Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar özellikle 14 haftayı bitirenler hamile yogası ya da pilatesine başlamayı düşünüyor musunuz? Doktorunuzun yaklaşımı nedir merak ettim. Benim haftaya kontrolüm ama büyük ihtimalle bayramdan sonra bakalım diyecek. Bende hem istiyorum hem korkuyorum bilemedim 🤷🏻‍♀️

kızlar benim bebeğim baş aşağı pozisyonda duruyor rahim ağzının tam üstünde kafası, doktor bir sorun yok dedi ama progestan verdi böyle bir durum yaşayan var mı? ve hgb değerim 8.9 a düşmüş damardan takviye alan var mı?

Kızlar doktordan çıktım. Cinsiyeti gördü ama söylemedi. Ben erkek gibi gördüm ama kordon da olabilir bi bakar mısınız 🥲

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-23-13-01-14-352_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-05-23-13-01-14-352_com.whatsapp.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20250523_105508.webp
    IMG_20250523_105508.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2025-05-23-10-50-57-464_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-05-23-10-50-57-464_com.whatsapp.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar günaydın 14 haftalık oldum bugün, size sormak istediğim şey alt karında böyle elektrik çarpması gibi sızı gibi anlık şeyler yaşadınız mı veya yaşıyor musunuz bu normal mi? Anlık oluyor ve geçiyor
Merhaba, bende 13+4 üm, bende de oluyor, ben daha vajinama doğru hissediyorum. seyirme gibi dediğiniz gibi minik bir elektirk çarpması, bızzzt diye bişey bende merak ediyorum. Doktoruma sormaya da utanıyorum. :)

kızlar benim bebeğim baş aşağı pozisyonda duruyor rahim ağzının tam üstünde kafası, doktor bir sorun yok dedi ama progestan verdi böyle bir durum yaşayan var mı? ve hgb değerim 8.9 a düşmüş damardan takviye alan var mı?
Benim bebise de ters duruyor dedi sorun mu hocam dedim hayır dedi .ama bana birşey vermedi

Merhaba, bende 13+4 üm, bende de oluyor, ben daha vajinama doğru hissediyorum. seyirme gibi dediğiniz gibi minik bir elektirk çarpması, bızzzt diye bişey bende merak ediyorum. Doktoruma sormaya da utanıyorum. :)
Bende sormayı unuttum ya öksürmeye korkuyorum . Ama pozisyon bacağım açıkken daha çok ağrı oluyor çekince kendime doğru olmuyor duruşla da alakalı bir saniyelik olup geçiyor ama burda yazan çok olmuştu sorun değilmiş

Bilmiyorum kramp gibi değil de sızı gibi gece uyurken de hissettim 1 dk sürdü geçti sabah yine saniyelik oldu geçti hissedemediğimiz için her an acaba iyi mi bişey mi oldu diye endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum ya 🥲

Bende sormayı unuttum ya öksürmeye korkuyorum . Ama pozisyon bacağım açıkken daha çok ağrı oluyor çekince kendime doğru olmuyor duruşla da alakalı bir saniyelik olup geçiyor ama burda yazan çok olmuştu sorun değilmiş
öksürünce hapşırınca bağlar gerildiği için o çekilmeyi bende yaşıyorum o normal sanırım da anlık rahimde hissedilen şeyler neden oluyor acaba

Benim bebişim de tur atıyor sürekli her gittiğimde ayrı bi şekil sürekli değişecek dönecek dedi Dr korkulacak bir şey değilmis 💕

Bizim kız olursa görümcemin erkek olursa erkek kardeşimin adı olacak o yüzden ikisi de hazır (vefat etti ikiside)
Başınız sağolsun 🥲 aşkıyla sağlıkla gelsin bebeğiniz ❤️
Doktordan çıktımm 🥰 2. oğlum oluyor inşallah 🥰🥰 ilk başta daha küçük görmeyebilirz dedi ama bakarken pipi o kadar netti ki bu da erkek barizz .
pipi çok net dedi🤣🤣
Erkenden belli oluyorsa erkek diyorlar zaten hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin

Back
X