Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
kızlar isim konusunda felfenayım her şey birbirine karıştı sanki yarın doğacak gibi de tutuştum bi an napcam ya
Bende hiç birşey almadım kızıma bir takım bir çoraptan başka.Sonra çok mu telaş olur kıyafetti odasıydı derken diye düşünüyorum ama eşim çok rahat 😂

ya bana da doktorum bugün çıkıntı gördüm erkek dedi.
2li taramada ki doktor da bacak arasını göstermiyor ama kemik yapısı kıza benziyor dedi🤣 elinde pipi resmi olan annelerr bu pipi mi acaba çok büyük gibide🤣🤣
Canım baya şaşı bak şaşır oldum benziyor mu diye bakarken 😅 benziyor gibi sanki sana da atayım fotoğrafı bak istersen ama açı farklı baya bizim ki takla atıp durduğundan

Eklentiler

• IMG_6546.webp
    IMG_6546.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 75
Canım baya şaşı bak şaşır oldum benziyor mu diye bakarken 😅 benziyor gibi sanki sana da atayım fotoğrafı bak istersen ama açı farklı baya bizim ki takla atıp durduğundan
Kız senin bebenin baya minik bi pipi gibi benim bebenin bacağı kadar pipi görünce acaba yanılma payı olur mu dedim (benim kızı zorlayış)🤣🤣

Doktoru değiştirdim ilacın dozunu arttırdılar bugün tahlil yaptılar şükür biraz düşmüş iki haftada bir kontrol edilecek artık🙏🏻🙏🏻
Geçmiş olsun. Ben de transfer oldum 12gunde TSH 1kusurden 4.80e çıkmış kimyasal gebelik yaşadım. Bir dahaki transferde daha sıkı takip edilecek

Bugün işyerimde bir kadın ne kadar oldu bebek diye sordu 4 aylık tam dedim. Yaa daha küçükmüş göbeğin 5,6 aylık gibi duruyor çok çıkmış dedi sinirimi bozdu. Sanki ben bilmiyorum farkında değilim gibi😡 Bu arada bana da rahmin ön tarafına tutunmuş bebek dedi muhtemelen o yüzden öne daha çok çıkıyor.
Iste bana da herkes zayif gebe kaldigin icin cabuk cikti diyip durmustu ama cok ciddiye almiyordum, bugun doktorum da ortalamaya gore buyuk oldugunu soyleyince artik kabullendim ve gobegimle baristim🤣 tek avuntum sadece gobegim ileri dogru buyuyor, yanlarim basenlerim tik yok, normalde yuzumden kilo alip veririm hic degismedi filan cok enteresan bisey cozemedim sjdjdjd

Canım o kırmızı çizgiler beyaza dönmeden müdahale edersen azalıyor. Hiç moralini bozma o yüzden. İyi bir çatlak yağı al.
İnşallah geçer. Şimdilik elimde Hindistan cevizi yağı var ama onu bile sürmemiştim erken diye.
Canim bolca nemlendirir daha kotu olmasin daha yolun basindayiz yerlesmeden onarsin cildin
Umarım yaa. Zaten ilk gebeliklerden kalma alt karında biraz çatlak vardı. Ne işlemler yaptırdım geçmedi. Birde göğüsler çatlamasın 😢
Bugün işyerimde bir kadın ne kadar oldu bebek diye sordu 4 aylık tam dedim. Yaa daha küçükmüş göbeğin 5,6 aylık gibi duruyor çok çıkmış dedi sinirimi bozdu. Sanki ben bilmiyorum farkında değilim gibi😡 Bu arada bana da rahmin ön tarafına tutunmuş bebek dedi muhtemelen o yüzden öne daha çok çıkıyor.
Sabahın bu saatinde bu durum beni çok sinirlendirdi. Ne kadar boş beleş insan var ya 😡
Canım hemen krem ve yağ kullan sık sık sür kırmızısıysa geçme ihtimali var.
Kırmızı henüz. Bakalım inşallah geçer. Demek ki daha erken birşey olmaz dememek lazım 🙄

Günaydın hanımlar. Valla bana geceleri bel ağrısından uyku yok. Gündüz canımı sıkacak derecede bir aĝrım olmuyor ama akşam 8 den sonra bel ağrım şiddetleniyor. Sabaha kadar zulüm. Bu ağrıyla nasıl geçecek haftalar bilmiyorum 😢

Iste bana da herkes zayif gebe kaldigin icin cabuk cikti diyip durmustu ama cok ciddiye almiyordum, bugun doktorum da ortalamaya gore buyuk oldugunu soyleyince artik kabullendim ve gobegimle baristim🤣 tek avuntum sadece gobegim ileri dogru buyuyor, yanlarim basenlerim tik yok, normalde yuzumden kilo alip veririm hic degismedi filan cok enteresan bisey cozemedim sjdjdjd
Benim de öyle hamilelikte sadece 1 kilo aldım daha. Sadece göbeğim çıktı bence o da bebeğin tutunma yeriyle alakalı. Aman ya bu kadar sene beklemişim hep özenirdim göbekli hamile kadın görünce aslında istediğim gibi oldum :anneadayı:

Yok ben kızım hem oğlum var bu benşm ikinci evliliğim oğlum ilk evliliğimden o yüzden ben oğlum adına en hayırlısı neyse o olsun diye hep içimden geçiriyordum sadece koza alıştığım için bi garip olduk oğluşa da alışırız sağlıkla gelsinler en önemlisi 🙏🏻🥹
Hayırlısı böyleymiş belki de ne güzel hem kızın hem oğlun var nasipte iki erkek annesi olmak varmis 🙏
Isin kotusu haberde vermediler hastanede ogrendim gotum gotum geri dondum 🤣🤣
Bir hamis için çok sinir bozucu bir durum ya ee ne zaman gideceksin sonrakine

Günaydın kızlar 🥰 bugün görüş günü … hadi görün de gelin bize anlatın mutlu olalım biraz 🌸

Benim de öyle hamilelikte sadece 1 kilo aldım daha. Sadece göbeğim çıktı bence o da bebeğin tutunma yeriyle alakalı. Aman ya bu kadar sene beklemişim hep özenirdim göbekli hamile kadın görünce aslında istediğim gibi oldum :anneadayı:

kuzum ne güzel bende şimdi özeniyorum görüşü çıkanlara. Her gün karnımı inceliyorum uzun süre biraz çıkmış mı diye 😂😂
13 teyim daha bişy göremiyorum o ayrı

İnşallah geçer. Şimdilik elimde Hindistan cevizi yağı var ama onu bile sürmemiştim erken diye.

Umarım yaa. Zaten ilk gebeliklerden kalma alt karında biraz çatlak vardı. Ne işlemler yaptırdım geçmedi. Birde göğüsler çatlamasın 😢

Sabahın bu saatinde bu durum beni çok sinirlendirdi. Ne kadar boş beleş insan var ya 😡

Kırmızı henüz. Bakalım inşallah geçer. Demek ki daha erken birşey olmaz dememek lazım 🙄
Benim de kaşıntı oluyordu göbek ve bacak bölgemde özellikle. geceleri uykudan kalkıyordum. Hemen kreme başladım. Artık olmuyor

Kızlar bana da bakar mısınız 🙏

Eklentiler

• IMG_20250522_105610.webp
    IMG_20250522_105610.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20250522_102755.webp
    IMG_20250522_102755.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 60
Günaydınnn kızlar, bugün görüşü olan annelerimiz çok. Şenlendirin burayı bakalım. 2 Hazirana kadar kendimi tutabilmem için bol bol güzel haberlere ihtiyacım var

Kızlar ben de şimdi kontrolden çıktım,ikili tarama sonucum çıkmamış daha.Doktor 14 de net tahmin yürütürüm ama şu an için %70 kız gibi duruyor dedi.Chatgbt ye hemen attım kız dedi 😅Çok şükür sağlıklı ve bu sefer 1 hafta önden çıktı 😅Doktor renkli ultrasonla da gösterdi tatlıştı çok şükür 🙏

Back
X