Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Herkese selam kızlar ben kontrolden geldim bir sonraki kontrole 3 hafta sonra 13 Hazirana verdi kızım yine 5 gün önde gidiyor tombikto olmuş 150 Gr dikişlerim de iyi her şey yolunda doğumun 9 kasım görünüyor ama daha erken olur cumhuriyet bayramı hediyesi yaparız dedi bakalım hayırlısı artık. C cilekcanavari canım aşıları sordum boğmaca difteri evet yapılıyor sağlık ocağında hiçbirini yaptırma biz hastanede toplu olarak hepsini yapıyoruz dedi

Kızlar tünaydın bende geldim kontrolden. Bu 3 aylık detaylı ultrason da doktor birçok şeye baktı. Bacak kemiği uzunluğu, böbrekler, mesane, kalp, kordon, kafa yapısı ve daha başka bir sürü şey. Çok şükür bebeğimde hepsi yolunda. 2 li test de verdim bugün. Ama ne yazıkki kanama alanı hala bizimle. Yeri de rahim ağzına yakın biraz can sıkıcı. Doktor düzelicek inş diyor bakalım. Artık döneceğim normal hayatıma gezebilir miyim dedim gez dedi ilişki hala yasak zaten ben kapattım o defteri artık
Buarada rahim ağzı uzunluğu karından bakarken kısa geldi sonra vajinal baktı 44 mm normalmiş.
Veee bombaaa geçen hafta %90 kız diyen doktorum bu hafta erkeğe benziyor dedi. Erken oylama yapmışım

Maşallah canım sağlıkla büyüsün hiç korkma inşallah kendiliğinden bol bol dinlen geçer ilişki bize de transfer öncesinden beri yasak doğumdan sonra artık dedi dr

Kızlar bugün 13+6 oldum bende mide bulantım 2 gündür rahat normalde baya şiddetli yaşıyordum bu şekilde birden rahatlayan oldu mu bazı korkutucu şeyler okudum malesef

Maşallah canım sağlıkla büyüsün hiç korkma inşallah kendiliğinden bol bol dinlen geçer ilişki bize de transfer öncesinden beri yasak doğumdan sonra artık dedi dr

İnşallah kuzum yaaa ne güzel sende bugün kızını gördün insan ne kadar rahatlıyor görünce yaa bebişlerimiz sağlıklı olsun da kocalarımız kaçmıyor yaaa doğumdan sonra olsun önemli olan sağlık

Hayırlı olsun kızınız en iyi tedavi idrar yolunda bol su burada kızlardan çok enfeksiyon olan oldu bol bol su içtiler hep geçmiş olsun

Kızlar bugün 13+6 oldum bende mide bulantım 2 gündür rahat normalde baya şiddetli yaşıyordum bu şekilde birden rahatlayan oldu mu bazı korkutucu şeyler okudum malesef
Mide bulantın durdu diye niye üzülüyorsun benim de çoğu kişinin de birden durdu bazılarının azaldı bazılarının 1 hafta sonra tekrar başladı keşke hiç bulantı yaşamasak çok yorucu oluyor

Benimki de yurtdışına gitti iş için dedim gez toz biraz uzakta kal yakın durmayalim

Mide bulantın durdu diye niye üzülüyorsun benim de çoğu kişinin de birden durdu bazılarının azaldı bazılarının 1 hafta sonra tekrar başladı keşke hiç bulantı yaşamasak çok yorucu oluyor
üzülmek değil tabiki de belirtilerin birden kaybolması hakkında iyi şeyler okumadım demek istedim, birden kesilmesi normal yaşanan bi süreç mi bunu öğrenmek istedim

üzülmek değil tabiki de belirtilerin birden kaybolması hakkında iyi şeyler okumadım demek istedim, birden kesilmesi normal yaşanan bi süreç mi bunu öğrenmek istedim
Normal canım hiç moralini bozma neredeyse 14 haftan bitiyor 9-10 haftalar top noktası demişti drum kaç defa kusmaktan tansiyon fırladı vücut susuz kaldı acillik oldum onlar da aynı şeyi söyledi birden kesilir demişlerdi 1 hafta komple gitti dedim şükür bitti şimdi yine başladı günde 2 tur lavaboya gidiyorum kontrolün yakın zamanda mi görünce çok rahatlayacaksin

Kızlar merhaba bu sayfada yeniyim aklım karıştı bizimki kasım ayında mı gelir aralık mı belli değil :) Bugün tam 13 haftalık cinsiyetini bilmiyorum elimde 11. haftadan bi ultrason var anlar mısınız görsel atsam :)

bende kaç defa acillik oldum serumlar takındım ve 2 sabahtır rahat uyanıyorum yiyorum içiyorum şok oldum, kontrolüme 1 hafta var daha olumsuz düşünmeyi bırakıp tadını çıkartmam lazım sanırım

Kızlar bazen uzandığımda doktorun ultrasonla baktığı yerde bir yumru mu gibi içte bir şey sanki tam tarif edemediğim bir şey yaşıyorum,tam bebeğe baktığı yerde hissediyorum.Bu neden kaynaklıdır sizce siz de böyle bir durum oldu mu?

Canim cok sevindim cumhuriyet bebisi olacak desene

Ayy erkek mi hadi bakalim ilerleyen muayenelerde iyice netlesir artik canim ikisi de cok sevilecek nasilsa herseyi de iyiymis bebisin masallaj diyelim insallaj kanama alani da kaybolur ilerleyen gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…