Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Erkek dediyse mutlaka çıkıntıyı görmüştür. Çok merak ettim fetal sonucu çıkınca mutlaka haber edin

Kızlar çok şükür fetal beklerken ikili test de vermiştim galiba onun sonucu da düşük risk çıkmış. Anlayan var mı? Arkadaşım bakıp attı şimdi.

Eklentiler

• IMG_3765.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 70
Ayyy hastanede yapılıyor muymuş süper ya daha çok içime siner
Oy tombikto kızını yerim seninnn Allah nazarlardan saklasın büyüyorlar vallahi usul usul

Herkese selamlar,

hepinizi uzaktan sessizce zaman buldukça okuyorum.
bugün kontrolümüz vardı. NIPT sonuçlarımız iyi. 14. haftayı henüz doldurmadığımız için cinsiyeti öğrenemedik (yurtdışı).

biraz garip gelebilir ama ben aslında cinsiyeti doğumda öğrenmek istiyorum. ama eşim tabi ki de kabul etmedi. istersen ben öğreneyim sana söylemeyeyim diyor. ona da ben razı değilim. ikimize de sürpriz olmalı.
sağlıklı gelişimi benim için o kadar mühim ki cinsiyet bugüne kadar en az merak ettiğim konu oldu.

umarım güzel sağlıklı bir gebelik geçirir herkes

Kızlar 6+4 teyim az önce su gibi akıntım geldi ama baya vardı yani öncedende oluyordu ama sanki bu biraz fazlaydı su gibi berrak kokusuz normal mi kızlar çocugun suyu falan değildir dimi herhangi bi ağrı kanama leke vs yok

Kızlar çok şükür fetal beklerken ikili test de vermiştim galiba onun sonucu da düşük risk çıkmış. Anlayan var mı? Arkadaşım bakıp attı şimdi.
Canım ikili testin raporuna hastaneden mi ulaştın? eNabız’da açılmıyor da.

kızlar saçlarını boyayan veya boyatacak olan var mı sizin doktorlarınız ne dedi merak ediyorum

Merhaba canım hoşgeldin. Şeyi merak ettim nipt testinde cinsiyet de belli oluyor ama 14. hafta olduğu için öğrenemedik demişsin.

Merhaba canım hoşgeldin. Şeyi merak ettim nipt testinde cinsiyet de belli oluyor ama 14. hafta olduğu için öğrenemedik demişsin.

şöyle cinsiyet belli oluyor testte ama yasal olarak en erken 14+0 da öğrenebiliyoruz. Yani haftaya arayıp sorabilirim. Ya da sansürsüz sonuç talep edebilirim :)
aslında bazı doktorlar bu konuda esnek davranıyor. ama yeni doktorum söyleyemem dedi.

kızlar saçlarını boyayan veya boyatacak olan var mı sizin doktorlarınız ne dedi merak ediyorum
Ben boyayacağım canım 16. Haftadan sonra yaptırabilirsin dedi ikinci trimester de özellikle. Bitkisel boya alıp yapacağım ama. Hamilelik planlı değildi zaten dibim gelmişti o dönem hamileliği öğrenince kaldım öyle

ben balyaj istiyorum ama o bitkisel değil diye emin olamıyorum

Kızlar yarın ikili test için gideceğim. Açlık tokluk durumu önemli değil diye düşünüyorum ama yaptıranların fikrini merak ettim bu konuda. Hem gerginim hem heyecanlıyım.
Benim de sabah randevum ya geçmek bilmiyor zaman benden de ikili istiycek büyük ihtimalle. Cinsiyeti de görürüz inşallah

Benim de sabah randevum ya geçmek bilmiyor zaman benden de ikili istiycek büyük ihtimalle. Cinsiyeti de görürüz inşallah
İnşallah bende acaba yaşıyor mu korkusu var özellikle girip görene kadar yüreğim ağzımda oluyo hep

Saol canım sen iyi misin karnın biraz daha büyüdü mü? Benim daha hiç anlaşılmıyor yaa
İyi diyelim iyi olalim sekerim gobegim kocaman oldu benim, zaten erken cikmisti ama bilmiyorum sanirim hic ic karnim genis degilmis her goren daha ileri donem gebesiyim saniyor aksam yemek yiyince daha da buyuyor sjdjdjdj cok sacma

Benim 12 haftayi bitirdigimde izin verdi canim, hala boyamadim o ayri ama bayramda boyatacagim phyto marka boya aldim amonyaksiz oldugu icin gebelikte en cok o onerildi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…