Canım doktorum bana hamileliği sakıncası yok ama çocuk kanseri vakalarına etkisi olduğu söyleniyor bence riske atma dedi. Açıkcası sağlıktan önemli değil. Renk paleti gibi geziyorum şu ankızlar saçlarını boyayan veya boyatacak olan var mı sizin doktorlarınız ne dedi merak ediyorum
Hahha valla benim daha erken oldu biz eşimle sevgiliyken kız ve erkek ismi seçmiştik. Hiç isim telaşımız olmadıKızlar şimdiden isim arayışında olan, ismine karar veren varmı? Ben cinsiyet belli olunca sürekli isim araştırıyorum hatta karar bile verdim gibi ama erken mi başladık
Başınız sağolsunaşkıyla sağlıkla gelsin bebeğiniz
Erkenden belli oluyorsa erkek diyorlar zaten hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin
teşekkürlerTebrik ederim hayırlı olsun
İsimler neHahha valla benim daha erken oldu biz eşimle sevgiliyken kız ve erkek ismi seçmiştik. Hiç isim telaşımız olmadı
Zeynep güzel isim bence yanına çoğu isim yakışır.Hayırlı güzel haberler insallah kaçta
Bu haftalarda belli olması lazım aslında farklı bir doktor görüşü de al istersen
Evet ya geç olunca asla zaman geçmiyor o yüzden ben hep sabah saatlerine alıyorum
Bunu son anda mı haber verdiler yok artık
Canım maalesef devlet hastaneleri öyle bide kendi hastaları olmayınca öyle yapıyorlar aynı şeyi bende yaşadım en azından sonucu alırken usg de muayene etti ona şükür dedim
Canimm benim en başından isim belliydi sadece yanına ikinci isim de istiyoruz ona karar veremedik adı ZEYNEP olacak yanına ne yakışır bilemedik
Benim 13 de söylemişti 15 de kesinleşti umarım sizde ogrenirsiniz
Benim gibisinHiç aklımdan çıkmıyor ki
Evet erkek ismi bulmak daha zor, bizimki kız bence işimiz daha kolay seçenek daha çok gibiben arıyorum yaa erkek bebek ismi bulmak ne kadar zormuş kız hazırdı zaten ama
Allah rahmet eylesin eşinde sende kardeş acısı yaşamışsınız, evladınızın ömrü uzun olsun inşallahBizim kız olursa görümcemin erkek olursa erkek kardeşimin adı olacak o yüzden ikisi de hazır (vefat etti ikiside)
Biz anormal değilmişiz o zaman bende erken mi diyorumHahha valla benim daha erken oldu biz eşimle sevgiliyken kız ve erkek ismi seçmiştik. Hiç isim telaşımız olmadı
Hele benim dip beyazlarım bayram ediyor ben buradayim diye ama korkuyorum da yaCanım doktorum bana hamileliği sakıncası yok ama çocuk kanseri vakalarına etkisi olduğu söyleniyor bence riske atma dedi. Açıkcası sağlıktan önemli değil. Renk paleti gibi geziyorum şu anbi de ben kızıl hamile kaldım
Kimine göre eski bir isim ama bana göre modası hiç geçmeyecek bir isim yanına duru,arya sare, Umay seçenekler arasındaZeynep güzel isim bence yanına çoğu isim yakışır.
Benim gibisin
Evet erkek ismi bulmak daha zor, bizimki kız bence işimiz daha kolay seçenek daha çok gibi
Allah rahmet eylesin eşinde sende kardeş acısı yaşamışsınız, evladınızın ömrü uzun olsun inşallah
Biz anormal değilmişiz o zaman bende erken mi diyorum
Benim doktorum da diplerimin bembeyaz çıktığını görünce kafaya takma istersen 16. Haftadan sonra boyatabilirsin demişti. Asm bir gebe eğitimine çağırmıştı orada da bir kimyasal çıkıyor başka kimyasal giriyor etkileri de bilinmiyor diye önermiyoruz dendi. Zaten problem boyadan ziyade oksidan onun doğal alternatifi yok pek. Doktorların çoğu büyük ihtimalle zararsız olduğunu söylüyor. En son karar yine içiniz nasıl rahat edecekse ona kalıyor bir bilinmezlik var ortada. Ben boyatmayı düşünmüyorum. Tatil için bir peruk aldım hatta fotoğraflarda kullanırım diyekızlar saçlarını boyayan veya boyatacak olan var mı sizin doktorlarınız ne dedi merak ediyorum
Ya soğuk içecek molasında ya da yemek
Nasil tatlis maşallahKızlar doktordan çıktım. Kedi cırmaladığı için toxoplazma için kan verdim önceden negatif miş. Bir kaç kez vermem gerekiyormuş bağışıklık olmadığı için. Şekerim de sık sık düşüyordu 60 larda. Dahiliye yönlendirdi. Gebelik şekeri riski için belki erken şeker yüklemesi yapabiliriz dedi. Folik asit yerine multi vitamin ve demir ilacı yazdı. Cinsiyet cihazım küçük göremem dedi. 1hafta sonra olmadı özele gitcem. Bu da minnoşum
Teşekkürler.Na
Nasil tatlis maşallahgobuslu gibi sanki . Kaç haftaliksinz
Eskisi kadar değil ama ucu fena . Ne zman bitecek acabaGöğüs agriniz devam ediyor mu kızlar, çok feci
Ben başladım canım hatta doktorum hamileliğin başından beri yapabilirsin demişti ama pilates stüdyosu 12. haftadan sonra kabul ettigenelde esneme hareketleri yapılıyor daha önce pilates yapıyor muydunKızlar özellikle 14 haftayı bitirenler hamile yogası ya da pilatesine başlamayı düşünüyor musunuz? Doktorunuzun yaklaşımı nedir merak ettim. Benim haftaya kontrolüm ama büyük ihtimalle bayramdan sonra bakalım diyecek. Bende hem istiyorum hem korkuyorum bilemedim
Önceki gebeligimde 4 ay falan sürmüştü umarım bunda da 4 .sonunda biterEskisi kadar değil ama ucu fena . Ne zman bitecek acaba
Geldim kizceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?