Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben taze geldim muayeneden çok detaylı baktı resmen hem ağladım mutluluktan hem de güldüm bakarken. Şu şurası bu burası diye her şeyini gösterdi bitanemin
Ya maşallah günlerimiz aynı sayılır. Nasıl oluyor bu günlerde çok büyümüş mü bebişlerimiz :) benim ayın 5inde randevum daha çok var

Ah evet yaa biz türlü türlü düşüncelerle boğuşurken onlar içerde taklalar atıyor

iki doz oluyormuş aşı ikisini de yaptır dedi mi? çoğu doktor yaptırılması taraftarı galiba ya

Teşekkür ederim canım çok sağ ol

benim de sabah randevum vardı. Geçen hafta lekelenme olunca 3 haftadır her hafta gidiyorum. Bebiş iyi çok şükür ama ayağını tam rahim ağzına dayamış üstünde zıplayıp duruyor. Doktor da lekelenme bu yüzden olmuş olabilir plasenta yukarı çıkana kadar dikkat edelim dedi. Su içmeyi aksatma ve ayakları yüksekte koyup yat diye önerdi. Oturmakla ayakta durmanın farkı yok vs diye. Canım sıkıldı zaten dinlenerek geçiyor tüm hamilelik biraz rahatlarız diye düşünmüştüm bu haftalarda.

iki doz oluyormuş aşı ikisini de yaptır dedi mi? çoğu doktor yaptırılması taraftarı galiba ya
Ya tek aşı ama üçü tek seferde yapılıyormuş, sağlık bakanlığı böyle öneriyor falan dedi ama doz demedi herhalde tekrar arayıp sormam gerekecek O zaman yazarım tekrar

Günaydın canım, ben her hafta gidiyorum kontrole. Bu hafta da perşembe gideceğim. Ama geçen hafta sonu herkes gittiği için bu hafta pek giden olmayabilir
Yaaa ne güzel her hafta gidiyorsun bebeğini canım güzel haberlerle gel
ben yarın gidiyorum 2 gün sonra 19. haftama giriyorumm
rahim ağzı ölçüsü için takipte olalım demişti doktorum bakalım inşallah kısalmamıştır
Detaylı yaptıracak misin canım haftan ilerlemiş baya insallah hersey yolundadır
günaydın benim geçen haftaki karantina yüzünden bu haftaya ertelendi o yüzden cumartesi gideceğim çok özledim çocuğumu
Şimdi nasıl oldun canimmkendine geldin mi biraz da olsa
benim cumartesiye randevum var
Ooo bu hafta da baya randevusu olanlar var güzel haberlerle gelin canım
Ben taze geldim muayeneden çok detaylı baktı resmen hem ağladım mutluluktan hem de güldüm bakarken. Şu şurası bu burası diye her şeyini gösterdi bitanemin
Yaaa en güzeli zaten detayli bakılması ben her gidişimde videoya alalım diye gidiyorum unutup geliyoruz

Ya maşallah günlerimiz aynı sayılır. Nasıl oluyor bu günlerde çok büyümüş mü bebişlerimiz :) benim ayın 5inde randevum daha çok var
Kalbi, midesi, idrar torbası, ciğerleri her şeyi belli artık hepsini gösterdi. Kalbin içinde alev gibi pıt pıt hareketlilik. 150 gram dedi boyunu söylemedi ama her şeyi normal dedi. Bir de bu haftalar bebeğin tam tamına görünmediği zamanlarmış yani daha önce daha net görmüştüm diyebilirsin dedi. Sürekli hareket ediyordu bir ara kendi içine kapandı falan ben gülünce. Hem ağlıyorum hem gülüyorum doktor da ağlıyor musun gülüyor musun dedi uzun uzun gösterince çok duygusallaştım

Eşim videoya aldı ama bakamadım aç gitmiştim sonra yemek yedik sonra doğru işe gündem değişti evde bakarım artık. Bazı yerlerde doktor bi şeyler anlatıp gösteriyor ben göremiyorum yani anlayamadım sormadım da maviss_34

Ya tek aşı ama üçü tek seferde yapılıyormuş, sağlık bakanlığı böyle öneriyor falan dedi ama doz demedi herhalde tekrar arayıp sormam gerekecek O zaman yazarım tekrar
benm doktor iki doz karma aşı dedi. bilemedim ya çok kişiye sorcam bu konuyu kararsızım yaptırıp yaptırmamakta

dünkü kadar korkunç değil hafif ağrıyo hala burnum çok tıkalı
benim doktorum bu serumlardan önermişti enjektöre çekip sağ burun deliğimden sıkıyordum soldan çıkıyordu burun yıkama deniyor zaten ve çok iyi gelmişti ağır grip geçirdiğimde. hamileler için de uygun istersen alabilirsin

kızlar tansiyonum genelde 11/7 normal ama nabzım hep 100 üstü 99 bile görmedim resmen sizin de yüksek mi nabzınız

ben bunu beceremem ki korkarım normal su atıyorum ama içine

kızlar tansiyonum genelde 11/7 normal ama nabzım hep 100 üstü 99 bile görmedim resmen sizin de yüksek mi nabzınız

Benim tansiyon da 12-8 13-8 falan ama nabız dediğin gibi -90 larda 100 lerde. Ama bir sakıncası yok muhtemelen. Kardiyolojide göründüm bir sorun var demedi için rahat olsun. Ama düzenli takip önemli

Kızlar hamilelikte önce çenemde sonra bıyık kenarlarımda böyle kızarıklıklar oluştu yaşayan varmı ne kullandınız lütfen yardımcı olun yaaa

Eklentiler

• IMG_6190.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…