- 10 Ocak 2024
- 625
- 577
- 23
- 33
Biz de tedaviyle oldugu icin inan o kadar sakindik ki 9.haftada anca kayinvalidemlere soylemistik haberleri bile yoktu transfer oldugumdan. Insan elinden o mutlulukalinacak gibi hissediyor seni cok iyi anliyorum, ama risk hepimiz icin her daim var malesef. Allahim sakinsin diyip soyle gitsin bayram mujdesi olsunbiz bayramda soylemistik genis ailelere cok mutlu olmuslardi..
Iyi yaptin kusum anlat da rahatla hepimizin hikayeleri cesit cesit iste… erkekte sorun olunca mevzu cok degisik yerlere gidiyor bizzat yasadigimiz icin biliyorum malesef. Ama gunun sonunda seni beni olmuyor, bizim cocugumuz olmuyor diyebiliyorsan o evlilik yuruyor, o da bir sinav nihayetinde. Sukur ki sonu guzel oldu olacak insallah da. Artik evvelini dusunup uzulmek istemiyorum, ileriyi dusunup sevinmek hayal kurmak istiyorum bolca, sen de oyle yapDimi ya. Çok zor hisler. Ben çok istiyorum tabiki söylemeyi. Zaten herkes hadi artık bebek sevelim deyip duruyordu sanki bizim elimizdeymiş gibi.
Benim eşimin annesi babası vefat etmiş eşim 8 yaşındayken. 4 kardeşler sadece 1 ablasına söyledik. Yani bizde baya baya kimse bilmiyor. Aslında birazda beni zorbaladıkları için söylemek istemedim.
İşte bir kısmı benim tansiyon hastalığıma bağladılar.
Birine söyledim eşimin sonuçları sıkıntılı diye yanlış test yapılmıştır dediler onu bile kabul etmediler. Şimdi Allah korusun bşy olursa benden bilirler diye korkuyorum.
Ayyy ne döktüm içimiii
Kesinlikle öyle. Ne yaşarsak yaşayalım doğru eş seçtiğimiz için herşeyi kolaylıkla atlatıyoruzIyi yaptin kusum anlat da rahatla hepimizin hikayeleri cesit cesit iste… erkekte sorun olunca mevzu cok degisik yerlere gidiyor bizzat yasadigimiz icin biliyorum malesef. Ama gunun sonunda seni beni olmuyor, bizim cocugumuz olmuyor diyebiliyorsan o evlilik yuruyor, o da bir sinav nihayetinde. Sukur ki sonu guzel oldu olacak insallah da. Artik evvelini dusunup uzulmek istemiyorum, ileriyi dusunup sevinmek hayal kurmak istiyorum bolca, sen de oyle yapben de hamile kalinca tasikardi ilacimi biraktim mecburen, panik atagim oldugu icin kendi ailem bile sen naisl tedavi olucaksin anne olucaksin modundalardi bazen.. Ama allah cok buyuk iste veriyor bir sabrini kolayligini. Herkesin agzini baglar bebek haberi bosver milleti
Allahtan bizim aileler hiç karışmıyor. Kardeşimin bebeğinde de hiç birimiz bişey söylemedik eşiyle beraber karar verdiler. Biz eşimle ortak bişey beğenemiyoruz galiba bizde iki isim koycaz biri eşimin biri benim istediğim. Şuan durum öyle gösteriyorBana çoğu isim kötü geliyor ya iki isim istiyorum soyadımız kaldırır diye. Ya uyum ya eş beğenisi çok zorAnnem de aramış baskı yapıyor dün güzel isim ver diye ödü kopuyor değişik bi şey olur diye
Ayy yani hamileliğin şanıdır diyorum djdjdj 9 kilo alma hedefim vardı benim… maşallah yarısına geldim 4 ayda djdjdAldik anam aldik napalimbak su an gecen yazdan kalma keten pantolonumlayim, onde bi gobek sadece napalim yani elden gelen budur fkfkfkf
Benimki benden korkuyor da o yüzden sürprizlere açıkAllahtan bizim aileler hiç karışmıyor. Kardeşimin bebeğinde de hiç birimiz bişey söylemedik eşiyle beraber karar verdiler. Biz eşimle ortak bişey beğenemiyoruz galiba bizde iki isim koycaz biri eşimin biri benim istediğim. Şuan durum öyle gösteriyor
Canım benim hiçbir zaman olumsuz düşünme. Risk her zaman, hepimiz için var. Allah’ın izniyle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız. Biz kalp atışını duyduktan sonra heyecanla yakın çevremize söyledik. Sonrasında kanamam oldu ama hiç nazara yormadım açıkçası. Ben hep şöyle düşündüm. Allah korusun ama kötü bir şey olsa bile çevremiz bilsin ki destek verenimiz olsun. Bilip bilmeden laf söylenmesin ki incinmeyelim. Bence 15. hafta söylemek için ideal benim 6. haftada söylediğimi düşünürsekHahaha doğru aşkım sen nasıl saklıcan:)) oyyy grubun ilk paşası büyüyor annesi
Ya benim biraz riskli ya pek kimseye söylemedim. Şimdi bayramda artık söylemek istiyorum 15. Haftada olcak ama napsam da bilemedim yaa. Risk her zaman var.
Hadi canım ahahahahhaa çok iyi ya. Zeynep Zeynel oldu iyi miKızlar kontrolden çıktım bir şokta ben yaşatayım size kız bildigimiz bebeğimiz erkekmişhala etkisinden çıkamadık bide herkese söyledik ya
Ben de patates batırdım yedim,genelde ev yapımı mayonezli yasaklıyorlar diye biliyorum.Mayonezi de çok seviyorumKızlar mayonez yiyor musunuz ben yemiyorum ama az önce yanlışlıkla yedim ya
Bu bebeler bizimle dalga geçiyorKızlar kontrolden çıktım bir şokta ben yaşatayım size kız bildigimiz bebeğimiz erkekmişhala etkisinden çıkamadık bide herkese söyledik ya
Ayyy yeminle doktorun yanında aynı muhabbeti yaptık eşimle Zeynep oldu mu zeynel dedik doktorum da diyor ki neee zeynel mi koyacaksimizHadi canım ahahahahhaa çok iyi ya. Zeynep Zeynel oldu iyi miTebrik ederim hakkınızda hayırlısını nasip etsin Rabbim
Sorma canım detaylıya kadar kimseye bisey demicem belki erkek değildir yaaaBu bebeler bizimle dalga geçiyor
55 başlangıç bugün itibariyle 60ımKızlar kaç kilo aldınız ben durduramıyorum kendimi özellikle iş yerindeyken , 5 kilo almışım daha şimdiden çok sinirlerim bozuk53 başlangıç
Canım ben Prof.Dr.Recep Has’a gittim tavsiye ederim 4 temmuzda 22.haftamda tekrar gideceğim detaylıyaP poncikobella canım detaylı usg için hangi doktora gitmiştin
Teşekkürler canımCanım ben Prof.Dr.Recep Has’a gittim tavsiye ederim 4 temmuzda 22.haftamda tekrar gideceğim detaylıya
Rica ederim ne demekTeşekkürler canım
Ayy ben de 74le transfer olmuştum sonra 72 ye düştüm ama 13.haftadan itibaren iştahım açıldı şuan 73.5 çıkıyorum dalgalı bir şekilde ilerliyorum55 başlangıç bugün itibariyle 60ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?