Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Günaydın anneler iyisinizdir umarım ben sadece tokken iyiyim artık 🤣🤣 Oğlumu daha şimdiden doyurmak çok zor eşim beş kilo doğmuş ona mı benzeyecek tosun mu olacak bilmiyorum karnım şu bir haftada inanılmaz çıktı ve çok güzeeel bayılıyorum bakmaya sevmeye 😍 Demir ilacının kabızlığını birkaç kayısı yiyerek dengelemeye çalışıyorum o da tatlı zorlanıyorum bu tatlış günlerin kimisi halsiz kimisi enerjik biraz tutarsızız hepimiz için dua ediyorum bebeklerimize de bize de sağlık versin Allah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım o hangi demir ilacı ya Allah için bana beni kabız yapacak bşsey söyleyin😂

Teşekkür ederim canım😍😘🩵

Haftasına göre biraz büyük o yüzden belli etdi her halde kendini, 100% söylemedi ama 80% erkek gördü, bende hep kız bekliyordum🤭kalp atışı 130olduğunda içime şüphe düşdü ya erkekse, sonra grupda her ekşi yiyenin erkek çocuğu olduğunu fark etdim😁bende erkek hiss etmeye başladım🥰🩵
Bizim kalp atışı 150 yukarısı çikiyo ne zaman gitsem ama çikinti vardı erkek dedi %80 Bidakine netleşir ama baya erkek gibiydi sanki🫣 sizin degiştimi erkekmiş dimi kız gibi hissediyorum hep ben kızım var aynı geçiyo hamilelik bilemedim

Benim de aynı. Sabah normal pantolonumu giyiyorum, Levis’in 501 modeli var önü komple düğme, öğleden sonra sırayla açılıyor o düğmeler 🤣🤣
Ben de sabah normal jean giyiyorum sonra o düğme mecburen açılıyor,neden böyle acaba ya neyle alakalı ki😅

Kızlar gebelik belirtilerim bugün neredeyse hiç yok gibi. Sadece hafif göğüs ağrım oluyor çok az. Sabah ilk defa mide bulantısı yaşamadım. Belirtileri böyle bir anda kaybolan oldu mu ? Yoksa artık hamileliğin konforlu dönemine mi geçtim 😅 normal mi bu yani

Sabah uyanınca biraz göbeğim var ama o normal ebatta ama gün içinde bir şeyler yedikten sonra kocaman oluyor ya ve geriliyor şu içsem bile böyle .Biraz rahatsız edici değil mi ?
Benim de öyle. Eski kot pantolonlarım zaten dardı. Şu an göbeğimden dolayı onları giymek mümkün değil. Ne giyeceğimi şaşırıyorum. Ve bazen düz oluyor karnım. O beni korkutuyor.

Ben de sabah normal jean giyiyorum sonra o düğme mecburen açılıyor,neden böyle acaba ya neyle alakalı ki😅
Sindirim daha yavaş oluyor, porsiyonları küçük tüketin diyorlar ya mesela. Ama ben iki normal öğün yiyorum ona yoruyorum 😄 (kendimce kendime yaptığım uydurmasyon bilimsel açıklama)

Kızlar gebelik belirtilerim bugün neredeyse hiç yok gibi. Sadece hafif göğüs ağrım oluyor çok az. Sabah ilk defa mide bulantısı yaşamadım. Belirtileri böyle bir anda kaybolan oldu mu ? Yoksa artık hamileliğin konforlu dönemine mi geçtim 😅 normal mi bu yani
Evet normaldir benim 13.hafta itibariyle bitmişti bulantılarım ama 15+3te yeniden hortladı 😅

Sabah uyanınca biraz göbeğim var ama o normal ebatta ama gün içinde bir şeyler yedikten sonra kocaman oluyor ya ve geriliyor şu içsem bile böyle .Biraz rahatsız edici değil mi ?
Evet yabi 13. Haftamdayım ama 5 aylık gibi gerçekten. son zamanlar da maden suyu tüketiyorum günde 1 defa. Biraz iyi geliyor gibi yemek tüketimini azaltıp az porsiyon meyve ya da kuruyemiş tüketmeye çalışın isterseniz belki tokluk verir yemek kadar şişirmez 🥰

Sindirim daha yavaş oluyor, porsiyonları küçük tüketin diyorlar ya mesela. Ama ben iki normal öğün yiyorum ona yoruyorum 😄 (kendimce kendime yaptığım uydurmasyon bilimsel açıklama)
normal gördüğümüz öğünlerimiz normal olmayabilir mi acaba bu şişkinliğe 🤣

Tünaydın kızlarr, çalışan bir anne olarak bugün tatilim uzun zamandan sonra. Bugün için ebebek ve caddeye inip fıldır fıldır mağaza gezme planlarım vardı. Asla kılımı kıpırdatamıyorum bütün enerjim çekilmiş gibi sadece yatıyorum :( Bu yüzden modum sıfır tabi.

Tünaydın kızlarr, çalışan bir anne olarak bugün tatilim uzun zamandan sonra. Bugün için ebebek ve caddeye inip fıldır fıldır mağaza gezme planlarım vardı. Asla kılımı kıpırdatamıyorum bütün enerjim çekilmiş gibi sadece yatıyorum :( Bu yüzden modum sıfır tabi.
Havanın sıcaklığından tatlım kalk bi silkelen hazirlan çık dışarı kendine gelirsin 😉😂

Çileğim nasılsın bulantıların nasıl oldu günde 2-3 tur devam ediyor benim 😔 S simlumina senin de bulantin vardı sanırım durdu mu canım 💕
Canikom valla tamamen geçti desem yalan olur sabah bulantılarım oluyor ama çok şükür gün içinde hiç bulantı ya da kusma olmuyor. Farklı sıkıntılarım var artık hemoroid gibi, bel ağrısı gibi 🤦🏽‍♀️
Bulantılar dışında nasılsın canım?

Kızlar biraz fazla hareket ettiğinizde, iş yaptığınızda karın ağrınız ve bel ağrınız artıyor mu? Hiçbir işimi tam yapamıyorum. Korkup oturuyorum hemen 🥲

Back
X