Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180

Dimi ya. Çok zor hisler. Ben çok istiyorum tabiki söylemeyi. Zaten herkes hadi artık bebek sevelim deyip duruyordu sanki bizim elimizdeymiş gibi.
Benim eşimin annesi babası vefat etmiş eşim 8 yaşındayken. 4 kardeşler sadece 1 ablasına söyledik. Yani bizde baya baya kimse bilmiyor. Aslında birazda beni zorbaladıkları için söylemek istemedim.
İşte bir kısmı benim tansiyon hastalığıma bağladılar.
Birine söyledim eşimin sonuçları sıkıntılı diye yanlış test yapılmıştır dediler onu bile kabul etmediler. Şimdi Allah korusun bşy olursa benden bilirler diye korkuyorum.
Ayyy ne döktüm içimiii

Iyi yaptin kusum anlat da rahatla hepimizin hikayeleri cesit cesit iste… erkekte sorun olunca mevzu cok degisik yerlere gidiyor bizzat yasadigimiz icin biliyorum malesef. Ama gunun sonunda seni beni olmuyor, bizim cocugumuz olmuyor diyebiliyorsan o evlilik yuruyor, o da bir sinav nihayetinde. Sukur ki sonu guzel oldu olacak insallah da. Artik evvelini dusunup uzulmek istemiyorum, ileriyi dusunup sevinmek hayal kurmak istiyorum bolca, sen de oyle yap ben de hamile kalinca tasikardi ilacimi biraktim mecburen, panik atagim oldugu icin kendi ailem bile sen naisl tedavi olucaksin anne olucaksin modundalardi bazen.. Ama allah cok buyuk iste veriyor bir sabrini kolayligini. Herkesin agzini baglar bebek haberi bosver milleti

Kesinlikle öyle. Ne yaşarsak yaşayalım doğru eş seçtiğimiz için herşeyi kolaylıkla atlatıyoruz bundan sonrası aydınlık inş Kuzucum. Bende öyle hayal kuracağım artık.
Birde C cilekcanavari muayenesi kaçtaydı onu merak ettim bugün. Kızçesi ne kdr büyümüş

Allahtan bizim aileler hiç karışmıyor. Kardeşimin bebeğinde de hiç birimiz bişey söylemedik eşiyle beraber karar verdiler. Biz eşimle ortak bişey beğenemiyoruz galiba bizde iki isim koycaz biri eşimin biri benim istediğim. Şuan durum öyle gösteriyor

Benimki benden korkuyor da o yüzden sürprizlere açık daha doğrusu kapalı yabancı isim vericem falan diye düşünüyor olmalı. Ablamlarda da kimse karışmadı ama işte

Canım benim hiçbir zaman olumsuz düşünme. Risk her zaman, hepimiz için var. Allah’ın izniyle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız. Biz kalp atışını duyduktan sonra heyecanla yakın çevremize söyledik. Sonrasında kanamam oldu ama hiç nazara yormadım açıkçası. Ben hep şöyle düşündüm. Allah korusun ama kötü bir şey olsa bile çevremiz bilsin ki destek verenimiz olsun. Bilip bilmeden laf söylenmesin ki incinmeyelim. Bence 15. hafta söylemek için ideal benim 6. haftada söylediğimi düşünürsek

Kızlar kontrolden çıktım bir şokta ben yaşatayım size kız bildigimiz bebeğimiz erkekmiş hala etkisinden çıkamadık bide herkese söyledik ya
Hadi canım ahahahahhaa çok iyi ya. Zeynep Zeynel oldu iyi mi Tebrik ederim hakkınızda hayırlısını nasip etsin Rabbim

Benim bebişin bacak arası böyle. Görüntüyü videodan alınca kalite düştü biraz ama. %99 erkek dedi bu görüntü için. Soran bir arkadaş vardı. Alıntı yapamadım. Görür belki. Bazen kız bebeğin klitorisi büyük olabiliyormuş ama bence bu net pipi

Eklentiler

• IMG_0090.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 50
Hadi canım ahahahahhaa çok iyi ya. Zeynep Zeynel oldu iyi mi Tebrik ederim hakkınızda hayırlısını nasip etsin Rabbim
Ayyy yeminle doktorun yanında aynı muhabbeti yaptık eşimle Zeynep oldu mu zeynel dedik doktorum da diyor ki neee zeynel mi koyacaksimiz
Bu bebeler bizimle dalga geçiyor
Sorma canım detaylıya kadar kimseye bisey demicem belki erkek değildir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…