Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canim bolca nemlendirir daha kotu olmasin daha yolun basindayiz yerlesmeden onarsin cildin

Merhabalar arkadaşlar işlerim çoktu ancak girebildim buraya kontrole gittim herşey yolundaydı şükür bebeğim güzelce büyümeye devam ediyor boyu kilosu haftası ile uyumlu 16+1iz bugün ufak ufak dolaşmama izin verdi doktorum şükürler olsun kızım yine kıpır kıpırdı sanırım artık ufaktan hareketlerini hissetmeye başlarım doktoruma tarif ettim evet hissetmiş olabilirsin çok hareketli çünkü dedi 2hafta içinde net şekilde hissetmeye başlarsın zaten dedi heyecanla ilk yekmeyi bekliyorum

Ooy cok sevindim canim tum haberlere en cok da dolasmana ayaklanabilmene gelsin bebis alisverisi artik

Yaa kızlar sizde hissediyorsunuz demi bana da doktorum aynı şeyi söyledi çarşamba günü artık hissediyorsun daha rahat olursun dedi. Bende seğirme gibi oluyordu hep ilk kez çarşamba günü tam muayeneye girerken sol tarafımda tekmeyi hissettim ultrasonda da ayakları soldaydı hareketliydi. İnşallah bundan sonrası da doğuma kadar su gibi akıp gider.

Bugün işyerimde bir kadın ne kadar oldu bebek diye sordu 4 aylık tam dedim. Yaa daha küçükmüş göbeğin 5,6 aylık gibi duruyor çok çıkmış dedi sinirimi bozdu. Sanki ben bilmiyorum farkında değilim gibi Bu arada bana da rahmin ön tarafına tutunmuş bebek dedi muhtemelen o yüzden öne daha çok çıkıyor.

Haydaaa ne zaman kesinleşecek bakalım canım kanama alanı da zamanla kaybolacak hayırlısıyla bebeğin iyi her gittiğinde güzel haberler alıyorsun şükür
Kızlar günaydın dün cinsiyetimizi öğrendik benim Bebo erkekmiş
Tebrikler canım gözün aydın sağlıkla gelsin
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun insallah S simlumina ve P poncikobella nin kontrolleri vardı sanırım senlendirin buraları kızlar başka kimlerin vardı
Maviş kızzz gittim gördüm kızçemi kendi kendine büyüyor mis gibi ohh çok güzel haftaya da kontrole gideceğim gördükçe daha çok özlüyor insan

Bugün tam muayeneyi beklerken karnımın sağ tarafında içimde bişey kayıyor gibi bir kıpırtı hissettim uag de tam göbek deliğinin altındaydı bebek ama doktorum çok hareketli hissetmiş olabilirsin şimdi olmasa bile 2hafta içinde net şekilde hissetmeye başlarsın dedi hissedince sen de rahatlayacaksın artık dedi hadi ertık o anlara gelelim hızlıca

Aa şimdi farkettim benim aşağıda çıkan hamilelik günlüğünde de “Bebeğinizin hareket ettiğini hissetmeye başlayabilirsiniz. Ama 20 nci haftaya kadar bebeğinizin hareketlerini hissetmemeniz normaldir.” yazıyor. Ben hiç okumuyordum orayı

Kızlar ben doktordan çıktım ve şoklar işindeyim benim ismini koyduğum badem koz değilmiş erkek paşa çıktı çok değişik hissediyorum ya kıza alıştırmıştım kızımı kaybetmişim gibi oldu bi yanı ayrı bir sevinçte de oldu şuan arayıp herkesi şoka uğratıyorum şükürler olsun herşey yolunda görünüyo mini kuşum gittim paşa geldi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…