Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
evet ikiz ve tek yumurta ikizi olduğu için yakın takipteyiz .İkizler aynı plesantadan beslendikleri kan çalma yemek çalma olabiliyormuş .Biri fazla beslenip diğerinin hakkını yiyebiliyormuş .Aralarındaki gelişim farklılığı olursa erkenden farketmek için yakın takibe alıyorlar.
büyüyüncede birbirlerine yedirirler artık kardeşlik başka birşey ama tek kese de ikiz kardeşlikte bambaşka mucize, sağlıkla büyüyüp kavga etmeden vaktinde gelsinler kuzum :)

Bu arada ben arada bir hafif bişeyler hissediyorum hatta az önce hissettim sol tarafa burdu dedim doktor gayet normal karşıladı bebeği hissetmeye başladın artık daha rahat olacaksın dedi 😍
bende hisserder gibi oldum da erken acaba bana mı öyle geldi diye emin olamamıştım, doktor normal karşıladığına göre olabiliyormuş demekki :)

covid testim pozitif çıktı 😢 inşallah bebeğime bişe olmaz
Merhaba çok geçmiş olsun. Hiç korkma ben bizzat Kovit yoğun bakımda Hemşirelik yaptım salgının en pik dönemlerinde ve o dönem yoğun bakımda bile takip edip sağlıkla taburcu edilen çok gebe oldu. Siz şuan hastanede emin ellerdesiniz zaten geçip gidecek.

canım valla benim de bebek hep önde cıkıyor en son 11+4 gittiğimde 12+5 çıkmıştı ama karın çevresi falan bişey dememişti boyunu ölçerek mi söyledi acaba
göbekli bebiş mi olcak acaba
evet evet göbek kısmı sadece 10 gün önde komple olsa normal diycem de göbek olunca şekerden şüphelendi ama şeker de çıkmadı artık genetik göbekli diyo doktor da

Canim
Korkma genel olarak bebekler haftasından önde olabiliyor kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum benim de geç dollenme olmasına rağmen haftasının önüne geçti
yaa normal önde gitmesi normal de sadece karın çevresinde önde gidiyo kalan her yeri haftasıyla uyumlu doktor da göbekli olcak yapcak bisey yok kötü bişey değil dedi aslında

Kızlar bir de rahim uzunluğunuz kaç çıkıyor ultrasonda benim 28mm çıkınca doktor şüphelendi alttan baktı 36 çıktı neyse ki
30 mm ve üstü istiyorum garanti olsun diye diyor, 25 altı riskliymiş çünkü ama neyse ki alttan 36 çıktı yine de kendini yorma dedi bana

Kızlar bir de rahim uzunluğunuz kaç çıkıyor ultrasonda benim 28mm çıkınca doktor şüphelendi alttan baktı 36 çıktı neyse ki
30 mm ve üstü istiyorum garanti olsun diye diyor, 25 altı riskliymiş çünkü ama neyse ki alttan 36 çıktı yine de kendini yorma dedi bana
Merhaba benim 8 veya 9 haftalıkken ömüştü tam hatırlamıyorum o zaman 5 cm demişti rahim uzunluğuna. Sonra birdaha hiç ölçmedi.

Kuzum benim eşim sabır taşı oldu çıktı 😂 3. Haftada öğrendim hamile olduğumu şuan 13 e girdik. 10 haftadır ki bu 2.5 ay eder yaşanmıyor o konu hiç. Dr um 8. Haftaya kadar bekle demişti , 8. Haftadan sonrada kanama alanı oluşunca tamamen yasaklandı ben artık doğurana kadar olabileceğine inanmıyorum:)
Bende senin gibi 3. Haftada öğrendim. Doktor yasaklamıştı. 14 haftalık muayene de yasağı kaldırdı. Eşim ameliyat oldu. Şimdi ona takılan stent 3 hafta duracağı için yine olmaz. Çıkarılınca da biraz bekleriz. Çünkü penis ucundan girilip yapılan bir işlem. Biz eleyi astık yerini de unuttuk gibi oldu 😅

Ya sanırım rahim yeterliliği ile ilgili bir ölçüydü bu. Tamda ne demişti hatırlamıyorum. Benim 41 mm çıktı. Gayet iyi dedi.

Kızlar bu arada ben bugün eczaneye güneş kremi ve roll-on sordum gebelikte en temiz içerikli hangileri diye. Kadın 24 yıllık eczacıyım ve sadece bunları öneriyorum dedi bende aldım.Düşünen varsa diye size de atıyorum.

Eklentiler

• IMG_3759.webp
    IMG_3759.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_3762.webp
    IMG_3762.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 67
Ayyy enerjiler geliyor artik herkese yavastan🧿 ben de olan iki lokmayla hep istir ev isidir kosturma halindeyim, puset ve anne yani islerimizi hallettik gectigimiz haftasonu, biraz bebegin odasini bosalttik vs derken yorgunum baya 🤭 insallah senin de yasaklar azicik esner de cikarsin gonlunce canim cok iyi gelecek moral olarak da onlarla ilgilenmek🩵
Sen alışverişe başladın maşallah 😍Bende 20 haftalık olunca başlarım diyorum ama bir yandan da insan hevesleniyor. Dayanabildigim kadar dayanacaĝim artık. Gittiği yere kadar 😊

Merhaba çok geçmiş olsun. Hiç korkma ben bizzat Kovit yoğun bakımda Hemşirelik yaptım salgının en pik dönemlerinde ve o dönem yoğun bakımda bile takip edip sağlıkla taburcu edilen çok gebe oldu. Siz şuan hastanede emin ellerdesiniz zaten geçip gidecek.
Çok teşekkür ederim hastanede ateşimi kontrol altına aldıktan sonra taburcu ettiler ekstra yapacak bir şey yokmuş istirahat dedi doktor

Çok teşekkür ederim hastanede ateşimi kontrol altına aldıktan sonra taburcu ettiler ekstra yapacak bir şey yokmuş istirahat dedi doktor
Aynen canım zaten ateş ve solunum sıkıntısı önemli bunlar yoksa hiçbir problem yok. Bol sıvı ve C vitamini al güzelce istirahat et geçecek.

Bende senin gibi 3. Haftada öğrendim. Doktor yasaklamıştı. 14 haftalık muayene de yasağı kaldırdı. Eşim ameliyat oldu. Şimdi ona takılan stent 3 hafta duracağı için yine olmaz. Çıkarılınca da biraz bekleriz. Çünkü penis ucundan girilip yapılan bir işlem. Biz eleyi astık yerini de unuttuk gibi oldu 😅

Hahah. Bir ben kaldım zannediyordum malum bizim grupta hergün sıra sıra itiraflar geliyordu 😂😂 ya bak bu haftalara kadar hiç aklımda yoktu ama sanki artık hormonlar mı yoksa uzun zaman geçti diye mi bilmem kocam bir yakışıklı geliyor gözüme 😂😂 kuzu sizinde biraz zor ama belki 1 aya toparlarsınız 😂 ama kendimle ilgili umudum hiç yok

Bana daha hiç onu söylemedi canım. Ama bende merak ediyorum yarın detaylı ultrasonum var ilk 3 aylık. Orda soracağım mutlaka. Ama 36 normaldir heralde haftalara göre değişiyor mu onu da bilmiyorum

Back
X