- 28 Mart 2025
- 348
- 215
- 18
- 37
Güzel haberlerle gel inşallahGünaydın kızlarBugün saat 12’de randevum var. Çok heyecanlıyım. Bana şans dileyin güzel anneler
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerle gel inşallahGünaydın kızlarBugün saat 12’de randevum var. Çok heyecanlıyım. Bana şans dileyin güzel anneler
![]()
Ağrı var ama şiddetli değil özellikle oturduktan sonra ayağa kalkarken hisseliyorKızlar aranızda benim gibi vajina ağrısı çeken var mı?bir haftadır ayakta durmakta zorlanıyorum neden böyle oldu kii
Enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum suyu da artırayım zaten dün çok içtim ve gece kusmadım (heyoo) ve iyi uyudum. Dün sabah da olmuştu ama genelde gece geliyor nedense. Neyse birkaç gün sonra kendi doktoruma gideceğim artık sorarımGece bu kadar bulantı olmaması lazım ama ya bir süre günde en az 3 lt su içmeyi denesene enfeksiyon falan varsa atılsın vücuttan
Doktor tahmin sökedimi xanım chata atsnaa tahminde bulunuyor baakalım çe diycek :)Kızlar sizce cinsiyeti nedir tahmin yapar mısınız ?
12 haftalık
Bana o bile yorum yapmadı net tahmini 16dan sonra yapabilirim dediDoktor tahmin sökedimi xanım chata atsnaa tahminde bulunuyor baakalım çe diycek :)
Chatgbt erkek diye yorumladı yalnız nub neresi çizip gösterir misin dediğimde kol kısmını gösterdi o yüzden güvenilirliği hiç yok benceDoktor tahmin sökedimi xanım chata atsnaa tahminde bulunuyor baakalım çe diycek :)
Ben çok merak ediyorum pazartesi doktora gidicem 14 haftalık olacak söyler heralde artık diye düşünüyorumBana o bile yorum yapmadı net tahmini 16dan sonra yapabilirim dedi![]()
Çook geçmiş olsuunnnn
Ben mustela kullanıyorum. Bebeğim için kullanıyordjm ona kullanılıyorsa banada kullanıyodjr dedmKızlar günaydın bana da çok acil vücut ve yüz için bir nemlendirici önerisi lazım yüzüm pul pul dökülüyor zaten yüzümde de egzama var şimdi kuru olunca daha kötü oluyor ,ne kullanabilirim iyi nemlendirici?
Vücut için mi kullanıyorsun canım onu?Ben mustela kullanıyorum. Bebeğim için kullanıyordjm ona kullanılıyorsa banada kullanıyodjr dedmcok gğzel kokuylr cokta güzel nemlendiriyo. Avakado resmi var üstünde
Bende de var egzamalarımda coştı. Yüzümğz kuruyor sanirim ya bide gğneş kremi şart artık havalar düzeldi. Keronun mustela kremini kullanıyorm yüzime iyi geldi, güneş kremide hipp kullanıyormlKızlar umarım kötü bir konu üzerine sormuyorum sayfalara bakamadımcildiniz nasıl benim lekelenme ve kızarıklıklar başladı hamileyken ne kullanılır ya da ne kullanıyorsunuz
![]()
Şey diyomusumm HERYERRR shsldndldndVücut için mi kullanıyorsun canım onu?
Benim bütün sorunlarımın kapısı suya çıkıyor. Az içtiğimde kasık sancısı bel ağrısı mide bulantısı şiddetleniyor. ama minimum 2buçuk içince gece çok rahat uyuyorum ilginçEnfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum suyu da artırayım zaten dün çok içtim ve gece kusmadım (heyoo) ve iyi uyudum. Dün sabah da olmuştu ama genelde gece geliyor nedense. Neyse birkaç gün sonra kendi doktoruma gideceğim artık sorarım
Ay benim gibi biriAy ben son aylara kadar alışveriş yapmayayım diyodum ama dayanamadım baya bişey aldımebebekte hepsipay kampanyasından %20 indirimle babybjörn ana kucağı ve kanguru aldım. Yataş juno reflü yatağı aldım. Geçen ebebekten philips avent biberon aldım. Bugünde operaistanbul sitesinden cybex in eezy twist ve oto koltuğu kampanyası vardı onları aldım. Park yatağa da karar verdim elele madre alıcam. Baya kabası bitti sayılır alışverişin
bu arada bebek arabası araştırmalarımdan kendimce bahsedeyim. Çocuk sahibi tüm arkadaşlarım hafif ve bastın tipi araba almamı söyledi. Ağır olanları herkes kullanmayı bırakmış. Bu arada eğer almanyadan buraya gelecek akraba tanıdık vs varsa arabayı onlara getirtebilirsiniz. Direkt olarak yarı fiyat almanyada. Hatta eşim normalde temmuz ağustos gibi almanyaya alışverişe gitmek istiyodu ama benim hiç uçak yolculuğu çekesim yok diye vazgeçtik o plandan. Oto koltukları almanyada da aynı fiyat. Aldığımız set almanya fiyatıyla aynı fiyata geldiği için direkt olarak buradan aldık. Bir de puset aldık mı bitti gitti
![]()
Kız gibi sankiKızlar sizce cinsiyeti nedir tahmin yapar mısınız ?
12 haftalık
Ahahaha çilek yaa uğur dündarın bilinçaltında ne işi varrrr dhsjsjsjGünaydın kızlarrr
Muayene günüm yaklaştıkça benim kabuslar artıyorDün gece rüyamda kontrole gitmişim ve benimle uğur dündar ilgilenecekmiş, ama kapris yapıyormuş ünlü diye. usg ye bi türlü almadıkları için ortalığı kırıp döküyordum ahahajhhajhajhhjaha
1 aylık muayene aralığı beni baya bozdu![]()