• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Evet canım çok iyidir öncesinde de tanıyorum çift rahim olduğumu öğrendiğimde görüşünü almak için de gitmiştim diğerlerini hiç bilmiyorum ama çok iyi olduklarını söylediler o yüzden kafam karıştı
Onceden de gittiysen yine ona gidebilirsin canim bence, sonucta cok sukur bir supheyle gitmiyoruz rutin onerildigi icin gidiyoruz

birebir aynısını yaşadım ya normalde hiç ağrım olmazdı iki üç gündür oluyo artık🫢 içerde bi olaylar var ama gaz mı damar mı ne anlamıyorum bebek için 16 hafta erken diye düşünüyorum emin olamadım 🥹
benim bu gun 17 haftam oglum tam bu haftalarda kipirdamisti bunu ama anlamadim valla. bu gun gergin hiss ediyorum karnimi

günaydın kızlar ☀️ ayrıntılı usg konuşulduğunu gördüm de benim hastanemde sordum 7 binmiş. Ortalama fiyatlar böyle mi siz nasıl fiyatlar aldınız? Eğer normalse hiç başka yere bakmıyım hastanemdeki doktora gideyim 😂
Ben 5500’e anlaştım sanırım şanslıyım🙈
Gebze’de

Merhaba,
İstanbul Kartal,Pendik civarında önerebileceğiniz doktor/hastane ikilisi var mıdır

Kızlar belki yaşayan vardır aranızda. Benim belki bir haftadır sol elim kaşınıyor. Bazen bacaklarımda falanda oluyor ama net olarak sol elim ara ara kaşınıyor. Kolonya döküyorum sonra geçiyor. İnternette biraz araştırdım gebelik kolestazı diye bir şey var ama son aylarda ortaya çıkıyormuş anlamadım hiç.

Kızlar belki yaşayan vardır aranızda. Benim belki bir haftadır sol elim kaşınıyor. Bazen bacaklarımda falanda oluyor ama net olarak sol elim ara ara kaşınıyor. Kolonya döküyorum sonra geçiyor. İnternette biraz araştırdım gebelik kolestazı diye bir şey var ama son aylarda ortaya çıkıyormuş anlamadım hiç.
Kolestaz sürekli ve şiddetli oluyor diye biliyorum canım, bi tanıdığımda gördüm yara yaparcasına kaşınıyordu. Bende de oluyor o küçük kaşıntılar. Damarlar genişliyor ya artık ona bağlıyorum. Çok ayakta kalınca da ayak bileklerimde oluyor hafif ödem oluyor. 😂

Kızlar bi kaç gündür karnım nabız gibi atıyor sizde de oluyor mu? Dikkatli izlediğimde nabzımşa senkronize hopluyor 😂😂 eklediğimde de çok net nabzımı hissediyorum çok garip

Kızlar bi kaç gündür karnım nabız gibi atıyor sizde de oluyor mu? Dikkatli izlediğimde nabzımşa senkronize hopluyor 😂😂 eklediğimde de çok net nabzımı hissediyorum çok garip
Aslında hep atıyordu :) karnın büyüdüğü için daha belirgin sadece

Kaşıntılarım olunca sormuştum doktoruma ben de ama 20. Haftalarda başlar kolestaz varsa da dedi. Sen takip et kendini ama alerjik bir şey de olabilir canım

Benim de sol göğsüm ya. Kolestazlı birini görmüştüm çok fenaydı her yeri inş olmaz bizde

Günaydın kızlar, gebelikten mi bilmiyorum ama bir haftadır inanılmaz belim ağrıyor. Oturduğum yerden kalkmak bir çile gibi, gerçekten çok zorlanıyorum. Mahvoldum ya. Çok gebeliğe yormuyorum aslında, bel ağrısı için çok erken olduğunu düşünüyorum, fıtık problemime yoruyorum ama hiç böyle olmamıştım. Bilmiyorum 🥲

Arkadaşlar günaydın, iki üç gündür göğüs ağrım azaldı önceden de çok yoktu ama hissettirirdi acaba bu şu an normal mi 😞 başka belirtim yok benim zaten doğru düzgün, biraz tedirgin oluyorum geçen hafta kontrolüm vardı aslında her şey yolundaydı. Ara ara karın ağrım oluyordu kas gerilmesine benzer şekilde o da kalmadı gibi. Acaba vücudum mu alışıyor yoksa bir problem mi var çok tedirgin oluyorum 😞

Arkadaşlar günaydın, iki üç gündür göğüs ağrım azaldı önceden de çok yoktu ama hissettirirdi acaba bu şu an normal mi 😞 başka belirtim yok benim zaten doğru düzgün, biraz tedirgin oluyorum geçen hafta kontrolüm vardı aslında her şey yolundaydı. Ara ara karın ağrım oluyordu kas gerilmesine benzer şekilde o da kalmadı gibi. Acaba vücudum mu alışıyor yoksa bir problem mi var çok tedirgin oluyorum 😞
günaydın canım, benim ufak lekelenmem dışında nerdeyse hiç belirtim olmadı, nadiren göğüs sızlaması oldu ama geçti zaten o göğüs sızlaması sürekli olan bişey değil ayrıca 14-15. haftalardan itibaren belirtilerin azalması normaldir altında bişey arama yani herşey yolundadır 😊 burda daha önce çok konuşulmuştu bu konu hatırlarsın belki endişelenme yani

Kızlar günaydın birkaç gündür diş ağrısı çekiyorum şimdi dişçiye gidiyorum doktorumla da görüşemedim ameliyatta sanırım burada diş ağrısı çekip tedavi olan arkadaşlar vardı kadın doğum doktorunuzla görüşüp mü tedavi oldunuz yoksa direkt dişçiyle mi muhatap oldunuz?

Günaydın, benim de 13. Haftadan sonra belirtilerim ciddi anlamda azaldı kontrolüme de daha 3 hafta var ama sorun yoktur normaldir diye düşünüyorum 🙂

Back
X