Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ayyy nasıl da büyümüştür sıpa inşallah çok güzel geçecek sen nasılsın bulantıların ne alemde
Bakalim 16 gunde ne kadar buyudu valla ben hala geceleri bir tane prilam iciyorum canim cunku her sey hala midemi bir anda tepetaklak bulandirabiliyor, hic bitmeyecek gibi kabullendim sanirim hep tatsiz bir sekilde.. o yuzden de ilaci komple kesmeye cesaret edemiyorum yolda sokakta istifra etmekten cok cekiniyorum olur olmadik

Kızlar selamm sayfaları okumaya çalıştım baya birikmişti. Saç dökülmesinden bahsetmiş bir arkadaş. Bende de çok fazla oldu ve hayatımda ilk kez oluyor moralimi çok bozdu. Takviyelerimizi zaten alıyoruz demir vs onun dışında Ne yapabilirim diye araştırdım biberiye suyu ve biberiye serumu aldım başladım kullanmaya birkaç hafta gözlemlemek lazım. Etkisi olursa size de söylerim. Belki doğumdan sonra ki dökülmeler içinde lazım olur.
Çatlak kremi olarak bende ilk hamileliğimde kullandıklarımı kullanıyorum yine çünkü faydalı olduğunu gördüm. Lierac bir numaram, bio-oil sarı olanda ikincisi. Bu ikisini dönüşümlü kullanıyorum şuan günde bir olarak. 20 haftalardan sonra günde ikiye çıkarıyorum ani büyümeler bebeğin ani kilo alma dönemleri oluyor. Oralara dikkat etmezsen gitti zaten
Benim de kontrolüm 5 Haziran da. Çok özledim bebeğimi

Canim ben gectigimiz sene biberiye suyu kullandim uc sise bade naturalin, yeni saclar cikardim acikcasi ama en cok uzamaya etkisi oldu yeni sac cikarma veya dokulmeyi durdurmaktan ziyade. Umarim sana da sifa olur

İnşallah geçer biter canım benim benim multivitaminden sonra oluyor bir de çaydan sonra ben de çok korkuyorum sokakta istifra etmekten normal çıkmıyor çünkü şelale afedersin yarın happy friday o zaman

İnşallah geçer biter canım benim benim multivitaminden sonra oluyor bir de çaydan sonra ben de çok korkuyorum sokakta istifra etmekten normal çıkmıyor çünkü şelale afedersin yarın happy friday o zaman
Benimde ayniiiii. Cinsiyet belli mi sizin bebis

Kızlar yarın ikili test için gideceğim. Açlık tokluk durumu önemli değil diye düşünüyorum ama yaptıranların fikrini merak ettim bu konuda. Hem gerginim hem heyecanlıyım.

Kızlar yarın ikili test için gideceğim. Açlık tokluk durumu önemli değil diye düşünüyorum ama yaptıranların fikrini merak ettim bu konuda. Hem gerginim hem heyecanlıyım.
Sadece kan alıyorlar başka birşey yok canım . Sonuçlarda stresli olacağım ben

Aç ya da tok gitmek önemli mi

Canım benim önce detaylı ultrasonu yaptı sonra kan verdik. Rapora ense kalınlığını falan yazmışlardı onlarda hesaba katılıyor ya. Sadece ultrason da uygun pozisyonu yakalamak için tok gel yanında çikolatada olsun dedi. Bugün verdim bende.
Ama sadece kan veriliyorsa bir önemi yok bence. Chatgbt sordum oda önemli değil dedi

Canim ben gectigimiz sene biberiye suyu kullandim uc sise bade naturalin, yeni saclar cikardim acikcasi ama en cok uzamaya etkisi oldu yeni sac cikarma veya dokulmeyi durdurmaktan ziyade. Umarim sana da sifa olur
Evet ben de onu aldım ya. İnşallah yarar gerçekten belki psikolojik olarak da yaradığını düşünmek iyi gelebilir stres de olumsuz etkiliyor çünkü

Ayy erkek mi hadi bakalim ilerleyen muayenelerde iyice netlesir artik canim ikisi de cok sevilecek nasilsa herseyi de iyiymis bebisin masallaj diyelim insallaj kanama alani da kaybolur ilerleyen gunlerde

Saol canım sen iyi misin karnın biraz daha büyüdü mü? Benim daha hiç anlaşılmıyor yaa

Canım ben tansiyonumun düştüğü gün acilden doktorun yanına çıktım,o gün ikili tarama testi verdim.Ve baya açtım.Hiç sormadı bile aç mısın tok musun diye .Ölçümlerini gerçekleştirdi,kan verdim geldim.Büyük ihtimal fark etmiyor.

Biberiye saç beyazlatıyor diyorlardı hiç kullanmadım ama

Kızlar merhaba. 3 haftadan sonra yarın bebişi görecem çok heyecanlıyım . Fetal DNA yaptırmayıp 12. Haftada cinsiyet öğrenen var mı?

Kızlar merhaba. 3 haftadan sonra yarın bebişi görecem çok heyecanlıyım . Fetal DNA yaptırmayıp 12. Haftada cinsiyet öğrenen var mı?
Fetal dna yaptırdım sonuç henüz çıkmadı. 12.haftada doktorum cinsiyet %95 erkek dedi. Yanıldığını düşünmüyorum ama bu kadar erken söylemesine şaşırdım fetal ile öğrenirim sanmıştım. Sonuç bir kaç güne çıkar bakalım doktor yanılırsa şok olurum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…