Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Gece bu kadar bulantı olmaması lazım ama ya bir süre günde en az 3 lt su içmeyi denesene enfeksiyon falan varsa atılsın vücuttan
Enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum suyu da artırayım zaten dün çok içtim ve gece kusmadım (heyoo) ve iyi uyudum. Dün sabah da olmuştu ama genelde gece geliyor nedense. Neyse birkaç gün sonra kendi doktoruma gideceğim artık sorarım

Kızlar günaydın bana da çok acil vücut ve yüz için bir nemlendirici önerisi lazım yüzüm pul pul dökülüyor zaten yüzümde de egzama var şimdi kuru olunca daha kötü oluyor ,ne kullanabilirim iyi nemlendirici?

Kızlar günaydın bana da çok acil vücut ve yüz için bir nemlendirici önerisi lazım yüzüm pul pul dökülüyor zaten yüzümde de egzama var şimdi kuru olunca daha kötü oluyor ,ne kullanabilirim iyi nemlendirici?
Ben mustela kullanıyorum. Bebeğim için kullanıyordjm ona kullanılıyorsa banada kullanıyodjr dedm🤣 cok gğzel kokuylr cokta güzel nemlendiriyo. Avakado resmi var üstünde

Kızlar umarım kötü bir konu üzerine sormuyorum sayfalara bakamadım 😔cildiniz nasıl benim lekelenme ve kızarıklıklar başladı hamileyken ne kullanılır ya da ne kullanıyorsunuz 🥹
Bende de var egzamalarımda coştı. Yüzümğz kuruyor sanirim ya bide gğneş kremi şart artık havalar düzeldi. Keronun mustela kremini kullanıyorm yüzime iyi geldi, güneş kremide hipp kullanıyorml

Enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum suyu da artırayım zaten dün çok içtim ve gece kusmadım (heyoo) ve iyi uyudum. Dün sabah da olmuştu ama genelde gece geliyor nedense. Neyse birkaç gün sonra kendi doktoruma gideceğim artık sorarım
Benim bütün sorunlarımın kapısı suya çıkıyor. Az içtiğimde kasık sancısı bel ağrısı mide bulantısı şiddetleniyor. ama minimum 2buçuk içince gece çok rahat uyuyorum ilginç

Ay ben son aylara kadar alışveriş yapmayayım diyodum ama dayanamadım baya bişey aldım 😄 ebebekte hepsipay kampanyasından %20 indirimle babybjörn ana kucağı ve kanguru aldım. Yataş juno reflü yatağı aldım. Geçen ebebekten philips avent biberon aldım. Bugünde operaistanbul sitesinden cybex in eezy twist ve oto koltuğu kampanyası vardı onları aldım. Park yatağa da karar verdim elele madre alıcam. Baya kabası bitti sayılır alışverişin ☺️ bu arada bebek arabası araştırmalarımdan kendimce bahsedeyim. Çocuk sahibi tüm arkadaşlarım hafif ve bastın tipi araba almamı söyledi. Ağır olanları herkes kullanmayı bırakmış. Bu arada eğer almanyadan buraya gelecek akraba tanıdık vs varsa arabayı onlara getirtebilirsiniz. Direkt olarak yarı fiyat almanyada. Hatta eşim normalde temmuz ağustos gibi almanyaya alışverişe gitmek istiyodu ama benim hiç uçak yolculuğu çekesim yok diye vazgeçtik o plandan. Oto koltukları almanyada da aynı fiyat. Aldığımız set almanya fiyatıyla aynı fiyata geldiği için direkt olarak buradan aldık. Bir de puset aldık mı bitti gitti😄
Ay benim gibi biri 😍 hayırlı uğurlu olsun hepsini güzel günlerde kullan. ben de babybjörn kampanyasından faydalandım, ikisini ben de aldım. Joie puset ve araba aldım yine ebebekten. İkinci el babybay anne yanı yatak aldım. Dün Almanya’ya geldim alışveriş için, Avent cam biberonlar ve biberon ısıtıcısı aldım buradan, bir kaç ufak tefek şey daha aldım arkadaşlarımın önerdiği. Ama asıl alışverişe bugün başlıyorum. Cinsiyet de belli değil, belli olsaydı olayın boyutu değişirdi 🤣 ama ailemden yazın gelenler olacak, hepsine birer koli yüklerim 😁 çok zevkli dimi 😍 çok mutlu oluyorum alışveriş yaparken

Günaydın kızlarrr
Muayene günüm yaklaştıkça benim kabuslar artıyor :D Dün gece rüyamda kontrole gitmişim ve benimle uğur dündar ilgilenecekmiş, ama kapris yapıyormuş ünlü diye. usg ye bi türlü almadıkları için ortalığı kırıp döküyordum ahahajhhajhajhhjaha
1 aylık muayene aralığı beni baya bozdu :D

Günaydın kızlarrr
Muayene günüm yaklaştıkça benim kabuslar artıyor :D Dün gece rüyamda kontrole gitmişim ve benimle uğur dündar ilgilenecekmiş, ama kapris yapıyormuş ünlü diye. usg ye bi türlü almadıkları için ortalığı kırıp döküyordum ahahajhhajhajhhjaha
1 aylık muayene aralığı beni baya bozdu :D
Ahahaha çilek yaa uğur dündarın bilinçaltında ne işi varrrr dhsjsjsj🤣🤣 günaydın kuşum benim 11.30 da randevum var şükürler olsun o kutlu gün geldi ay nasıl sabrettim bilmiyorum🫠🫠

Back
X