Maşallah canım sağlıkla büyüsünKızlar tünaydın bende geldim kontrolden. Bu 3 aylık detaylı ultrason da doktor birçok şeye baktı. Bacak kemiği uzunluğu, böbrekler, mesane, kalp, kordon, kafa yapısı ve daha başka bir sürü şey. Çok şükür bebeğimde hepsi yolunda. 2 li test de verdim bugün. Ama ne yazıkki kanama alanı hala bizimle. Yeri de rahim ağzına yakın biraz can sıkıcı. Doktor düzelicek inş diyor bakalım. Artık döneceğim normal hayatıma gezebilir miyim dedim gez dediilişki hala yasak zaten ben kapattım o defteri artık
Buarada rahim ağzı uzunluğu karından bakarken kısa geldi sonra vajinal baktı 44 mm normalmiş.
Veee bombaaa geçen hafta %90 kız diyen doktorum bu hafta erkeğe benziyor dedi. Erken oylama yapmışım
Benim drum da bugün bunu tavsiye ettiben tek doz adacel olmak istiyorum ya ama doktorumla daha konuşmadık erken olduğu için kendim araştırıp okudum sadece 3 kez aşı olmak istemiyorum
Maşallah canım sağlıkla büyüsünhiç korkma inşallah kendiliğinden bol bol dinlen geçer ilişki bize de transfer öncesinden beri yasak doğumdan sonra artık dedi dr
Hayırlı olsun kızınızMerhaba kızlar kontrolden geldim. Vajinamda ağrı var demiştim geçen gün ayni bebek aşağıdan çıkacak gibiydi meğerse idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Dr toz fitil ve hap verdi 3 güne iyilesirsin dedi çok şükür. Bu arada benim de kızım olacakmış daha önceki muayenede erkeğe benzetmisti doktorum
Mide bulantın durdu diye niye üzülüyorsun benim de çoğu kişinin de birden durdu bazılarının azaldı bazılarının 1 hafta sonra tekrar başladı keşke hiç bulantı yaşamasak çok yorucu oluyorKızlar bugün 13+6 oldum bende mide bulantım 2 gündür rahat normalde baya şiddetli yaşıyordum bu şekilde birden rahatlayan oldu mu bazı korkutucu şeyler okudum malesef
Benimki de yurtdışına gitti iş için dedim gez toz biraz uzakta kal yakın durmayalimİnşallah kuzum yaaane güzel sende bugün kızını gördün insan ne kadar rahatlıyor görünce yaa bebişlerimiz sağlıklı olsun da kocalarımız kaçmıyor yaaa doğumdan sonra olsun önemli olan sağlık
yavrum senin ki iyi yine. Göz görmeyince gönül katlanır birşekilde . Benimki yanımdasın ama dokunamıyorum modundaBenimki de yurtdışına gitti iş için dedim gez toz biraz uzakta kal yakın durmayalim
üzülmek değil tabiki de belirtilerin birden kaybolması hakkında iyi şeyler okumadım demek istedim, birden kesilmesi normal yaşanan bi süreç mi bunu öğrenmek istedimMide bulantın durdu diye niye üzülüyorsun benim de çoğu kişinin de birden durdu bazılarının azaldı bazılarının 1 hafta sonra tekrar başladı keşke hiç bulantı yaşamasak çok yorucu oluyor
Normal canım hiç moralini bozma neredeyse 14 haftan bitiyor 9-10 haftalar top noktası demişti drum kaç defa kusmaktan tansiyon fırladı vücut susuz kaldı acillik oldum onlar da aynı şeyi söyledi birden kesilir demişlerdi 1 hafta komple gitti dedim şükür bitti şimdi yine başladı günde 2 tur lavaboya gidiyorumüzülmek değil tabiki de belirtilerin birden kaybolması hakkında iyi şeyler okumadım demek istedim, birden kesilmesi normal yaşanan bi süreç mi bunu öğrenmek istedim
bende kaç defa acillik oldum serumlar takındım ve 2 sabahtır rahat uyanıyorum yiyorum içiyorum şok oldum, kontrolüme 1 hafta var daha olumsuz düşünmeyi bırakıp tadını çıkartmam lazım sanırımNormal canım hiç moralini bozma neredeyse 14 haftan bitiyor 9-10 haftalar top noktası demişti drum kaç defa kusmaktan tansiyon fırladı vücut susuz kaldı acillik oldum onlar da aynı şeyi söyledi birden kesilir demişlerdi 1 hafta komple gitti dedim şükür bitti şimdi yine başladı günde 2 tur lavaboya gidiyorumkontrolün yakın zamanda mi görünce çok rahatlayacaksin
Ben her gun lierac jel kullaniyorum gobek basen kalca meme olmak uzere canimSelam kızlar,
çatlaklar için hangi ürünlerle nasıl bir rutin oluşturdunuz acaba? Günde bir kez mi kullanıyorsunuz iki kez mi?
Canim cok sevindim cumhuriyet bebisi olacak deseneHerkese selam kızlar ben kontrolden geldim bir sonraki kontrole 3 hafta sonra 13 Hazirana verdi kızım yine 5 gün önde gidiyor tombikto olmuş 150 Grdikişlerim de iyi her şey yolunda doğumun 9 kasım görünüyor ama daha erken olur cumhuriyet bayramı hediyesi yaparız dedi bakalım hayırlısı artık. C cilekcanavari canım aşıları sordum boğmaca difteri evet yapılıyor sağlık ocağında hiçbirini yaptırma biz hastanede toplu olarak hepsini yapıyoruz dedi
Ayy erkek miKızlar tünaydın bende geldim kontrolden. Bu 3 aylık detaylı ultrason da doktor birçok şeye baktı. Bacak kemiği uzunluğu, böbrekler, mesane, kalp, kordon, kafa yapısı ve daha başka bir sürü şey. Çok şükür bebeğimde hepsi yolunda. 2 li test de verdim bugün. Ama ne yazıkki kanama alanı hala bizimle. Yeri de rahim ağzına yakın biraz can sıkıcı. Doktor düzelicek inş diyor bakalım. Artık döneceğim normal hayatıma gezebilir miyim dedim gez dediilişki hala yasak zaten ben kapattım o defteri artık
Buarada rahim ağzı uzunluğu karından bakarken kısa geldi sonra vajinal baktı 44 mm normalmiş.
Veee bombaaa geçen hafta %90 kız diyen doktorum bu hafta erkeğe benziyor dedi. Erken oylama yapmışım
Amin canım inşallah bakalım bı Sabiha Gökçen patlatirim artıkCanim cok sevindim cumhuriyet bebisi olacak desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?