Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aynen erkek bebek ve anne aşkı. Kız bebek ve baba aşkı diye birşey var Bizde de tam tersi oluyor eşim kızım da kızım dilinden düşürmüyor. Bende diyorum istersen ben aranızdan çekileyim diye
Ahahahah evet ya bak kazik kadar kadinim hala babama hayranimdir ustune titrerim onlari oyle gordukce sen de eriyceksin ama

Ya kaç öğün yiyorsun, ara öğünler dahil? Ben acaba yetersiz mi besleniyorum. Durduk yere yine kendime kafaya takacak konu buldum
Sadece iki ogun yiyorum yillardir beslenme duzenimi degistirmedim gebelikte yani canim, zaten ilk donemler bulanti yuzunden onu da adam gibi yapamiyordum malesef. Sonradan istahim bulantima ragmen acildi ama abartmamaya calisiyorum, yine de 5 kg az degil. Biraz da yapisal bence, hic kafana takma besleniyorsundur tabiki

Ayyy özendiğim kısımdansın sen sevin de kimseye söyleme sjdjdjd ben çok aldım

Ya kızlar benim karnım bitti gibi yani göbeğim sertleşiyor artık bundan sonraki büyümeler için biz gözüm korktu ki sormayın
Göbek sertleşince ne oluyor ki ? Som 1 haftadır bende de varda

İştahın nasıl benim artmaya başladı ya
Bir ara iştahım aşırı artmıştı ama şuan durdu, doktorum iştahın birden açılacak dikkat et dedi ama
Ahh bunu yazman çok iyi oldu, ben de öyleyim çünkü. Yıllardır iki öğün beslenirim, bir de geç saatte yemek yiyemem. Şimdi yine aynı, iki öğün besleniyorum ama öğlen bazen bir kase yoğurt yiyorum granola ekleyip. Onu takmıştım zaten acaba öğün sayısı az mı diye. Benim gibi devam eden olunca sevindim şimdi

Kızlar hepsiburada’da siveno’da %50 indirim var yazmıştım ama fiyat normalmiş ya. Ben de hemen gaza geldim

Son düzenleme:
Ya niyeee, ben de kocaman olsun göbüşüm diye aşırı istekliyim. Hamiş olduğum belli olsun karnımı tuta tuta gezeyim
Al benden de o kadar 5 aydır aynayla yatıp aynayla kalkıyorum hamile gibi görünmek istiyorummm ahjhahjh
Ama şu son zamanlarda epey bi gelişme var büyüyor artık benimki. sen kaç haftadasın

Günaydın kızlar .İlk kızıma hamileyken ağzıma çay sürmedim .Bu gebelikte gece gündüz içsem çaya doyamıyorum .Doktor günde 3 bardak ile sınırlandır dedi .Kahvaltıda 3 bardak içtim Bana karadut özü önermişti sulandırarak kullan diye .Ona başlamayı düşünüyorum .Sizin Çayla aranız nasıl ?

Günaydın canım. Ben doktorla hiç çay muhabbetine girmiyorum Benim çaysız yaşama ihtimalim sıfır. Sessiz sessiz göze batmadan, dikkat çekmeden çayımı içiyorum. Saymadım ama günde 5-6 bardak içiyorum. Kupayla.

Günaydın kızlarr, Benimde detaylı ultrasonumuz 30haziran çok heyecanlı bi bekleyiş gerçekten. Dün akşam ilk kez eşimle karnımı seviyorduk güzel kızımın hareketleri dışarıdan belli oldu sanırım tekmeydi karnım bi attı indi vs gözle görmek çok garip hissettirdi, değişik ve bi o kadar da güzel bir his. Sizde dışarıdan görmeye başladınız mı bebişlerin hareketlerini 20.haftalığız biz. Yeme-içme konusundan da bahsetmişken özellikle işyerinde öğlenleri ne yiyorsunuz ya ben her gün evden yapıp getiremiyorum sürekli dışarıdan da yemek istemiyorum hem sağlıklı değil hem de listeria,toksoplazma vs derken her şeye güvenemiyorum.

bi çayımız var zaten :)

Bende kahve aşığı bir insanım normalde duble türk kahvesi ile güne başlayıp gün içinde filtre kahve tekrar türk kahvesi vs tüketmeye bayılırım. Ama hamişlik dolayısıyla içmiyorum Doktor kahvedense çay daha masum dediği için açık şekilde 3-4 bardak içiyorum günlük.

3-4 ay dişimizi sıkacaz artık .Sağlıkla doğsunlar da bol bol içeriz sonra

Kızlar 17.haftadayım göbeğim çok gergin ve şişim,artık sabahları bile göbeğim gergin.Önceden yedikçe şişerdi.Normal olduğunu düşünüyorum da sizin de böyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…