- 9 Mayıs 2022
- 961
- 1.560
- 63
Cinsiyet belli miAyyyy bigün var aramızdaaaaa bende 14+1 bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsiyet belli miAyyyy bigün var aramızdaaaaa bende 14+1 bugün
Yok canm seninn göstermiyor :)Cinsiyet belli mi![]()
Benim de değil, bakalım iki hafta sonra randevum var orada görür inşallahYok canm seninn göstermiyor :)
Canım o hangi demir ilacı ya Allah için bana beni kabız yapacak bşsey söyleyinGünaydın anneler iyisinizdir umarım ben sadece tokken iyiyim artıkOğlumu daha şimdiden doyurmak çok zor eşim beş kilo doğmuş ona mı benzeyecek tosun mu olacak bilmiyorum karnım şu bir haftada inanılmaz çıktı ve çok güzeeel bayılıyorum bakmaya sevmeye
Demir ilacının kabızlığını birkaç kayısı yiyerek dengelemeye çalışıyorum o da tatlı zorlanıyorum bu tatlış günlerin kimisi halsiz kimisi enerjik biraz tutarsızız hepimiz için dua ediyorum bebeklerimize de bize de sağlık versin Allah
![]()
Bizim kalp atışı 150 yukarısı çikiyo ne zaman gitsem ama çikinti vardı erkek dedi %80 Bidakine netleşir ama baya erkek gibiydi sankiTeşekkür ederim canım
Haftasına göre biraz büyük o yüzden belli etdi her halde kendini, 100% söylemedi ama 80% erkek gördü, bende hep kız bekliyordumkalp atışı 130olduğunda içime şüphe düşdü ya erkekse, sonra grupda her ekşi yiyenin erkek çocuğu olduğunu fark etdim
bende erkek hiss etmeye başladım
![]()
Ben de sabah normal jean giyiyorum sonra o düğme mecburen açılıyor,neden böyle acaba ya neyle alakalı kiBenim de aynı. Sabah normal pantolonumu giyiyorum, Levis’in 501 modeli var önü komple düğme, öğleden sonra sırayla açılıyor o düğmeler![]()
Benim de öyle. Eski kot pantolonlarım zaten dardı. Şu an göbeğimden dolayı onları giymek mümkün değil. Ne giyeceğimi şaşırıyorum. Ve bazen düz oluyor karnım. O beni korkutuyor.Sabah uyanınca biraz göbeğim var ama o normal ebatta ama gün içinde bir şeyler yedikten sonra kocaman oluyor ya ve geriliyor şu içsem bile böyle .Biraz rahatsız edici değil mi ?
Sindirim daha yavaş oluyor, porsiyonları küçük tüketin diyorlar ya mesela. Ama ben iki normal öğün yiyorum ona yoruyorumBen de sabah normal jean giyiyorum sonra o düğme mecburen açılıyor,neden böyle acaba ya neyle alakalı ki![]()
Evet normaldir benim 13.hafta itibariyle bitmişti bulantılarım ama 15+3te yeniden hortladıKızlar gebelik belirtilerim bugün neredeyse hiç yok gibi. Sadece hafif göğüs ağrım oluyor çok az. Sabah ilk defa mide bulantısı yaşamadım. Belirtileri böyle bir anda kaybolan oldu mu ? Yoksa artık hamileliğin konforlu dönemine mi geçtimnormal mi bu yani
Evet yabi 13. Haftamdayım ama 5 aylık gibi gerçekten. son zamanlar da maden suyu tüketiyorum günde 1 defa. Biraz iyi geliyor gibi yemek tüketimini azaltıp az porsiyon meyve ya da kuruyemiş tüketmeye çalışın isterseniz belki tokluk verir yemek kadar şişirmezSabah uyanınca biraz göbeğim var ama o normal ebatta ama gün içinde bir şeyler yedikten sonra kocaman oluyor ya ve geriliyor şu içsem bile böyle .Biraz rahatsız edici değil mi ?
normal gördüğümüz öğünlerimiz normal olmayabilir mi acaba bu şişkinliğeSindirim daha yavaş oluyor, porsiyonları küçük tüketin diyorlar ya mesela. Ama ben iki normal öğün yiyorum ona yoruyorum(kendimce kendime yaptığım uydurmasyon bilimsel açıklama)
Ayy tekrar geri gelmesin yaEvet normaldir benim 13.hafta itibariyle bitmişti bulantılarım ama 15+3te yeniden hortladı![]()
Bende aynıyım canım birde baş ve diş ağrısı eklendi nasıl bir hafta başlangıcıdır buEvet normaldir benim 13.hafta itibariyle bitmişti bulantılarım ama 15+3te yeniden hortladı![]()
Havanın sıcaklığından tatlım kalk bi silkelen hazirlan çık dışarı kendine gelirsinTünaydın kızlarr, çalışan bir anne olarak bugün tatilim uzun zamandan sonra. Bugün için ebebek ve caddeye inip fıldır fıldır mağaza gezme planlarım vardı. Asla kılımı kıpırdatamıyorum bütün enerjim çekilmiş gibi sadece yatıyorumBu yüzden modum sıfır tabi.
Canikom valla tamamen geçti desem yalan olur sabah bulantılarım oluyor ama çok şükür gün içinde hiç bulantı ya da kusma olmuyor. Farklı sıkıntılarım var artık hemoroid gibi, bel ağrısı gibi