Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Benimde sürekli belirtilerim değişiyor. Bulantılar azaldı hafif hissediyorum bebisimi ama hissetmeyince evham basıyor. Kafam dağılsın diye sürekli tlfa bakiyorum alışveriş indirim kampanyası isleri takipteyim :) uygun fiyatlı hamile elbisesi denk geldi mesela,

Erkek Bebisler için de,
Bugünlük indirimler bu kadar

İçim rahatladı ya çok teşekkür ederim ikinize de

Günaydın, benim de 13. Haftadan sonra belirtilerim ciddi anlamda azaldı kontrolüme de daha 3 hafta var ama sorun yoktur normaldir diye düşünüyorum

Kaç haftalıksın canım,bence vücut artık alışıyor.Bende 13.haftadayım iki gündür kendimi iyi hissediyorum.Biraz enerji geldi.Gögüslerim de benim çok ağrı olmadı,ama büyüklüğü epey oldu.Bence hiç endişe etme,zaten geçen hafta gitmişsin ama hiç rahat edemezsen de doktora gidip bir rica edersin bakmasını.

Evet ben de 13+3 üm bugün normalde vücudumdaki değişiklikleri hissederdim şimdi her şey normale dönüyor gibi. Anladığım kadarıyla normal ama

Evet ben de 13+3 üm bugün normalde vücudumdaki değişiklikleri hissederdim şimdi her şey normale dönüyor gibi. Anladığım kadarıyla normal ama
Ben cumartesi günü gittim kontrole şükür 13.haftada iyiydi bebek.Sen de endişe etme,3 ay bitti çünkü.Muhtemelen artık adapte oluyor vücut .Zaten bir yerden sonra belirtilerin azalması da normal.

Günaydın kızlarr, hafta ilerledikçe enerjim düşüyo gibi niye böyle ya

Doktoru değiştirdim ilacın dozunu arttırdılar bugün tahlil yaptılar şükür biraz düşmüş iki haftada bir kontrol edilecek artık
kuzum dikkat et benimde dozajımı artırdılar tsh 0.07 ye düşmüş, 1 ay aralık verilmişti bana 2 hafta olması iyi olmuş. Bnm tsh çok düşünce aşırı sinir ve aşırı iştah artışı olmuştu.

Canım daha çok uykudan uyanınca falan mı oluyor? Benim nadiren oluyor ama ileride olur mutlaka diye düşünüyorum bu yüzden gebe desteği almayı planlıyorum. Yastık ama bu büyük olanlardan değil de küçük iki kanadı olanlardan. Baby&Mom çok fonksiyonlu hamile destek yastığı diye geçiyor. İnstada alanları çok memnun gördüm. Belki iyi gelir sana da

Canım selam, ben kanal tedavi oldum geçen hafta. 2. Trimester döneminin diş tedavisi için en uygun dönem olduğunu söyledi hekim. Lokal anestezide sıkıntı yok dedi, daha sonrasında kendi doktorumla da konuştuğumda ağrı çekmenin daha zararlı olduğunu enfeksiyon vs. varsa asıl bebeğin etkileneceğini bir an önce tedavi olmam gerektiğini söyledi. Aman ihmal etmeyin bu dönemde dişlerinizi

Kaç günde geldi sonuç acaba? Kan testi ile mi bakılıyor ?

Ah elbiseye bayildim hele fiyati mukemmelmis40 beden cok mu buyuk olur acaba, sen aldin mi canim bu urunden?

᥆̈ᥒᥴᥱ kᥲძıᥒ ძ᥆ğᥙmძᥲᥒ kᥲgıძımı aldım sonra diş Dr gittim

᥆̈ᥒᥴᥱ kᥲძıᥒ ძ᥆ğᥙmძᥲᥒ kᥲgıძımı aldım sonra diş Dr gittim

Sağ olun kızlar, dişçi baktı iltihap enfeksiyon falan yokmuş idare eder bu seni, kaçıncı hafta olursa olsun anesteziye sıcak bakmıyorum ben dedi bir işlem yapmadı

Merhabalar kızlar az önce uyanınca su gibi akıntı oldu bildiğiniz su yani, kanamam ağrım yok, çok endişelendim acile gitmeli miyim devamı gelmedi

Bel ağrısını çok yazan olmuştu sanırım normal. Benim de sol kalçamda üstüne düşmüşüm gibi ağrıyor bir kaç gündür. Yarın kontrolde soracağım ama kesin normal diyecek. Chatgpt ye sordum baya uyuşma yayılma yapmıyorsa bu tarz ağrılar yanlış pozisyonda desteksiz yatmaktan oturmaktan vs olur diyor. Uzanırken bel çukurunu desteklemek gerekiyor sanırım her yerim yastık oldu

Benimde olmuştu geçti şükür . Normal bence

Benim ikili test sonucum çıktı ama birşey anlamadım tabiki inşallah normaldir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…