Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Evt şuan 21 aylık oldu
Hadi yaa beklenmedik zamanda olması da güzel olur hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah

şunları bi türlü ezberleyemedim çünkü mantığıma aşırı ters geliyo hamile takvimi ben direkt 6 ay deyip geçiyim
Ahahah evet ben de o yuzden hep mesela iki hafta ekliyorum normal ay hesabina ek olarak sjdjjf garanti olsun diye. Ama 6 ya girdigimiz icin cok yakin olmayan ve hafta hesabi anlamayan yasli konu komsu vs gibi insanlara 6 deyip gecicem ben de bu hafta itibariyle

Özellikle 6. Ay çok karışık çünkü bir çok yerde 17-22 5 ay diyor diğer yerlerde de 17-21 diyor. Kalan aylar tutarlı. ben de artık 6. Ayın içindeyiz diyorum

C cilekcanavari 2 gündür ilaçlarımı alıyorum, tansiyonum 11 lerde geziyor. Yeni ilaç baya etkili oldu oyüzden Doktor'un dediği doza çıkmama gerek kalmadı şu an için günde iki yetiyor. Sanırım beni bi süre daha oyalanacak gibi tansiyonum düşünce bebiş bi hareketlendi sürekli hissediyorum. Nasıl güzel bir şeymiş, kendine geldi sanırım kalbimde hissedebiliyorum şu an iyi olduğunu. Niyeyse seninle paylaşmak istedim

Tabi ki kesim konuşamam ama bence sizin magnezyumunuz eksik takviye alıyorsanız da yeterli gelmiyor olabilir çünkü aynı şikayet bende de vardı birden sol bacağım takılıp kalıyor sonrasında topal gibi kalıyordum hergün 2 doz magnezyum diasporal kullanıyorum anca yetiyor bi gün içmeyi aksatayım hemen aynı yer ağırmaya başlıyor

Allah'ım nazardan saklasın göbüşünü bebişini

Ahhhh şimdi bu huzura kavuştun ve stres seviyen düştü ya, daha da yolunda gidecek hersey
O hareketleri hissetmek nasıl güzel değil mi insanın kalbi kanatlanıyor sanki
Çok sevindim canım, allah bir daha tansiyonla sınamasın seni ve doğuma kadar hep böyle düşük gitsin inşallah

Herkese selamlar kızlar ağrılardan dert yanmışsiniz ben de uyuşmadan şikayetciyim gece kollarım bacaklarım uyuşuyor kolları anlıyorum sağa sola yattığım için üstüne yatıyorum ondan diyelim de bu bacakları uyuşan var mı huysuz bacak sendromu gibi germe isteği uyanıyor ama gerilmiyor gibi umarım anlatabildim çok popodan sallama gibi tabir ettim

Bende de son zamanlarda bu sorun başladı acaba dedim fıtık mı var bir şey mi oldu bi anda korktum, harici magnezyum takviyesi almıyorum hemen doktoruma yazdırıcam inşallah iyi gelir
Bence de yazdır bak tüm ağrılarını nasıl hafifletecek. Kas kasılmalarına cok iyi geliyor
Ay inşallah ya valla tam diyorum herşey rayına oturdu iyiyim sonra bi yerden patlak veriyorum hayırlısı artık

Simuş senin bulantılar geçti mi? Bugün aklıma geldin acaba geçti mi dedim yoksa prilama devam mı
Ahahahah gecen carsamba doktora anlattim dedim tum bayram bulandim ama ilaci da birakmak istiyorum napalim ne edelim, bi dene hadi bulanti devam ederse ic dedi. O gunden beri temizim ajdjdjdj. Ama mesela iki gun bulantim oldu yine bir de nasil guzel uyutuyormus beni geceleri 10–11 saat, 6-7 saatte uyanir oldum sevmedim bu isi esim diyor ki arada uyumak icin mi icsen ahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…