İki doktor da kız deyince kendimi çok inandırmışımYok artıkkk gerçekten miiioyun yaptı size desene
İki doktor da kız deyince kendimi çok inandırmışımşuan hala kabullenemiyorum şoku atlatmam uzun sürecek
Kızlar kontrolden çıktım bir şokta ben yaşatayım size kız bildigimiz bebeğimiz erkekmişhala etkisinden çıkamadık bide herkese söyledik ya
13 ve 15 de kız dedi şuan 16.haftadayimSağlıkla gelsin insaAllah canımkacinci haftalarda kız demişti
Vallahi bende emin değilim detaylı ultrasona kadar da kızdır diye düşünmek istiyorumAhahah bendensin kuzum sende banada %90 kız dedi çok emindi bir hafta sonra erkeğe benziyor dedi.biz şoook . Şuan hala emin değilim öyle söliyim :)))
Bu bebolar niye sürekli trollüyolar bizi yaaKızlar kontrolden çıktım bir şokta ben yaşatayım size kız bildigimiz bebeğimiz erkekmişhala etkisinden çıkamadık bide herkese söyledik ya
Yaaaa dimi 3 erkek anası 3 gelin kaynanası abowwwBu bebolar niye sürekli trollüyolar bizi yaahayırlısı olsun kuzum tam Hürrem Sultan olacaksın
Dun kayinvalidemlere geldik, 20 kusur gundur gormuyorlardi beni kapida ufak capli bi kriz gecirdiler gorumcemleBenim de öyle hamilelikte sadece 1 kilo aldım daha. Sadece göbeğim çıktı bence o da bebeğin tutunma yeriyle alakalı. Aman ya bu kadar sene beklemişim hep özenirdim göbekli hamile kadın görünce aslında istediğim gibi oldum
Sen fetal de yaptırmamıştın dimi ondan emin olamıyorlar işte 16.haftadan önce net biley söyleyemem demişti benim kendi doktorumda benim perinatolog görmüştü o kesin demiştiİki doktor da kız deyince kendimi çok inandırmışımşuan hala kabullenemiyorum şoku atlatmam uzun sürecek
Evet canım 13. Hafta da bende inanmamıştım ama 15 de farklı bir doktor da kız deyince inandım artık diye düşünmüştüm ama yanılmışımSen fetal de yaptırmamıştın dimi ondan emin olamıyorlar işte 16.haftadan önce net biley söyleyemem demişti benim kendi doktorumda benim perinatolog görmüştü o kesin demiştisağlıkla gelsin yavrum evlat evlattır ama şokunu anlıyorum haklısın
Canım başkasına mı yazacaktın benim mesaj isimle ilgiliydiBende hiç birşey almadım kızıma bir takım bir çoraptan başka.Sonra çok mu telaş olur kıyafetti odasıydı derken diye düşünüyorum ama eşim çok rahat
Yok kız sana yazdım. Bizde hiçbir hazırlık yapmadık kıyafet bile almadık daha.Bana da arada geliyorlar telaş durumları geç kalıyormuşum hissi. İsime de ben karar verdim gibi eşim beğenmiyor onu da seçemedikCanım başkasına mı yazacaktın benim mesaj isimle ilgiliydi
Sadece kendi yaptığım pizzada yiyorum sucuğu da bildiğin güvendiğin marka varsa onu kullan ben cumhuriyet alıyorum 10-15 günde 1 yiyorum zaten pizzaKızlar pizza da filan sucuk tüketiyor musunuz ,bazen canım çekiyor ama bir türlü cesaret edemiyorum.
Kızlar kontrolden çıktım bir şokta ben yaşatayım size kız bildigimiz bebeğimiz erkekmişhala etkisinden çıkamadık bide herkese söyledik ya
Allah nazardan saklasın kızlar bebislerinizi gözünüz aydın sağlıkla gelsinlerKızlar ben de şimdi kontrolden çıktım,ikili tarama sonucum çıkmamış daha.Doktor 14 de net tahmin yürütürüm ama şu an için %70 kız gibi duruyor dedi.Chatgbt ye hemen attım kız dediÇok şükür sağlıklı ve bu sefer 1 hafta önden çıktı Doktor renkli ultrasonla da gösterdi tatlıştı çok şükür
Bizimki de dun bas asagi takiliyodu doktor cok ugrasti foto almak icin sjdjdjd. Napiyor kiz bu serseriler icerideBen de kontrolden çıktım her şey yolunda benimkinin de ama hanfendinin hem sırtı dönük hem başı aşağıdayüzünü de göstermedi 3 hafta bekledimm ama olsun yeter ki iyi olsun 23 hazirana da perinatologdan randevu aldım. 5 kilo almışım doktorum da kızdı 24.haftaya kadar 0 kilo alma görevi verdi karbonhidratı kesiyorum tamamen…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?