Evet canım çok iyidir öncesinde de tanıyorum çift rahim olduğumu öğrendiğimde görüşünü almak için de gitmiştim diğerlerini hiç bilmiyorum ama çok iyi olduklarını söylediler o yüzden kafam karıştı
kizlar uzun zamandir yazamiyorum. bu gun dogum gunum dileyim tum hamilelerin bende dahil bebislerine saglikla kavusmalari. bebek isteyenlere de tez zamanda saglikli bebek haberi almalari. insallah gelecek yasimi bebisimizde bizimle birlikte ailemiz buyuyerek kutlarim
kizlar bu gun karnimda agrilar vardi hafif sonrada sag tarafda kasikdan yukarida yumruk gibi bisey oldu yumruk kadar degil daha kucuk sert bisey ne ola bilir anlamadim esim belki damardi dedi. ama oyle buyuk damar olurmu ki dedim yarim saat gibi oldu gecti ama karnim bir sure sert gergin kaldi kafama takildi
kizlar bu gun karnimda agrilar vardi hafif sonrada sag tarafda kasikdan yukarida yumruk gibi bisey oldu yumruk kadar degil daha kucuk sert bisey ne ola bilir anlamadim esim belki damardi dedi. ama oyle buyuk damar olurmu ki dedim yarim saat gibi oldu gecti ama karnim bir sure sert gergin kaldi kafama takildi
birebir aynısını yaşadım ya normalde hiç ağrım olmazdı iki üç gündür oluyo artık içerde bi olaylar var ama gaz mı damar mı ne anlamıyorum bebek için 16 hafta erken diye düşünüyorum emin olamadım
Ben şaşırdım şimdi ya. Geçen gün 3 aylık ultrasona 3000 tl verdim gerçi ikili test ve tahliller ile 6 bini buldu. O zaman 20 haftalık detaylı ultrasona 3600 tl dediler. Yine benim kendi doktorum yapıyor. Ama sizin fiyatlar çok yüksek geldi.