Teşekkür ederim canım. Dahiliye randevu aldım bakalımGözün aydın canım bebeğine de maşallahşekerine dikkat etmelisin ihmal etme baygınlık yapıyor düşüklüğü geçmiş olsun
Bende bunu kullanıyorumgyno ferro sanol kullanıyorum
Evet demir ilaçları öyle yapıyorCanım bunu kullanıyorum başlayalı iki gün oldu ve sizde simsiyah oldumu lavabonuz
Canim bolca nemlendirir daha kotu olmasin daha yolun basindayiz yerlesmeden onarsin cildinŞuan çok moralim bozuldu. Birkaç gündür gögüslerim çok şişmişti. Az önce sütyeni çıkarım da rahat gezeyim evde dedim. Göğüslerim çatlamış. Kıpkırmızı çizgiler oluşmuş. Canım sıkıldı yaa
Doktoru değiştirdim ilacın dozunu arttırdılar bugün tahlil yaptılar şükür biraz düşmüş iki haftada bir kontrol edilecek artıkDo
Doktorunuzu değiştirin
Ooy cok sevindim canim tum haberlereMerhabalar arkadaşlarişlerim çoktu ancak girebildim buraya kontrole gittim herşey yolundaydı şükür bebeğim güzelce büyümeye devam ediyor boyu kilosu haftası ile uyumlu 16+1iz bugün ufak ufak dolaşmama izin verdi doktorum şükürler olsun kızım yine kıpır kıpırdı sanırım artık ufaktan hareketlerini hissetmeye başlarım doktoruma tarif ettim evet hissetmiş olabilirsin çok hareketli çünkü dedi 2hafta içinde net şekilde hissetmeye başlarsın zaten dedi heyecanla ilk yekmeyi bekliyorum
Sağol canımm gerçekten çok iyi oldu mesajları hiç okuymiamadan doğrudan yazdım senin nasıldı kontrolün herşey yolunda mıOoy cok sevindim canim tum haberlereen cok da dolasmana ayaklanabilmene gelsin bebis alisverisi artik
Cok sukur canimSağol canımm gerçekten çok iyi oldu mesajları hiç okuymiamadan doğrudan yazdım senin nasıldı kontrolün herşey yolunda mı
ferritin değeriniz kaç peki kızlargyno ferro sanol kullanıyorum
Canım bunu kullanıyorum başlayalı iki gün oldu ve sizde simsiyah oldumu lavabonuz
ferritinin kaç pekiBende bunu kullanıyorum
Evet demir ilaçları öyle yapıyor
Ben bunu kullanıyorum.kızlar demir hapı ne kullanıyosunuz
Geldim kizceler40 dk ya yakin rotarli girdik muayeneye bugun cok doluydu doktor, cikinca da direkt yola dokulduk aksam cuma trafigine kalmamak icin ve bildiniz BAZI ARA OGUNLER YAPILDI
Oglusum cok pasaydi teyzeleri cok sukurher sey yolunda cok kipirdandi zor poz aldi doktorum bu sefer, sag kasigimda bi Doluluk bi hareket var sabahtan beri, bisimki kafayi oraya yaslamis megersem. Hissetmisim oglusum yani artik baya baya hissedersin dedi bir iki haftaya
Yaa kızlar sizde hissediyorsunuz demi bana da doktorum aynı şeyi söyledi çarşamba günü artık hissediyorsun daha rahat olursun dedi. Bende seğirme gibi oluyordu hep ilk kez çarşamba günü tam muayeneye girerken sol tarafımda tekmeyi hissettim ultrasonda da ayakları soldaydı hareketliydi. İnşallah bundan sonrası da doğuma kadar su gibi akıp gider.Merhabalar arkadaşlarişlerim çoktu ancak girebildim buraya kontrole gittim herşey yolundaydı şükür bebeğim güzelce büyümeye devam ediyor boyu kilosu haftası ile uyumlu 16+1iz bugün ufak ufak dolaşmama izin verdi doktorum şükürler olsun kızım yine kıpır kıpırdı sanırım artık ufaktan hareketlerini hissetmeye başlarım doktoruma tarif ettim evet hissetmiş olabilirsin çok hareketli çünkü dedi 2hafta içinde net şekilde hissetmeye başlarsın zaten dedi heyecanla ilk yekmeyi bekliyorum
Bugün işyerimde bir kadın ne kadar oldu bebek diye sordu 4 aylık tam dedim. Yaa daha küçükmüş göbeğin 5,6 aylık gibi duruyor çok çıkmış dedi sinirimi bozdu. Sanki ben bilmiyorum farkında değilim gibiSagol canim cok sukur bugunlerimize hepimizinevet artik elimiz kulagimizda hazir olun hanimlar her an hissedebiliriz bence bu arada benim gobegi doktor da hafif buyuk buldu ama yapisal yani bu one one gidicek belli ki dedi tamamen fizyolojik, bu sebepten de bir cit erken hissetmis olabilirmisim hani. Ama hala gercek manada tekme icin 20 hafta diyor sjdjdjd
Haydaaa ne zaman kesinleşecek bakalımKızlar tünaydın bende geldim kontrolden. Bu 3 aylık detaylı ultrason da doktor birçok şeye baktı. Bacak kemiği uzunluğu, böbrekler, mesane, kalp, kordon, kafa yapısı ve daha başka bir sürü şey. Çok şükür bebeğimde hepsi yolunda. 2 li test de verdim bugün. Ama ne yazıkki kanama alanı hala bizimle. Yeri de rahim ağzına yakın biraz can sıkıcı. Doktor düzelicek inş diyor bakalım. Artık döneceğim normal hayatıma gezebilir miyim dedim gez dediilişki hala yasak zaten ben kapattım o defteri artık
Buarada rahim ağzı uzunluğu karından bakarken kısa geldi sonra vajinal baktı 44 mm normalmiş.
Veee bombaaa geçen hafta %90 kız diyen doktorum bu hafta erkeğe benziyor dedi. Erken oylama yapmışım
Tebrikler canım gözün aydın sağlıkla gelsinKızlar günaydındün cinsiyetimizi öğrendik benim Bebo erkekmiş
Maviş kızzz gittim gördüm kızçemi kendi kendine büyüyor mis gibi ohh çok güzel haftaya da kontrole gideceğim gördükçe daha çok özlüyor insanGünaydın kızlar güzel bir gün olsun insallahS simlumina ve P poncikobella nin kontrolleri vardı sanırım senlendirin buraları kızlar başka kimlerin vardı
ferritin değerin kaçtııBen bunu kullanıyorum.
Bugün tam muayeneyi beklerken karnımın sağ tarafında içimde bişey kayıyor gibi bir kıpırtı hissettim uag de tam göbek deliğinin altındaydı bebek ama doktorum çok hareketli hissetmiş olabilirsin şimdi olmasa bile 2hafta içinde net şekilde hissetmeye başlarsın dediYaa kızlar sizde hissediyorsunuz demi bana da doktorum aynı şeyi söyledi çarşamba günü artık hissediyorsun daha rahat olursun dedi. Bende seğirme gibi oluyordu hep ilk kez çarşamba günü tam muayeneye girerken sol tarafımda tekmeyi hissettim ultrasonda da ayakları soldaydı hareketliydi. İnşallah bundan sonrası da doğuma kadar su gibi akıp gider.
20 diye hatırlıyorum.ferritin değerin kaçtıı
Aa şimdi farkettim benim aşağıda çıkan hamilelik günlüğünde de “Bebeğinizin hareket ettiğini hissetmeye başlayabilirsiniz. Ama 20 nci haftaya kadar bebeğinizin hareketlerini hissetmemeniz normaldir.” yazıyor. Ben hiç okumuyordum orayıBugün tam muayeneyi beklerken karnımın sağ tarafında içimde bişey kayıyor gibi bir kıpırtı hissettim uag de tam göbek deliğinin altındaydı bebek ama doktorum çok hareketli hissetmiş olabilirsin şimdi olmasa bile 2hafta içinde net şekilde hissetmeye başlarsın dedihissedince sen de rahatlayacaksın artık dedi hadi ertık o anlara gelelim hızlıca
39ferritinin kaç peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?