• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Yine hastanedeyim 🤦🏽‍♀️ agrı şiddetle devam ediyordu. Docent bir doktora geldim, bu agrıyı yapan idrar yolu enfeksiyonu değil çok hafif bi enfeksiyon bu dedi. Bagırsaktan geliyor yüksek ihtimalle dedi serum verdi bakalım inşallah hafifler
Çok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi😌😌

Bilmiyorum ki 🙁 üstelik oğlum 5gün de büyüktü. Büyük olduğu için olabilir mi diye sordum evet o da olabilir dedi ama yine de fetal DNA önerdi. Bir hafta oldu kan vereli. Bir şey çıkacağını düşünmüyorum zaten ben de
Çıkmaz inşallah içini ferah tut sen 😍

Kız gibi duruyor. Nub uzun ve paralel. Erkek olunca kısa ve daha büyük açılı duruyor
Valla bir tek kız diyen sizler oldunuz herkes o kadar erkek dedi ki kendimi inandırmıştım kesin erkek diye 😂 çok teşekkür ederim yorum için

Kızlar yazacaklarım için şimdiden özür dilerim çok çaresizim . Günde iki kere demir ilacı içiyorum ve bu sebeple aşırı şiddetli kabız oldum. Çok ıkındım ve korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye. Tuvalete de çıkamadım. Napacam acile gitsem saçma bulurlar diye gidemiyorum çok çaresizim

Kızlar yazacaklarım için şimdiden özür dilerim çok çaresizim . Günde iki kere demir ilacı içiyorum ve bu sebeple aşırı şiddetli kabız oldum. Çok ıkındım ve korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye. Tuvalete de çıkamadım. Napacam acile gitsem saçma bulurlar diye gidemiyorum çok çaresizim
Canım acile gidebilirsin tabiki ama demir ilacını da değiştir bence. Hiç kabız yapmayan demir takviyeleri var

Yine hastanedeyim 🤦🏽‍♀️ agrı şiddetle devam ediyordu. Docent bir doktora geldim, bu agrıyı yapan idrar yolu enfeksiyonu değil çok hafif bi enfeksiyon bu dedi. Bagırsaktan geliyor yüksek ihtimalle dedi serum verdi bakalım inşallah hafifler

Çok sağol kuzum çıktım evdeyim. Ağrının net sebebi bilinemedi. Rahim ağzı hala kapalı, karında sertleşme yok. Gaz belkide bilemiyorum, doktor şiddetli ağrı olursa kanama olursa gel dedi
Çileğimm çok geçmiş olsun kuzucum yaaa neyseki ikinizin de iyi olmasına çook sevindim umarım tekrarlamaz ağrıların kuzucum dikkat et kendinee 😍🙏
Canım vitaminleri bilemedim belki değiştirsen işe yarar ama en azından kabızlık için duphalac kullanabilirsin ama ben çok şekerli olduğu için kullanamamıştım Kuru erik yiyordum 3tane bir de kefir içiyordum sabaha rahatlatıyordu 1-2 gün dene istersen yasa doktoruna bi danış belki vitaminini değiştirebilir

Back
X