Ya maşallah günlerimiz aynı sayılır. Nasıl oluyor bu günlerde çok büyümüş mü bebişlerimiz :) benim ayın 5inde randevum daha çok varBen taze geldim muayenedençok detaylı baktı resmen hem ağladım mutluluktan hem de güldüm bakarken. Şu şurası bu burası diye her şeyini gösterdi bitanemin
Ah evet yaa biz türlü türlü düşüncelerle boğuşurken onlar içerde taklalar atıyorEvet yavrum bak yolun yarısına geldin nerdeyse. Herşey yolunda bundan sonra biz mutlu olalım ki bebişlerde mutlu olsun. Ben en son gittiğimde uzun bakıldı aman ne hareketler zıplamalar atlamalar onlar gayet iyiler yerlerinde
iki doz oluyormuş aşı ikisini de yaptır dedi mi? çoğu doktor yaptırılması taraftarı galiba yaEvet çıkınca işyerindekiler direkt ekstra keyifli olduğumu fark ettiDetaylıya gerek görmüyorum sen bilirsin dedi çünkü kendi de baya detaylı baktı ama yaptıracaksan perinatologa yaptır değsin kendi detaylı usg yapıyorum diyen doktorlara yaptırma dedi. Ben de kararsızım yaptırır gibiyim ama emin de değilim. Aşı da üçü bir arada olanlardan yaptır dedi
Teşekkür ederim canım çok sağ olCanım değerlerin normal gibi.
Bak ChatGPT ne diyor:
Bu değerlere göre:
- Free beta-HCG: 19.32 ng/mL
- PAPP-A: 4.04 mIU/mL
İkisi de normal aralıklarda ve olumlu olarak değerlendirilir.
PAPP-A yüksekliği genellikle iyi bir bulgudur, plasental fonksiyonun iyi çalıştığını gösterebilir.
Free beta-HCG de çok yüksek ya da çok düşük değil, bu da olumlu bir işaret.
Eğer ense kalınlığı (NT) ve diğer ultrason bulguların da normalse, ikili test sonucu genel olarak düşük riskli çıkar.
Yine de net yorum için doktorunun risk hesaplamasını baz alman en doğrusu. Ama değerlerin güven verici.
Eczanelerde deniz suyu var onlardan kullan istersen doktoruna sorupdünkü kadar korkunç değil hafif ağrıyo hala burnum çok tıkalı
Ya tek aşı ama üçü tek seferde yapılıyormuş, sağlık bakanlığı böyle öneriyor falan dedi ama doz demedi herhalde tekrar arayıp sormam gerekecekiki doz oluyormuş aşı ikisini de yaptır dedi mi? çoğu doktor yaptırılması taraftarı galiba ya
Yaaa ne güzel her hafta gidiyorsun bebeğini canım güzel haberlerle gelGünaydın canım, ben her hafta gidiyorum kontrole. Bu hafta da perşembe gideceğim. Ama geçen hafta sonu herkes gittiği için bu hafta pek giden olmayabilir
Detaylı yaptıracak misin canım haftan ilerlemiş baya insallah hersey yolundadırben yarın gidiyorum 2 gün sonra 19. haftama giriyorumm
rahim ağzı ölçüsü için takipte olalım demişti doktorum bakalım inşallah kısalmamıştır
Şimdi nasıl oldun canimmkendine geldin mi biraz da olsagünaydın benim geçen haftaki karantina yüzünden bu haftaya ertelendi o yüzden cumartesi gideceğim çok özledim çocuğumu
Ooo bu hafta da baya randevusu olanlar var güzel haberlerle gelin canımbenim cumartesiye randevum var
Yaaa en güzeli zaten detayli bakılması ben her gidişimde videoya alalım diye gidiyorum unutup geliyoruzBen taze geldim muayenedençok detaylı baktı resmen hem ağladım mutluluktan hem de güldüm bakarken. Şu şurası bu burası diye her şeyini gösterdi bitanemin
Kalbi, midesi, idrar torbası, ciğerleri her şeyi belli artık hepsini gösterdi. Kalbin içinde alev gibi pıt pıt hareketlilikYa maşallah günlerimiz aynı sayılır. Nasıl oluyor bu günlerde çok büyümüş mü bebişlerimiz :) benim ayın 5inde randevum daha çok var
burnumun içi hep kan o yakmaz mı acabaEczanelerde deniz suyu var onlardan kullan istersen doktoruna sorup
benm doktor iki doz karma aşı dedi. bilemedim ya çok kişiye sorcam bu konuyu kararsızım yaptırıp yaptırmamaktaYa tek aşı ama üçü tek seferde yapılıyormuş, sağlık bakanlığı böyle öneriyor falan dedi ama doz demedi herhalde tekrar arayıp sormam gerekecekO zaman yazarım tekrar
evet canım 21 haziranda yapılacak detaylı. 22.haftamda en uygun olarak gördü doktorumDetaylı yaptıracak misin canım haftan ilerlemiş baya insallah hersey yolundadır
benim doktorum bu serumlardan önermişti enjektöre çekip sağ burun deliğimden sıkıyordum soldan çıkıyordu burun yıkama deniyor zaten ve çok iyi gelmişti ağır grip geçirdiğimde. hamileler için de uygun istersen alabilirsindünkü kadar korkunç değil hafif ağrıyo hala burnum çok tıkalı
4-5 hafta diyorlar tam 25 günde çıktı şükür.Ayyy ben de Eskişehir’de yaptırdım, darısı başıma inşallah çok sevindim
ben bunu beceremem ki korkarım normal su atıyorum ama içinebenim doktorum bu serumlardan önermişti enjektöre çekip sağ burun deliğimden sıkıyordum soldan çıkıyordu burun yıkama deniyor zaten ve çok iyi gelmişti ağır grip geçirdiğimde. hamileler için de uygun istersen alabilirsin
kızlar tansiyonum genelde 11/7 normal ama nabzım hep 100 üstü 99 bile görmedim resmen sizin de yüksek mi nabzınız
Kızlar hamilelikte önce çenemde sonra bıyık kenarlarımda böyle kızarıklıklar oluştu yaşayan varmı ne kullandınız lütfen yardımcı olun yaaaYarın sağlık ocağına gidince hem sonuçlarımı göstereyim hem de bunu söyleyeyim canım. Ben de enfeksiyon kapmaya çok meyilli biriyim. Ne kadar titizlik yaparsam yapayım mutlaka oluyor. Günlük pedi çıkardım artık. İç çamaşırı, kıyafet değiştiririz dediğin gibi. Yapacak bir şey yok. Aslında Nioli yağı eskiden beni çok rahatlatıyordu ama hamilelikte kullanımı önerilmiyordur kesin. O yüzden onu da eledim.
Merhabalar, eskişehirde nerede yaptırdınız acaba, ben aralık annelerindeyim de araştırıyorum, fiyat bilgisi de öğrenebilir miyim?Ayyy ben de Eskişehir’de yaptırdım, darısı başıma inşallah çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?