3. Trimesterde şu an kilo almayanlar daha hızlı kilo alma ihtimali var diye okumuştum bir yerde. Onu görünce endişelenmiştim ama bebeğimiz sağlıklı olduktan sonra veririz bu kiloları onlar yeter ki iyi olsun. Kaygılanmakta çok haklıyız. Ben şimdiden doğum deformasyonlarınj düşünüp panikliyorum mesela ama:))Evet ve genelde bu süreçte genetik faktörler etkili bence.. instagramda görmüştüm karnı ve göğüsleri yağlamakla alakalı çatlamasın diye ama yine de 13. Haftadan itibaren çatlaklarla ugrasan bir hanım vardı. Sasırmıstım çünkü bennhiç bir önlem almadan sıfır çatlak devam ediyordum. Bence bu da genetikti yani. O yüzden önemli olan bebeğin iyi olması diyip süreci sakin geçirmeye çalışmak . Sadece hayatımda hiç çıkmadığım kiloları görünce insan biraz panikliyor :))
Bende hızlı alıyorum mesela öğrendiğim de diyetisyenle 5 kg vermiştim onu geri aldım üzerine 4 kg daha aldım ve daha 4 ay var3. Trimesterde şu an kilo almayanlar daha hızlı kilo alma ihtimali var diye okumuştum bir yerde. Onu görünce endişelenmiştim ama bebeğimiz sağlıklı olduktan sonra veririz bu kiloları onlar yeter ki iyi olsun. Kaygılanmakta çok haklıyız. Ben şimdiden doğum deformasyonlarınj düşünüp panikliyorum mesela ama:))
ben de kilomu çok takıyorum kafaya. 63le hamile kaldım. 72 kiloyum şu an. doktoruma söylediğimde umursamıyor. 1 yılda 4 tüp bebek denedik, normal diyor. bi de bi buçuk ay raporluydum uzandım hep. o ara çok hızlı aldım kiloları.Kızlar iyi geceler , kilolar ne durumda .. ben sanırım pilatese gitmeme , günde en az 7-8.000 atmama rağmen kilo almamı durduramıyorum.. üst sınıra yakın çıkıyor hep. Boyum 1.60, hamile kaldıgımda kilom 52ydi. Şimdi saabahları 59.5-60 çıkmaya başladım.. daha erken gibi geliyor 19. Haftadayım.. gerçi çocuk 1 hafta önden gelişiyor dedi ama ..
Kızlar iyi geceler , kilolar ne durumda .. ben sanırım pilatese gitmeme , günde en az 7-8.000 atmama rağmen kilo almamı durduramıyorum.. üst sınıra yakın çıkıyor hep. Boyum 1.60, hamile kaldıgımda kilom 52ydi. Şimdi saabahları 59.5-60 çıkmaya başladım.. daha erken gibi geliyor 19. Haftadayım.. gerçi çocuk 1 hafta önden gelişiyor dedi ama ..
Ben 5.5 kg aldım 19 haftada, hedeflediğim toplam 11.5 kg ama muhtemelen geçerim son aylarda daha çok alınıyorKızlar iyi geceler , kilolar ne durumda .. ben sanırım pilatese gitmeme , günde en az 7-8.000 atmama rağmen kilo almamı durduramıyorum.. üst sınıra yakın çıkıyor hep. Boyum 1.60, hamile kaldıgımda kilom 52ydi. Şimdi saabahları 59.5-60 çıkmaya başladım.. daha erken gibi geliyor 19. Haftadayım.. gerçi çocuk 1 hafta önden gelişiyor dedi ama ..
Şu sıra bende böyle düşünüyorum açıkçası. Hamile kalmadan önce kilo işi falan aklıma takılırdı ama şimdi sağlıkla doğurmaya o kadar kafayı taktım ki nedense beynimde başka hiçbir düşünce kalmadı.Kilo işini enerji bir saglik probleminiz yoksa çok dert etmeyin. Emzirme sürecinde hemen eski kilonuza dönebilirsiniz. Bu süreçte saglikli ve dengeli beslenmek yetiyor. 2 canliyim yiyeyim düşüncesine kapilmamak gerekiyor. Ilk gebeligimde 18 kilo almistim çok kısa sürede normallestim. Mutlaka korse kullanmalı dogum sonrası. Sezaryen olduğum için dr külotlu korseler tavsiye etmemi söylemişti dikişlerde deformasyon olmasin diye 2 çeşit korse de kullandım. Göbekli de kalmadım.
Bence 4 kg fazla değil. Bide sohbetlerden bildiğim kadarıyla 3. Gebeliğiniz gayet iyi bence. Doğumdan sonra buralarda hep birlikte diyet konuşuruz bir şey olmazBende hızlı alıyorum mesela öğrendiğim de diyetisyenle 5 kg vermiştim onu geri aldım üzerine 4 kg daha aldım ve daha 4 ay var
Ben sezaryen doğum istiyorum en korktuğum şey de Sezaryen göbeği. Şu an dediklerinizle içim rahatladı inşallah bende de göbek kalmazKilo işini enerji bir saglik probleminiz yoksa çok dert etmeyin. Emzirme sürecinde hemen eski kilonuza dönebilirsiniz. Bu süreçte saglikli ve dengeli beslenmek yetiyor. 2 canliyim yiyeyim düşüncesine kapilmamak gerekiyor. Ilk gebeligimde 18 kilo almistim çok kısa sürede normallestim. Mutlaka korse kullanmalı dogum sonrası. Sezaryen olduğum için dr külotlu korseler tavsiye etmemi söylemişti dikişlerde deformasyon olmasin diye 2 çeşit korse de kullandım. Göbekli de kalmadım.
Canim ben de oyleyim, bebis bir hafta onde kg olarak bizim de, bes ayi +5 kg ile tamamladim ama nolduysa bayram tatili bana fazla yaradiKızlar iyi geceler , kilolar ne durumda .. ben sanırım pilatese gitmeme , günde en az 7-8.000 atmama rağmen kilo almamı durduramıyorum.. üst sınıra yakın çıkıyor hep. Boyum 1.60, hamile kaldıgımda kilom 52ydi. Şimdi saabahları 59.5-60 çıkmaya başladım.. daha erken gibi geliyor 19. Haftadayım.. gerçi çocuk 1 hafta önden gelişiyor dedi ama ..
benimki de 1 hafta önden gidiyor yarın 23.haftaya giriyorum +1 kg ile devam çok şükür diyelim aslında 57 ile hamile kaldım ama yeme düzenimi değiştirmememe rağmen sanırım kendim bir yandan vermişim pilates de yapıyorum haftada 2 günKızlar iyi geceler , kilolar ne durumda .. ben sanırım pilatese gitmeme , günde en az 7-8.000 atmama rağmen kilo almamı durduramıyorum.. üst sınıra yakın çıkıyor hep. Boyum 1.60, hamile kaldıgımda kilom 52ydi. Şimdi saabahları 59.5-60 çıkmaya başladım.. daha erken gibi geliyor 19. Haftadayım.. gerçi çocuk 1 hafta önden gelişiyor dedi ama ..
ay masallah , ben de haftada iki gün reformer pilates yapıyorum, evde Eliptik bisiklet var ona biniyorum falan gün aşırı ama artışlar oluyor. Bugün de benim 20. haftam , 1 hafta önden gidiyorum 59 çıktım. Ama bence benim asıl sorunum sindirim sistemimin durmuş olması :))) bu demir ilaçları sayesinde günde 2 kere tuvalete çıkan ben, 2-3 günde bir zorlana tuvalete gidebilir oldum..benimki de 1 hafta önden gidiyor yarın 23.haftaya giriyorum +1 kg ile devam çok şükür diyelim aslında 57 ile hamile kaldım ama yeme düzenimi değiştirmememe rağmen sanırım kendim bir yandan vermişim pilates de yapıyorum haftada 2 gün
Kilo almakla bebeğin kilolu olmasinin hiçbir alakası yok . İlk oğlumda çok çok fazla kilo aldım ilkti diye çok yerden kilolu olur mantığı . 2bucuk kilo doğdu oğlum. Bu sefer az kilo ilerliyorum iştahım yok hiç bebekle alakası olmuyor kilonunbenimki de 1 hafta önden gidiyor yarın 23.haftaya giriyorum +1 kg ile devam çok şükür diyelim aslında 57 ile hamile kaldım ama yeme düzenimi değiştirmememe rağmen sanırım kendim bir yandan vermişim pilates de yapıyorum haftada 2 gün
evet evet aslında bebek yiyemesek de bizden alıyor zaten biraz genetikle de ilgili bir şey. fazladan yediklerimiz bebekten çok bize kilo olarak dönüyorKilo almakla bebeğin kilolu olmasinin hiçbir alakası yok . İlk oğlumda çok çok fazla kilo aldım ilkti diye çok yerden kilolu olur mantığı . 2bucuk kilo doğdu oğlum. Bu sefer az kilo ilerliyorum iştahım yok hiç bebekle alakası olmuyor kilonun
Şu sıra bende böyle düşünüyorum açıkçası. Hamile kalmadan önce kilo işi falan aklıma takılırdı ama şimdi sağlıkla doğurmaya o kadar kafayı taktım ki nedense beynimde başka hiçbir düşünce kalmadı.
Ne çatlaklar umrumda, ne kilo umrumda ne çirkinleşmek. Tek istediğim bebeğimi vaktinde sağlıkla sorunsuz kucaklamakEvhamlı oldum iyice
Dün benim canım çıktı ağrıdan, öğlen yemeğinde biraz yürümüştüm sakat gibi kaldım eve erken gittim. duş yaptım uyudum hafiflemişti ama hala varÇileeek ben bugün dayanamadım yazdım doktora belim ağrıyor kuyruk sokumuma vuruyor önemli olabilir mi erken geleyim mi diye. Sende devam ediyor mu hala?? Benim azalmıyor da süreli bir ağrı var sanki
Ya benim de öyle yumru gibi bir noktada sertlik hissediyorum ve sadece o nokta ağrıyor ama hep aynı yer sizin de mi öyleKızlar karnınızda geçici sertleşmeler oluyor mu? Bazen sanki böyle bir yere toplanıp kalıyor orası sert oluyor ama o esnada ağrım da oluyor.
Boşveeeeeer sağlıkla bi kucağımıza alalım da doğurduktan sonra her türlü veririz zaten kilo. Bunca kaygının içinde bide kilo düşünürsek yandık simoşCanim ben de oyleyim, bebis bir hafta onde kg olarak bizim de, bes ayi +5 kg ile tamamladim ama nolduysa bayram tatili bana fazla yaradialti ay bitmeden +6 olmusum daha bugun sat a gore 21 bitti saglik olsun veririz dogurunca diyorum artik… doktorum hedefi +10 la doguma almakti beni, o hayalle vedalastim gibi simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?