Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Benim bütün sorunlarımın kapısı suya çıkıyor. Az içtiğimde kasık sancısı bel ağrısı mide bulantısı şiddetleniyor. ama minimum 2buçuk içince gece çok rahat uyuyorum ilginç
Kesinlikle benim de öyle.. biraz az içtiğimde tansiyonum oynuyor midem bulanıyor , kuruluk artıyor öyle ki dudaklarım bile açılamayacak hale geliyor :( 3-4 litreye yaklaşıyorum artık

Kızlar sizce cinsiyeti nedir tahmin yapar mısınız ?
12 haftalık
Pozisyondan kıza benzettim canım ❤️ sağlıkla gelsin
Kızlar aranızda benim gibi vajina ağrısı çeken var mı?bir haftadır ayakta durmakta zorlanıyorum neden böyle oldu kii
Rahim buyudugu için böyle agrilar olabilir canım benim de çoğunlukla kalça kemiğim ağrıyor
Günaydın kızlar 🌸 Bugün saat 12’de randevum var. Çok heyecanlıyım. Bana şans dileyin güzel anneler 🩷
Ayyyy çok heyecanlı hayırlı güzel haberlerle gel canım yapar mı cinsiyet tahmini 😍
Günaydın kızlarrr
Muayene günüm yaklaştıkça benim kabuslar artıyor :D Dün gece rüyamda kontrole gitmişim ve benimle uğur dündar ilgilenecekmiş, ama kapris yapıyormuş ünlü diye. usg ye bi türlü almadıkları için ortalığı kırıp döküyordum ahahajhhajhajhhjaha
1 aylık muayene aralığı beni baya bozdu :D
Ayyyy çileğim böyle rüyaların sonu bir türlü gelmiyor dimi bende böyle rüyalar görüyorum hep ama bir türlü usg ye giremiyorum bilinç altı online 😂😂 ugur Dündar: ben ne alaka🤣🤣
Size diyorum aynı zaman da devlete de muayene ye gidin böylelerle ayda iki kere bebisi göreceksiniz ❤️
günaydın kızlar bugün kontrol günüm :)
Günaydın canım güzel haberlerle bekliyoruz seni 😍

Kızlar günaydın güzel bir gün olsun gene bol bebisli bir gün olacak sanırım kontrole gidenler usg fotosu atmayı unutmayın bize enerji veriyor 😍 gece deprem olmuş ama nasıl uyuduysam asla duymadım 🙈

KIZLAAR sizden bir dua rica edebilir miyim🙏🏼 onlarca hamile duası kabul oluur🥲 Benim doğuma kadar çok önemli bir projeyi bitirmem gerekiyor yoksa doğumdan sonra nasıl dağılacağımız malum. Bana bu güç kuvvet azim ve istikrar ve başarı için dua eder misiniz🥹🥹🥹 İnş herkesin işleri kolaylaşır bu süreçte güzel bir başlangıç yaparız bebelerimizleeeee
Kuzucum kolaylıklar diliyorum insallh en mükemmel şekilde üstesinden gelirsin dualarım seninle başarıların daim olsun çiçeğim 🤩

Pozisyondan kıza benzettim canım ❤️ sağlıkla gelsin

Rahim buyudugu için böyle agrilar olabilir canım benim de çoğunlukla kalça kemiğim ağrıyor

Ayyyy çok heyecanlı hayırlı güzel haberlerle gel canım yapar mı cinsiyet tahmini 😍

Ayyyy çileğim böyle rüyaların sonu bir türlü gelmiyor dimi bende böyle rüyalar görüyorum hep ama bir türlü usg ye giremiyorum bilinç altı online 😂😂 ugur Dündar: ben ne alaka🤣🤣
Size diyorum aynı zaman da devlete de muayene ye gidin böylelerle ayda iki kere bebisi göreceksiniz ❤️

Günaydın canım güzel haberlerle bekliyoruz seni 😍
vallahi tüm gece cinnet geçirdimmm maviş hahahahhhaha

Kesinlikle benim de öyle.. biraz az içtiğimde tansiyonum oynuyor midem bulanıyor , kuruluk artıyor öyle ki dudaklarım bile açılamayacak hale geliyor :( 3-4 litreye yaklaşıyorum artık
ooo süper valla 4 litreyi göremedim ama minimum 2buçuk max 3 lt mutlaka içiyorum yoksa perişanım

Hanımlarrrr çıktım💃🏼 ayy kızçem nasıl oynakkk yerinde durmadıııı. Eller kollar bacaklar bi o yana gitti bi bu yana🥰 C cilekcanavari bebiş hala önde o kadar iştahsızlığıma rağmen hatta 1 kilo vermişim hiç almamışım🤦🏼‍♀️ ama hoca sağlıklı bebek sıkıntı yok dedi 16+2 çıktık usgde 138 gram şuanda her şey yolunda🌸

Hanımlarrrr çıktım💃🏼 ayy kızçem nasıl oynakkk yerinde durmadıııı. Eller kollar bacaklar bi o yana gitti bi bu yana🥰 C cilekcanavari bebiş hala önde o kadar iştahsızlığıma rağmen hatta 1 kilo vermişim hiç almamışım🤦🏼‍♀️ ama hoca sağlıklı bebek sıkıntı yok dedi 16+2 çıktık usgde 138 gram şuanda her şey yolunda🌸
Ayyyyy canım vallahi gözünaydın yaaa o kadar sevindim ki allah nazardan saklasın :nazar::KK200: şu yemek yiyememe konusuna çok takmıştım kafayı, rüyalarımda bebeğin küçük kaldığını falan görüyordum töbe yarabbim :D demek ki çok alakası yokmuş çok sevindim
şekli şemali iyice bebek gibi olmuş mu

Ayyyyy canım vallahi gözünaydın yaaa o kadar sevindim ki allah nazardan saklasın :nazar::KK200: şu yemek yiyememe konusuna çok takmıştım kafayı, rüyalarımda bebeğin küçük kaldığını falan görüyordum töbe yarabbim :D demek ki çok alakası yokmuş çok sevindim
şekli şemali iyice bebek gibi olmuş mu
Baya bebekk olmuş büyümüş o kadar hareketliydi kii bi türlü düzgün poz alamadık🤣 bi aydır rahat yumurta falan yiyemiyorum düzgün beslenmiyorum ama bi hafta önde çıktı gelişim çok iyi dedi ben şok agshsjw kilo konusunda da bebek iyi olduğu için bu dönemde alınmaması senin için iyi dedi daha sonra alım bekliyoruz dedi herşey mük dedii ay çok mutlu oldum hadi sıra sizde güzel haberlerrrdee🥰

Baya bebekk olmuş büyümüş o kadar hareketliydi kii bi türlü düzgün poz alamadık🤣 bi aydır rahat yumurta falan yiyemiyorum düzgün beslenmiyorum ama bi hafta önde çıktı gelişim çok iyi dedi ben şok agshsjw kilo konusunda da bebek iyi olduğu için bu dönemde alınmaması senin için iyi dedi daha sonra alım bekliyoruz dedi herşey mük dedii ay çok mutlu oldum hadi sıra sizde güzel haberlerrrdee🥰
Maşallah gözünüz aydın 🤲 🦋 sağ salim kucagimiza almak nasip olsun bebeklerimizi 🦋🤲

Ay çok mutlu oldum vallahi allah hep böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallahhh 😍😍🧿🧿
İçime umut doğdu aynı durumdaydık cünkü, benim tızım da iyidir o zaman 🥹
Şöyle hareketli görmek çok istiyorum ya simdiye kadar hep zorla hareket ettirdik biraz kendi kendine neler yapıyor görmek istiyorumm

Ay çok mutlu oldum vallahi allah hep böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallahhh 😍😍🧿🧿
İçime umut doğdu aynı durumdaydık cünkü, benim tızım da iyidir o zaman 🥹
Şöyle hareketli görmek çok istiyorum ya simdiye kadar hep zorla hareket ettirdik biraz kendi kendine neler yapıyor görmek istiyorumm
Görürsün kuzum girmeden çikolata yemiştim allahımmm yarabbim hiç durmadı o el kol😍😍😍 oynak kızçem💃🏼

Back
X