• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Günaydın kızlar keyifler nasıl bu hafta doktor kontrolüne giden kimse yok sanırım
ben cumartesi kontrole gideceğim canım
benim de sabah randevum vardı. Geçen hafta lekelenme olunca 3 haftadır her hafta gidiyorum. Bebiş iyi çok şükür ama ayağını tam rahim ağzına dayamış üstünde zıplayıp duruyor. Doktor da lekelenme bu yüzden olmuş olabilir plasenta yukarı çıkana kadar dikkat edelim dedi. Su içmeyi aksatma ve ayakları yüksekte koyup yat diye önerdi. Oturmakla ayakta durmanın farkı yok vs diye. Canım sıkıldı zaten dinlenerek geçiyor tüm hamilelik biraz rahatlarız diye düşünmüştüm bu haftalarda.
canım doktorun istirahat dediyse uymakta fayda var bende 9.haftamda lekelenmenin önüne istirahat ile geçmiştim ayağımı da mutlaka yüksekte tuttum bu da önemli.

Merhabalar, eskişehirde nerede yaptırdınız acaba, ben aralık annelerindeyim de araştırıyorum, fiyat bilgisi de öğrenebilir miyim?
Merhaba ben Eskişehir Osmangazi üniversitesinde 1100 TLye genetik bölümde yaptırdım. Tek eksisi sonuçlar bir ay sonra çıkıyor. Yaşım genç olduğu için doktorum boş yere para verme orda yaptır dedi.

Merhabalar, eskişehirde nerede yaptırdınız acaba, ben aralık annelerindeyim de araştırıyorum, fiyat bilgisi de öğrenebilir miyim?
Eskişehir tıp Fakültesi'nde yaptırdım 1100 tl ödedim. 4-5 hafta içinde çıkar diyorlar benim 25. Gün çıktı. Gidip sonuçlari elden aldım canım.

Benim tansiyon da 12-8 13-8 falan ama nabız dediğin gibi -90 larda 100 lerde. Ama bir sakıncası yok muhtemelen. Kardiyolojide göründüm bir sorun var demedi için rahat olsun. Ama düzenli takip önemli
bana doktorum sen heyecanlı bi tip olduğun için normal dedi muayenede de hep nabzım yüksek hatta 120'leri buluyo

Merhabalar Kızlar, dünden bu yana dualarınızla destek olduğunuz için Allah razı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün doktora gittim. Öncelikle bebek iyi, gelişimi iyi, ultrason bulgularında problem yok yine. Gayet hareketli sağlıklı bir bebek. Amniyosentez önerdi. Ankara'da Sertaç Esin, Medicana Ayşe Kırbaş ve Medical Park ta Gülenay Gençosmanoğlu nu önerdi. İşlemin çok basit olduğundan bahsetti. Bütçene uymazsa Bilkent te de yaptırabilirsin dedi. Burda asıl mesele down tanısı alırsa ne yapacaksın ona karar ver sadece dedi. Şimdilik bende durumlar böyle dualarınızı bekliyorum. Bir mucize olsun ve fetal sonucu yanlış olsun...

Merhabalar Kızlar, dünden bu yana dualarınızla destek olduğunuz için Allah razı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün doktora gittim. Öncelikle bebek iyi, gelişimi iyi, ultrason bulgularında problem yok yine. Gayet hareketli sağlıklı bir bebek. Amniyosentez önerdi. Ankara'da Sertaç Esin, Medicana Ayşe Kırbaş ve Medical Park ta Gülenay Gençosmanoğlu nu önerdi. İşlemin çok basit olduğundan bahsetti. Bütçene uymazsa Bilkent te de yaptırabilirsin dedi. Burda asıl mesele down tanısı alırsa ne yapacaksın ona karar ver sadece dedi. Şimdilik bende durumlar böyle dualarınızı bekliyorum. Bir mucize olsun ve fetal sonucu yanlış olsun...
canım endişelenmeni anlıyorum ama daha önce fetal sonucu yanlış gelen bir arkadaşım oldu yanlış hatırlamıyorsam amniosentez ile problem olmadığını kesinleştirmişti yani olabiliyor böyle şeyler içini ferah tut💕

Merhaba ben Eskişehir Osmangazi üniversitesinde 1100 TLye genetik bölümde yaptırdım. Tek eksisi sonuçlar bir ay sonra çıkıyor. Yaşım genç olduğu için doktorum boş yere para verme orda yaptır dedi.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için :) bebişin sağlıkla gelsin inşallah :)

Eskişehir tıp Fakültesi'nde yaptırdım 1100 tl ödedim. 4-5 hafta içinde çıkar diyorlar benim 25. Gün çıktı. Gidip sonuçlari elden aldım canım.
bişey daha sorayım mı yaa, öncesinde randevu mu alınıyor nasıl oluyor, ben geldim mi diyoruz gidip :) İstanbulda yaşıyorum eşim Eskişehirli zaten gideriz yaptırırz diye düşünüyoruz da boşuna da gitmiş olmayalım :)

bişey daha sorayım mı yaa, öncesinde randevu mu alınıyor nasıl oluyor, ben geldim mi diyoruz gidip :) İstanbulda yaşıyorum eşim Eskişehirli zaten gideriz yaptırırz diye düşünüyoruz da boşuna da gitmiş olmayalım :)

Back
X