Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar kontrolden çıktım bir şokta ben yaşatayım size kız bildigimiz bebeğimiz erkekmiş hala etkisinden çıkamadık bide herkese söyledik ya

Ahahah bendensin kuzum sende banada %90 kız dedi çok emindi bir hafta sonra erkeğe benziyor dedi. biz şoook . Şuan hala emin değilim öyle söliyim :)))

Sağlıkla gelsin insaAllah canım kacinci haftalarda kız demişti
13 ve 15 de kız dedi şuan 16.haftadayim
Bir hafta da nasıl erkeğe dondu
Ahahah bendensin kuzum sende banada %90 kız dedi çok emindi bir hafta sonra erkeğe benziyor dedi. biz şoook . Şuan hala emin değilim öyle söliyim :)))
Vallahi bende emin değilim detaylı ultrasona kadar da kızdır diye düşünmek istiyorum

Dun kayinvalidemlere geldik, 20 kusur gundur gormuyorlardi beni kapida ufak capli bi kriz gecirdiler gorumcemle dedim korkmayin sadece gobegim buyuk sjdjdjdjd. Ikiz degil di mi diyolar hala ahahahah. Tadini cikaralim canim bu da bir nimet

İki doktor da kız deyince kendimi çok inandırmışım şuan hala kabullenemiyorum şoku atlatmam uzun sürecek
Sen fetal de yaptırmamıştın dimi ondan emin olamıyorlar işte 16.haftadan önce net biley söyleyemem demişti benim kendi doktorumda benim perinatolog görmüştü o kesin demişti sağlıkla gelsin yavrum evlat evlattır ama şokunu anlıyorum haklısın

Evet canım 13. Hafta da bende inanmamıştım ama 15 de farklı bir doktor da kız deyince inandım artık diye düşünmüştüm ama yanılmışım haftaya farklı bir doktora daha gideceğim o zaman kesin inanirim

Ben de kontrolden çıktım her şey yolunda benimkinin de ama hanfendinin hem sırtı dönük hem başı aşağıda yüzünü de göstermedi 3 hafta bekledimm ama olsun yeter ki iyi olsun 23 hazirana da perinatologdan randevu aldım. 5 kilo almışım doktorum da kızdı 24.haftaya kadar 0 kilo alma görevi verdi karbonhidratı kesiyorum tamamen…

Canım başkasına mı yazacaktın benim mesaj isimle ilgiliydi
Yok kız sana yazdım. Bizde hiçbir hazırlık yapmadık kıyafet bile almadık daha.Bana da arada geliyorlar telaş durumları geç kalıyormuşum hissi. İsime de ben karar verdim gibi eşim beğenmiyor onu da seçemedik

Kızlar uzunn aradan sonra geldim :) dugun dernek sıcaklar bulantı falan derken yavas yavas kendime geliyorum. 16+6 bugün 3 gündür bulantim yok korkarak da olsa yemek yiyebiliyorum :) ama aşırı halsizim vee değişik bir bacak ağrısı yaşıyorum. Kilometrelerce yol yurumusum gibi yorgunluk ve ağrı... bu da geçer diyerek devam ediyorum bakalim.
Bu arada instagramda bi egitim varmis karşıma çıktı belki ilgisini çeken olur diye paylaşmak istedim. Hepinize sağlıklı güzel haftasonları olsunn

Kızlar pizza da filan sucuk tüketiyor musunuz ,bazen canım çekiyor ama bir türlü cesaret edemiyorum.

Kızlar pizza da filan sucuk tüketiyor musunuz ,bazen canım çekiyor ama bir türlü cesaret edemiyorum.
Sadece kendi yaptığım pizzada yiyorum sucuğu da bildiğin güvendiğin marka varsa onu kullan ben cumhuriyet alıyorum 10-15 günde 1 yiyorum zaten pizza

Kızlar kontrolden çıktım bir şokta ben yaşatayım size kız bildigimiz bebeğimiz erkekmiş hala etkisinden çıkamadık bide herkese söyledik ya

Allah nazardan saklasın kızlar bebislerinizi gözünüz aydın sağlıkla gelsinler

Bizimki de dun bas asagi takiliyodu doktor cok ugrasti foto almak icin sjdjdjd. Napiyor kiz bu serseriler iceride benim de 26 haziran perinatolog randevum canim tam 21+1 ken gitmis olacagim insallah onlari da guzelce atlatiriz ben de arti 4 kg yum ama enteresan sekilde doktorum kizmayi birakti cunku ona rapor olarak sundum hangi hafta ne kg da oldugumu tamam 4 ay bitti 4 kg almissin bu hizda devam ama fazlasi yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…