- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.589
- 298
Evet bir süredir kullanıyorum artık daha sık yapmak istiyorum hayırlısıGerildiği zaman yağ sürmek gerekiyormuş
Ay belki benim çocikim de yapar sporcu olsun sevsin inşallahhhCok sakın bir bebeklik geçirmişim annem böyle olacaksa ben 5tane yapar buyuturum bebek demis kardeşimde patlamış yaramazlık. Gel gor ki lisede sırıkla yüksek atlama yapiyordum. Yapmadığım spor kalmamış olabilir. Yaramaz kardeşim satranç oynuyordu :)
Ayyy ne güzel maşallah valla ben de çok hevesleniyorumhareketleri bekleyenler az daha sabretsin valla 19.haftada nolur oynasın derken şu an 22.haftaya girdik nolur sakin dur evresine geçtim geceleri uyurken mahvediyor
yarın tetanoz olacağım cumartesi de detaylı randevum var inşallah sorunsuz geçer
Sizden duyunca yorumlarina baktim cok iyi. Aradim aynen 4500tl. Randevu alsam mı ki. 8500tl vererek kendimi kaziklanmis hissedeceğim.Serkan Güçlü 4500 fiyat verdi bana piyasanın yarısı resmen. neden acaba ilginç
Maşallah kocam olmuşKızlar uzun zaman sonra herkese selam
Ben artık şükürler olsun düzlüğe çıktım gibi. Seyahate gittim çekimler yaptım çocugumu sosyal medyalara bile ilan ettim ( yasak olabilir diye emoji koydum) herkes geçecek derken tüm umutlarımu yitirdiğim noktada toparlandım. Bulantılar bitti ilacı kestim, enerjim yerine geldi. Yavruşum 20 hafta 300 gr dün gördüm, kıpır kıpır. 20 gün sonra detaylı ultrasonum var kendi doktorumda ( zaten perinatolog)
Aşı ve şeker yüklemesi soracaktım size. Yaptıran, yaptırmayı düşünen veya yaptırmayacaklar kimler acaba. Ben çok arada kaldım
selam kızlar bugün gidip kızımı gördüm herşey yolunda çok şükür haftası ile uyumluydu. Haftaya cumartesi de kontrole gideceğim. Ufak bir enfeksiyonum vardı bir şase verdi onun için. Magnezyum demir ve dvit başladı. Durumlar böyle
Kızlar uzun zaman sonra herkese selam
Ben artık şükürler olsun düzlüğe çıktım gibi. Seyahate gittim çekimler yaptım çocugumu sosyal medyalara bile ilan ettim ( yasak olabilir diye emoji koydum) herkes geçecek derken tüm umutlarımu yitirdiğim noktada toparlandım. Bulantılar bitti ilacı kestim, enerjim yerine geldi. Yavruşum 20 hafta 300 gr dün gördüm, kıpır kıpır. 20 gün sonra detaylı ultrasonum var kendi doktorumda ( zaten perinatolog)
Aşı ve şeker yüklemesi soracaktım size. Yaptıran, yaptırmayı düşünen veya yaptırmayacaklar kimler acaba. Ben çok arada kaldım
off çok hareketliydi resim için zor yakaladıkMaşallah annesi onanasıl yatıyordu ne tatlıdır kimbilir…
Ben ilk kez biraz uzun aldım randevuyu. 17 gün sonra göreceğim ayın 30 unda yani..şimdiden çok özledim
Sen tekmelerini hissetmeye başladın mı minik prensesin
Oh missselam kızlar bugün gidip kızımı gördüm herşey yolunda çok şükür haftası ile uyumluydu. Haftaya cumartesi de kontrole gideceğim. Ufak bir enfeksiyonum vardı bir şase verdi onun için. Magnezyum demir ve dvit başladı. Durumlar böyle
iyi olmana çok sevindim canımKızlar uzun zaman sonra herkese selam
evet evet hareketleri hissetmeye başladığımız için artık bir rahatlama geldi kesinlikleOh missben 1 aydır göremiyorum nasıl sabrettim hiç bilmiyorum ama kıpırdamaya başladı ya ondan biraz rahatlık geldi galiba ama çokk özledimm kızçemi nasıl büyümüştür kim bilir anne kuzusu
Evet canım Pazartesi detaylıya gidicem doktorum da raporu bana at randevu vericem ben sana dedi, hemen verir inş umudum bu yöndeevet evet hareketleri hissetmeye başladığımız için artık bir rahatlama geldi kesinliklesenin de epey uzun olmuş görmeyeli, şimdi gittiğinde çok değişik gelecek sana detaylıdan sonra mı gideceksin doktoruna
zaten detaylıda öyle içine sine sine göreceksin ki doyacaksın kızınaEvet canım Pazartesi detaylıya gidicem doktorum da raporu bana at randevu vericem ben sana dedi, hemen verir inş umudum bu yönde
Ay Allahımm inşallah ya, bi sıkıntı çıkmadan atlatayım da başka bir şey istemiyorumzaten detaylıda öyle içine sine sine göreceksin ki doyacaksın kızınasonra da gitsen kendi doktoruna olur yani
Ben de bugün tam 17 haftalık oldum ve aynı şekilde. Sanırım artık daha fazla büyüyeceği için o yola giriyoruz. Önceden akşamları bu kadar şiş olurdum şimdi direkt öyle uyanıyorumKızlar 17.haftadayım göbeğim çok gergin ve şişim,artık sabahları bile göbeğim gergin.Önceden yedikçe şişerdi.Normal olduğunu düşünüyorum da sizin de böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?