Benim bu son 1 haftada mide bulantılarım çok arttı. Önceden yoktu. Prilama rağmen böyle. Takviyeyi içmek işkence oluyor hele ki. Ben de seğirmeleri pek hissetmiyorum bu ara ama kasık ağrılarım devam ediyor. Herkeste biraz farklı ilerliyor sanırımKızlar çok geçmiş olsunbebeğimiz hep iyi olsun inşallah sağlıkla kucağımiza alalım . Ben iki gün sonra gideceğim kontrole gün alabildim şükür . 12 5 olacağım belki cinsiyet tahmini yapar . İkili testte verir büyük ihtimalle. Hala folik asit kullnyrum onu da değiştirir. Ben artık segirmeleri felan hissetmez oldumm sizde benzer belirtiler varmi
Ben de beş altı kez kustuğumda sanırım enfeksiyondandı ama doktora gitmemiştim yeni geldi aklıma ve bakteri çıktı enfeksiyon kültürü henüz sonuçlanmadı. Bazen insanın basireti bağlanıyor.Kızlar selam, biraz son sayfaları okudum, umarım sizler ve bebişleriniz hepiniz iyisiniz, benim bebek iyi ama ben perişanım. Dün 7 kere kustum, abartı değil gerçek 7. Ve sonuncusu sırf siyah kandı. Hastaneye gittik, aşırı kusmadan kanama olmuş, seum taktılar, idrar yolladı enfeksiyonum tavan yapmış, bakteri referansı1-10, benimki 200düilaç verdi doktor, salı günü kendi doktoruma gideceğim tekrar bakılacak. Bugün bastım Prilamı yattım, kusmadım ama dünden dolayı perişanım, bulantıda sızım sızım devam, asla su içemiyorum, enfeksiyonu da atacak en önemli şey su, ne olacak bilmiyorum.
Benim de kanamam vardı 5-6 hafta sadece yattım. Şimdi iyiyim şükür :) ama artık rahat olabilirsin, yani zaten artık ilerledik ve hamileliğin en güzel zamanı dedikleri zamana geldikAyy bu durum normal ozaman demi hamile değilmişimm gibi nerdeysee :) hatta acile gittim bikez ben çok iyi hissediyorum bu normal mi diuye ebeler bana gülüyor ama tüp bebek olunca insan hep tedirgin oluyor birde kanama olayı yaşadım erken haftalarda sen nasılsın nasıl gidiyor ozaman beraberizz sen nasılsın nasıl gidiyor :)
Teşekkür ederim valla bi ağrın olsa korkuyosun iyi olsan korkuyorsunn çok tuhaf bi süreçç açıkcası:)
Senin kaö haftalık canm test günümüz yanıysa beraberizdir muhtelemennBenim de kanamam vardı 5-6 hafta sadece yattım. Şimdi iyiyim şükür :) ama artık rahat olabilirsin, yani zaten artık ilerledik ve hamileliğin en güzel zamanı dedikleri zamana geldikbaşta inanılmaz göğüslerim acıyordu mesela acısı gitti ama kendileri maşallah ikişer kilo başım dönüyordu bi ara sürekli, o da yok artık, yani öyle pek bir belirtim yok, şişmeye başladım o da bana yeter
Kasik ağrıları bende de var şiddetli değil ama var . Oturduğum yerden kalkarken çok belli ediyor .yarın randavum var çok bagisikligim düştü şimdi de fena gribim brii bitiyor biri başlıyor gribe ilaçta kullanmam degilmiBenim bu son 1 haftada mide bulantılarım çok arttı. Önceden yoktu. Prilama rağmen böyle. Takviyeyi içmek işkence oluyor hele ki. Ben de seğirmeleri pek hissetmiyorum bu ara ama kasık ağrılarım devam ediyor. Herkeste biraz farklı ilerliyor sanırım
İnan bende gitmezdim 6 ya kadar durdurup 7 de gitmeye karar verdiren neydi dersen, kan kustum resmen. Aşırı kusmaya kanama olmuş, çok korktuk, yoksa bende normal ilaç almadıgım bir gün diye düşünürdüm. Prilamsız duramıyorum çünkü.Ben de beş altı kez kustuğumda sanırım enfeksiyondandı ama doktora gitmemiştim yeni geldi aklıma ve bakteri çıktı enfeksiyon kültürü henüz sonuçlanmadı. Bazen insanın basireti bağlanıyor.
Canım bana sadece Parol kullanabilirsin demişti. Ama yarın gidince sor bence. Bir an önce geçer inşallahKasik ağrıları bende de var şiddetli değil ama var . Oturduğum yerden kalkarken çok belli ediyor .yarın randavum var çok bagisikligim düştü şimdi de fena gribim brii bitiyor biri başlıyor gribe ilaçta kullanmam degilmi
Canım bana sadece Parol kullanabilirsin demişti. Ama yarın gidince sor bence. Bir an önce geçer inşallah
İnşallah bagisikligim çok düştü diyecegim zaten takviye vs olursa alacağım teşekkür ederimCanım bana sadece Parol kullanabilirsin demişti. Ama yarın gidince sor bence. Bir an önce geçer inşallah
Evet ya bende sabah uyanınca gayet normal karnım ama gün içinde yediklerim içtiklerimden mi bilmiyorum bi şiş oluyor karnımKızlar 12.haftamda karnımı çok şiş ve gergin hissediyorum.Kabızlığım yok sayılır ama nerdeyse yemek yedikten sonra 5 aylık gibi oluyorum.Az bir şey yesem bile çok şiş hissediyorum,benim gibi olan var mı acaba neyden kaynaklıdır bu?
Sabah uyanınca biraz göbeğim var ama o normal ebatta ama gün içinde bir şeyler yedikten sonra kocaman oluyor ya ve geriliyor şu içsem bile böyle .Biraz rahatsız edici değil mi ?Evet ya bende sabah uyanınca gayet normal karnım ama gün içinde yediklerim içtiklerimden mi bilmiyorum bi şiş oluyor karnım
Bende de aynı ve sert oluyor . Akşamları 5aylik gibi 12 5 im bendeSabah uyanınca biraz göbeğim var ama o normal ebatta ama gün içinde bir şeyler yedikten sonra kocaman oluyor ya ve geriliyor şu içsem bile böyle .Biraz rahatsız edici değil mi ?
14+0’ım bugün :) sen?Senin kaö haftalık canm test günümüz yanıysa beraberizdir muhtelemenn
Sadece akşamsa gene iyi ben sabahtan başlıyorum şişmeyeBende de aynı ve sert oluyor . Akşamları 5aylik gibi 12 5 im bende
Ayyyy bigün var aramızdaaaaa bende 14+1 bugün14+0’ım bugün :) sen?
Evet ya bende sabah uyanınca gayet normal karnım ama gün içinde yediklerim içtiklerimden mi bilmiyorum bi şiş oluyor karnım
Benim de aynı. Sabah normal pantolonumu giyiyorum, Levis’in 501 modeli var önü komple düğme, öğleden sonra sırayla açılıyor o düğmelerSabah uyanınca biraz göbeğim var ama o normal ebatta ama gün içinde bir şeyler yedikten sonra kocaman oluyor ya ve geriliyor şu içsem bile böyle .Biraz rahatsız edici değil mi ?
Canım çok geçmiş olsun ya gerçekten çok üzüldüm bu nasıl bisey böyle. Hiç bisey olmasa insan o kanı gördüğünde eli ayağına dolanırKızlar selam, biraz son sayfaları okudum, umarım sizler ve bebişleriniz hepiniz iyisiniz, benim bebek iyi ama ben perişanım. Dün 7 kere kustum, abartı değil gerçek 7. Ve sonuncusu sırf siyah kandı. Hastaneye gittik, aşırı kusmadan kanama olmuş, seum taktılar, idrar yolladı enfeksiyonum tavan yapmış, bakteri referansı1-10, benimki 200düilaç verdi doktor, salı günü kendi doktoruma gideceğim tekrar bakılacak. Bugün bastım Prilamı yattım, kusmadım ama dünden dolayı perişanım, bulantıda sızım sızım devam, asla su içemiyorum, enfeksiyonu da atacak en önemli şey su, ne olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?