Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar ben doktordan çıktım ve şoklar işindeyim 😅 benim ismini koyduğum badem koz değilmiş erkek paşa çıktı 😅 çok değişik hissediyorum ya kıza alıştırmıştım kızımı kaybetmişim gibi oldu bi yanı ayrı bir sevinçte de oldu şuan arayıp herkesi şoka uğratıyorum 😅 şükürler olsun herşey yolunda görünüyo mini kuşum gittim paşa geldi resmen
Şakacı bir erkek geliyor desene😍 saplıkla gelsinler de bu sürprizler de çok tatlı anılar oluyor 😁 her gittiğimde ben de hala kız dimi diye soruyorum😂

Kızlar ben doktordan çıktım ve şoklar işindeyim 😅 benim ismini koyduğum badem koz değilmiş erkek paşa çıktı 😅 çok değişik hissediyorum ya kıza alıştırmıştım kızımı kaybetmişim gibi oldu bi yanı ayrı bir sevinçte de oldu şuan arayıp herkesi şoka uğratıyorum 😅 şükürler olsun herşey yolunda görünüyo mini kuşum gittim paşa geldi resmen
ya canım ben de aynı şeyi yaşadım seninle çok değişik bi duygu oluyo demi😂😂😂

Geldim kizceler😬💙 40 dk ya yakin rotarli girdik muayeneye bugun cok doluydu doktor, cikinca da direkt yola dokulduk aksam cuma trafigine kalmamak icin ve bildiniz BAZI ARA OGUNLER YAPILDI🤣🤣
Oglusum cok pasaydi teyzeleri cok sukur🧿🙏🏼 her sey yolunda cok kipirdandi zor poz aldi doktorum bu sefer, sag kasigimda bi Doluluk bi hareket var sabahtan beri, bisimki kafayi oraya yaslamis megersem. Hissetmisim oglusum yani artik baya baya hissedersin dedi bir iki haftaya😍
Hahahahha yarasın paşama şifa olsun 😍😍 herseyin yolunda olmasına sevindim canim
Darısı bizlere insallah yüzünü gördünüz mü canım
Merhabalar arkadaşlar 😍 işlerim çoktu ancak girebildim buraya kontrole gittim herşey yolundaydı şükür bebeğim güzelce büyümeye devam ediyor boyu kilosu haftası ile uyumlu 16+1iz bugün ufak ufak dolaşmama izin verdi doktorum şükürler olsun 🙏 kızım yine kıpır kıpırdı sanırım artık ufaktan hareketlerini hissetmeye başlarım doktoruma tarif ettim evet hissetmiş olabilirsin çok hareketli çünkü dedi 2hafta içinde net şekilde hissetmeye başlarsın zaten dedi heyecanla ilk yekmeyi bekliyorum 🙏
Bende diyordum poncikimmm nerde 😀 yasağın kalkmasına çok sevindim malum havalar da güzelleşiyor bundan sonrası hersey daha güzel olacak insallah sağlıkla canım ❤️ pit şeklinde hissediyorum bende önümüzdeki günlerde güçlenir diye düşünüyorum biliyorum ki ohhh keyfi yerinde iyi bebeğim 😍
Ayyyyy demeeeeee pinkkkk en korktuğum durumlardan biri gerçekten kendini odaklamışken biran da değişmesi öyle oluyor ya ilk bebek miydi sağlıkla gelsin canim
Bir de 15. Haftada değişmesi şoku 🙈🙈

ya canım ben de aynı şeyi yaşadım seninle çok değişik bi duygu oluyo demi😂😂😂
Evett şuan kız bebeğimi kaybetmiş gibi üzldümde dolaptaki pembe tulumlara bakıyorum bi yandan eşimin ailesinde hiç erkek olmuyordu bi o açıdan iyi oldum şuan hala şoktayım ama alışılıyor değil mi😅 senin ilk bebeğin miydi

Ayyyyy demeeeeee pinkkkk en korktuğum durumlardan biri gerçekten kendini odaklamışken biran da değişmesi öyle oluyor ya ilk bebek miydi sağlıkla gelsin canim
Bir de 15. Haftada değişmesi şoku 🙈🙈
Yok ben kızım hem oğlum var bu benşm ikinci evliliğim oğlum ilk evliliğimden o yüzden ben oğlum adına en hayırlısı neyse o olsun diye hep içimden geçiriyordum sadece koza alıştığım için bi garip olduk oğluşa da alışırız sağlıkla gelsinler en önemlisi 🙏🏻🥹

Hayırlı güzel haberler insallah kaçta 😀

Bu haftalarda belli olması lazım aslında farklı bir doktor görüşü de al istersen 🙏

Evet ya geç olunca asla zaman geçmiyor o yüzden ben hep sabah saatlerine alıyorum

Bunu son anda mı haber verdiler yok artık

Canım maalesef devlet hastaneleri öyle bide kendi hastaları olmayınca öyle yapıyorlar aynı şeyi bende yaşadım en azından sonucu alırken usg de muayene etti ona şükür dedim

Canimm benim en başından isim belliydi sadece yanına ikinci isim de istiyoruz ona karar veremedik adı ZEYNEP olacak yanına ne yakışır bilemedik

Benim 13 de söylemişti 15 de kesinleşti umarım sizde ogrenirsiniz 🙏
Isin kotusu haberde vermediler hastanede ogrendim gotum gotum geri dondum 🤣🤣

Merhaba, bende 13+4 üm, bende de oluyor, ben daha vajinama doğru hissediyorum. seyirme gibi dediğiniz gibi minik bir elektirk çarpması, bızzzt diye bişey bende merak ediyorum. Doktoruma sormaya da utanıyorum. :)
Merhaba bende 13+6 yım
Bende vajünamda yada rahim ağzı mı desem seyirme gibi doluluk gibi birşey hissediyorum biraz akıntımda var beyaz renkli
Sabah uyandığım da yoktu öğleden sonra dinlenme moduna geçince başladı
Doktora gitmeye gerek varmı bilemiyorum inşallah normaldir

Evett şuan kız bebeğimi kaybetmiş gibi üzldümde dolaptaki pembe tulumlara bakıyorum bi yandan eşimin ailesinde hiç erkek olmuyordu bi o açıdan iyi oldum şuan hala şoktayım ama alışılıyor değil mi😅 senin ilk bebeğin miydi
benim ilk bebeğim başından beri de kız hissediyodum hoca da kızdan yana kullanıyorum şansımı diyince biz de kıyafet emzik filan aldık yanii 🤣🤣 sonra gidip değiştirdik 🥲🥲🥲

ya bana da doktorum bugün çıkıntı gördüm erkek dedi.
2li taramada ki doktor da bacak arasını göstermiyor ama kemik yapısı kıza benziyor dedi🤣 elinde pipi resmi olan annelerr bu pipi mi acaba çok büyük gibide🤣🤣

Eklentiler

• 6e2a329a-b0be-42ce-b604-22d92f48df25.webp
    6e2a329a-b0be-42ce-b604-22d92f48df25.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 35
ya bana da doktorum bugün çıkıntı gördüm erkek dedi.
2li taramada ki doktor da bacak arasını göstermiyor ama kemik yapısı kıza benziyor dedi🤣 elinde pipi resmi olan annelerr bu pipi mi acaba çok büyük gibide🤣🤣
Doktor renkli görüntüde açtı şok oldum bildiğin şeyi öylede sahnedeydi çok komikti 😅😅 şuan sana ne desem yalan olur hiç bilemiyorum

Merhabalar arkadaşlar 😍 işlerim çoktu ancak girebildim buraya kontrole gittim herşey yolundaydı şükür bebeğim güzelce büyümeye devam ediyor boyu kilosu haftası ile uyumlu 16+1iz bugün ufak ufak dolaşmama izin verdi doktorum şükürler olsun 🙏 kızım yine kıpır kıpırdı sanırım artık ufaktan hareketlerini hissetmeye başlarım doktoruma tarif ettim evet hissetmiş olabilirsin çok hareketli çünkü dedi 2hafta içinde net şekilde hissetmeye başlarsın zaten dedi heyecanla ilk yekmeyi bekliyorum 🙏
Maşallah canım hem sana hem kızına 🧿😍 o kadar heyecanla bekliyorum ki ben de hissetmeyi 🙏🏻

Kızlar fetal dna yla bebeğimin cinsiyetini öğrendim oğlum olacak💙çok şükür sağlığı da yerinde gözüküyor.benim de etrafımda aynı dönem hamile kalan kim varsa oğlu olacak .burda ankette baya kız görüm şükrettüm 😂bian artık kimse kız doğurmayacak diye korkmuştum

Bugün işyerimde bir kadın ne kadar oldu bebek diye sordu 4 aylık tam dedim. Yaa daha küçükmüş göbeğin 5,6 aylık gibi duruyor çok çıkmış dedi sinirimi bozdu. Sanki ben bilmiyorum farkında değilim gibi😡 Bu arada bana da rahmin ön tarafına tutunmuş bebek dedi muhtemelen o yüzden öne daha çok çıkıyor.
Çıksın kız ne güzel bugünler için az mı emek verdik milletin gazdan çıkıyor kudur deseydin 😂😂

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün 🥰🧿en azından gönül rahatlığıyla alışverişini yapabilirsin öyle düşün dr emindir umarım 😂

Kızlar fetal dna yla bebeğimin cinsiyetini öğrendim oğlum olacak💙çok şükür sağlığı da yerinde gözüküyor.benim de etrafımda aynı dönem hamile kalan kim varsa oğlu olacak .burda ankette baya kız görüm şükrettüm 😂bian artık kimse kız doğurmayacak diye korkmuştum
Hayırlı uğurlu olsun canım senin de paşan 🧿🥰 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💕

Back
X