Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Selam kizlar ben de doktordan geldim 🫠 tam 20 haftam bitti bugun 💙 oglum o kadar kipirtili o kadar hareketliydi ki adam gibi fotograf bile alamadik ilk kez 😆 iyi ki iki hafta once yuzunu cok net gormusuz dedik, doktorumuz babaya benzetti ama ikidir yandan yandan yanakli bir sey🩵 gelisimi yine cok sukur 3-4 gun ileride 🧸 370 gr olmus. Net tekme olarak hissetmememin sebebi plasentam öndeymis, 24 haftaya kadar yolu var dedi. 16 dan beri sadece gobegimde kayma ve tirmiklama gibi anlik hisler oluyor net tekme yok 🤣 ekranda bakiyoruz gum gum vuruyor bende tik yok😆
Haftaya persembe de 21+1 detayli usg var bakalim🧿

Az önce annemle konuştuk o da normal dedi. Büyüdükçe daha da artacak dedi ne zormuş ya son ayları düşünemiyorum. Ben hiç hamileliği böyle bilmiyordum gördüklerim hep dinç oluyordu 😂
Ben yaşıyorum canım genel de son aylarda başlardı o ağrı ama biraz erken başladı her zaman olmasa sa ara ara oluyor

Benim de aynı kuyruk sokumunun olduğu yer çok ağrıyor akşama doğru ağrısı artıyor.

Fiyatlar nasıl anadoluda? Ben muayene ücreti 2500 veriyorum. Doğum için de 55, sezeryan olursa 60 suda olursa 72 dediler. Tabi unvanı artarsa fiyat da artıyor. Bi de temmuzdan sonra da fiyat artcakmış
Merhaba suda doğum hangi hastaneyi en çok tercih ediyorlar sanırım devlet hastaneleri de yapmıyor

Selam kizlar ben de doktordan geldim 🫠 tam 20 haftam bitti bugun 💙 oglum o kadar kipirtili o kadar hareketliydi ki adam gibi fotograf bile alamadik ilk kez 😆 iyi ki iki hafta once yuzunu cok net gormusuz dedik, doktorumuz babaya benzetti ama ikidir yandan yandan yanakli bir sey🩵 gelisimi yine cok sukur 3-4 gun ileride 🧸 370 gr olmus. Net tekme olarak hissetmememin sebebi plasentam öndeymis, 24 haftaya kadar yolu var dedi. 16 dan beri sadece gobegimde kayma ve tirmiklama gibi anlik hisler oluyor net tekme yok 🤣 ekranda bakiyoruz gum gum vuruyor bende tik yok😆
Oyy paşam🩵🧿 oynak bizim bebeler ya kıpır kıpır durmuyorlar yerinde assla🤣

Merhaba suda doğum hangi hastaneyi en çok tercih ediyorlar sanırım devlet hastaneleri de yapmıyor
Merhaba eskişehir için mi sordunuz? Devlet hastanelerinin çoğunda suda doğum var artık sanırım ama doktorlar yapıyor mu bilmiyorum. Devlet hastanesinde suda doğum yapanı hiç duymadım yakın çevremde. Aslında bu başlıkta konu var mı bi bakılabilir yoksa sorabiliriz ben de merak ettim şimdik

Merhaba eskişehir için mi sordunuz? Devlet hastanelerinin çoğunda suda doğum var artık sanırım ama doktorlar yapıyor mu bilmiyorum. Devlet hastanesinde suda doğum yapanı hiç duymadım yakın çevremde. Aslında bu başlıkta konu var mı bi bakılabilir yoksa sorabiliriz ben de merak ettim şimdik
İstanbul için sormuştum aslında sanırım siz eskişehirdesiniz 😅 umarım devlet de vardır araştıracağım teşekkür edermmm❤️❤️

Oyy paşam🩵🧿 oynak bizim bebeler ya kıpır kıpır durmuyorlar yerinde assla🤣
Ahahahahah kiz yok cilgin sedat gibi bisey cikti bu 🤣🩵 kilosu da bir haftaya yakin onde olunca doktor diyor ki bu harekete bu kilo masallaj sjdjdjdj. Bunlar hep folik asitten bacim 🤣🤣🤣

oyy canim saglikli olsunda 🧿. bende 2 ci cocuk ama bende yeni yeni hiss ediyorum o da cok az. plasenta onde benimde ayni senin oglus gibi gecen hafta doktor zor baka bildi durmuyordu ben ama hic bisey hiss etmiyorum. 24 haftada cokmus 😐 bekleriz ne yapalim

Yanlış hatırlamıyorsam astroleblebi astroleblebi de 7 de 🤩
Benim de 7 temmuz 😍
Sağlıkla hayırlı haberler alalım insallah kızlar 🤩
Oysss masallah paşama anne karnında hareketli olan bebek doğunca da aynen devam ediyor kuzum hep böyle sağlıkla devam etsin insallah 😍
Az önce annemle konuştuk o da normal dedi. Büyüdükçe daha da artacak dedi ne zormuş ya son ayları düşünemiyorum. Ben hiç hamileliği böyle bilmiyordum gördüklerim hep dinç oluyordu 😂
Evet son aylarimiz sıcağa denk geldigi için bir de ağırlaştığımız için kul kedisi modu yasiyacagiz 😂😂

Ahahahahah kiz yok cilgin sedat gibi bisey cikti bu 🤣🩵 kilosu da bir haftaya yakin onde olunca doktor diyor ki bu harekete bu kilo masallaj sjdjdjdj. Bunlar hep folik asitten bacim 🤣🤣🤣
Ahahahhahahaha kız çok güldüm ya 🤣🤣🤣 Çılgın Sedat 🤣🤣🤣

Benimki en son bacak bacak üstüne bir elini de enseye atmıştı, kahkahalarım bile rahatsız etmedi öyle durdu 🤣🤣

Back
X