Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
17. Haftadan sonra prilam önermiyoruz dedi bana doktor .alışkanlık yapıyormuş vucud kullanmani istemiyorum dedi .sizinde aklınızda bulunsun günde en az 3 kere içiyordum ben.artik kullanmiyorum

17. Haftadan sonra prilam önermiyoruz dedi bana doktor .alışkanlık yapıyormuş vucud kullanmani istemiyorum dedi .sizinde aklınızda bulunsun günde en az 3 kere içiyordum ben.artik kullanmiyorum
Aa bilmiyordum daha dogrusu henuz bugun 16 haftam bittigi icin sorma geregi duymamistim doktoruma :) ben ama haftalardir gunde 1 iciyordum zaten. Cumartesi kontrole gittigimde danisayim, benim 30 haftalik hala kullanan arkadasim var malesef, biraz gebenin durumuna gore kar zarar hesaplaniyor sanirim boyle durumlarda

Ay ben hiç almayayım eczaneden o zaman. Ne kaldı ki 17’ye. İki gündür biraz daha iyi hissediyorum çünkü mentalim iyi moral olarak güçlüyüm. O da daha sağlıklı yapıyor insanı tabii biraz da patates, püre falan yiyorum sabahları tutuyor beni sanırım umarım

Bende 12nci haftadayim bana bu kağıdı verdi doktor . Küçük yerde olduğum için randavu alayım diye herhalde 12 6yim bende

Eklentiler

• 17478501487857099944616633685960.webp
    17478501487857099944616633685960.webp
    95,7 KB · Görüntüleme: 111
Bende 12nci haftadayim bana bu kağıdı verdi doktor . Küçük yerde olduğum için randavu alayım diye herhalde 12 6yim bende
Evet canım önceden bilgilendirme yapıyor doktor. Bende 15.haftamın içindeyim bugün kontrolde bana da dedi doktorum 20-24 hafta arası detaylı ultrasona gir diye. Önceden randevu alalım diye sanırım bilgilendiriyorlar. Bir de 20.haftada tetanoz aşısı var Sağlık ocağında yapılacak. Ebe veya Hemşire arayıp çağıracak büyük ihtimalle.

Kızlar ikili tarama testim çıkmış. Nasıl sizce yorumlayabilen var mı ?

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-21-21-30-52-785_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-05-21-21-30-52-785_com.android.chrome.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar hello. Bu akşam kafama feci şekilde takılan bi konu var tetanoz aşıları
Şimdi değişmiş birde boğmaca ve difteri eklenmiş, sağlık ocağı bayramdan sonra yapalım dedi. Ama biraz araştırınca bazı olumsuz sonuçlar doğurduğunu okudum. Bu konuda bi fikri olan, doktorundan ebesinden konuyla alakalı detaylı bilgi alan var mı?

Kızlar hello. Bu akşam kafama feci şekilde takılan bi konu var tetanoz aşıları
Şimdi değişmiş birde boğmaca ve difteri eklenmiş, sağlık ocağı bayramdan sonra yapalım dedi. Ama biraz araştırınca bazı olumsuz sonuçlar doğurduğunu okudum. Bu konuda bi fikri olan, doktorundan ebesinden konuyla alakalı detaylı bilgi alan var mı?
ben tek doz adacel olmak istiyorum ya ama doktorumla daha konuşmadık erken olduğu için kendim araştırıp okudum sadece 3 kez aşı olmak istemiyorum😔😔

ben tek doz adacel olmak istiyorum ya ama doktorumla daha konuşmadık erken olduğu için kendim araştırıp okudum sadece 3 kez aşı olmak istemiyorum😔😔
Sistem degisti mi bilmiyorum ama kizimda 2 doz tetanoz olmustum, bu sefer tek doz olacakmisim bana boyle soylendi

Back
X