Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17. Haftadan sonra prilam önermiyoruz dedi bana doktor .alışkanlık yapıyormuş vucud kullanmani istemiyorum dedi .sizinde aklınızda bulunsun günde en az 3 kere içiyordum ben.artik kullanmiyorumBendir![]()
Ikili test icindir belki, detayli dedigin gibi 20. hafta civarinda yapiliyor.Kızlar 12.haftada doktorlar perinatoloji uzmanına yönlendirdi mi sizi,bazı doktorların yönlendirdiğini duydum benim bildiğim sadece 20.hafta da olandı.
Aa bilmiyordum daha dogrusu henuz bugun 16 haftam bittigi icin sorma geregi duymamistim doktoruma :) ben ama haftalardir gunde 1 iciyordum zaten. Cumartesi kontrole gittigimde danisayim, benim 30 haftalik hala kullanan arkadasim var malesef, biraz gebenin durumuna gore kar zarar hesaplaniyor sanirim boyle durumlarda17. Haftadan sonra prilam önermiyoruz dedi bana doktor .alışkanlık yapıyormuş vucud kullanmani istemiyorum dedi .sizinde aklınızda bulunsun günde en az 3 kere içiyordum ben.artik kullanmiyorum
Ay ben hiç almayayım eczaneden o zaman. Ne kaldı ki 17’ye. İki gündür biraz daha iyi hissediyorum çünkü mentalim iyi moral olarak güçlüyüm. O da daha sağlıklı yapıyor insanı tabii biraz da patates, püre falan yiyorum sabahları tutuyor beni sanırım umarım17. Haftadan sonra prilam önermiyoruz dedi bana doktor .alışkanlık yapıyormuş vucud kullanmani istemiyorum dedi .sizinde aklınızda bulunsun günde en az 3 kere içiyordum ben.artik kullanmiyorum
Canım korkma ben 4 yıl önce pandemi tam tavan yapmışken 16 haftalık kızıma hamileyken geçirdim düzenli parol kullandım kızıma hiçbir etkisi olmadı korkmacovid testim pozitif çıktıinşallah bebeğime bişe olmaz
Evet canım önceden bilgilendirme yapıyor doktor. Bende 15.haftamın içindeyim bugün kontrolde bana da dedi doktorum 20-24 hafta arası detaylı ultrasona gir diye. Önceden randevu alalım diye sanırım bilgilendiriyorlar. Bir de 20.haftada tetanoz aşısı var Sağlık ocağında yapılacak. Ebe veya Hemşire arayıp çağıracak büyük ihtimalle.Bende 12nci haftadayim bana bu kağıdı verdi doktor . Küçük yerde olduğum için randavu alayım diye herhalde 12 6yim bende
Eşimde bazen hemen gelsin kızımız diyor. Diyorum öyle deme vaktinde gelsin, duası kabl olur erken doğm olur diye korkuyorum. Zaman su gibi aksın çok uygun ifade olmşAmin canim inşallah zaman su gibi aksin istiyorum![]()
Link atar mısınız arattım ve bulamadım . Çok begendimKizlar fiyataa bakinnnnn alin dursun kenarda![]()
TabiLink atar mısınız arattım ve bulamadım . Çok begendim
Üstunu tıklamanız lazım gozukmuyorKızlar ikili tarama testim çıkmış. Nasıl sizce yorumlayabilen var mı ?
Gözüküyor canım resmin üstüne tıklaÜstunu tıklamanız lazım gozukmuyor
ben tek doz adacel olmak istiyorum ya ama doktorumla daha konuşmadık erken olduğu için kendim araştırıp okudum sadece 3 kez aşı olmak istemiyorumKızlar hello. Bu akşam kafama feci şekilde takılan bi konu var tetanoz aşıları
Şimdi değişmiş birde boğmaca ve difteri eklenmiş, sağlık ocağı bayramdan sonra yapalım dedi. Ama biraz araştırınca bazı olumsuz sonuçlar doğurduğunu okudum. Bu konuda bi fikri olan, doktorundan ebesinden konuyla alakalı detaylı bilgi alan var mı?
2.5 ve ustu dusuk riskli oluyor sanirim. Sizde de risk dusuk yani merak etmeyinGözüküyor canım resmin üstüne tıkla
Sistem degisti mi bilmiyorum ama kizimda 2 doz tetanoz olmustum, bu sefer tek doz olacakmisim bana boyle soylendiben tek doz adacel olmak istiyorum ya ama doktorumla daha konuşmadık erken olduğu için kendim araştırıp okudum sadece 3 kez aşı olmak istemiyorum![]()
Çok teşekkür ederim. Normalde 1 hafta sonra randevum ama yarın gideyim diyorum2.5 ve ustu dusuk riskli oluyor sanirim. Sizde de risk dusuk yani merak etmeyin![]()