Erkek dediyse mutlaka çıkıntıyı görmüştür. Çok merak ettim fetal sonucu çıkınca mutlaka haber edinFetal dna yaptırdım sonuç henüz çıkmadı. 12.haftada doktorum cinsiyet %95 erkek dedi. Yanıldığını düşünmüyorum ama bu kadar erken söylemesine şaşırdım fetal ile öğrenirim sanmıştım. Sonuç bir kaç güne çıkar bakalım doktor yanılırsa şok olurum herhalde
Fetal yaptırdığımiz için erken belli oldu kız bizimBenimde ayniiiii. Cinsiyet belli mi sizin bebis
Bir kızım var hayırlısı olsun farketmiyor hiçErkek dediyse mutlaka çıkıntıyı görmüştür. Çok merak ettim fetal sonucu çıkınca mutlaka haber edin
Ayyy hastanede yapılıyor muymuş süper ya daha çok içime sinerHerkese selam kızlar ben kontrolden geldim bir sonraki kontrole 3 hafta sonra 13 Hazirana verdi kızım yine 5 gün önde gidiyor tombikto olmuş 150 Grdikişlerim de iyi her şey yolunda doğumun 9 kasım görünüyor ama daha erken olur cumhuriyet bayramı hediyesi yaparız dedi bakalım hayırlısı artık. C cilekcanavari canım aşıları sordum boğmaca difteri evet yapılıyor sağlık ocağında hiçbirini yaptırma biz hastanede toplu olarak hepsini yapıyoruz dedi
Canım ikili testin raporuna hastaneden mi ulaştın? eNabız’da açılmıyor da.Kızlar çok şükür fetal beklerken ikili test de vermiştim galiba onun sonucu da düşük risk çıkmış. Anlayan var mı? Arkadaşım bakıp attı şimdi.
Merhaba canım hoşgeldin. Şeyi merak ettim nipt testinde cinsiyet de belli oluyor ama 14. hafta olduğu için öğrenemedik demişsin.Herkese selamlar,
hepinizi uzaktan sessizce zaman buldukça okuyorum.
bugün kontrolümüz vardı. NIPT sonuçlarımız iyi. 14. haftayı henüz doldurmadığımız için cinsiyeti öğrenemedik (yurtdışı).
biraz garip gelebilir ama ben aslında cinsiyeti doğumda öğrenmek istiyorum. ama eşim tabi ki de kabul etmedi. istersen ben öğreneyim sana söylemeyeyim diyor. ona da ben razı değilim. ikimize de sürpriz olmalı.
sağlıklı gelişimi benim için o kadar mühim ki cinsiyet bugüne kadar en az merak ettiğim konu oldu.
umarım güzel sağlıklı bir gebelik geçirir herkes
Merhaba canım hoşgeldin. Şeyi merak ettim nipt testinde cinsiyet de belli oluyor ama 14. hafta olduğu için öğrenemedik demişsin.
Ben boyayacağım canım 16. Haftadan sonra yaptırabilirsin dedi ikinci trimester de özellikle. Bitkisel boya alıp yapacağım ama. Hamilelik planlı değildi zaten dibim gelmişti o dönem hamileliği öğrenince kaldım öylekızlar saçlarını boyayan veya boyatacak olan var mı sizin doktorlarınız ne dedi merak ediyorum
ben balyaj istiyorum ama o bitkisel değil diye emin olamıyorumBen boyayacağım canım 16. Haftadan sonra yaptırabilirsin dedi ikinci trimester de özellikle. Bitkisel boya alıp yapacağım ama. Hamilelik planlı değildi zaten dibim gelmişti o dönem hamileliği öğrenince kaldım öyle
Yok canım testi verdiğim hastanede Hemşire arkadaşım var o sistemden arada bakıyordu bugün çıkmış. Ordan attı.Canım ikili testin raporuna hastaneden mi ulaştın? eNabız’da açılmıyor da.
Benim de sabah randevum ya geçmek bilmiyor zamanKızlar yarın ikili test için gideceğim. Açlık tokluk durumu önemli değil diye düşünüyorum ama yaptıranların fikrini merak ettim bu konuda. Hem gerginim hem heyecanlıyım.
İnşallah bende acaba yaşıyor mu korkusu var özellikle girip görene kadar yüreğim ağzımda oluyo hepBenim de sabah randevum ya geçmek bilmiyor zamanbenden de ikili istiycek büyük ihtimalle. Cinsiyeti de görürüz inşallah
Kötü düşünme güzel düşün benceİnşallah bende acaba yaşıyor mu korkusu var özellikle girip görene kadar yüreğim ağzımda oluyo hep
Almanyada misiniz?şöyle cinsiyet belli oluyor testte ama yasal olarak en erken 14+0 da öğrenebiliyoruz. Yani haftaya arayıp sorabilirim. Ya da sansürsüz sonuç talep edebilirim :)
aslında bazı doktorlar bu konuda esnek davranıyor. ama yeni doktorum söyleyemem dedi.
İyi diyelim iyi olalim sekerimSaol canımsen iyi misin karnın biraz daha büyüdü mü? Benim daha hiç anlaşılmıyor yaa
Benim 12 haftayi bitirdigimde izin verdi canim, hala boyamadim o ayri ama bayramda boyatacagim phyto marka boya aldim amonyaksiz oldugu icin gebelikte en cok o onerildi diyekızlar saçlarını boyayan veya boyatacak olan var mı sizin doktorlarınız ne dedi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?