vermesin 🤲

Allah yardımcınız olsun canım. Tez vakitte iyileşir inşallah eşin 🤲🏻 Psikolojik olarak yıkılacak çok şey var bu hayatta ama sağlık cidden çok başka. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Teşekkür ederim canım. Rabbım dermansız dert vermesin. Hamileliğımizi de sıkıntısız, sağlıkla, huzurla tamamlayıp kavuşalım evlatlarımıza 🤲

İyi geceler kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bebisleriniz de iyidir 🧿🙏🏻💕 ben iyi toparladım evde 2 görümce 2 çocukları ev çarşamba pazarı 😂 perşembe günü kızımı görmeye gideceğim sizlerin kontroller ne zaman bebek göbek fotoğraflarinizi kaçırdım hep

Çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlar eşiniz siz de dikkat edin kendinize allah şifa versin 💐🙏🏻

Kızlar madem psikolojik süreçten bahsediyoruz benimde yoğun kanama yaşadığım gün annemle babam gelmişti yanıma. Eşim işteyken ben kalkamadığım için annem ilgilenecekti benimle. Geldikleri 2. Gün babam fenalaştı bayıldı ambulans çağırdım o gündür hastanede yatıyor. Zatürre ilerlemiş çok şükür bilinci yerinde ama gün içinde birkaç kez tıkanıp bayılıyormuş ve iyileşemiyor bir türlü. Bu süreçte yanlarında olamıyorum destek olamiyorum diye çok üzülüyorum 🥹

Çok geçmiş olsun, ben de hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü annemin kanser olduğunu öğrendim. Destek olamamak çok üzüyor beni de ama yapacağımız en iyi şey kendimize iyi bakmak bebeklerimiz moral olacak onlara şifa olacak🙏🏻 sağlıkla kucağınıza aldığınızda sağlığına kavuşmuş olacak inşallah. 🙏🏻
Kızlar çok geçmiş olsun Allah şifa versin ailelerinize siz iyi olduğunuzda bebeğiniz iyi olduğunda onlara moral oluyor inşallah sağlıkla kucağınıza alana kadar hepsi iyileşmiş olur 🙏

Kızlar çok geçmiş olsun 🥺 bebeğimiz hep iyi olsun inşallah 🌸 sağlıkla kucağımiza alalım . Ben iki gün sonra gideceğim kontrole gün alabildim şükür . 12 5 olacağım 🔶 belki cinsiyet tahmini yapar . İkili testte verir büyük ihtimalle. Hala folik asit kullnyrum onu da değiştirir. Ben artık segirmeleri felan hissetmez oldumm sizde benzer belirtiler varmi

Allah şifa versin canım, üzülme lütfen dermansız bir dert değil, inşallah iyi olacak zatürre tedavisi detaylı bir hastalık, sabır inşallah iyi olacak. Benım babacıgım malum hastalıktan gitti, tam 1 ay oldu, dağıttı gitti bizi. Burnumda tütüyor.

Back
X