Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar pizza da filan sucuk tüketiyor musunuz ,bazen canım çekiyor ama bir türlü cesaret edemiyorum.
Ben basindan beri kendi kasabimizin yaptigi sucugu cok iyi pisirerek yiyorum iki haftada on gunde bir filan gibi bir sıklıkta. Doktorum da tek kosulunun iyi pismesi oldugunu belirtmisti o yuzden ye guzelim afiyet olsun canin cekiyorsa🩵

Günaydın hanımlar. Valla bana geceleri bel ağrısından uyku yok. Gündüz canımı sıkacak derecede bir aĝrım olmuyor ama akşam 8 den sonra bel ağrım şiddetleniyor. Sabaha kadar zulüm. Bu ağrıyla nasıl geçecek haftalar bilmiyorum 😢

Fıtık mi var sizde de? :(
Ben de dün evi süpürürken uzun bir aradan sonra ilkkez belim tutuldu. Çok canım yandı. Bugün hafif yürüyüş yaptım daha iyi.

Doktora sormak lazım. Normal bel hareketlerime ara vermiştim. Ondan oldu belki. Hamileler için olan yoga iyi mi gelir kötü mü yapar kestiremiyorum.

Bizimki de dun bas asagi takiliyodu doktor cok ugrasti foto almak icin sjdjdjd. Napiyor kiz bu serseriler iceride🥰🥰🤭🤭 benim de 26 haziran perinatolog randevum canim tam 21+1 ken gitmis olacagim🙏🏼 insallah onlari da guzelce atlatiriz🙏🏼🙏🏼 ben de arti 4 kg yum ama enteresan sekilde doktorum kizmayi birakti cunku ona rapor olarak sundum hangi hafta ne kg da oldugumu tamam 4 ay bitti 4 kg almissin bu hizda devam ama fazlasi yok diyor🤣
Hem başaşağı hem sırtı dönük olunca elimizde sıfır fotoyla eve döndük 😂😂 benim kızım depresyon modunda bunların ergenlik erken başladı 😍😅 kilo konusunda da bebek 145 gram sen nasıl 5 kilo aldın diyor djdjdj

Kızlar ev işi yapıyormusunuz ya? hani böyle yemek ve çamaşır katlama gibi değil. İşte ev süpürme birşeyleri itme çekme falan gibi.

Ben basindan beri kendi kasabimizin yaptigi sucugu cok iyi pisirerek yiyorum iki haftada on gunde bir filan gibi bir sıklıkta. Doktorum da tek kosulunun iyi pismesi oldugunu belirtmisti o yuzden ye guzelim afiyet olsun canin cekiyorsa🩵
Hamilelik başladığında beri cesaret edemedim ama pizza da en azından yemek istiyorum ya,canım çok çekiyor :( çok sağol cannımm yiyeceğim inşallah 💞

Yok kız sana yazdım. Bizde hiçbir hazırlık yapmadık kıyafet bile almadık daha.Bana da arada geliyorlar telaş durumları geç kalıyormuşum hissi. İsime de ben karar verdim gibi eşim beğenmiyor onu da seçemedik 😏
Bana çoğu isim kötü geliyor ya iki isim istiyorum soyadımız kaldırır diye. Ya uyum ya eş beğenisi çok zor😅 Annem de aramış baskı yapıyor dün güzel isim ver diye ödü kopuyor değişik bi şey olur diye🤣

Hem başaşağı hem sırtı dönük olunca elimizde sıfır fotoyla eve döndük 😂😂 benim kızım depresyon modunda bunların ergenlik erken başladı 😍😅 kilo konusunda da bebek 145 gram sen nasıl 5 kilo aldın diyor djdjdj
Aldik anam aldik napalim🤣 bak su an gecen yazdan kalma keten pantolonumlayim, onde bi gobek sadece napalim yani 😬 elden gelen budur fkfkfkf

Kızlar ev işi yapıyormusunuz ya? hani böyle yemek ve çamaşır katlama gibi değil. İşte ev süpürme birşeyleri itme çekme falan gibi.
Itme cekme asla, iki uc kez ev supurdum canim ama cabuk yoruluyorum acikcasi😆 sen ekstra dikkatli ol bir muddet daha bence bosver zaten hepimizin evinin duzeni allahlik oldu

Hamilelik başladığında beri cesaret edemedim ama pizza da en azından yemek istiyorum ya,canım çok çekiyor :( çok sağol cannımm yiyeceğim inşallah 💞
Bana bebegime sifa olsun de ye bir seycik olmaz insallah🙏🏼 bir pizzadaki sucuk gramaji nedir ki kangal yemeyeceksin sonucta oyle dusun🥹 benim sushi bile yiyen arkadasim var inan ki ilk doktorumun uyardigi seydi bende sushi

Itme cekme asla, iki uc kez ev supurdum canim ama cabuk yoruluyorum acikcasi😆 sen ekstra dikkatli ol bir muddet daha bence bosver zaten hepimizin evinin duzeni allahlik oldu

Yok kuzum ya yapar mıyım. Ben daha yemek yapmaya bile başlamadım. Bazen oturarak çamaşır katlıyorum sadece. Ama düzenim bozuldu tabi eskisi gibi değil.
Ay bir de kısıtlı gibiyim :( bu sabah telefonum düştü yatağın alt köşesine. Yatağı çekemiyorum uzanamıyorum. Uzun metal bir parça buldum onla dakikalarca uğraştım almak için.
Bir de siz herkese söylediniz mi gebelik haberini??

Yok kuzum ya yapar mıyım. Ben daha yemek yapmaya bile başlamadım. Bazen oturarak çamaşır katlıyorum sadece. Ama düzenim bozuldu tabi eskisi gibi değil.
Ay bir de kısıtlı gibiyim :( bu sabah telefonum düştü yatağın alt köşesine. Yatağı çekemiyorum uzanamıyorum. Uzun metal bir parça buldum onla dakikalarca uğraştım almak için.
Bir de siz herkese söylediniz mi gebelik haberini??
Evet sen oyle devam et kusum bosver ya canindan ve icindeki candan kiymetli degil hicbir sey🙏🏼 boyle boyle esnemeyi de ogreniyoruz benekli hayata hazirlik 101 🥰
Biz fetal cikinca herkesexduyurduk canim, zaten gobegim de ele veriyordu beni sjdjdjdj. Hani konu komsu kapiya gelen gorevli abi bile hayirli olsun abla demeye baslayinca dedik ki bu isin rengi degisti 🤣

Evet sen oyle devam et kusum bosver ya canindan ve icindeki candan kiymetli degil hicbir sey🙏🏼 boyle boyle esnemeyi de ogreniyoruz benekli hayata hazirlik 101 🥰
Biz fetal cikinca herkesexduyurduk canim, zaten gobegim de ele veriyordu beni sjdjdjdj. Hani konu komsu kapiya gelen gorevli abi bile hayirli olsun abla demeye baslayinca dedik ki bu isin rengi degisti 🤣

Hahaha doğru aşkım sen nasıl saklıcan:)) oyyy grubun ilk paşası büyüyor annesi 💙

Ya benim biraz riskli ya pek kimseye söylemedim. Şimdi bayramda artık söylemek istiyorum 15. Haftada olcak ama napsam da bilemedim yaa. Risk her zaman var.

Hahaha doğru aşkım sen nasıl saklıcan:)) oyyy grubun ilk paşası büyüyor annesi 💙

Ya benim biraz riskli ya pek kimseye söylemedim. Şimdi bayramda artık söylemek istiyorum 15. Haftada olcak ama napsam da bilemedim yaa. Risk her zaman var.
💙💙
Biz de tedaviyle oldugu icin inan o kadar sakindik ki 9.haftada anca kayinvalidemlere soylemistik haberleri bile yoktu transfer oldugumdan. Insan elinden o mutlulukalinacak gibi hissediyor seni cok iyi anliyorum, ama risk hepimiz icin her daim var malesef. Allahim sakinsin diyip soyle gitsin bayram mujdesi olsun🩷 biz bayramda soylemistik genis ailelere cok mutlu olmuslardi..

Back
X