- 15 Kasım 2024
- 141
- 86
- 13
- 28
Ya niyeee, ben de kocaman olsun göbüşüm diye aşırı istekliyim. Hamiş olduğum belli olsun karnımı tuta tuta gezeyimYa kızlar benim karnım bitti gibi yani göbeğim sertleşiyor artık bundan sonraki büyümeler için biz gözüm korktu ki sormayın
Ahahahah evet ya bak kazik kadar kadinim hala babama hayranimdir ustune titrerimAynen erkek bebek ve anne aşkı. Kız bebek ve baba aşkı diye birşey varBizde de tam tersi oluyor eşim kızım da kızım dilinden düşürmüyor. Bende diyorum istersen ben aranızdan çekileyim diye
Sadece iki ogun yiyorum yillardirYa kaç öğün yiyorsun, ara öğünler dahil? Ben acaba yetersiz mi besleniyorum. Durduk yere yine kendime kafaya takacak konu buldum
Ayyy özendiğim kısımdansın senYa kilo alımlarınız ne durumda acaba? Ben en başından beri +2 kiloyum, tedaviden ötürü 3 kilo almıştım acaba o hormon kilolarını mı verdim bu süreçte. Bazen kafama takılıyor aylardır aynı kiloda olmamvücudum da ne yapsa yaranamıyor hahajajsjfjd
Göbek sertleşince ne oluyor ki ? Som 1 haftadır bende de vardaYa kızlar benim karnım bitti gibi yani göbeğim sertleşiyor artık bundan sonraki büyümeler için biz gözüm korktu ki sormayın
Benim belli oluyor şu an ama şey hani karnım geriliyor gibi artık bundan sonra kumaş kalmadı çekiştirecek gibi hissediyorumYa niyeee, ben de kocaman olsun göbüşüm diye aşırı istekliyim. Hamiş olduğum belli olsun karnımı tuta tuta gezeyim
Ya bilmiyorum muhtemel bir şey olmuyor ama ben korktum hani kumaş bitti esneme dönemiydi şimdi çatlayacak falan sanmaya başladım.Göbek sertleşince ne oluyor ki ? Som 1 haftadır bende de varda
Hahaha bana da daha yeni başlıyor gibi geliyor. Daha bol bol o gerginliği hissetcez gibiBenim belli oluyor şu an ama şey hani karnım geriliyor gibi artık bundan sonra kumaş kalmadı çekiştirecek gibi hissediyorum
Bir ara iştahım aşırı artmıştı ama şuan durdu, doktorum iştahın birden açılacak dikkat et dedi amaİştahın nasıl benim artmaya başladı ya
Ahh bunu yazman çok iyi oldu, ben de öyleyim çünkü. Yıllardır iki öğün beslenirim, bir de geç saatte yemek yiyemem. Şimdi yine aynı, iki öğün besleniyorum ama öğlen bazen bir kase yoğurt yiyorum granola ekleyip. Onu takmıştım zaten acaba öğün sayısı az mı diye. Benim gibi devam eden olunca sevindim şimdiSadece iki ogun yiyorum yillardirbeslenme duzenimi degistirmedim gebelikte yani canim, zaten ilk donemler bulanti yuzunden onu da adam gibi yapamiyordum malesef. Sonradan istahim bulantima ragmen acildi ama abartmamaya calisiyorum, yine de 5 kg az degil. Biraz da yapisal bence, hic kafana takma besleniyorsundur tabiki
bacım bana önlem mönlem işler mi bilmiyorum sonsuz üretim hahlindeyim hahahahahahahhahaYa ahahahah allah iyiliğini versin çok güldümonun önlemini alır kız doktor
Al benden de o kadar 5 aydır aynayla yatıp aynayla kalkıyorumYa niyeee, ben de kocaman olsun göbüşüm diye aşırı istekliyim. Hamiş olduğum belli olsun karnımı tuta tuta gezeyim
Günaydın canım. Ben doktorla hiç çay muhabbetine girmiyorumGünaydın kızlar .İlk kızıma hamileyken ağzıma çay sürmedim .Bu gebelikte gece gündüz içsem çaya doyamıyorum .Doktor günde 3 bardak ile sınırlandır dedi .Kahvaltıda 3 bardak içtimBana karadut özü önermişti sulandırarak kullan diye .Ona başlamayı düşünüyorum .Sizin Çayla aranız nasıl ?
Gerildiği zaman yağ sürmek gerekiyormuşYa bilmiyorum muhtemel bir şey olmuyor ama ben korktum hani kumaş bitti esneme dönemiydi şimdi çatlayacak falan sanmaya başladım.
bi çayımız var zaten :)Günaydın canım. Ben doktorla hiç çay muhabbetine girmiyorumBenim çaysız yaşama ihtimalim sıfır. Sessiz sessiz göze batmadan, dikkat çekmeden çayımı içiyorum. Saymadım ama günde 5-6 bardak içiyorum. Kupayla.
Bende kahve aşığı bir insanım normalde duble türk kahvesi ile güne başlayıp gün içinde filtre kahve tekrar türk kahvesi vs tüketmeye bayılırım. Ama hamişlik dolayısıyla içmiyorumGünaydın kızlar .İlk kızıma hamileyken ağzıma çay sürmedim .Bu gebelikte gece gündüz içsem çaya doyamıyorum .Doktor günde 3 bardak ile sınırlandır dedi .Kahvaltıda 3 bardak içtimBana karadut özü önermişti sulandırarak kullan diye .Ona başlamayı düşünüyorum .Sizin Çayla aranız nasıl ?
3-4 ay dişimizi sıkacaz artık .Sağlıkla doğsunlar da bol bol içeriz sonraBende kahve aşığı bir insanım normalde duble türk kahvesi ile güne başlayıp gün içinde filtre kahve tekrar türk kahvesi vs tüketmeye bayılırım. Ama hamişlik dolayısıyla içmiyorumDoktor kahvedense çay daha masum dediği için açık şekilde 3-4 bardak içiyorum günlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?