Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar karnınızda geçici sertleşmeler oluyor mu? Bazen sanki böyle bir yere toplanıp kalıyor orası sert oluyor ama o esnada ağrım da oluyor.
Canım tek bi noktada sertlik olursa ondan korkmayın bebektir diyorlar. ama genel alt karın kasılması oluyorsa ritmik şekilde, doktoru bilgilendirmeliyiz

Doktorum a sinir oldum bak şimdi yaa. Gayet güzel bir şekilde sordum önemli mi erken geleyim mi diye.
Bu ağrıya onun yapacağı bir şey yokmuş, erken gelmeme gerek yokmuş. Adet ağrısı gibi ağrılar olursa onu ilgilendirir miş. Parol içebilirmişim.
Daha önce bu tarz ağrılardan sonra kanama yada lekelenme yaşadığım için kendisine sorduğumu söyledim. ne tuhaf bu doktorlar ya.

vallahi sırf şu yüzden artık sormak istemiyorum. ne sorsam normal şikayetler diyor
benim kasığım da ağrıyor belim de ağrıyor. baktığında doktora sorulması gereken bir durum
randevuma da 1 ay var benim. sen ne zaman gideceksin

Ben de bugün işten erken geldim. Doktoruma sormuştum, magnezyum dışında bir şey dememişti. Ben de sabah uyandığımda çok iyiyim, gün içinde gittikçe ağrıyor. Biraz fıtık gibi ağrısı bence

Benim belimden kalçama kadar vuran bir ağrım var ama gittikçe artıyor gün içinde ve artık ayağa bile kalkamaz oluyorum biri yardım etmedikçe
al benden de o kadar ya oturduğum yerden kalkamıyorum çoğu zaman. bebekle alakalı bişey olmadğı sürece sıkıntı değil ben çekerim ama insan korkuyor işte sebebi ne bunun diye

Bence 4 kg fazla değil. Bide sohbetlerden bildiğim kadarıyla 3. Gebeliğiniz gayet iyi bence. Doğumdan sonra buralarda hep birlikte diyet konuşuruz bir şey olmaz
Doğumdan sonra hemen gidiyor zaten ama bende göbek kalıyor ya yağlardan kurtulamıyorum kolay kolay

al benden de o kadar ya oturduğum yerden kalkamıyorum çoğu zaman. bebekle alakalı bişey olmadğı sürece sıkıntı değil ben çekerim ama insan korkuyor işte sebebi ne bunun diye
Yanlış hatırlamıyorsam senin de göbeğin çok büyümemişti, bu durumda iç karın büyük olduğu için bele baskı yapıyor olabilir. Bir arkadaşımla konuştum, o da gebeliğinde aynı durumu yaşamış ve böyle bir yorumda bulundu. Mantıklı geldi biraz

Sadece kalçada mı kuzum benim de dün gece bi anda bi girdi ama şöyleli bi durum oldu ayağımı yada bacağımı oynattıkça kalçama anlık bıçak batması gibi oldu çığlık attım acıdan yani saniyelik bir şey oldu. Sabaha düzeldi biraz yatakta dönemiyordum eşimden destek aldım, bugünde yürürken yine zınk diye bi girdi kalçamda aynı noktaya, topallayarak yürüdüm anlamadım bel mi vuruyor bacaktan kaynaklı mı kalçamda hissettim. Bi de bunlarla uğraşıyoruz ya bebişler iyi olsun da

Ben pazartesi gidecektim bugün baktım cumartesi bir randevu iptal olmuş aldım hemen. Bu kadın doktorları da sadece doğumu yaptırmaya mı yarıyorlar. Hayır bir ebeye falan yönlendirsinler onlarla görüşelim böyle konuları olmadı. Ben bu bel ağrılarından sonra ciddi sıkıntılar yaşadığım için korkuyorum yoksa ağrı sorun değil çekerim. Yeterki bebek iyi olsun.
Böyle gereksiz soru zaten sorup koca prof. Meşgul etmek istemem. Ama doktorum o kime sorayım yani

Benimde karnım çok büyümedi tam büyüyor gibiydi sonra yukarı çıktı rahim galiba böyle çok hamile göbeği gibi durmuyor benim şuan.

Ya zaten bi yerimiz ağrımasa biz de deli değiliz durmadan soru soralım. Dediğin gibi ebeye falan yönlendirse aslında çok işimize yarardı ya
Cumartesi git bakalım ne diyecek biz de bilgilenmiş oluruz

Senin yaşadığın bu durum magnezyum eksikliği belirtisi aslında. özellikle gece krampları şeklinde kendini gösteriyormuş takviye kullanıyorsan dozunu yükseltmeyi bi sorsan mı doktoruna

Evet belirgin bi büyüme yok gerçekten. Göbek mi bebek mi acaba görünümü var şuan bende, ki bu bile cok yakın zamanda oluştu. Aslında mantıklı iç karnımız geniş diye bu kadar sancıyor olabilir. 2 gün öncenin fotosu bu yüklediğim

Eklentiler

• IMG_8247.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 117
Boşveeeeeer sağlıkla bi kucağımıza alalım da doğurduktan sonra her türlü veririz zaten kilo. Bunca kaygının içinde bide kilo düşünürsek yandık simoş
Vallahi o moddayim artik, zaten aldigim kiloya bile e tamam normal dedi doktorum saldim iyice o yuzden sanirim ajdjdjdj. Tum umudum emzirirken alanlardan degil kg verenlerden olmak askim

Ben de aynı durumdayım, belkide gerçekten bu yüzden. Çünkü fıtık ağrısı gibi bir şey bu, yani oraya baskı olunca oradan kalçaya/bacağa vuruyordur belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…