3 içme canım ama 2 tane tüketebilirsin,hatta iki tükettiğin zamanda da çayı azaltırsan iyi olur.Ben akşam çay içmiyorum,sabahları da ya bir bardak ya iki bardak çay içiyorum.Kahvem de bir bardağı geçmedi .Ya ben hergun Türk kahvesi içiyorum iki kez bazen üç . İcmemelimiyim . Çayda çok severim
Kafeinsiz kahveyi instagramda bir doktor katkı maddeli olduğu için önermediğini söylemişti,kafein olsun ama az tüketin demişti.Ben o yüzden kafeinsiz tüketmedim canımBen de kahve çok severim. Büyük marketlerde nescafenin kafeinsiz olanı var. Ondan aldım rahat rahat içiyorum tavsiye ederim
Aa bilmiyordum ben. O zaman ben de normal kahve içeyim. Bilgi için de teşekkür ederimKafeinsiz kahveyi instagramda bir doktor katkı maddeli olduğu için önermediğini söylemişti,kafein olsun ama az tüketin demişti.Ben o yüzden kafeinsiz tüketmedim canım
Eğer videoya denk gelirsem buraya atarım canım,ondan sonra hiç kafeinsiz kahve içmedim.Aa bilmiyordum ben. O zaman ben de normal kahve içeyim. Bilgi için de teşekkür ederim
Canım nasıl yapıyorsun kahveyi bende evde kendim yapmak istiyorumKızlar soğuk kahveyi her gün tüketmenin bir zararı var mıdır,normal Türk kahvesi içmek istemiyorum en azından süt var diye bunu tercih ediyorum ama her gün içmeye başladım, bir şey işime geliyorsa abartmayı çok severimama bir endişelenmedim değil.
Yazın hamilelik zor oluyor ama kış çocuğu daha güzel oluyor canım kolay oluyor. İki oğlundan biri yazın doğdu diğeri kışın . Kış çocuğu daha kolay . Ama hamilelik çok daraltıyor sonlara doğruKızlar Allah aşkına biz bu hamiş halimizle yazı nasıl atlaticaz ya bugün dışarı çıkmak zorundaydım eve gelene kadar mahvoldum kendimi eve zor attım gelir gelmez duşa girdim ki daha Haziran ayındayız temmuz Ağustos falan düşünemiyorum
Birde benim gibi olan var mı bilmiyorum ben hiçbir yerimden kilo almam sırtımdan alıyorum kiloyu sütyen giymek zaten hamileliğimin başından beri mümkün değil yarım atlet giyiyorum o bile beni mahvediyor daha 2 kilo aldım ama sırtım beni öyle sıkıyor ki sütyen giyince evde giymiyorum valla
Tavsiyesi olan var mı rahat bı şeyler ne giyebilirim ya imdat
Ilık süt iyi geliyor canımKızlar bende mide yanması başladı. Bu durumu yaşayanlar varsa ne yapabiliriz tavsiye verir misiniz. Ne yesem ne içsem geçer. Cumartesi randevum var o zamana kadar napacam bilmiyorum
Ben gaviscon alıyorum doktorumun tavsiyesiyleKızlar bende mide yanması başladı. Bu durumu yaşayanlar varsa ne yapabiliriz tavsiye verir misiniz. Ne yesem ne içsem geçer. Cumartesi randevum var o zamana kadar napacam bilmiyorum
Neden tahlil verdiniz acaba ben de 2 kere geçirdim şu ara bir şey yok da şimdi okuyunca tedirgin oldumkızlar ya hiç belirtim olmamasına rağmen 2. kez idrar enfeksiyonu çıktı bende. mutlaka her ay kontrol ettirin siz de ben yine ilaç kullanıcam mecburen
Ayy hadi güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz. Her muayenede biraz daha büyümüş görmek çok güzel bir duygu. Haberdar at bizi de
Detaylımı vardı canm normal kontrolmü ben kaçırdım sebin kaç haftalıktı
Geldim kizlar
21+1 im canim sata göreDetaylımı vardı canm normal kontrolmü ben kaçırdım sebin kaç haftalıktı
Canim doktorum mide yanman varsa rennie yazayim demistiKızlar bende mide yanması başladı. Bu durumu yaşayanlar varsa ne yapabiliriz tavsiye verir misiniz. Ne yesem ne içsem geçer. Cumartesi randevum var o zamana kadar napacam bilmiyorum
O zaman cumartesiyi bekleyim öyle içeyim ilacı teşekkür ederimmCanim doktorum mide yanman varsa rennie yazayim demisti
Ah senin paşan da nazlı çıktııGeldim kizlartesekkur ederim sordugunuz icin anca yazabiliyorum
Cok sukur her sey cok guzel gecti, her seyi olmasi gerektigince elhamdulillahoglusum azicik nazlandi yuzunu gostermekte, elini cekmek bilmedi. Doktor nazli bir oglan bu ama benden kacamadi diyor doktor taktaktak gobegime vurup rahatsiz ediyor, iki sn goruyoruz hooop arkasini donuyor paşam gelisimi boyu kgsu herseyi sukur iyi gayet
Darisi detayliya girmeyenlerinizin basina insallahsaglikla kucaklarimiza almak nasip olsun insallah
Yemekten sonra 2-3 saat uzanmamakKızlar bende mide yanması başladı. Bu durumu yaşayanlar varsa ne yapabiliriz tavsiye verir misiniz. Ne yesem ne içsem geçer. Cumartesi randevum var o zamana kadar napacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?