günaydın canım, benim ufak lekelenmem dışında nerdeyse hiç belirtim olmadı, nadiren göğüs sızlaması oldu ama geçti zaten o göğüs sızlaması sürekli olan bişey değil ayrıca 14-15. haftalardan itibaren belirtilerin azalması normaldir altında bişey arama yani herşey yolundadırburda daha önce çok konuşulmuştu bu konu hatırlarsın belki endişelenme yani
Günaydın, benim de 13. Haftadan sonra belirtilerim ciddi anlamda azaldı kontrolüme de daha 3 hafta var ama sorun yoktur normaldir diye düşünüyorum
Pastil gebelikte önerilmiyor benim de boğazım kötü kullanma dediler ama özellikle doktora sormadımkızlar boğaz için pastil kullandınız mı hastayken
Kaç haftalıksın canım,bence vücut artık alışıyor.Bende 13.haftadayım iki gündür kendimi iyi hissediyorum.Biraz enerji geldi.Gögüslerim de benim çok ağrı olmadı,ama büyüklüğü epey oldu.Bence hiç endişe etme,zaten geçen hafta gitmişsin ama hiç rahat edemezsen de doktora gidip bir rica edersin bakmasını.Arkadaşlar günaydın, iki üç gündür göğüs ağrım azaldı önceden de çok yoktu ama hissettirirdi acaba bu şu an normal mibaşka belirtim yok benim zaten doğru düzgün, biraz tedirgin oluyorum geçen hafta kontrolüm vardı aslında her şey yolundaydı. Ara ara karın ağrım oluyordu kas gerilmesine benzer şekilde o da kalmadı gibi. Acaba vücudum mu alışıyor yoksa bir problem mi var çok tedirgin oluyorum
Evet ben de 13+3 üm bugün normalde vücudumdaki değişiklikleri hissederdim şimdi her şey normale dönüyor gibi. Anladığım kadarıyla normal amaKaç haftalıksın canım,bence vücut artık alışıyor.Bende 13.haftadayım iki gündür kendimi iyi hissediyorum.Biraz enerji geldi.Gögüslerim de benim çok ağrı olmadı,ama büyüklüğü epey oldu.Bence hiç endişe etme,zaten geçen hafta gitmişsin ama hiç rahat edemezsen de doktora gidip bir rica edersin bakmasını.
Ben cumartesi günü gittim kontrole şükür 13.haftada iyiydi bebek.Sen de endişe etme,3 ay bitti çünkü.Muhtemelen artık adapte oluyor vücut .Zaten bir yerden sonra belirtilerin azalması da normal.Evet ben de 13+3 üm bugün normalde vücudumdaki değişiklikleri hissederdim şimdi her şey normale dönüyor gibi. Anladığım kadarıyla normal ama
kuzum dikkat et benimde dozajımı artırdılar tsh 0.07 ye düşmüş, 1 ay aralık verilmişti bana 2 hafta olması iyi olmuş. Bnm tsh çok düşünce aşırı sinir ve aşırı iştah artışı olmuştu.Doktoru değiştirdim ilacın dozunu arttırdılar bugün tahlil yaptılar şükür biraz düşmüş iki haftada bir kontrol edilecek artık
Canım daha çok uykudan uyanınca falan mı oluyor? Benim nadiren oluyor ama ileride olur mutlaka diye düşünüyorum bu yüzden gebe desteği almayı planlıyorum. Yastık ama bu büyük olanlardan değil de küçük iki kanadı olanlardan. Baby&Mom çok fonksiyonlu hamile destek yastığı diye geçiyor. İnstada alanları çok memnun gördüm. Belki iyi gelir sana daGünaydın kızlar, gebelikten mi bilmiyorum ama bir haftadır inanılmaz belim ağrıyor. Oturduğum yerden kalkmak bir çile gibi, gerçekten çok zorlanıyorum. Mahvoldum ya. Çok gebeliğe yormuyorum aslında, bel ağrısı için çok erken olduğunu düşünüyorum, fıtık problemime yoruyorum ama hiç böyle olmamıştım. Bilmiyorum
Canım selam, ben kanal tedavi oldum geçen hafta. 2. Trimester döneminin diş tedavisi için en uygun dönem olduğunu söyledi hekim. Lokal anestezide sıkıntı yok dedi, daha sonrasında kendi doktorumla da konuştuğumda ağrı çekmenin daha zararlı olduğunu enfeksiyon vs. varsa asıl bebeğin etkileneceğini bir an önce tedavi olmam gerektiğini söyledi. Aman ihmal etmeyin bu dönemde dişleriniziKızlar günaydın birkaç gündür diş ağrısı çekiyorum şimdi dişçiye gidiyorum doktorumla da görüşemedim ameliyatta sanırım burada diş ağrısı çekip tedavi olan arkadaşlar vardı kadın doğum doktorunuzla görüşüp mü tedavi oldunuz yoksa direkt dişçiyle mi muhatap oldunuz?
Kaç günde geldi sonuç acaba? Kan testi ile mi bakılıyor ?Ben bu testi hepiniz olmuşsunuzdur diye düşünmüştüm iyiki yazdın dhdjdj hatta geçen ay kontrolde dedi afp mom testi bakıcaz falan diye önceden bilgi vermişti o yüzden şaşırmadım ama yine kurcaladık bizde sorduk boşa yaptırmayalım yani diye zaten her şeye para gidiyor malumalakası yok başka bir şey diyince ikna olduk yaptırdık valla şükür o da temiz geldi
2 gün sonra aradı doktorum ama ben e nabızdan çıkan değeri ertesi gün görmüştüm. Kan testi evet bir tüp kan alıyolarKaç günde geldi sonuç acaba? Kan testi ile mi bakılıyor ?
Ah elbiseye bayildim hele fiyati mukemmelmisBenimde sürekli belirtilerim değişiyor. Bulantılar azaldı hafif hissediyorum bebisimi ama hissetmeyince evham basıyor. Kafam dağılsın diye sürekli tlfa bakiyorum alışveriş indirim kampanyası isleri takipteyim :) uygun fiyatlı hamile elbisesi denk geldi mesela,
Mothercare Lacivert Hamile Elbisesi
Mothercare Kadın Lacivert Elbise ürününü detaylıca incelemek ve online olarak satın almak için hemen tıklayın! Aynı zamanda diğer Elbise çeşitlerini de Brandroom farkıyla inceleyebilirsiniz. PG782-ECRUwww.brandroom.com.tr
Erkek Bebisler için de,
Bugünlük indirimler bu kadarMothercare Renkli Pijama Takım
Mothercare Erkek Bebek Renkli Pijama ürününü detaylıca incelemek ve online olarak satın almak için hemen tıklayın! Aynı zamanda diğer Pijama çeşitlerini de Brandroom farkıyla inceleyebilirsiniz. PD538-www.brandroom.com.tr
᥆̈ᥒᥴᥱ kᥲძıᥒ ძ᥆ğᥙmძᥲᥒ kᥲgıძımı aldım sonra diş Dr gittimKızlar günaydın birkaç gündür diş ağrısı çekiyorum şimdi dişçiye gidiyorum doktorumla da görüşemedim ameliyatta sanırım burada diş ağrısı çekip tedavi olan arkadaşlar vardı kadın doğum doktorunuzla görüşüp mü tedavi oldunuz yoksa direkt dişçiyle mi muhatap oldunuz?
Canım selam, ben kanal tedavi oldum geçen hafta. 2. Trimester döneminin diş tedavisi için en uygun dönem olduğunu söyledi hekim. Lokal anestezide sıkıntı yok dedi, daha sonrasında kendi doktorumla da konuştuğumda ağrı çekmenin daha zararlı olduğunu enfeksiyon vs. varsa asıl bebeğin etkileneceğini bir an önce tedavi olmam gerektiğini söyledi. Aman ihmal etmeyin bu dönemde dişlerinizi
᥆̈ᥒᥴᥱ kᥲძıᥒ ძ᥆ğᥙmძᥲᥒ kᥲgıძımı aldım sonra diş Dr gittim
Her hekimin yorumu farklı olabilir normal sen kendi doktoruna danış ona göre ilerle canımSağ olun kızlar, dişçi baktı iltihap enfeksiyon falan yokmuş idare eder bu seni, kaçıncı hafta olursa olsun anesteziye sıcak bakmıyorum ben dedi bir işlem yapmadı
Bel ağrısını çok yazan olmuştu sanırım normal. Benim de sol kalçamda üstüne düşmüşüm gibi ağrıyor bir kaç gündür. Yarın kontrolde soracağım ama kesin normal diyecek. Chatgpt ye sordum baya uyuşma yayılma yapmıyorsa bu tarz ağrılar yanlış pozisyonda desteksiz yatmaktan oturmaktan vs olur diyor. Uzanırken bel çukurunu desteklemek gerekiyor sanırım her yerim yastık olduGünaydın kızlar, gebelikten mi bilmiyorum ama bir haftadır inanılmaz belim ağrıyor. Oturduğum yerden kalkmak bir çile gibi, gerçekten çok zorlanıyorum. Mahvoldum ya. Çok gebeliğe yormuyorum aslında, bel ağrısı için çok erken olduğunu düşünüyorum, fıtık problemime yoruyorum ama hiç böyle olmamıştım. Bilmiyorum
Benimde olmuştu geçti şükür . Normal benceBel ağrısını çok yazan olmuştu sanırım normal. Benim de sol kalçamda üstüne düşmüşüm gibi ağrıyor bir kaç gündür. Yarın kontrolde soracağım ama kesin normal diyecek. Chatgpt ye sordum baya uyuşma yayılma yapmıyorsa bu tarz ağrılar yanlış pozisyonda desteksiz yatmaktan oturmaktan vs olur diyor. Uzanırken bel çukurunu desteklemek gerekiyor sanırım her yerim yastık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?