- 11 Nisan 2024
- 875
- 740
- 23
Di mi ya.ben arıyorum yaa erkek bebek ismi bulmak ne kadar zormuş kız hazırdı zaten ama
Kızlar erken doğuran analar isim verdikten sonra kalan seçenekleri buraya yazsın da kararsızlar da nasiplensin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Di mi ya.ben arıyorum yaa erkek bebek ismi bulmak ne kadar zormuş kız hazırdı zaten ama
Bizim kız olursa görümcemin erkek olursa erkek kardeşimin adı olacak o yüzden ikisi de hazır (vefat etti ikiside)Kızlar şimdiden isim arayışında olan, ismine karar veren varmı? Ben cinsiyet belli olunca sürekli isim araştırıyorum hatta karar bile verdim gibi ama erken mi başladık![]()
Merhaba, bende 13+4 üm, bende de oluyor, ben daha vajinama doğru hissediyorum. seyirme gibi dediğiniz gibi minik bir elektirk çarpması, bızzzt diye bişey bende merak ediyorum. Doktoruma sormaya da utanıyorum. :)Kızlar günaydın 14 haftalık oldum bugün, size sormak istediğim şey alt karında böyle elektrik çarpması gibi sızı gibi anlık şeyler yaşadınız mı veya yaşıyor musunuz bu normal mi? Anlık oluyor ve geçiyor
Benim bebise de ters duruyor dedi sorun mu hocam dedim hayır dedi .ama bana birşey vermedikızlar benim bebeğim baş aşağı pozisyonda duruyor rahim ağzının tam üstünde kafası, doktor bir sorun yok dedi ama progestan verdi böyle bir durum yaşayan var mı? ve hgb değerim 8.9 a düşmüş damardan takviye alan var mı?
Bende sormayı unuttum ya öksürmeye korkuyorum . Ama pozisyon bacağım açıkken daha çok ağrı oluyor çekince kendime doğru olmuyor duruşla da alakalı bir saniyelik olup geçiyor ama burda yazan çok olmuştu sorun değilmişMerhaba, bende 13+4 üm, bende de oluyor, ben daha vajinama doğru hissediyorum. seyirme gibi dediğiniz gibi minik bir elektirk çarpması, bızzzt diye bişey bende merak ediyorum. Doktoruma sormaya da utanıyorum. :)
Bilmiyorum kramp gibi değil de sızı gibi gece uyurken de hissettim 1 dk sürdü geçti sabah yine saniyelik oldu geçti hissedemediğimiz için her an acaba iyi mi bişey mi oldu diye endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum yaMerhaba, bende 13+4 üm, bende de oluyor, ben daha vajinama doğru hissediyorum. seyirme gibi dediğiniz gibi minik bir elektirk çarpması, bızzzt diye bişey bende merak ediyorum. Doktoruma sormaya da utanıyorum. :)
öksürünce hapşırınca bağlar gerildiği için o çekilmeyi bende yaşıyorum o normal sanırım da anlık rahimde hissedilen şeyler neden oluyor acabaBende sormayı unuttum ya öksürmeye korkuyorum . Ama pozisyon bacağım açıkken daha çok ağrı oluyor çekince kendime doğru olmuyor duruşla da alakalı bir saniyelik olup geçiyor ama burda yazan çok olmuştu sorun değilmiş
3. Fotoğrafta sanki bacak arasına eli denk gelmiş yoksa boş gibi görünüyor ben kıza benzettimKızlar doktordan çıktım. Cinsiyeti gördü ama söylemedi. Ben erkek gibi gördüm ama kordon da olabilir bi bakar mısınız![]()
Çok teşekkür ederimm☺3. Fotoğrafta sanki bacak arasına eli denk gelmiş yoksa boş gibi görünüyor ben kıza benzettimsağlıkla gelsin minnoş
Benim bebişim de tur atıyor sürekli her gittiğimde ayrı bi şekil sürekli değişecek dönecek dedi Dr korkulacak bir şey değilmiskızlar benim bebeğim baş aşağı pozisyonda duruyor rahim ağzının tam üstünde kafası, doktor bir sorun yok dedi ama progestan verdi böyle bir durum yaşayan var mı? ve hgb değerim 8.9 a düşmüş damardan takviye alan var mı?
Tebrik ederim hayırlı olsunDoktordan çıktımm2. oğlum oluyor inşallah
ilk başta daha küçük görmeyebilirz dedi ama bakarken pipi o kadar netti ki bu da erkek barizz .
pipi çok net dedi![]()
Başınız sağolsunBizim kız olursa görümcemin erkek olursa erkek kardeşimin adı olacak o yüzden ikisi de hazır (vefat etti ikiside)
Erkenden belli oluyorsa erkek diyorlar zaten hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinDoktordan çıktımm2. oğlum oluyor inşallah
ilk başta daha küçük görmeyebilirz dedi ama bakarken pipi o kadar netti ki bu da erkek barizz .
pipi çok net dedi![]()
Merhaba hoşgeldiniz yaş sat tarihi belliyse cinsiyet tahmini doğum tarihi yazıpMerhaba, ben de Kasım annesiyim tablo için hangi bilgileri yazmam gerekir?
İyi diyelim iyi olalim sekerimgobegim kocaman oldu benim, zaten erken cikmisti ama bilmiyorum sanirim hic ic karnim genis degilmis her goren daha ileri donem gebesiyim saniyor
aksam yemek yiyince daha da buyuyor sjdjdjdj cok sacmaEki Görüntüle 3595244
bende karın ağrısıda oluyor rahatlatır diyip magnezyumla progestanı verdiBenim bebise de ters duruyor dedi sorun mu hocam dedim hayır dedi .ama bana birşey vermedi