- 3 Nisan 2023
- 2.645
- 2.541
- 63
- 38
ben cumartesi kontrole gideceğim canımGünaydın kızlar keyifler nasıl bu hafta doktor kontrolüne giden kimse yok sanırım
canım doktorun istirahat dediyse uymakta fayda var bende 9.haftamda lekelenmenin önüne istirahat ile geçmiştim ayağımı da mutlaka yüksekte tuttum bu da önemli.benim de sabah randevum vardı. Geçen hafta lekelenme olunca 3 haftadır her hafta gidiyorum. Bebiş iyi çok şükür ama ayağını tam rahim ağzına dayamış üstünde zıplayıp duruyor. Doktor da lekelenme bu yüzden olmuş olabilir plasenta yukarı çıkana kadar dikkat edelim dedi. Su içmeyi aksatma ve ayakları yüksekte koyup yat diye önerdi. Oturmakla ayakta durmanın farkı yok vs diye. Canım sıkıldı zaten dinlenerek geçiyor tüm hamilelik biraz rahatlarız diye düşünmüştüm bu haftalarda.
Merhaba ben Eskişehir Osmangazi üniversitesinde 1100 TLye genetik bölümde yaptırdım. Tek eksisi sonuçlar bir ay sonra çıkıyor. Yaşım genç olduğu için doktorum boş yere para verme orda yaptır dedi.Merhabalar, eskişehirde nerede yaptırdınız acaba, ben aralık annelerindeyim de araştırıyorum, fiyat bilgisi de öğrenebilir miyim?
Acaba doktorum baktı mı ya hiçbir fikrim yok benim. Kısalık için bir belirti oluyor mu vücuttaben yarın gidiyorum 2 gün sonra 19. haftama giriyorumm
rahim ağzı ölçüsü için takipte olalım demişti doktorum bakalım inşallah kısalmamıştır
Şimdi farkettim sizinle doğum tarihim tam aynıgünaydın benim geçen haftaki karantina yüzünden bu haftaya ertelendi o yüzden cumartesi gideceğim çok özledim çocuğumu
Eskişehir tıp Fakültesi'nde yaptırdım 1100 tl ödedim. 4-5 hafta içinde çıkar diyorlar benim 25. Gün çıktı. Gidip sonuçlari elden aldım canım.Merhabalar, eskişehirde nerede yaptırdınız acaba, ben aralık annelerindeyim de araştırıyorum, fiyat bilgisi de öğrenebilir miyim?
bana doktorum sen heyecanlı bi tip olduğun için normal dedi muayenede de hep nabzım yüksek hatta 120'leri buluyoBenim tansiyon da 12-8 13-8 falan ama nabız dediğin gibi -90 larda 100 lerde. Ama bir sakıncası yok muhtemelen. Kardiyolojide göründüm bir sorun var demedi için rahat olsun. Ama düzenli takip önemli
benim de cumartesi sabah çok heyecanlıyımben cumartesi kontrole gideceğim canım
canım doktorun istirahat dediyse uymakta fayda var bende 9.haftamda lekelenmenin önüne istirahat ile geçmiştim ayağımı da mutlaka yüksekte tuttum bu da önemli.
bana doktorum sen heyecanlı bi tip olduğun için normal dedi muayenede de hep nabzım yüksek hatta 120'leri buluyo
yok hayır belirtisiz oluyor genelde aslında karından kısa görüp vajinal ölçtü alttan ölçümde normal çıktı ama yine de kendini yorma dedi takipli ilerliyoruzAcaba doktorum baktı mı ya hiçbir fikrim yok benim. Kısalık için bir belirti oluyor mu vücutta
tuzlu su at en azından serum da tuzlu su zatennben bunu beceremem ki korkarım normal su atıyorum ama içine
Anladım canım bakmıştır o zaman herhalde yayok hayır belirtisiz oluyor genelde aslında karından kısa görüp vajinal ölçtü alttan ölçümde normal çıktı ama yine de kendini yorma dedi takipli ilerliyoruz
ultrasonda da yazıyor canım 30 mm 40 mm şeklindeAnladım canım bakmıştır o zaman herhalde ya
daha iyiyim canım sadece halsizlik kaldıŞimdi nasıl oldun canimmkendine geldin mi biraz da olsa
A evet 7 Kasım görünüyor bakalım ne zaman doğuracağızŞimdi farkettim sizinle doğum tarihim tam aynı
çok iyiymiş teşekkür ederim :) bebişiniz sağlıkla gelsin inşallah :)Eskişehir tıp Fakültesi'nde yaptırdım 1100 tl ödedim. 4-5 hafta içinde çıkar diyorlar benim 25. Gün çıktı. Gidip sonuçlari elden aldım canım.
canım endişelenmeni anlıyorum ama daha önce fetal sonucu yanlış gelen bir arkadaşım oldu yanlış hatırlamıyorsam amniosentez ile problem olmadığını kesinleştirmişti yani olabiliyor böyle şeyler içini ferah tutMerhabalar Kızlar, dünden bu yana dualarınızla destek olduğunuz için Allah razı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün doktora gittim. Öncelikle bebek iyi, gelişimi iyi, ultrason bulgularında problem yok yine. Gayet hareketli sağlıklı bir bebek. Amniyosentez önerdi. Ankara'da Sertaç Esin, Medicana Ayşe Kırbaş ve Medical Park ta Gülenay Gençosmanoğlu nu önerdi. İşlemin çok basit olduğundan bahsetti. Bütçene uymazsa Bilkent te de yaptırabilirsin dedi. Burda asıl mesele down tanısı alırsa ne yapacaksın ona karar ver sadece dedi. Şimdilik bende durumlar böyle dualarınızı bekliyorum. Bir mucize olsun ve fetal sonucu yanlış olsun...
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için :) bebişin sağlıkla gelsin inşallah :)Merhaba ben Eskişehir Osmangazi üniversitesinde 1100 TLye genetik bölümde yaptırdım. Tek eksisi sonuçlar bir ay sonra çıkıyor. Yaşım genç olduğu için doktorum boş yere para verme orda yaptır dedi.
bişey daha sorayım mı yaa, öncesinde randevu mu alınıyor nasıl oluyor, ben geldim mi diyoruz gidip :) İstanbulda yaşıyorum eşim Eskişehirli zaten gideriz yaptırırz diye düşünüyoruz da boşuna da gitmiş olmayalım :)Eskişehir tıp Fakültesi'nde yaptırdım 1100 tl ödedim. 4-5 hafta içinde çıkar diyorlar benim 25. Gün çıktı. Gidip sonuçlari elden aldım canım.
bişey daha sorayım mı yaa, öncesinde randevu mu alınıyor nasıl oluyor, ben geldim mi diyoruz gidip :) İstanbulda yaşıyorum eşim Eskişehirli zaten gideriz yaptırırz diye düşünüyoruz da boşuna da gitmiş olmayalım :)Merhaba ben Eskişehir Osmangazi üniversitesinde 1100 TLye genetik bölümde yaptırdım. Tek eksisi sonuçlar bir ay sonra çıkıyor. Yaşım genç olduğu için doktorum boş yere para verme orda yaptır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?