Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Gerçekten çok şanslısınız bence. Ben her özel muayenehaneye gidişimde 4000 lira ödüyorum. Doktorum detaylı ultrason için başka bir doktora yönlendiriyormuş. O da en son duyduğum kadarıyla zam gelmediyse 8500 liraya yapıyormuş detaylı ultrasonu. Devlet hastanesinden randevu almıştım. Orada yaptıracağım. İnşallah memnun kalırım 😌

gerçekten bu fiyatları görünce iyi ki doğum paketi almışım diyorum 10 muayene 10 kontrol tüm testler ve doğum dahil 50.000 e anlaşmıştım şu an doğuma bile 50 bin üstü fiyat çekiyorlar :KK76:
Ben de her gittiğimde 4000 ödüyorum, ayda bir kez gidebiliyorum “sadece”. Üstelik prof, doç falan da değil bu kişi. Detaylı için de dışarıdan uzman gelecekmiş 7000 TL de o tutacak, ama sanırım kazıklanıyorum. Aynı cihazla yapacaklar muhtemelen. Artık kafaya takmak istemiyorum, zaten taşınacağım için devam etmeyeceğim aynı kişiyle. Biraz daha taşra sayılan bir yere taşınacağım için şanslıyım belkide. Doğum 100.000den fazla burada, orada daha uygun olur diye umuyorum. 50.000leri okuyunca sizin adınıza seviniyorum kendi adımıza şu ekonomide inanın çok üzülüyorum

canım tam kaç haftalık oldun sen. doktorun bu son 1 haftadır olan lekelenmeye ne diyor
17+1’deyim canım. Uzun zamandır takipli olduğum devlet hastanesindeki doktorlar bir sorun olmadığını söylüyorlar. Progestan kullanmaya devam et diyorlar. Özeldeki doktorum memleketten dönünce Progestan’ı bırak. Deneyelim diyor. Herkes farklı bir şey söylüyor anlayacağın. Bu kadar farklı yorumlar olunca da insan hiçbir şeyden emin olamıyor. Son 1 haftadır lekelenmem olunca memlekette olduğum için eskiden gittiğim özeldeki bir doktora gittim. O da lekelenme için bir sebep olmadığını korkmamam gerektiğini söylüyor.

17+1’deyim canım. Uzun zamandır takipli olduğum devlet hastanesindeki doktorlar bir sorun olmadığını söylüyorlar. Progestan kullanmaya devam et diyorlar. Özeldeki doktorum memleketten dönünce Progestan’ı bırak. Deneyelim diyor. Herkes farklı bir şey söylüyor anlayacağın. Bu kadar farklı yorumlar olunca da insan hiçbir şeyden emin olamıyor. Son 1 haftadır lekelenmem olunca memlekette olduğum için eskiden gittiğim özeldeki bir doktora gittim. O da lekelenme için bir sebep olmadığını korkmamam gerektiğini söylüyor.
İyi aman şükür bi problem olmasın da. progestanı doğuma kadar kullanan bile oluyor yeter ki şifa olsun canım hiç takılma ona

Ben de her gittiğimde 4000 ödüyorum, ayda bir kez gidebiliyorum “sadece”. Üstelik prof, doç falan da değil bu kişi. Detaylı için de dışarıdan uzman gelecekmiş 7000 TL de o tutacak, ama sanırım kazıklanıyorum. Aynı cihazla yapacaklar muhtemelen. Artık kafaya takmak istemiyorum, zaten taşınacağım için devam etmeyeceğim aynı kişiyle. Biraz daha taşra sayılan bir yere taşınacağım için şanslıyım belkide. Doğum 100.000den fazla burada, orada daha uygun olur diye umuyorum. 50.000leri okuyunca sizin adınıza seviniyorum kendi adımıza şu ekonomide inanın çok üzülüyorum
Büyük şehirlerde yaşamak her açıdan zor ama ekonomik açıdan bakınca zor demek az bile kalıyor. Dediğiniz gibi muayene ve doğum ücretleri toplamda 100.000 lirayı geçiyor. Çoğu konuda istediğimiz gibi olmadığı halde devlet hastanesine mecbur kalıyoruz. Allah yardımcımız olsun.

aslında ben de kocaelide yaşıyorum büyükşehir olarak fiyatları istanbulla yarışıyor ama sanırım uygun yakaladım şansıma hastane de çok bilindik hastanelerden biri gerçi benden 1 ay sonra 70 bin yapmışlar ama o bile şu an okuduklarıma göre uygun kalıyor

Ay kızlar napıyonuz yaa kaç gündür ortada yokum insan der nerde buuu yaşıyo muu🤣 bayram itibarı ile uzun bir izin yaptım ama hep okudum buraları ara ara. Hamişlikler nasıl geçiyor göbekler büyüdü mü hani hiç göremedimm, prenseslik dönemine geçmediniz mi prilamlara devam mıı

süper farkında olmanıza sevindim 😀 çok ilerlemiş haftada olan bir gruba gelip böyle bir soru sorulunca artık şaşırıyoruz 😀 üstelik cinsiyet tahmini yapılan bir grup özelliğimiz de yok 😀
Sizin zaten öyle bir özelliğiniz olmadığı kesin 😀herşeyi bu kadar kasmayın yaa grup liderimisiniz ne bu havalar😀

Ohh çok sevindim gözün aydın benimde pazartesi 23 Haziranda heyecan dorukta bi de buna stresleniyorum kaç gündür dhdjd
Korkma korkma benim 2 saat sürdü ajsnsn ellerini yüzünden hiç çekmedi çünkü 2 kez yürüdüm geldim yok 3 saniye çekti sadece onda da yarım görüntü alabildik 🫠

Back
X