Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Sende çok emek vermişsin bizde bir sürü şey yaşadık yazsam hikaye gibi. İnşallah bundan sonrası güzel olacak. 24.Hafta yaşam sınırı sayılıyor az kaldı 24 e. Tabi biz elimizden geleni yapıp tutacağız sonuna kadar 😍
24 iyiymiş inşallah atlatırız drum 34 haftaya ok dedi 1 hafta da önden gidiyor şimdilik Allah sana da hepimize kolaylık versin ben çok geç kalmış hissediyorum kendimi 35 te evlendim 7 yıl flörtten sonra şimdiki aklım olsaydı önce çocuk yapar öyle evlenirdim şimdi oldum 42 😂

bence sen cok iyi bir anne olacaksin nedense seni eylenceli hareketli biri olarak dusunuyorum cocuklarda bayilir hele erkek cocuklara tez canli hareketli bir anne mukemmel olur 😍 birazda onlar bizi deyisiyor birlikte ogreniyoruz buyuyoruz bende bakalim 2 oglusla ne yapacagim 😁
Ayy canim benim insallah dedigin gibi ona layik bir anne olurum 🩵🙏🏼🫠 beraber hoplar ziplariz bol bol artik napalim🧸 sen idmanlisin zaten 😍 oglun da tam abi olacak yasta, onla oynar sen rahat edersin 🫠

Şakası bir yana her bebeğin huyu aynı değil canım dediğin gibi sakin, uyumlu hele öyle tatlı dilli oğlanlar varki anneyle aşk yaşıyorlar. Bizim gelinle oğluda öyleler o kadar yaramazlığa en ufak birşey olsun anne kucağında hemen. Bazen annesi ilgilensin öpsün diye yalandan öksürür, kendini yere atar düşmüş gibi numaracı. Annesi odadan çıksın hemen farkedip peşinden koşar. Çok güzel hisler bunlar o günleri de görelim inşallah 😂
Evet guzel huylu olsunlar yeter ki💙🩷 azicik dogustan gelen yaradilislari azicik bizim nasil egittigimiz ve davrandigimiz derken sekillenecekler 😍 ya ogluslarin en guzel yani cok anneciler, esim simdiden kiskanmaya basladi anladik oglun da oglun pasan senin tamam diyor takiliyor bana 🤣🤣

zaten canim erkek cocuklarinin adi cikti kotuye 😄😄 onlarlada cok iyi oyunlar oynananir bizde oglumla legolar puzzle ascilik doktorculuk berber aklina ne gelirse hepsini oynuyoruz kucukken oyuncaklara yatakta yapip yatiriyordu oyuncaklara dogum gunude yapmisligimiz var 😄 sadece biraz cok meraklilar o yuzden hareket cok oluyor
Evet bir de istiyorum ki erkek demeden her ev isine dahil ediyim, bulasik da yikasin supurge de tutsun eli 😬 beraber mutfak tezgahinda biseyler dograyalim yikayalim soyalim ogrensin bir yerden 🫠🫠 bazi ogluslar izliyorum internette bayiliyorum anne ogul is yapiyorlar yumurtalar kekler ozeniyorum 💕
3-6 yas arasi yogun testesteron salgilaniyormus oglanlarda, o enerjiyi atamama kudurukluk ondan oluyormus 😬 artik enerjiyi kanalize edecek aktiviteler bulucaz saydiklarin gibi bol bol 🩵🩵

Mayısta aramıştım 2800 demişlerdi. 19 . Haftada ara randevu oluşturalım dediler.ama Haziran'da zam olacakmış ne kadar oldu tam bilmiyorum haftaya arıcam Temmuz'un ilk haftasına randevu alcam.
İyiymiş fiyatı yine . Diğer illere göre şanslıyız sanırım. Normal takip için nereye gidiyorsunuz?

Evet öyle bende ilk aradım 7-8 bin bekliyordum 2800 diyince çok şaşırdım burda konuşulduğu için 😁. Doktorum Toyaksi
Ben de öyle korkarak aradım eşime 10 bini gözden çıkaralım falan dedim hatta djskkdkdks merkezde değilsin o zaman siz. İnşallah şu detaylıyı da sağ salim atlatalım ya🤗

Ben de öyle korkarak aradım eşime 10 bini gözden çıkaralım falan dedim hatta djskkdkdks merkezde değilsin o zaman siz. İnşallah şu detaylıyı da sağ salim atlatalım ya🤗
Evet merkezde değilim. İnşallah ya bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde görürüz 💗🌸

Ya kızlar benim karnım bitti gibi yani göbeğim sertleşiyor artık bundan sonraki büyümeler için biz gözüm korktu ki sormayın🤣
Ya kilo alımlarınız ne durumda acaba? Ben en başından beri +2 kiloyum, tedaviden ötürü 3 kilo almıştım acaba o hormon kilolarını mı verdim bu süreçte. Bazen kafama takılıyor aylardır aynı kiloda olmam 😅 vücudum da ne yapsa yaranamıyor hahajajsjfjd

24 iyiymiş inşallah atlatırız drum 34 haftaya ok dedi 1 hafta da önden gidiyor şimdilik Allah sana da hepimize kolaylık versin ben çok geç kalmış hissediyorum kendimi 35 te evlendim 7 yıl flörtten sonra şimdiki aklım olsaydı önce çocuk yapar öyle evlenirdim şimdi oldum 42 😂
Olsun canım sizde beraber güzel vakit geçirmiş oldunuz. Bundan sonrasına Allah uzun sağlıklı ömür versin bebeğinle.
Bu arada aynen 35.hafta sonrası doğumu miadında sayıyorlar. 24,27 haftalar arası yaşam sınırı yani bebeğin durumuna göre o haftalarda da doğup yaşayabiliyormuş.

Ya kilo alımlarınız ne durumda acaba? Ben en başından beri +2 kiloyum, tedaviden ötürü 3 kilo almıştım acaba o hormon kilolarını mı verdim bu süreçte. Bazen kafama takılıyor aylardır aynı kiloda olmam 😅 vücudum da ne yapsa yaranamıyor hahajajsjfjd
Bes ayi bes kilo ile bitiriyorum 😬 tek avantajim sadece gobek oldu o bes kg, ellerim yuzum kollarim aynen duruyor sukur 🤣 doktor da +12-13 le kapatirsak super diyor bakalim, son duzlukte asiri almazsam dedigi olabilir

Evet guzel huylu olsunlar yeter ki💙🩷 azicik dogustan gelen yaradilislari azicik bizim nasil egittigimiz ve davrandigimiz derken sekillenecekler 😍 ya ogluslarin en guzel yani cok anneciler, esim simdiden kiskanmaya basladi anladik oglun da oglun pasan senin tamam diyor takiliyor bana 🤣🤣
Aynen erkek bebek ve anne aşkı. Kız bebek ve baba aşkı diye birşey var 😂 Bizde de tam tersi oluyor eşim kızım da kızım dilinden düşürmüyor. Bende diyorum istersen ben aranızdan çekileyim diye 🤣

Bes ayi bes kilo ile bitiriyorum 😬 tek avantajim sadece gobek oldu o bes kg, ellerim yuzum kollarim aynen duruyor sukur 🤣 doktor da +12-13 le kapatirsak super diyor bakalim, son duzlukte asiri almazsam dedigi olabilir
Ya kaç öğün yiyorsun, ara öğünler dahil? Ben acaba yetersiz mi besleniyorum. Durduk yere yine kendime kafaya takacak konu buldum 😂😂

+4.5kg aldım. Sonu nasıl olacak bakalım 🙈😁

Ben de henüz artı kiloya geçmedim ya takılma bence. Hatta ben çok mutluyum hala aynı kilo almaktan çünkü bebem daha 200 gr falan 😁
Bende başta mutluydum ama şu son üç haftada hiç bir değişiklik olmayınca biraz takmaya başladım sanırım 😅 muhtemelen o hormon kilolarını veriyorum o yüzden oynamıyor. Senaryoyu da yazdım

Benim de Yengeç. Akreplerle çok iyi anlaşıyorum hemen ısınıyorum Eşim Akrep, en yakın arkadaşım Akrep. Birine ısınınca hemen anlıyorum kesin bi Akreplik var diye. Şansıma zamanında doğarsa kızım da Akrep oluyor 😍
Yaaa benim de annem ve eşim akrep oğluş da akrep olacak gibi 🤩 akrepler iyidir iyi

Back
X